Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Zoya

Zoya - Lolly

Denne lakken burde jeg vist dere for lenge siden...
Zoya - Lolly er fra Zoya sin mod mattes kolleksjon som kom ut tidlig i sommer. Den består av 3 matte farge, Rosa, blå og lysegrønn. Pheobe, den blå har shimmer i seg. Og jeg lurer veldig på hvorfor jeg kjøpte Lolly, og ikke Pheobe...Uansett, Lolly er en ganske knæsj rosa farget lakk. De andre matte lakkene jeg har er veldig lette å påføre, så forventet egentlig det av denne også. Men der tok jeg grundig feil. Konsistensen og tørketiden kan man ikke klage på. Men den var helt forferdelig å påføre. Jeg trodde først at det kanskje var noe galt med lakken, så søkte litt på google og fant ut at andre hadde samme problemet. Så da var det altså ikke noe galt med den. Den er bare veldig vanskelig å påføre. Her har dere et bilde av mitt første forsøk... Her påførte jeg 2 tynne lag, noe som tydelighvis ikke funket bra. Det ser skikkelig stripete og klumpete ut.

I og med at det ikke funket så måtte jeg prøve på noe annet. 1 tynt lag og et tykt lag. Dette funket mye bedre, men kunne fortsatt sett bedre ut. Mitt andre forsøk:


Og bare for gøy så påførte jeg top coat for å se hvordan det ble.


Pris: 6,49$ (ca 38kr)
Butikk: Nailetc.com

Hva synes dere? Finest matte eller med top coat?

Zoya - Crystal

Denne lakken har jeg ønsket meg en stund, men har alltid glemt å bestille den, men endelig har jeg husket det :D
Zoya - Crystal er fra Zoya sin Flame winter 2010 collection. Denne kolleksjonen inneholder 6 forskjellige farger, men det var Crystal jeg forelsket meg i.

Dette er en lysblå folie neglelakk med masse gull flak/mikroglitter.  Jeg har påført 3 lag, synes konsistensen var litt tynn men den var lett å påføre. Synes den tørket ganske fort faktisk.
Jeg er sikker på at jeg kunne tatt 1000 bilder og aldri bitt fornøyd med de for denne lakken er virkelig en som skiller seg ut og er mye finere i virkeligheten :D
Alle bildene er tatt i naturlig lys.Zoya - Crystal har jeg kjøpt for 5,50$ HER.


Hva synes du om denne nydelige lakken? Like forelsket som meg? :lol:
 hits