Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Vixen

Vixen blog awards

Her kommer litt bilder fra Vixen blog awards igår. Jeg storkoste meg virkelig, og takk til alle dere jentene som stilte opp for meg. Å høre folk juble når bloggen min kom opp på storskjermen var litt gøy :lol:

Jeg vil også få takke hver eneste en av dere der ute som stemte meg fram til finalen. Jeg hadde ikke fått vært med på noe av dette hadde det ikke vært for dere. En stor klem til dere alle :)
Og vil få takke dere som har lest bloggen fra dag en og har pushet meg til å fortsette til å blogge om neglelakk. OG en stor takk til Ida som har holdt ut med meg deg de siste dagene når jeg plutselig har fått panikk. Du har vært gull verdt, og trist at du ikke var der igår!!

Min bestevennine Sarah og meg før alt startet.

Møtte super søte og hyggelige Halat (Sophie) fra myawesomebeauty. Var veldig gøy å høre at vi begge to var SÅ fornøyde med Linda Johansen sine produkter.


Showstart

Silya Nymoen og Lise Karlsnes


Silya Nymoen

Per Sundnes og Marianne Jemtegård

Når Årets skjønnehetsblogg kom opp på skjermen kjente jeg VIRKELIG nervene. Var en blanding av glede for at jeg i det hele tatt var nominert, og en haug med nervøse følelser. Og selvom jeg ikke vant, så var jeg strålende fornøyd med å bare ha fått vært med. Synes vinneren av årets skjønnhetsblogg Malin virkelig fortjente å vinne. Hun var min favoritt av de nominerte. Gratulerer Malin :)


Alt i alt, en veldig hyggelig kveld med mange hyggelige mennesker (og litt FOR mye god drikke :lol:).

Vixen blog awards negler

(dette innlegget skrev jeg i går før jeg dro på Vixen blog awards, av en eller annen merkelig grunn så ble det ikke postet. )

Idag er dagen her, Vixen blog awards og det skjer ting hele dagen. Er hjemme en liten tur for å slappe av litt før det fortsetter resten av dagen/kvelden med mye spennende. Jeg hadde ikke fått oppleve alt dette hadde det ikke vært for dere lesere som har stemt meg fram til finalen. TUSEN takk og en stor klem til alle dere :)

Regner med at de fleste andre som skal på Vixen blog awards har brukt litt tid på å finne ut hva slags klær de skal ha på seg. Jeg har brukt den tiden på å finne ut hva slags design jeg skal ha på neglene...
Skulle jeg gå for et fresht sommerdesign, bare ha en enkel farge eller noe stilig?  Etter mye om og men falt avgjørelsen på noe stilig og som ikke alle andre kommer til å ha. 
Her har jeg brukt H&M - Manhunter, stemplet med China glaze - Devotion, og platen jeg brukte er fra bundle monster og heter bm20.Noen som vil at jeg skal poste litt bilder fra Vixen Blog awards? :)

Finalen i Vixen blog awards - Årets skjønnhetsblogg

HERREGUD.

Jeg fikk tidenes mail idag tidlig. Og der sto det følgende:

Hei,
Nå er FINALISTENE til Årets Vixen Blog Awards klare og DU er en av dem!
GRATULERER!
Med stemmer fra både fagjury og lesere har du nå lyktes å havne helt i toppsjiktet av bloggere i din kategori!

 

Dette er jo HELT utrolig, hadde aldri forventet dette og må bare få si TUSEN takk til alle dere som har stemt på bloggen min og hjulpet meg videre til finalen.
Det er NÅ det virkelig gjelder, nå må vi stemme for harde livet dere! Man kan stemme frem til 8.februar kl 18:00.
hits