Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Viva La Diva

Dagens negl - Viva la diva - 121 fallen angel

Dagens negl kommer fra Viva La Diva. #121 - Fallen angel fra rock nailpolish collection. Dere som har lest bloggen min en stund har kanskje fått med dere at jeg er en sucker for lilla farger. Og jeg tror denne fargen her faktisk er min nye favoritt lilla. En ganske dyp lilla shimmer med masse blå/lilla glassflak. Påføringen gikk kjempe lett, konsistensen var super og det jeg likte godt med børsten er at den er smal. Smalere enn OPI/China Glaze/depend sine. Jeg har veldig smale negler så denne børsten passet meg perfekt. Jeg hadde denne på i 2 og en halv dag, og jeg så ingen slitasje. Tror denne lakken nesten er for god til å være sann?! Jeg skal hvertfall kjøpe meg noen backuper av denne :D


 

Her har jeg lagt noen klistremerker jeg også fikk av Viva La Diva over. Jeg har dårlig erfaringer med klistremerker på negler, men disse var bedre enn de jeg har prøvd før. Men kunne fortsatt ønske at limet på klistremerket satt litt bedre.

(Alle bildene er tatt uten blits)

Neglelakken og klistremerkene er sponset av Viva La diva.
Du får kjøpt denne lakken på blandt annet Cubus til 50 kr.

Har sett en del på nett i det siste om bloggere som får betalt for å skrive en bra omtale om et produkt. Dette er IKKE jeg. Var så heldig at Viva La diva ville sponse meg med neglelakk. Jeg har ikke fått noen penger for det.
Kan virke sånn siden jeg skryter denne lakken opp i himmelen, men det fortjener den. For denne lakken elsker jeg :)

Er du glad i lilla farger er denne virkelig en jeg anbefaler :)

Husk å sjekke innom konkurransen jeg har nå hvor du kan vinne neglelakk: TRYKK

hits