Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Tips

Dagens tips - Fjerning av neglelakk - Tørre engangskluter

Er det noe neglelakkgale jenter er storforbrukere av så må det være neglelakkfjerner og pads til å fjerne neglelakken med.
For noen år siden var jeg storforbruker av bomullpads helt til Neglelakkmani fortalte om Mesoft (kompress/tørre engangskluter).
Det jeg ikke likte med bomullspads var at de ofte loet. Det finnes bomullspads som ikke skal loe, men jeg synes Mesoft funker bedre.

Mesoft er altså kompress, jeg kaller de tørre engangskluter (det står det også på noen av pakkene du får kjøpt). Det beste med disse er at de ikke loer og de er veldig myke. Disse får du kjøpt på apoteket og du får de i pakker som inneholder 100 stk. De finnes i forskjellige størrelser, jeg kjøper pakkene som inneholder kluter som er 5x5 cm og 10x10 cm. Den store pakken under her inneholder de som er 10x10 cm og den lille inneholder de som er 5x5 cm. De små er perfekte når du skal fjerne glitterneglelakk med folie :)Tenkte å vise dere bilder av hvordan det ser ut når du bruker slike tørre engangskluter. Som dere ser så henger det ikke igjen noe lo eller lignende på neglen. Når jeg bruker de store klutene så trenger jeg bare å bruke en klut for å få av all neglelakken på 10 fingre (da pleier jeg å bruke begge sidene på kluten).

Her har jeg brukt en bomullspad som ikke skal loe, og som dere ser så loer den litt og det kan henge igjen noen tråder med bomull på neglen.

Her har jeg brukt vanlig bomull, og som dere ser her så henger det igjen mye lo og tråder fra bomullen. Det blir rett og slett litt "klissete" og det blir mye gris. Man ender også ofte opp med ha masse bomull som fester seg i neglelakken på den andre hånden.

Mesoft får du kjøpt på apoteket (tror nesten alle apotek har disse). De inneholder altså 100 stk kluter.
5x5 cm koster 15kr.
10x10 cm koster 27kr.
Ofte så har de andre merker som koster noen kroner mindre. Disse har jeg bare funnet i 10x10 cm.
Du får også kjøpt disse på nett. LINK og LINK

 

Bruker du bomull, bomullpads eller slike tørre engangskluter? :)

Dagens tips - Vinn China glaze - Hunger games collection

Ganske sikker på at dette er en av kolleksjonene de fleste neglelakkgale jentene har ventet mest på dette året. Jeg er en av de, kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye jeg har gledet meg til denne kolleksjonen!!
Nå kan man vinne hele kolleksjonen hos Emerald Sparkle. Trykk på bilde for å komme til siden hvor du kan vinne den :)

 


Disse ligger også ute på transdesign.com og diverse andre sider nå :)

Neglelakkbloggerens supertips til perfekte negler

Igår så postet Vixen en liten artikkel som jeg har skrevet.

Trykk på bildet så kommer du til artikkelen :)

Og for de som lurer på hvilken underlakk og overlakk jeg sverger til og som passer best for meg er det disse to. Seche recondition og Seche vite dry fast top coat. Jeg er også blitt veldig glad i Linda johansen sin Speedy topcoat.

"Seche Recondition provides extra conditioning for nails that are hard, dry and brittle. This special formulation replenishes the natural moisture content of the nail. Applied daily, Recondition helps regain the healthy balance necessary to resist stress and enhance durability."


Jeg kjøper begge disse hos transdesign. Du finner de under treatments og Seche. Linda Johansen sin får du kjøpt HER.

Husk å stemme på månedens neglelakk HER.

Hvilken underlakk og overlakk bruker du? :)

Tips - Ta vare på hender og neglbånd om vintern

Er fortsatt ganske sjokkert over at jeg er en av semifinalistene hos Vixen blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg.
Det er jo ikke akkurat noe man forventer, å bli nominert til et blog awards.
Og jeg hadde jo aldri blitt nominert hadde det ikke vært for dere leserne mine. Høres sikkert litt klisjéaktig ut, men dere er virkelig verdens beste lesere. Og jeg blir som sagt veldig glad om dere stemmer på meg :D (psst, man kan stemme hver dag til 14.januar).

Nå som det er vinter er det lavere luftfuktighet så sjangsen for å få tørre neglbånd og hender mye større enn på sommern. Jeg merker at hvis jeg slunter unna med å smøre hender og neglbånd hver dag så blir de FORT tørre. Enkelte har kanskje lettere for å få tørre neglbånd, og jeg er ganske sikker på at jeg er en av de. Når jeg titter innom andre blogger for å se på neglelakk så får jeg faktisk mye mer lyst til å kjøpe neglelakken jeg ser hvis hendene og neglbåndene er velstelte. Hvis neglbåndene er tørre og ligger halveis nede på neglene så synes jeg ikke det frister å kjøpe neglelakken de har vist heller for å være helt ærlig.

For å holde mine neglbånd og hender fine er det enkelte produkter jeg sverger til. Jeg har skrevet et innlegg før om hvordan jeg steller neglene mine, og der har jeg også skrevet om hvilke produkter jeg bruker. Du kan se det innlegget HER. Jeg smører mine hender og neglbånd opp til 3 ganger om dagen. På morgenen, midt på dagen hvis det trengs, og før jeg legger meg. Det høres kanskje ofte ut, men dette funker veldig bra for meg.

Når det kommer til en håndkrem så synes jeg det er viktig at den trekker godt inn i huden og at man ikke føler seg seig og klissete på hendene etter man har brukt den. Den burde rett og slett gjøre huden myk og frisk. I tilegg er det jo et lite pluss om den lukter godt også.
Har prøvd litt forskjellig av håndkremer, merket som jeg er mest fornøyd med er L'occitane.
L'occitane sine håndkremer beskytter, nærer og gjenoppbygger huden. Jeg liker at du får kjøpt håndkremene både i store og små størrelser, og jeg synes de holder lenge. (Kremen på bildet er den lille versjonen)

Prisen for den store størrelsen er 199,-
Prisen for den lille størrelsen er 79,-

LINK til nettbutikken deres, der inne finner du også hvilke butikker du får kjøpt den hos.

Når jeg ikke har L'occitane tilgjengelig så bruker jeg The body shop sin Almond oil hand and nail cream.
Dette er en håndkrem med mandelolje. Mandelolje har blant annet blitt brukt til å kurere tørr og og sprukken hud. Den absorberes raskt inn i huden og hjelper til med å gi fuktighet tilbake til huden. Denne kremen inneholder også paranøtter så de som er allergiske mot dette burde styre unna denne kremen.

Prisen for denne er 65,- akkurat nå hos The body shop pga den utgår. (De tar den inn i butikken igjen, men med et nytt design)
LINK


Jeg har flere favoritter innen neglbåndskremer. Den jeg bruker mest er ORLY cuticle therapy creme.
Dette er en krem med blant annet avocado olje, A og E vitaminer. Kremen hjelper til med å fuktiggjøre neglbåndene og styrke neglene. Jeg har brukt denne fast i et år snart, og den skuffer ALDRI.
Denne har jeg aldri sett i Norge, så den må du bestille på nett. Den er ikke veldig dyr, for en tube med 14g så koster det 2,25$ som tilsvarer ca 13kr. Man får også kjøpt den i en litt større boks som inneholder 60g, den koster 5,32$ som tilsvarer ca 30kr. Jeg har en boks på 60g, og den har jeg hatt siden starten av sommeren og jeg er ennå ikke kommet halveis i den. Altså, den er veldig drøy.

LINK - Treatments -> ORLY

 
De andre neglbåndskremene jeg liker veldig godt er Lush sin Lemony flutter og Burt's Bees lemon butter cuticle cream. Disse to lukter så utrolig godt. Lush sin lukter veldig sitron, mens Burt's Bees sin lukter mer lime. Jeg synes Burt's Bees noen ganger kan være litt for feit, det tar litt tid før den trekker seg ordentlig godt inn så føler at neglbåndene blir veldig fete.

Lush Lemony Flutter får du kjøpt i Lush sine butikker og HER til 99 kr.
Burt's Bees lemon butter cuticle creme har jeg ikke sett i noen norske butikker, jeg kjøpte den når jeg var i USA. Men du finner den garantert hos Ebay.

 
Hva gjør du for å ta vare på hender og neglbånd om vinteren? :)

Oppdatert: Linker

Tenkte jeg bare skulle gi dere beskjed om at jeg har lagt ut siden med linker jeg anbefaler.

Linken til innlegget ligger rett under headeren på forsiden av bloggen.
Trykk HER for å komme til siden.I tilegg tenkte jeg å gi en "shout-out" til en ganske ny norsk neglelakkblogger.
Jeg elsker bildene hun poster, og elsker de forskjellige komboene hun gjør.
Anbefaler dere alle å ta en titt innom bloggen til Karoline:

http://nationailphotographic.wordpress.com/

Hvordan steller du neglene dine?

Det er mange som spørr om tips til å stelle neglene sine og vil gjerne vite hvordan jeg gjør det.
Før jeg starter vil jeg bare si at jeg er IKKE utdannet til det her. Dette er den måten som funker for mine negler, det er ikke sikkert det funker for dine negler. Det er heller ikke sikkert det jeg gjør er riktig, men som sagt funker dette veldig bra for meg :)

Jeg hater å se på neglene mine uten neglelakk, synes de ser utrolig stygge ut. Så det at jeg poster bilder av de UTEN neglelakk nå er ganske stort for meg. Kan sikkert telle på en hånd hvor mange ganger jeg har gått uten neglelakk de siste 3 årene.

Det første jeg starter med er å ta av neglelakken jeg har hatt på og vasker hendene med såpe og skrubber de med en neglkost. Da ser de slik ut:


Så tar jeg fram en neglfil og filer de. Jeg filer mine ca 2-3 ganger i uken for at de ikke skal bli for lange. Mine negler vokser utrolig fort så derfor gjør jeg det så ofte. Jeg bruker en sandpapir? fil, vet at det ikke blir anbefalt og man heller burde bruke en glassfil, men jeg takler bare ikke å bruke det.


Etter å ha filt de til ønsket lengde tar jeg fram en neglbuffer.
Legger ved dette her til dere som ikke er helt sikker på hva en neglbuffer er :)


"A nail buffer is a cosmetic beauty tool that can be used to give the fingernails or toenails a high gloss shine. By rubbing the surface of clean and dry nails with successively finer grit buffers, the nails can appear as if they have had clear gloss applied. Buffing also rids the nail surface of jagged edges and unsightly ridges. Many people even say that buffing stimulates blood circulation and thus the growth of healthier nails. "

Min neglbuffer har jeg fått av en vennine i gave så aner desverre ikke prisen, men vet at den er fra The Body Shop.
Jeg bruker side nr 2 først, det er en litt grov side som jevner ut f.eks det som har fliset seg opp på neglene og andre ujevnheter på neglene.


Så snur jeg på neglbufferen og bruker side 3 som gjør neglene glattere.

Og tilslutt side 4 som gjør neglene ENDA glattere og gjør så de ser shiny ut.Som dere sikkert ser får man veldig tørre neglbånd og fingre etter å ha brukt bufferen. Da tar jeg fram min neglbåndskrem fra ORLY og smører GODT rundt neglene og på neglbåndene. ORLY cuticle therapy creme har jeg brukt i ca 4 mnd nå, og den er en drøm for neglbåndene. Har prøvd flere forskjellige neglbåndskremer, og denne her og Lush sin cuticle butter er mine favoritter.
Etter å ha latt kremen trekke inn i ca 1 min masserer jeg resten av kremen inn i neglbåndene og rundt neglen.


Så tørker jeg av selve neglen med et papir eller mesoft. Og helt tilslutt påfører jeg et lag med Seche Recondition eller Seche clear(basecoat).
Sånn, der har dere min "neglrutine" :)

ORLY - Cuticle therapy creme -> Treatments - ORLY
Lush Lemony flutter - Cuticle butter

Seche Recondition -> Treatments -> Seche
Seche Clear -> Treatments - Seche

Dagens tips: Lag din egen neglelakkhylle

Dette er virkelig genialt. Utrolig smart, og enkelt. Tror ikke det er mange steder som selger en Nailpolish rack i Norge. Så da kan man heller prøve å lage en selv :D

En dag skal jeg sette meg ned å prøve dette. Dere skal selfølgelig få se resultatet.
Hva synes du om dette?

Hvordan ta bilder av dine negler?

Advarsel: langt innlegg

Å lakke negler uten å søle noe utenfor er noe som tar litt tid å lære seg. Noe som jeg synes er enda vanskeligere enn å lakke neglene er å få et bra bilde av neglelakken. Dette tar også tid å lære seg, men det er noe som heter:  "Øvelse gjør mester".
Sier ikke at mine bilder er perfekte, men synes jeg har blitt mye flinkere til å bra bilder og vise riktig farge på neglelakken enn det jeg var før.

Kamera:
Det det går mest på er hvordan linse du har, og hvordan lyset er der du tar bilde.
Jeg har 4 forskjellige kameraer, 2 speilrefleks og 2 kompaktkameraer.
Og jeg ender opp så og si 90% av gangene med å bruke et kompaktkamera(Panasonic lumix DMC-TZ10). Så det er altså ikke nødvending med et avansert kamera :)
Jeg pleier som regel å ha på auto innstilling, eller så bruker jeg manuell/macro.
Når jeg tar bilde med blits pleier jeg å holde kamera et stykke unna (10-20 cm ca) og zoomer heller inn på neglene. Har man kameraet for nærme så får man ofte gjenskinn fra blitsen, eller fargen blir helt feil.
Når du tar bilde uten blits, er det viktig å holde kamera helt i ro så det ikke blir skurrete. Hvis jeg er skikkelig shaky i hendene en dag pleier jeg å bruke et lite stativ som jeg fester kameraet mitt på. Da slipper jeg å få skurrete bilder.


Lys og sted:
Når du skal ta bilde av en neglelakk er det viktig at du får riktig lys, så du får riktig farge frem på bilde.
I og med at vi bor i Norge er det ikke sol hele tiden om vintern så til tider kan det bli vanskelig å få tatt bra bilder.
Som regel er det alltid bra lys i vinduskarmen (NÅR det er sol). Mitt "reserve" sted hvor jeg tar bilder er på badet. Jeg har gått igjennom huset en del ganger og prøvd ut forskjellige steder og forskjellige type lys. Og på badet, inntil en hvit/creme skapdør ble altså det stedet hvor neglelakken så riktig ut på bilde.
Når du har funnet stedet ditt, så er det bare å holde hånden din i forskjellige stillinger og vinkler for å se hvordan lyset treffer hånden best. Jeg pleier ofte å ta noen prøvebilder først for se hva som funker best.

Bakgrunn:
Jeg liker å ta mine bilder med en bakgrunn som ikke har for mange forskjellige farger/ting i bakgrunnen. Helst en ensfarget bakgrunn. Har du ikke dette, kan du f.eks teipe fast et ark til vinduet/bakgrunnen du bruker. Da er det lettere å fokusere på neglelakken istedet for alt du har i bakgrunnen. Åj, dette ble veldig mye bakgrunn, haha.
Men ja, så lenge bakgrunnen ikke distraherer bort fargen på neglelakken synes jeg det ser best ut.Redigere bildet:
Etter at jeg kjøpte meg macbook pro har jeg helt glemt å kjøpe meg et redigeringsprogram. Jeg hadde photoshop på den gamle dataen min, men brukte det sjeldent bortsett fra å putte inn forskjellig mønster som pynt på bilde. Photofiltre brukte jeg bare til klipping av bilde og til å legge til en ramme.
Nå har jeg bare iPhoto, og det eneste jeg gjør med bildene mine er å klippe de til. Synes "forbedringsknappen" på iPhoto gjør fargen på neglelakken helt feil så pleier aldri å fikse på fargene.


PS: Det er lurt å sjekke bildene på kameraet eller legge de inn på dataen FØR du tar av neglelakken. Jeg glemmer ofte dette, og en del ganger har jeg endt opp med et lite støv eller hundehår på neglene og må ta nye bilder. Det er veldig kjedelig å oppdage dette ETTER du har tatt av neglelakken.


Håper dette var nyttig for dere og at dere kanskje fikk noen tips :) Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan.
Hvor pleier du å ta dine bilder?

 


Neglelakkmani gir bort noen negelakker

Tenkte jeg skulle tipse dere om en liten giveaway :)

Neglelakkmani -> http://neglelakkmani.com/2010/02/22/a-little-giveaway/#comments

Dagens tips - Fra gule til hvite negler

Jeg lakker neglene mine ca 3-4 ganger i uken. Og selfølgelig har ikke jeg rene og hvite negler.
De ser gule ut når jeg ikke har noen lakk på.

Så idag tenkte jeg å komme med et tips om hvordan du kan få ganske normal farge på neglene igjen. Det er super enkelt og dette er det eneste du trenger:
- 1 halv sitron
- Håndkrem


Ta av neglelakken du har på neglene og vask hendene dine i såpe.
Når de har tørket putter du alle fingrene på den ene hånden inn i den halve sitronen og har de der i ca 10 min.
Når det har gått 10 min tar du ut fingrene og putter de andre fingrene inn i sitronen igjen i 10 min.
Etter det har gått 10 min tar du ut fingrene og tørker bort sitronsaften.
Så smører du hendene dine med håndkrem pga sitronen kan ofte tørke ut neglblåndene dine.

Kan du se forskjellen?
Det kan jeg etter jeg har gjort dette og jeg gjør det ca 1 gang i uken eller før jeg skal ha et design med fransk manikyr.Dagen tips; OPI drip dry

hits