Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Sally Hansen

Sally Hansen Salon Effects - Laced up - Dag 5

Idag har det gått 5 dager siden jeg satte på Sally Hansen "klistremerkene". Som jeg krev i det innlegget så håpet jeg at de ihvertfall skulle holde seg fine i 5 dager. Jeg vet ikke om limet på klistremerkene var dårlig eller om jeg bare ikke var flink nok til å sette de på, men etter noen timer så begynte de å "falle" av. Limet i kantene gikk bort på en måte og klistremerket lå ikke helt nede på neglen. Dette gjorde så jeg satt fast "klistremerket" i forskjellige ting. F.eks når jeg satte håret i en hestehale så satt "klistremerkene" seg fast i håret. Når jeg tok på meg en genser så satt "klistremerkene" seg fast i kantene på gensern.

Dette bildet er tatt dagen jeg satte de på.

Og dette bildet er tatt 5 dager etter. Det er ikke så mye tip wear, men som dere ser oppe ved neglbåndet så har det falt at ganske mye fra "klistremerkene". Jeg synes det ser så stygt ut at jeg kommer til å fjerne det idag. 

Og sånn ser det ut på min høyre hånd. (ikke mye pent...)Jeg håper at jeg bare var veldig uheldig, for det er vel ikke meningen at det skulle se så ille ut etter 5 dager bare? Jeg gir meg ikke og tenker å prøve å bestille en ny pakke med SH Salon effects i et annet mønster fra Ebay.

 

Har du hatt samme problem med Sally Hansen Salon Effects?

Sally Hansen Salon Effects - Laced up

Når jeg var i USA i høst kjøpte jeg med meg noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Sally Hansen Salon Effects er ekte neglelakk som ser ut som klistremerker. Disse kan du feste rett på neglene og de skal holde opp til 10 dager.
I og med at jeg ikke er i form om dagen og ikke orker å lakke neglene så mye så tenkte jeg at dette var en fin tid for å prøve Sally Hansen Salon Effects. Jeg skal prøve å huske å ta bilder hver dag, så får vi se hvor lenge neglene ser bra ut :lol:

SH - Salon effects kommer i 24 forskjellige farger og mønstre. Når jeg kjøpte min pakke var det like før det var Halloween i USA, så da hadde de også noen typer med halloween mønstre. (Butikken jeg var i hadde ikke alle de forskjellige fargene og mønstrene.) De kostet 9,99$ som er ca 59 kr.

 Mitt valg gikk på 360 Laced up. I pakken følger det med 16 "Nail polish strips", cuticle stick, mini neglfil med buffer og bruksanvisning. 

Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg trodde dette skulle være ganske lett. Men det var det faktisk ikke. Kan hende det er pga jeg aldri har prøvd noe lignende av dette her før og at jeg bare trenger å øve meg litt mer. Men til slutt fant jeg en måte som fungerte. Det ble best resultat hvis man la "klistremerket" så langt opp til neglbåndet som mulig, så presse det på plass langs midten først, så til sidene. Så brukte jeg neglfilen til å "file" bort det som ble til overs av "klistremerket". Jeg bruker faktisk nesten like lang tid på å ta på disse "klistremerkene" som det jeg gjør når jeg skal lakke neglene med en vanlig neglelakk. Jeg synes designet på var veldig kult, og jeg håper at det holder seg fint ihvertfall i 5 dager.

Husk å stemme på månedens neglelakk.

 

Har du prøvd Sally Hansen Salon Effects eller lignende før? :)

Sally Hansen - Black Platinum

Beklager for fraværet de siste dagene, men kroppen er ikke helt i form. Innleggene får komme når de kommer. Akkurat nå er jeg VELDIG lei av å være syk. Man skulle tro at man var ferdig med kyssesyken etter 17 mnd...

Jeg merker at været påvirker hvilken neglelakk jeg tar på omdagen. Det går veldig mye i mørkt :lol: Og plukker lett fram en rød lakk også faktisk.
Lakken jeg skal vise dere idag heter Sally Hansen - Black Platinum.
Dette er en svart "metallic" lakk med litt sølv. I skyggen så ser den kanskje litt kjedelig ut, men i sola så glimter den til. Da kommer det farger i blått og grønt i enkelte vinkler. En spesiell lakk :D Fargen er ikke super pigmentert, det måtte 3 lag til.
Den var veldig lett å legge, synes konsistensen på denne faktisk er perfekt. Den er verken tjukk, tynn eller seig. Rett og slett perfekt. Super enkel å påføre og den legger seg veldig fint på neglene. Eneste dumme er jo denne børsten da.. Man kan ikke klage på tørketiden, for den tørket fort!!

Jeg så på en eller annen blogg at noen mente denne lakken kunne ligne på Chanel sin Black Pearl, men der må jeg si at jeg absolutt IKKE er enig. Disse ligner ikke i det hele tatt, Black pearl er mer grønn enn svart. Så ikke la dere lure!
(2 første bildene er i solen, det siste er i skyggen)

Pris: 119 kr
Butikk:

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

Produktet er sendt til meg for vurdering

Hva synes du om denne fargen? :D

Sally Hansen - Boca Mocha

Idag er siste "ferie" dag for meg. Imorgen begynner jeg på skolen igjen. Kroppen min er ennå ikke 100% etter kyssesyken, jeg vil si den er ca 70% tilbake i vanlig modus. Hva nå enn vanlig var igjen da...
Har ihvertfall som mål å klare å fullføre første året, om jeg klarer det eller ikke blir noe annet. Men krysser fingrene for at kroppen vil sammarbeide :)
Siden jeg begynner på skolen igjen vil jo det si at jeg ikke vil ha like mye tid til blogging. Lakke neglene kommer jeg jo til å gjøre uansett, ta bilder av de kommer jeg jo også til å gjøre uansett. Hvor mye tid det blir til å sette seg ned og skrive innlegg vet jeg ikke, men jeg skal gjøre mitt beste :)

Dagens lakk heter Sally Hansen -  Boca Mocha. Dette er en "lys" brun creme lakk. Fargen minner meg faktisk litt om den type brunfargen som er på mange høstklær. Vet at jeg har en veske eller to med nesten helt lik farge som denne neglelakken :D 
Som de andre SH lakkene er også denne godt pigmentert, har påført 2 lag på bildet. Holder ikke med 1 lag, men 2 lag er perfekt. Konsistensen var helt grei, den var ikke for tjukk og heller ikke for tynn. Superlett å jobbe med den og den legger seg fint på neglene. Den tørket ganske fort. Nok en "høstlakk" jeg kan se for meg at jeg kommer til å bruke mye :D


Pris: 119 kr
Butikk: TRYKK

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat.

Produktet er sendt til meg for vurdering

 

Hva synes dere om denne fargen? Høst? :D

Sally Hansen - Kook-A-Mango

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

 

Navn: Sally Hansen - Kook-A-Mango
Pris: 119 kr
Butikk:

Kook-A-Mango er en coral/oransje creme lakk. I enkelte lys ser den mer orange ut, men noen ganger ser den mer coral aktig ut. Uansett lys, den er rett og slett nydelig. Jeg får skikkelig sommerfølelse av den (og det trenger jeg masse av nå som det er så trist vær fortiden..). Kan se for meg at denne er nydelig på brune tær om sommeren når man er på stranda. Haha, og jeg elsker navnet på denne lakken. Synes det er utrolig søtt :)

Pigmentering:
Denne lakken er veldig godt pigmentert. Er du nøye holder det faktisk med 1 lag, men jeg valgte som vanlig å gå for 2 lag. Fargen er veldig intens, får nesten litt neon følelse av den.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er litt tynn, så det første laget er litt vanskelig å legge. Men lag 2 legger seg jevnt og fint på neglen og det kommer ingen børstemerker. Den er veldig shiny så er ikke behov for topcoat. Børsten til SH lakkene er ganske store og brede noe som er litt dumt for mine smale negler. Men har funnet en teknikk som gjør det lett å bruke kostene :)

Tørketid:
Ingen ting å klage på her, den tørket FORT!

En super lekker sommerfarge som jeg ihvertfall skal ha med meg til London når jeg skal dit om litt under 2 uker :)

 Bilde tatt i solen

Bilde tatt i skyggen. ( Og æsj, beklager for håret som er kommet med :()

Produktet er sendt til meg for vurdering

 

Hva synes dere om fargen jenter? :D

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Jeg har god erfaring med Sally Hansen sine treatments, så når jeg fikk forespørsel om å teste ut neglelakkene Sally Hansen Complete salon manicure var det ikke vanskelig å si ja.

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en topcoat :)

Dette er Gilty Pleasure. Jeg ELSKER navnet på denne lakken :lol:  Dette er en metallisk/shimmer gull lakk.
Ofte så er det lett at man ender opp med "streker" på neglene når man påfører en metallisk lakk, men til at dette er en metallisk lakk så synes jeg det ble lite med streker. Konsistensen på denne var perfekt, verken for tykk eller tynn. På de to øverste neglene har jeg påført 3 lag, og på de to nederste har jeg påført 2 lag. Som dere ser så er det så og si ingen streker når man påfører 3 lag. Men når man påfører 2 så synes de litt.  Jeg synes faktisk at den tørket overaskende fort så stjerne i boka for denne lakken :D

Dette er Right said red. På bildet kan det nesten se ut som det er en jelly lakk, men det er faktisk en creme lakk. Som dere sikkert ser, en veldig rød farge. Jeg har påført 2 lag for at negllinjen ikke skal synes. Konsistensen er helt ok til å være en creme lakk. Litt tjukk men ikke ubehagelig tjukk. Alt i alt en helt OK rød neglelakk :)

Dette er Yellow Kitty. En lys gul pastell creme lakk. Den er bittelitt lysere i virkeligheten enn på bildet. Synes det er en veldig søt farge som passer til vår/sommer. Jeg har påført 3 lag og konsistensen på denne lakken er jeg SUPER fornøyd med, den er absoluttt ikke tjukk og det var veldig lett å påføre den :)

Sally Hansen Complete Salon Manicure koster 119 kr. 

+

Alle lakkene tørket veldig glossy og fort, så det er faktisk ikke behov for topcoat.
Konsistensen var veldig bra, ikke for tjukk og ikke for tynn.
Kan ikke si noe om varigheten på disse, men hadde på Right said red i to og en halv dag og det var ingen slitasje på neglene.

-
Prisen. Men når man tenker på alt man får i denne lakken og antall ml med neglelakk det er i flaksen så er ikke prisen ille (det er 14,7 ml med neglelakk i denne flasken. I OPI sine som koster 159 kr i Norge er det 15 ml).
Børsten er litt for stor for mine negler, men som dere har fått med dere, jeg har veldig smale negler. Selvom børsten er stor for mine negler var det ikke noe problem å bruke den. Man finner alltid en teknikk som funker.
Her har jeg sammenlignet børsten med OPI og Chanel sin børste.
Her har dere noen butikker/forhandlere hvor dere får tak i disse lakkene:

Jeg er veldig fornøyd med disse lakkene, skulle jeg valgt en favoritt måtte det bli Gilty Pleasure. Når jeg er i nærheten av en butikk som selger disse skal jeg prøve å kjøpe med meg noen hjem for å sjekke ut de andre fargene :)

Hvilken av fargene likte du best? :)

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Sliter du med tynne og flisete negler?

Da har jeg løsningen, eller hvertfall det som var løsningen for mine negler :)

For 2 år siden hadde jeg en periode hvor neglene mine var tynne, de fliset seg fort opp og de knakk.
Etter å ha prøvd litt forskjellige produkter fant jeg noe som passet veldig bra for mine negler.
Produkter fra Sally Hansen.
Viser dere de 3 lakkene jeg har :)

Sally Hansen - Diamond Strenght
- Styrker neglene med en gang
- Skal hjelpe mot sprukne negler og for at neglene ikke skal brekke

Jeg bruker denne hver gang jeg lakker neglene mine.
Bruker den som en topcoat. Den fungerer supert på mine negler og de er blitt veldig sterke og knekker sjeldent.Sally Hansen - Hard as Wraps
-
Gjør neglene dine sterkere iløpet av 60 sek
- Legger en fin overflate over neglene

Jeg bruker denne når jeg synes de ikke blir sterke nok med Diamond Strenght.Sally Hansen - No more breaks
- Denne er spesielt for negler som fliser seg lett opp

Det som overasker meg med denne er at hvis jeg har en negl som jeg ser holder på å flise seg opp eller har fliset seg opp. Så bruker denne bare et par dager på å gjøre neglen fin igjen.
I tilegg så har jeg prøvd:
Sally Hansen - Nailgrowth miracle
- Neglene skal vokse 30% mer iløpet av 5 dager

Jeg har alltid hatt lange negler, så jeg så ikke noe forskjell på om de var blitt lenger iløpet av 5 dager.
Men det kan godt hende man ser det lettere på negler som er korte.


Håper dere har fått svar på noen spørsmål nå :)

Sliter du med neglene dine?
hits