Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Rimmel

Rimmel - Red Lava

Rimmel - Red lava var en av lakkene jeg kjøpte når jeg var i USA. Jeg er veldig glad i kvaliteten på Rimmel lakkene, men jeg liker virkelig ikke kosten på de.
Red lava er en Lasting finish pro lakk. Denne lakken skal holde seg fin og skinnende i 10 dager. Jeg hadde på min i 5 dager (kan ikke huske sist jeg hadde på en lakk så lenge btw) og den så ganske slitt ut etter 5 dager egentlig.


Rimmel har skrevet dette om Lasting Finish Pro lakkene på hjemmesiden sin:
"Professional polished perfection for flawless up to ten-day colour and shine. Enriched with micro-sized minerals that fill in imperfections on the nail surface, Lasting Finish Pro Nail Enamel creates a smooth and super glossy finish for up to 10 days of maximum colour impact and shine. Advanced micro formula technology with active time-released system enhances shine over time. It captures and reflects light for colour that shines with dimension. UV fade protection keeps colour true. The formula is ultra flexible and long wearing with superior shock absorption and chip resistance. The Mistake-Free Pro brush features a wide angled brush for a fast and mistake-free professional application. With more than 800 fine textured bristles, the brush is designed to adapt to any nail shape and require less strokes to apply, while delivering a super smooth finish and truly streak-free results"

Red lava er en mørk brun lakk med rødt og litt gull shimmer. Er det en ting jeg får skikkelig høststemning av i disse tider så er det denne lakken. Den er så ufattelig fin i virkeligheten. Tok masse bilder av den, men var ingen som klarte å vise hvor fin denne lakken virkelig er. Men de to bildene jeg plukket ut ble ganske greie.
Konsistensen på denne var veldig god, den er ikke for tjukk og ikke for tynn. Den legger seg fint på neglen, og den er lett å legge. Tørker fort gjør den også. Den er godt pigmentert, holder masse med å legge 2 lag. Er man nøye kan man sikkert klare seg med 1 lag også faktisk.

 

 Hva synes du om denne fargen? :)

Rimmel - My denim


Navn: Rimmel - 425 My denim
Pris: 70 kr
Butikk: Lindex

Rimmel - My denim er en denim blå creme lakk. Grunnen til at jeg kjøpte denne er først og fremst fordi jeg ikke har noen andre farger som ligner veldig på den (tror jeg...). Og jeg elsker fargen, er veldig glad i blått og synes det er en fin farge for sommeren. Fargen er vel egentlig ikke så veldig spesiell, men synes den rett og slett er nydelig :)
Dette er en neglelakk som skal vare i 10 dager, den har antiblekningsmiddel i seg og en BRED børste. Børsten er ganske lett å bruke, men den er så stor at vi med smale negler får litt problemer med å ikke få noe neglelakk utenfor neglene. Åh, kunne sånn ønske at disse lakkene kom med en smalere pensel for de har mange fine farger. Men pga børstene kjøper jeg de sjeldent. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde på en neglelakk i over en uke, så om den holder i 10 dager vet jeg desverre ikke.

Pigmentering:
Som de andre Rimmel lakkene jeg har var den også veldig bra pigmentert. Fargen ser veldig sterk ut i flasken, og det synes jeg den var på neglene også. Har påført 2 lag. Det går bra med 1 lag også, men synes det ser finere ut med 2 lag og at den ikke blir så blass da.

Konsistensen/påføringen:
Synes den er litt tjukk i konsistensen. På starten av påføringen er den helt OK i konsistensen, men etterhvert som man får lakket noen negler synes jeg den ble tjukkere. Så her er det litt lurt å være kjapp.Tror jeg skal tilsette litt neglelakktynner neste gang jeg bruker den.

Tørketid:
De første neglene tørket veldig fort, men i og med at konsistensen på den ble litt tjukkere etterhvert synes jeg at de siste lagene brukte litt lenger tid på å tørke.

 

En neglelakk med en teit børste, men den er så fin at jeg tror jeg kommer til å bruke den ofte uansett :D

 

Hva synes du om denne fargen? :)

Rimmel - Ultra violet

Håper alle har hatt en fin helg :D

Denne neglelakken er fra Rimmel London og heter ultra violet. Som dere ser, en lilla pastell/creme farget lakk.
Jeg synes fargen er nydelig, minner meg litt om OPI - Planks a lot bare at Ultra violet er litt "friskere". Veldig fin og lys sommerfarge :)
Jeg synes konsistensen var litt tjukk, men den var lett å påføre og tørket fort fordet. Dette er en veldig pigmentert lakk, så er du nøye kan det holde med et lag. Jeg har påført to lag og et lag med Seche Vite top coat på bildet. Børsten er veldig lik, hvis ikke helt lik børsten på Sally Hansen lakkene. Desverre litt for stor for mine smale negler men finner alltid en teknikk som funker :)

I mai kom Rimmel London ut med 17 neglakker i forskjellige farger, og alle lakkene har et antiblekningsmiddel i seg.
Jeg hadde på denne lakken i to dager bare og merket ingen ting til at neglene mine var blit bleket, men siden dette er en lakk som kan holde opp til 10 dager uten mye slitasje så kan det hende man merker mer til antiblekningsmiddelet når man har hatt på neglelakken i 10 dager.

Rimmel - Ultra violet og andre Rimmel neglelakker får du kjøpt hos Lindex til 70kr.

Hva synes du om denne fargen? Fin til sommeren? :D

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Rimmel - Double decker red

Dagens negl er fra Rimmel og heter 030 Double decker red. Digger navnet.

Den var veldig enkel å påføre og tørket fort. Har ikke hatt den på lenge nok til å se hvor lenge den holder.
En knall fin rødfarge!

Med blits

 

Uten blits
hits