Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Produkter

Kiss brush on nail art

Igår fant jeg ut at Cubus nå har tatt inn "Kiss brush on nail art" neglelakker. Det kan hende de har hatt de lenge, men jeg handler som regel neglelakk på nettet eller hos kicks i Oslo. Og jeg handler sjeldent klær på Cubus så derfor har jeg ikke gått innom en Cubus butikk på lenge.

Men som sagt så har de nå altså fått inn "Kiss brush on nail art" neglelakker. Jeg fant de på Cubus i Karl Johan i sminkeavdelingen. Og de hadde de i alle slags farger. Jeg kjøpte med meg en i sølv hjem for å prøve ut hvordan disse nail art neglelakkene er i forhold til La Colors Art Deco.

Pris: 30 kr
Vurdering: Jeg syns børsten kunne vært litt lenger, og selve lakken litt tynnere. Men ellers så var størrelsen(tykkelsen) på kosten helt perfekt. Men den kunne gjerne vært 10 kr billigere.

Prøvde ut litt forskjellige mønstre med den:Jeg har fått meg videokamera. Så håper på å få laget noen tutorials som jeg kan legge ut etterhvert :)
og ja, den ene neglen har brukket. den har brukket langt inn som dere ser. og det er ikke veldig behagelig.

Trind Nail Repair

De siste dagene har jeg faktisk ikke brukt neglelakk. Men jeg har brukt Trind Nail Repair.
Om vintern blir alltid neglene mine ekstra svake så derfor "kurer" jeg de i en uke. Man skal egentlig bruke den 2 uker i strekk men jeg bruker den 1 uke og bruker den under neglelakken som en baselakk uken etter. Så bruker jeg den ca 1 gang i uken etter det i 1 mnd. Det er ikke sånn man egentlig skal gjøre det, men det funker for meg :)
Trind nail repair forsterker strukturen i neglen og gjør at neglene blir sterkere og mer holdbare. Jeg har Trind Nail Repair matt, for da syns det ikke at jeg har på neglelakk og det blir ingen glans fra lakken.

Her er neglene mine med trind nail repair matt på. Man ser den ikke. Og så har den ene neglen min brukket, eller den begynte å flise seg opp på siden og jeg klarte desverre ikke å redde den.

trindnail

Sånn her ser den ut og man får kjøpt den på Kikcs og noen Vita butikker har den.

007Og her er en bruksanvisnig på hvordan man EGENTLIG skal bruke den:
Start med å bruke Nail-Repair i en to uker lang kur.
Påfør et nytt lag hver dag på en rengjort negl.
Etter disse to ukene bruker du Nail-Repair cirka en gang i uka.
Du kan da bruke Nail-Repair som en underlakk under din fargede lakk, eller som en transparent neglelakk.
hits