Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Oriflame

Oriflame


For noen uker siden fikk jeg en pakke i posten fra Oriflame. Den inneholdt blandt annet noen treatments produkter fra Oriflame og noen lakker fra merket Giordani gold.

Crystal base & top coat inneholder diamantpudder som gir en glinsende finish som sitter godt. Jeg synes denne gjør så neglelakken tørker fort, men ikke like fort som SV og LJ sine top coats. Kosten ligner litt på China glaze sin, bare at den er litt bredere og lengre. Den koster 99,- og inneholder 7ml med lakk. (SALG, den koster nå 59 kr HER)

Nail food er en olje til neglbånd og negler. Den gjenoppbygger svake negler og inneholder pleiende naturlige bæroljer. Jeg er ikke så glad i negloljer for jeg føler at fingrene mine blir så fete etterpå og at oljen aldri trekker inn. Føler alltid for å gå å skrubbe fingrene mine etter jeg har påført olje, men denne liker jeg veldig godt. Den trekker seg godt i huden og neglene og jeg trenger ikke å vaske hendene etterpå. Stort pluss i boka :D Den koster 99,- og inneholder 7ml med olje. (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Growth booster hjelper neglene å bli sterkere. Den skal masseres inn i negler og neglbånd, og er nesten litt "gelè"-aktig i konsistensen. Jeg har ikke merket så mye til at neglene mine har blitt sterkere, men nå er det jo ganske sterke fra før av. Så denne kan funke bedre for de som har veldig svake negler. Den koster 99,- og inneholder 7ml med "olje". (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Nail Shield er en ridgefiller som inneholder styrkende kalsium og vitamin E. Jeg har ikke så merkbare riller i neglene at jeg ville merket stor forskjell med produkt som dette. Men den legger seg fint over neglen og man får en veldig glatt overflate. Den koster 99,- og inneholder 7ml med lakk. (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Quick dry drops er det samme som OPI - Drip dry. Hurtigtørkende dråper som du drypper over neglene for at neglelakken skal tørke fortere. Denne fra Oriflame inneholder shea butter for å forbedre neglenes tilstand. Det er ganske lenge siden jeg har brukt OPI - Drip dry så husker ikke eksakt hvor lang tid den bruker på å tørke. Synes denne gjør så neglelakken tørker ganske fort, men ikke like fort som SV. Den koster 119,- og inneholder 9 ml. (SALG, den koster nå 69,- HER)

Jeg testet også et Nail buffer set. Likte dette settet VELDIG godt og som dere ser på den svarte bufferen er det godt brukt allerede. Har alltid vært glad i The body shop sin neglbuffer, men fra nå av blir det dette settet jeg kommer til å bruke. Det koster 45,- og du kan kjøpe det på Oriflame sin nettbutikk. (Link)

 

Den første neglelakken jeg prøvde heter Delicate pink og er fra merket Giordani gold. Denne minner meg faktisk litt om Chanel - May, en skikkelig tyggisrosa neglelakk. Den var litt vanskelig å legge, men bruker du godt tid så skal det ikke være noe problem. Har påført 3 lag på bilde og et lag av Oriflame Crystal base and top coat. Denne koster 129,- og inneholder 10ml med neglelakk. (SALG, denne koster nå 85,- og kan kjøpes HER)
Denne lakken heter Soft lilac og er en rosa/lilla neglelakk fra samme merke som den over. Vil si at den er mest rosa, men man kan se at den har et hint av lillatoner også. En veldig søt lakk som var litt vanskelig å legge. Den er godt pigmentert så to lag holder. Har også påført et lag av Oriflame crystal base and top coat over denne.  Denne koster 129,- og inneholder 10ml med neglelakk. (SALG, denne koster nå 85,- og kan kjøpes HER)

 
Oriflame sine produkter kan du kjøpe på nettsiden deres (link) eller igjennom home parties som Oriflame holder.
Oriflame tester hverken produktene eller ingrediensene i produktene på dyr.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

 Har du prøvd produkter fra Oriflame før? :)

hits