Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

OPI

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Håper dere alle har hatt en fin påske :)
Nå er jeg tilbake i Oslo etter noen dager med påskeferie. Hadde med dataen og hadde planlagt å blogge men det var så utrolig godt å bare sitte å se på en film, gå tur med hundene og tilbringe tid med familien så bloggen ble desverre "glemt" litt.
Så gøy å se at det er så mange som har meldt seg på konkurransen hvor man kan vinne 3 neglelakker. Hvis du ikke har gjort det enda kan du fortsatt gjøre det HER.

Dagens lakk har jeg faktisk hatt i to måneder snart og har allerede brukt den en del, den har bare ikke endt opp på bloggen før nå desverre.
OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI? er fra OPI sin vårkolleksjon som heter Holland. Jeg bare elsker navnet på denne lakken her, og etter å ha påført lakken har man en enda større grunn til å elske OPI.
Den har en varm lillafarge og shimmer i gull, grønt og litt rosa. Det er shimmeret i gull som står mest fram. Jeg er såååå svak for lillafarger og denne er blitt en favoritt. Synes den var veldig lett å påføre, konsistensen på den var perfekt og den gled lett ut på neglene. Er du veldig nøye kan det holde med å påføre to lag, men for at fargen skulle dekke helt måtte jeg påføre tre lag.OPI sine lakker får du kjøpt hos enkelte Kicks, Cubus og Estetique til 159kr. De skal ha fått inn denne kolleksjonen på Kicks Tveita :)

 

Har du kjøpt noen lakker fra denne kolleksjonen? :)

 

OPI - DS Magic

Merket dere noe nytt når dere kom inn på bloggen nå? Jepp, nytt design. Er litt stolt over at jeg klarte å fikse det HELT alene, html koder etc er ikke helt min greie :lol:

Som dere kanskje ser så har jeg lagt til en link til den nye facebook siden til bloggen. Når den har fått 100 liker så blir det en liten konkurranse :)

For å "feire" det nye designet tenkte jeg å vise dere en FANTASTISK neglelakk. Denne lakken er så fin, og har nesten litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har vist dere den før. :lol:
Denne lakken heter OPI - DS Magic og er en av de fineste lakkene jeg eier faktisk. Den er en av to DS lakker som kom ut høsten 2010. Det finnes noen neglelakker der ute som er så fine at du blir sittende å stirre på neglene dine hele tiden. Dette er HELT klart en sånn lakk.
En kongeblå shimmer/microglitter lakk med lilla duochrome flecks som virkelig står fram når du er i solen.
Jeg har ikke noe negativt å si om denne lakken. Den er lett å påføre, konsistensen er perfekt og den tørker fort.
Den er ingen enkel sak å ta bilder av, det lilla er det utrolig vanskelig å fange med kamera. Legger ved et flaskebilde av den, for der ser dere den nydelige lillafargen :D

 

bilde i skyggen
bilde i solen

bilde i solen


Hva synes dere om denne lakken? :)

OPI - Naming process

Noen gang lurt på hvordan OPI lager nye farger, og hvordan de kommer opp med nye navn? Det får du se i denne videoen her. Det må jo være en drøm å få lov til å være med på dette :D

Jeg husker faktisk ikke om jeg har postet denne videoen før eller ikke. HVIS jeg har gjort det, så er det sikkert noen som synes det er gøy å se den igjen.

 

2 fine høstlakker fra OPI

Disse 2 lakkene er fra OPI sin høstkolleksjon Touring America. Min favoritt neglelakk fra den kolleksjonen kan dere se HER. Og disse her 2 lakkene kommer rett etter favoritten.
Er i skikkelig høstmodus om dagen, og da passer disse fargene perfekt etter min mening.
Mørke lilla og blåe farger er mine favoritter innen neglelakk.

OPI - Road house blues er en mørk blå creme lakk. Denne lakken er virkelig lett å påføre, konsistensen på den er som en drøm. Og den er godt pigmentert, det holder å påføre 2 lag.

OPI - Honk if you love OPI er en mørk lilla/rød creme lakk. Må bare få si at jeg elsker navnet på denne lakken :lol:
Denne lakken var ikke sånn supergod å påføre, første gang jeg prøvde den lot jeg ikke første laget tørke godt nok før jeg påførte neste, så det er lurt å la det første laget tørke helt før man påfører det neste.
Lakken er godt pigmentert å det holdt å påføre 2 lag. Brukte litt tid til å tørke til å være en OPI creme lakk.


OPI sine lakker får du kjøpt blant annet hos Cubus og Kicks til 159kr, og du finner de mye billigere på Ebay ;)

Hvilke farger liker du best å ha på neglene denne høsten? :)

OPI - A color to diner for

Jeg er utrolig glad i høsten. Da kan man gå med høstjakker, skjerf, lue, boots og lag med klær. Og det er så mange fine lakker å få tak i. Tror høstkolleksjonene er mine favoritter. Julekolleksjonene kommer kanskje først :lol:
Så lenge det ikke regner så er jeg ganske glad i været også faktisk, selvom sommer er bedre!

OPI - A color to diner for er fra OPI sin høstkolleksjon Touring America. Dette er en litt mørk rød shimmer lakk. Fargen er vel ikke så spesiell, men jeg synes den er nydelig og er ganske sikker på at jeg ikke har noen som ligner.
Konsistensen på denne er kanskje litt tykk, men ikke så tykk at det er noe problem å påføre den for det går veldig greit. Den er godt pigmentert, det holdt å påføre 2 lag og tørketiden var rask.

 

Pris: 8,50$ (ca 49 kr)
Butikk: nailetc.com

Hva synes dere om denne fargen? Har dere kjøpt noen fra Touring America kolleksjonen? :)

OPI - My Adress Is "Hollywood"

OPI - My Adress Is "Hollywood" er også fra Touring America kolleksjonen. Dette er en lys rosy pink shimmerlakk med litt rosa og gull shimmer. På godt norsk blir det vel rosenrød rosa, men høres mye bedre ut med Rosy pink :lol:
Når jeg så denne i flasken minnet den meg om en litt "dårlig" versjon av Chanel - Morning rose. Morning rose er lysere, og den har mye mer synlig gull i seg. Jeg fikk ikke gullshimmeret så godt fram på bilde, men man ser litt av det i flasken. Denne fargen er også veldig fin, men hadde jeg måtte velge mellom denne eller Chanel sin så hadde jeg valgt Chanel sin lakk. De er ingen dupes, bare så det er sagt. Men de minner meg om hverandre.
Har sjeldent noe å klage på når det gjelder OPI lakker. Konsistensen på denne er veldig bra til å være en shimmerlakk, og den tørket fort. Jeg har påført 2 lag på bilde, og det er tatt i skyggen. I solen så er lakken bitte litt lysere.


Legger ved dette bildet, selvom fargen ikke er riktig så ser dere gullshimmeret litt bedre ihvertfall.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

OPI - Uh-oh Roll Down The window

Endelig har jeg fått swatchet noen av Touring America lakkene :D Jeg har ikke kjøpt så mange enda, men tenkte å kjøpe meg noen flere når jeg reiser til USA om ikke så lenge.
Touring America er OPI sin høstkolleksjon og består av 4 shimmer og 8 cremelakker.

Uh-Oh Roll Down The Window minner meg om den grønnfargen som var på uniformen min i forsvaret. En litt sånn lys olivengrønn/armygrønn. Dette er en cremelakk og fargen er ganske sterk, det holdt for meg å påføre 2 lag. Konsistensen på denne vil jeg si er perfekt. OPI sine cremelakker er i en helt annen klasse enn cremelakkene fra andre merker. De er så utrolig lette å påføre, konsistensen er aldri for tynn eller for tykk og de tørker fort. Denne er akkurat som alle de andre OPI cremelakkene. Og synes den faktisk tørket UTROLIG fort.
Jeg trodde ikke jeg skulle like denne så godt på forhånd, men tror dette er favoritten av de jeg kjøpte fra Touring America kolleksjonen. Perfekt høstlakk i mine øyne :)
Bilde er tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? Fin høstfarge? :)

OPI - The show must go on!

Dagens neglelakk er snart et år gammel faktisk, men jeg vil si den er en skatt uansett.
OPI - The show must go on! er fra OPI sin Burlesque kolleksjon (Holiday kolleksjonen i 2010). Den er en duo-chrome lakk som jeg ikke har noe som ligner på. Den er rød, og man kan se gull i forskjellige vinkler. Synes denne er veldig spesiell og den er som et fyrverkeri på neglene. En lakk som kommer høyt på listen av favoritter :)
Når jeg påførte første lag tenkte jeg at jeg måtte ha mange lag,  4 eller noe. Men det holdt faktisk med bare 2.
Den er veldig tynn i konsistensen, men den legger seg fint på neglene og renner ikke "unna". Som de fleste OPI foil lakker så tørket denne også veldig fort. Jeg har faktisk brukt denne lakken en del, men bare aldri lagt ut bilde av den. Den er litt vanskelig å ta bilde av, og den er mye finere i virkeligheten.
Pris:
Butikk: Den er ikke å få kjøpt hos nailsupplies eller nailetc. Hvis du vil ha denne ville jeg prøvd Ebay. Enkelte Cubus butikker kan ha den til 159(?) kr.

 

Hva synes dere? Like forelsket som meg? :D

OPI - Swimsuit...Nailed it!

Idag er det en uke siden hele Norge gikk i sjokk. Tror ikke alle er kommet ut av sjokket ennå, men Norge har ihvertfall begynt som smått å fungere igjen. Det vil ta lang tid før alt er tilbake som normalt tror jeg.

Siden dette har vært en tung dag valgte jeg en neglelakk som kunne få meg i litt bedre humør.Navn: OPI - Swimsuit...Nailed it!
Pris: 6,49$ (35,16 kr)
Butikk: Nailetc.com

OPI - Swimsuit...Nailed it! er fra OPI sin Miss universe kolleksjon. Dette er en blå foil lakk. Åhh, gud som jeg elsker denne fargen. Den er så utrolig fin :) Har lagt ved 3 forskjellige bilder. Første og siste bilde er fra skyggen og det i midten er fra solen. Som dere sikkert ser forandrer den seg litt. Men den er fortsatt like fin.

Pigmentering:
I flasken er denne fargen ganske sterk, og det er den på neglene også. 1 lag ville blitt for lite, men 2 lag er perfekt.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er perfekt i mine øyne. Den er ikke veldig tynn, men litt tynn. Den er ikke seig eller tjukk. Og den er veldig lett å påføre.

Tørketid:
Som de fleste OPI lakker tørker også denne veldig fort. Overaskende fort faktisk.

En perfekt neglelakk. Fargen er så utrolig nydelig, og når påføringen går så bra og den tørker så fort så kan man virkelig ikke klage på noe. En vinner i mine øyne :D


Hva synes du? Like glad i denne fargen som meg? :)

OPI - Grape...Set...Match

OPI og Serena Williams har som sagt samarbeidet og kommet ut med noen sett med neglelakk.
Det settet jeg hadde mest lyst på var OPI - Glam slam England, og denne pakken inneholder OPI - Grape...Set...Match og OPI - Servin' up sparkle. Viser dere Grape...Set...Match idag, og viser dere den andre når jeg har mulighet til å ta bilde når solen er på himmelen.

For oss som elsker lilla er denne en drøm. Fikk faktisk skryt av to forskjellige kunder i butikken idag, og det er ikke vanlig i en dyrebutikk :lol:
Denne skjønnheten heter OPI - Grape...Set...Match og er en mørk lilla lakk creme/jelly med masse fuchia/rosa og blått mikroglitter. Den er virkelig en drøm på neglene. Konsistensen var lett og tynn, super enkel å påføre. Den tørket veldig fort, og er man nøye holder det med 2 lag. Eneste jeg ikke likte var at den slukte topcoaten min (seche vite), så måtte påføre 2 lag av den.
Jeg kjenner jeg faktisk blir litt irritert/oppgitt når en fin lakk er vanskelig å ta bilde av eller ikke vil være like fin på kamera som den er i virkeligheten. Men etter mye om og men fikk jeg noen bilder jeg ble fornøyd med.

Bilde tatt i naturlig lys.

Bilde tatt i solen.
Prøvde å ta et lite nærbilde så dere kunne få se alt det fine mikroglitteret som er i den, men fikk ikke så mye fram på bildet.

OPI - Grape...Set...Match får du kjøpt blant annet HER.

Hva synes dere om denne fargen?

 

Imorgen er det Ke$ha konsert på meg :D :D :D :D :D :D :D Hadde egentlig tenkt å ha dette designet HER.
Men har bestemt meg for å ha Grape...set...Match + Servin' up sparkle og OPI - Black shatter over istede. Bilder av det kommer imorgen eller på onsdag.


OPI - Miss universe collection

I september kommer OPI ut med en Miss universe kolleksjon i samarbeid med Miss Universe Organization.
Denne kolleksjonen inneholder 4 farger. Jeg er ikke en som følger med på skjønnhetskonkurranser som Miss universe etc, men denne kolleksjonen synes jeg faktisk ser veldig spennende ut. Og jeg synes navnene er veldig morsomme.

OPI - Swimsuit...Nailed it! - Shimmering electric blue
OPI - Crown Me Already! - Sheer sparkling silver
OPI - It's MY Year! - Creamy magnenta berry
OPI - Congeniality Is My Middle Name - Opalescent silver mauve

 

 

 
Bildekilde: Postet av OPI_Products på twitter.


Hvilken av disse gleder du deg mest til? Jeg har lyst på alle :lol:

OPI - Silver Shatter

Etter å ha prøvd flere ganger å få kjøpt OPI - Silver shatter på Transdesign (før de fjernet OPI) måtte jeg gi opp. Jeg var aldri rask nok til å få tak i den før den ble utsolgt, så da endte jeg opp med å kjøpe den hos nailetc.com istede.

Dette er den jeg har gledet meg mest til av alle Shatter lakkene.
Denne sølv krakeleringslakken ble utgitt sammen med Pirates of the caribbean kolleksjonen til OPI. Jeg har lest litt rundt på nett at enkelte synes denne har vært litt vond å legge i forhold til OPI - Black Shatter. Men jeg hadde ikke noe problem med den i det hele tatt. Synes faktisk den var lettere å legge enn OPI - Black shatter pga denne var litt tynnere i konsistensen.

Her har jeg lagt den over OPI - Sparrow me the drama og OPI - Planks a lot som er fra Pirates of the caribbean kolleksjonen til OPI. Synes faktisk at den nesten blir litt kjedelig over fargene fra Pirates of the caribbean kolleksjonen, men jeg elsker denne shatter lakken og gleder meg til å teste den over andre farger :D Tror den blir veldig fin over lilla eller blå farger :)
OPI - Silver shatter får du kjøpt hos nailetc.com. til 12,50$.


Hva synes du? Like begeistret for denne som det jeg er? :DOPI Serena Glam Slam England

Tennisstjernen Serena Williams og OPI har samarbeidet og kommet ut med noen neglelakker som blir sluppet i starten av noen tennis turneringer (Australian open, French open, Wimbledon og US open).
Det er allerede 2 serier som er kommet ut. Serena Williams glam slam Australia og Serena Williams grand slam France.
Det kanskje ikke mange vet er at Serena utdanner(er ferdig?) seg til å bli en neglteknikker.

Jeg har ikke vært sånn super begeistret for de andre neglelakkene Serena og OPI har kommet ut med. Men disse tre lakkene har jeg veldig lyst på :DJeg er mest spent på disse her to. Grape...set...match som er en metalisk lilla og Servin' up sparkle som er en shimmer med masse sølv glitter.
De kommer i salg i juni. Vet ikke om man kan kjøpe de i Norge, men vi finner de sikkert hos transdesign og ebay.

Frister disse fargene? :)

Vet ikke om noen har lagt merke til det, men de siste ukene har jeg hatt bloggfrie lørdager. Og dette er noe jeg kommer til å fortsette med. Så hvis det tar tid å få svar på kommentarer så er det bare pga det.

OPI - Sparrow me the drama

Ikveld skal jeg se den nye Pirates of the caribbean filmen på kino. Og da måtte jeg jo kjøre på med en lakk fra OPI sin Pirates of the caribbean kolleksjon.

Dette er Sparrow me the drama (elsker navnet) og det er en litt møkkete rosa farget lakk. Vil si at den er litt medium rosa. Jeg har påført 3 lag, det kunne holdt med 2 hvis man er litt nøye. Akkurat som de andre lakkene fra denne kolleksjonen tørker den ikke super fort, men det går bra. Alt i alt en veldig søt lakk til sommern :)


Har du sett den nye Pirates of the caribbean filmen ennå?

OPI - Skull & Glossbones

OPI - Skull & Glossbones er også fra Pirates of the caribbean kolleksjonen.
Denne fargen minner meg litt om når man har tatt på leire, også tørker det. Da ser det sånn møkkete grått ut som dette. Haha. Jeg skal innrømme at denne bestilte jeg ved en feil, og jeg tviler på at jeg kommer til å bruke den veldig mye. Er ikke akkurat min farge, men jeg får sikkert bruk for den en gang.Liker du farger som dette?

God helg alle sammen :)

OPI - Planks a lot - Pirates of the Caribbean

Når jeg kom hjem fra jobb idag hadde 3 av lakkene som jeg bestilte fra Pirates of the caribbean kolleksjonen landet i postkassen min. Woho, endelig :D

OPI - Planks a lot, er den av lakkene jeg gledet meg mest til så derfor ble den prøvd først :)
Dette er en litt møkkete lilla/lavendel cremelakk. Jeg elsker jo lilla neglelakker, og jeg tror faktisk ikke jeg har en neglelakk som ligner på denne i samlingen min. Den var lett å påføre og jeg har påført 2 lag. Synes det tok litt tid før den tørket, men det gikk ikke så tregt at jeg ble irritert  :lol:

OPI - Planks a lot kan du kjøpe her (8,50$)eller her (5,75$) eller på ebay. Er ikke sikker på om det er mulig å kjøpe den i Norge. Noen som vet?

 Har du bestilt noen fra denne kolleksjonen? Og hva synes du om fargen? :)

OPI - I juggle...men

OPI - I juggle...men er også fra OPI sin Femme de cirque kolleksjon.
Dette er en shimmer topcoat(?) og den har glitter i rosa, blått og lilla.
Jeg har lagt den over OPI - In the spot-light pink, og den er MYE finere i virkeligheten.
Jeg påførte bare et lag av den, men ser nå at jeg kunne lagt 2 lag.
Veldig søt, og gjør neglelakken bittelitt mer interessant  :)

OPI - I juggle...men kan du kjøpe f.eks her: TRYKK eller TRYKK

Liker du neglelakker som dette som du kan legge over andre?

Og må bare legge med dette bildet her. Denne uken har det kommet et ekorn på besøk 2 ganger, og idag kom den igjen. Fikk knipset noen bilder (litt dårlig kvalitet siden jeg sto inne og tok bilder).
Åh, den er så søt :D

OPI - In the spot-light pink

OPI - In the spot-light pink er fra OPI sin Femme de Cirque kolleksjon.
Denne kolleksjonen består av 4 softshades lakker, og hvis du ikke er glad i neglelakker som gjør at negllinjen er synelig er ikke denne kolleksjonen noe for deg tror jeg.
Jeg liker iblandt å ha en farge som er rolig og ikke skriker ut. Og disse fargene er perfekte til det.
Jeg har bare kjøpt 2 fra denne kolleksjonen, men de 2 andre frister også :)

In the spot-light pink er en LYS rosa jelly lakk. Jeg har falt pladask for den. Utrolig nydelig :D
Den var veldig lett å påføre, og måtte påføre 3 lag.Liker du lyse lakker som dette?

Niceole by opi - Sky's the limit

Pollen 3 - Stine 0.

Beklager for lite oppdateringer, men har vært mye som har skjedd i det siste og å lakke negler når du har pollenallergi er ingen dans på roser for å si det sånn.
Det er ikke bare bare å få det fint når man nyser hvert 10 sekund.
Jeg prøvde å sitte ute på terrassen i solen igår, men måtte gi opp etter 5 min. Ser ut som jeg kommer til å tilbringe de neste dagene inne hvis det ikke blir bedre ute. Neste stopp kortinsonsprøte?

Men tilbake til neglelakken.
Denne neglelakken kan jeg takke min vennine Ina for.
Nicole by OPI - Sky's the limit er en nydelig blåfarge med masse shimmer, noe i sølv. Nok en neglelakk jeg ønsket meg bare pga navnet først og fremst, men fargen utrolig fin den også.
Jeg påførte 3 lag, og den var veldig lett å påføre.
Eneste negative er flasken. Dere kan se bilde av den fra google her: TRYKK

 


Man får ikke kjøpt denne i Norge, men den er nok å finne på Ebay.

Likte du fargen? :)

OPI - La Paz-itively Hot matte

OPI - La Paz-itively Hot matte, er som dere sikkert skjønner en matte neglelakk.
Jeg er ikke spesielt glad i rosa farger, men denne liker jeg. Man kan se at det er litt shimmer i den, og den minner meg veldig om sommer.
Den tørket UTROLIG fort. Jeg mener helt latterlig fort. Her må man være kjapp for å få et fint resultat, 2 lag hadde holdt men for å få det jevnt og fint påførte jeg 3 lag.Jeg påførte et lag med Seche vite topcoat, og da kommer shimmeret fram mye tydeligere.

Likte dere fargen best matte, eller med topcoat? :)

OPI - Here today aragon tomorrow suede

Dagens innlegg er valgt av min bestevennine. Og jeg må si at hun har gjort et godt valg :D

Akkurat som OPI - Russian Navy  Suede ser OPI - Here today aragon tomorrow suede veldig glossy ut i flasken. Men når den kommer på neglen blir den helt matte.
Synes denne tørket litt tregere enn Russian navy, men det er noe jeg overlever.
Ellers er dette en A+ neglelakk. Den kommer høyt opp på listen av mine favoritter.
Liker du grønt og har mulighet til å få tak i denne så ikke nøl. GO GO GO GO :D


Jeg påførte et lag med seche vite, og se så fint det ble :D Denne er nydelig både med og uten topcoat!


Hva synes du?

OPI - Russian Navy - Suede - Dominoes design

Dagens negldesign er inspirert av @aninestang sin nye video Dominoes.
Fikk dotting tools (prikkeverktøy) i posten for ikke så lenge siden å har prøvd det ut nå. 
Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg synes det ser ut som dominoes brikker eller ikke da :lol:Jeg er utrolig glad i denne sangen og den er en av de mest spilte sangene mine på Itunes(kjøp den på itunes). Jeg ble absolutt ikke skuffet over videoen :D Kristian Kjelling er heller ikke så vond å se på. Dere burde sjekke den ut!

Synes du det er vanskelig å bruke dotting tools?

OPI - Russian Navy suede

Liker du matte neglelakker er OPI Suede lakkene helt klart noe for deg.
OPI - Russian navy Suede ser ut som en super glossy farge i flasken, men når du påfører den blir den helt matte.
Denne blåfargen er stappet med shimmer og den er en drøm på neglene :D
Konsistensen er super. Den er tynn og tørker fort til å være en matte lakk.
Påføringen er kjempe enkel og er du nøye så holder det med et lag.
I og med at dette er en matte neglelakk skal man ikke påføre topcoat. Men påfører du topcoat blir lakken også nydelig(skal prøve å få tatt bilde og vist dere). På flasken står det at man ikke skal påføre basecoat. Men jeg prøvde fordet. På første forsøk hadde ikke basecoaten tørket helt så da ble neglelakken litt "klumpete". På andre forsøk lot jeg basecoaten tørke helt, og da gikk det veldig bra.

uten blits

uten blits

Likte du fargen? Har du en suede lakk?

OPI DS - Extravagance

Siden det var så mange som likte OPI DS - Reflection kjører vi på med enda en vinner fra DS kolleksjonen.

OPI beskriver denne lakken slik:   Glittering, glamorous magenta.
Og det er en perfekt beskrivelse. Jeg ELSKER denne fargen. Den ser kjempe fin ut i flasken, og er enda finere på neglene. Konsistensen er like god som DS - Reflection og det er ingen ting å klage på. Jeg synes at det lille du kan se av litt holo gjør denne ekstra spesiell.
Uansett hvor mange bilder jeg hadde postet så hadde ikke det vist hvor fin denne virkelig er.
Liker du lilla toner og har mulighet til å kjøpe denne så ikke tvil. Løp å kjøp :-D

uten blits. i sola

uten blits, i skyggen

med blits
uten blits, i skyggen

Okei, et bilde til bare :lol:
uten blits, i sola
Og jeg siterer en person som sjeldent bruker neglelakk: "Åh, denne kunne jeg faktisk tenke meg å prøve".

Hva synes du, enig med at dette er en vinner?

OPI DS - Reflection

Hei.
Håper alle har hatt en fin helg :)
Jeg har vært på kurs hele helgen, derfor blitt lite med oppdateringer og seint svar på kommentarer.
Det blir mye lesing fremover mot høsten, men tror ikke det skal gå utover bloggingen.

Dagens neglelakk er nydelige OPI DS - Reflection. Ifølge OPI har DS-lakkene (designer series) en spesiell formula med diamant støv. Det er ganske lett å kjenne igjen OPI DS-lakkene. "Korken" er sølvfarget istede for sort.

Denne fargen er som dere sikkert ser veldig rød. Men det som gjør den spesiell er at det er mikro holo i den så det ser ut som den glittrer.  I tilegg er det litt gull duochrome i flasken, men som desverre ikke synes så lett på neglen.
Det som overrasket meg med denne fargen er hvor utrolig pigmentert den er. Dette er 2 tynne, tynne lag. Den tørket veldig fort og jeg har nå hatt den på 3 dager og det ser fortsatt ut som jeg bare har hatt den på 1 dag. Så kvaliteten på denne er A+ :D

uten blits:

med blits:

Her ser dere litt av det jeg nevnte over, gull duochrome som desverre ikke synes på neglen.
Har du en OPI DS- lakk? Likte du fargen? :)

OPI - Pirates of the Caribbean Collection - Sneak peak

Hva synes dere? Ser dere noen MÅ ha farger?
Jeg kan tenke meg Stranger Tides, Mermaids Tears og Planks a Lot. Men jeg må si at jeg nesten er mest spent på silver shatter.

 

An interview with OPI's Suzi Weiss-Fischmann

Noen gang lurt på hvordan OPI kommer opp med forskjellige navn til neglelakkene sine?
Eller hvilke neglelakker som er OPI sine bestselgere?

Det får du svar på HER: http://blogs.louloumagazine.com/2011/03/an-interview-with-opis-suzi-weiss-fischmann/

Selvom det er et lite intervju synes jeg dette var spennende å lese :)

 

Kilde: http://twitter.com/#!/OPI_PRODUCTS

OPI - Last friday night. Del 3 Katy Perry lakker

Last friday night en en lys blå glitter lakk. Glitteret er i forskjellige farger og størrelser. Jeg synes denne ser mye finere ut i flasken, men den er veldig fin på neglen også. Bare ikke like fin som i flasken. Jeg har påført 3 lag.

l

La en svart og hvit farge som base og synes det ble veldig stilig med svart under :D Her ser man også glitteret veldig tydelig.OPI - Last friday night med OPI - Black shatter over. Dette ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bilde. Ble kjempe kult med B.Shatter over :)

Hva synes du om denne? :)

Opi - Hoodoo Voodoo?!

Denne neglelakken kjøpte jeg faktisk pga navnet. Hoodoo Voodoo?!
Adam Lambert har en sang som heter Voodoo, derfor måtte jeg ha denne lakken.

Dette er en lakk som OPI sluttet å selge for en stund tilbake, men som de nå har begynt å selge igjen. Jeg kjøpte min på transdesign.
Synes fargen er veldig søt og den minner meg om en mørkere OPI - Party in my cabana.
Den tørket veldig fort, og den er utrolig pigmentert. Påførte 2 lag.

Og føler at jeg må legge til en link av Adam Lambert som synger Voodoo i Oslo.

OPI - The one that got away. Del 2 Katy Perry lakker

The one that got away var jeg egentlig ikke så veldig spent på. Men denne er blitt en av mine favoritter. En dyp bringebær rød med et lite hint av rosa. Det ser ut som jeg har sukkertøy på neglene, og jeg har nesten litt lyst til å putte en finger i munnen og håpe på at det smaker bringebær eller kirsebær :lol:
Kan hende det bare er noe jeg innbiller meg, men jeg synes faktisk denne lakken lukter godteri.

Bilde uten blits

Bilde uten blits


The one that got away med OPI - Black Shatter over. Jeg synes denne lakken er finere uten Black shatter.


Håper dere har hatt en fin helg. Endelig, idag kom sola til Oslo :D
Kan ikke huske sist jeg så den.

OPI - Not like the movies. Del 1 Katy Perry lakker

Av alle lakkene fra Katy Perry kolleksjonen tror jeg denne er den jeg er minst begeistret for. En sølv/grå lakk med skimt av grønn/lilla/rosa + mikro sølvglitter. Det var ikke bare bare å klare å fange opp de riktige fargene på et bilde.
Her kan dere så vidt se det grønne og lilla:


Her ser dere rosa og lilla:

Tok fram OPI- Black shatter og la et strøk over. Og WOW, dette likte jeg. Synes lakken ble mye finere med Black shatter over. Duo fargene synes også mye bedre nå.
Bilde med blits, uten topcoat.


Med blits og topcoat. Se så fint det ble? :D
Etter jeg har kommet meg igjennom alle KP lakkene lager jeg et innlegg hvor jeg skriver min mening om OPI - Black shatter.
Hva synes du om denne?

OPI - sorbetlakk

OPI -  Houston we have a purple
OPI Texas kolleksjonen består av noen lakker som de kaller sorbetlakker. Det ser nesten ut som du har drops på neglene dine. Jeg har foreløbig bare kjøpt en av disse sorbetlakkene fra Texas kolleksjonen. Men jeg kommer nok til å kjøpe meg noen fler :D

Selvom navnet på denne lakken er OPI - Houston we have a purple er den ikke helt lilla. Den er mer rosa, men du kan se at det er et lillaskjær i den.
Når jeg påførte første lag med neglelakk tenkte jeg: Herregud, denne må jeg nok ha mange lag av. Men jeg endte opp med bare 2 lag. Denne lakken skinner helt utrolig. Og akkurat som OPI - Austin-tatious Turquoise tørket den fort.


Bilde uten blits, her ser dere hvor bra den skinner :DHar du prøvd noen av sorbetlakkene fra Texas kolleksjonen? :)

OPI - Cuckoo for this color

Navnet på denne lakken passer perfekt. For JA, jeg er Cuckoo for this color. Jeg elsker denne fargen og kan trygt si at denne kommer til å bli brukt MYE.
En grønn shimmer neglelakk med litt mikroglitter. Den minner meg veldig om China glaze - Emerald Fitzgerald, så hvis du vil ha en litt billigere versjon av denne fargen kan man gå for China glaze sin istede. Eneste forskjellen er at Cuckoo for this color har litt mer blåskjær i seg. Men det er ikke lett å se.

Hva synes du om fargen? Er du cuckoo for den? :D

 
 

OPI - Austin-tatious Turquoise

Har fått så utrolig mange fine lakker i posten i det siste så har et lite luksusproblem. Hvem skal jeg begynne med?:lol:

Etter mye fram og tilbake fant jeg frem OPI - Austin-tatious Turquoise som er fra Texas kolleksjonen.
Denne blå/grønne shimmer lakken er en fryd for øyet. Den skinner noe helt utrolig og det er faktisk ikke nødvendig med topcoat for at den skal skinne. Jeg har 4 tynne lag på bilde, og den tørket utrolig fort. Den var kjempe lett å påføre, jeg håper resten av lakkene jeg bestilte fra Texas kolleksjonen er like bra.
Katy Perry lakkene kommer det bilder av så fort solen kommer tilbake på himmelen i Oslo. De lakkene er så fine at de vil jeg ha best mulig lys til å swatche i. Prøvde The one that got away igår, og jeg tror det er en av de fineste lakkene jeg har sett på lenge. Gled dere til å se bilder av den :D

Og som dere kanskje ser har jeg filt ned neglene mine. Følte for en forandring, og klarte selfølgelig å file de for langt ned.. Men men, de vokser fort ut igjen!

Hva synes du om denne lakken? :)

OPI - Katy Perry neglelakker

Endelig har de kommet :D
Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til å få noen neglelakker.
Sto opp 30 min før jeg pleier bare så jeg kunne hente lakkene på postkontoret før jeg dro på jobb.
Tusen takk Dia.(Thank you so much Dia. The wrapping was really cute and every single one of them are in perfect shape) :)

Katy Perry lakkene har vært super populære og ble rimelig fort utsolgt i USA og på nett så jeg er overlykkelig for at jeg vant disse.

V-H:
teenage dream, last friday night, the one that got away, not like the movies, black shatter

teenage dream + last friday night

the one that got away + not like the movies

Black shatter

Jeg sitter på jobb og det kribler i fingrene etter å få dra hjem så jeg kan prøve en av disse :D
Har du fått tak i en av de?

Once again, thank you so much Dia!! :D

OPI Katy Perry collection - Inne hos transdesign igjen

Tenkte jeg skulle tipse dere om at neglelakkene fra Katy Perry sin kolleksjon er inne hos transdesign igjen :)
Skal dere kjøpe de så kjapp dere, sist gang ble de utsolgt utrolig fort.

www.transdesign.com
Dere finner de på polishes - OPI.
Glee neglelakk

Sephora by OPI har kommet ut med en egen neglelakk kolleksjon for oss som er Glee fans. (limited edition)
(ikke mulig å få kjøpt i Norge, sjekk ebay)
De som har fulgt med på Glee forstår nok navnene på disse lakkene ganske lett :)

 

 • Slushied - opaque lyse blå
 • Hell to the No - lilla
 • Gleek Out - shimmer limegrønn
 • Diva-in-Training - rosa
 • Who Let the Dorks Out - peacock grønn
 • Miss Bossy Pants - mørk bringebær
 • Mash-Up - grønn/gråDu kan også få tak i neglelakkene i miniversjoner(pakke med 6 stk).
- Miss bossy pants - mørk bringebær
- Gleek out - shimmer limegrønn
- Celibacy club - glitter top coat
- Express yourself to yourself - coral shimmer
- Sue VS Shue - marine blåJeg synes ikke fargene er super tiltrekkende, men siden jeg er Glee fan er dette et fint "samleobjekt".
Er du Glee fan?

OPI spring/summer collection 2011 - Texas

EDIT: Katy Perry er utsolgt hos transdesign atm.

Opi kommer ut med hele 3 forskjellige kolleksjoner i nærmeste fremtid.

Katy Perry kolleksjonen
- Er i salg hos transdesign nå.
Serena Williams kolleksjonen - Er i salg hos transdesign nå.

Og denne Texas kolleksjonen som er å få kjøpt på transdesign nå.

 

 

 • San Tan-tonio ? Lysebrun
 • Y?all Come Back Ya Hear? ? Orange
 • Guy meets Gal-veston ? Lys rosa(coral)
 • Big Hair? Big Nails ?  Rød

 

 • Too Hot Pink to Hold ?Em ? Lys rosa
 • Do you Think I?m Tex-y ? Bringebær rød
 • Houston We Have a Purple ? Lilla
 • Suzi Loves Cowboys ? Mørk brun

 

 

 • I Vant to Be A-Lone Star ? sølvblå
 • It?s Totally Fort Worth It ? lavendel
 • Austin-tatious Turquoise ? blå grønn
 • Don?t Mess with OPI ? grønn

 

Blir spennende å se swatches av disse når det blir lagt ut. Synes "don't mess with OPI" ligner veldig på OPI- Jade is the new black .

 

OPI Katy Perry collectionBegynner å bli litt gammel nytt dette her men poster det uansett.

Våren 2011 kommer OPI ut med kolleksjon i samarbeid med Katy Perry. Har dere fulgt med på bilder av Katy Perry har dere kanskje lagt merke til at hun alltid har et fancy design på neglene, så når jeg hørte at de skulle samarbeide ble jeg utrolig spent.

Eks på Katy's negler:
http://twitpic.com/photos/katyperry


Som sagt er det ventet at kolleksjonen skal komme ut Våren 2011. Og vi får håpe at Kicks tar de inn i Norge eller at vi får kjøpt de på transdesign.

Fargene kommer til å hete:

- Teenage dream: dreamy pink glitter, where you are certain to fall!
- Not like the movies: this lush silver is the real deal
- Last friday night: cool blue glitter
- The one that got away: amazing deep purple berries

 OPI har lagt ut en video hvor de viser fargene.

 

Jeg er mest spent på Teenage dream og Last friday night.

- Hvilken farge likte du best?

Mer nyheter om OPI dramaet

Ser ut som vi endelig har kommet til bunns i denne saken med OPI.

Les dette innlegget her:
http://carinaeletoile.com/2010/04/30/opi-update/

Når man har lest det så har men litt mer forståelse for at OPI velger å fjerne sine produkter online.
Men det er fortsatt ingen unskyldning for at vi må betale 160 kr for en neglelakk.

Og forskjellen på neglelakkene hun har beskrevet kan jeg vise dere:
Dere ser den ruglete kanten på "party in my cabana". Den er kjøpt i en butikk.
Og "Meet me on the star ferry" som har en fin/avslipt kant er kjøpt på Transdesign.


Klare for nok en dårlig nyhet?

Jepp, dere leste overskriften. Klare for nok en dårlig nyhet?
Hold dere fast. Spesielt alle OPI elskere.

OPI skal slutte å selge produktene sine online, og OPI produkter har blitt fjernet fra flere nettsider.
De truer også med å saksøke de som selger produktene deres.

Dere burde lese dette innlegget her.
http://the-swatchaholic.com/?p=2360


Ser ut som vi blir nødt til å betale sure 160 kr for en OPI neglelakk i Norge nå...
Noe jeg ikke kommer til å gjøre.

Ha en god helg kjære lesere :)

OPI - Party in my Cabana

Dette er en av neglelakkene jeg kjøpte på Bali. Og jeg ELSKER fargen. 
OPI- Party in Cabana
Bilde 2: Et design jeg lagde. Jeg har tutorial på den hvis noen vil se?Min ønskeliste - neglelakk

Tenkte jeg kunne vise dere noen av neglelakkene som står høyt på min ønskeliste fortiden :)

Alle  er fra OPI.
Hvis dere søker på navnene på google og skriver swatches bak navnet kommer det opp bilder av hvordan den ser ut på neglene.

Og en liten morsom sak om neglelakk:
trykk her

OPI - Greenwich Village

Jeg er så heldig at jeg fikk en neglelakk av en vennine igår :)
Jeg hadde fortalt henne at jeg ønsket meg den også var hun så snill at hun bestilte den på nettet til meg!!

En råfin grønnfarge. Gjorde en liten "mix" og la den på som en fransk manikyr.

0122


Dagens Negl - OPI Innsbruck Bronze

Dagens negl er OPI Innsbruck Bronze.
En utrolig fin brunfarge som ser utrolig bra ut på.

0792


0802hits