Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Nail art

Påskenegler

Må bare få si beklager til alle som har hatt problemer med å komme inn på bloggen min idag. Blogg.no har vært angrepet og hvis dere vil lese mer om det kan dere gjøre det HER.
Det er litt frustrerende å ikke ha mulighet til å logge seg inn på sin egen blogg, vurderer sterkt å flytte bloggen til en annen adresse så jeg slipper å vente på at andre skal måtte fikse opp i ting for meg.

Tilbake til dagens negler. Nå er det påskeferie og det måtte jo feires med et lite påskedesign på neglene.
Fant fram noen fine cremelakker i pastellfarger og bundle monster plate bm19.
Jeg har valgt å bruke Gosh - Misty mauve (Lilla), Isadora - Miami blue (blå), Isadora - Mellow Yellow (gul) og Linda Johansen - Blushing bride (rosa). Jeg var litt usikker på forhånd hvordan fargene kom til å se ut ved siden av hverandre, men synes det ble utrolig søtt :)
 Ha en strålende påske :)


Husk å stemme på måndens neglelakk - Mars. LINK.
Nå er det virkelig ikke lenge igjen før det er 100 likes facebook og det blir en konkurranse. LINK

 Har du tenkt til å pynte neglene dine til påske? :)

Mitt bidrag - My awesome beauty sin konkurranse

Sola stråler i Oslo og akkurat nå står det 19,5 grader på gradestokken. Fantastisk eller hva? :D

Idag er siste dagen for å sende inn bidrag til My awesome beauty sin konkurranse. Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes for den er FANTASTISK :)
Jeg viste dere bilder igår av fargene jeg har brukt, og her kommer bilde av mitt bidrag til konkurransen. Synes det var utrolig morsomt å prøve dette designet her, og selvom det tar litt tid (viktig at hver farge får tørke helt før man påfører neste farge) så blir det skikkelig stilig når alt er ferdig. Siden Halat har lagt ut en bra tutorial på hvordan man gjør dette så linker jeg dere direkte til hennes innlegg HER. Er nødt til å prøve å få laget noen flere design som dette :)

Den hvite lakken jeg har brukt heter OPI - Alpine snow, den lyseblå heter Chanel - Coco blue, den mørkeblå heter Chanel - Blue buy og den siste lakken er den fantastiske Make up store - Charmaine. Det kommer swatches av de blåe fra Chanel etterhvert. Jeg brukte også striping tape, men det er fult mulig å bruke vanlig teip også.Har dere sendt inn bidrag til konkurransen? Link meg gjerne til bilder av deres design :)

Hunger games negler

Endelig kan jeg si at straks er jeg på vei for å se Hunger games filmen. Dette har jeg ventet lenge på :D
Hadde lyst til å ha på China glaze - Riveting som jeg har vist under her, men jeg klarte selfølgelig å ombestemme meg i siste liten. Jeg brukte H&M - Manhunter på alle neglene untatt ringfingeren, der har jeg påført et lag av China glaze - Riveting og et lag av China glaze - Electrify. Et veldig enkelt design, men synes det ble kult :)

 


Noen andre som har sett Hunger games filmen? Pyntet du neglene dine? :)

St Patrick's day negler

Igår var det St Patricks day, og selvom jeg ikke feirer denne så sier jeg aldri nei til å pynte neglene mine grønne.

Jeg fant fram en av de nye lakkene mine fra Gina Tricot. Fargen heter Rain forest og er en grønn cremelakk.
Jeg var litt skuffet over kvaliteten på denne lakken. Synes konsistensen var litt tjukk og den rant veldig. Måtte påføre 3 lag av den for å få fargen dere ser på bilde under her. Tørket litt sakte gjorde den også. Det mest kjedelige med denne lakken var at den satt skikkelig igjen på neglene når jeg tok den av. Jeg brukte en god basecoat under, og alikevell så ble neglene mine missfarget av lakken (se bilde under her). Krysser fingrene for at jeg slipper dette med de andre lakkene fra Gina Tricot.

Kløveret har jeg trykket på med fargen China glaze - Cherish og brukte Bundle monster plate bm03. På den fingeren jeg har glitteret på har jeg brukt 2 lag av Barry M - Green glitter.

Her ser dere hvordan neglene mine så ut etter jeg hadde tatt av lakken. Ekle og grønne, brukte store deler av kvelden igår på å buffe de og skrubbe de i sitron og tannkrem. Veldig kjedelig.

Hadde du grønne negler igår? :)

 

Valentines nails

Siden det er valentines day på tirsdag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på et lite design. Kommer ikke til å ha dette designet på selve Valentines day, men kanskje noen av dere lesere har lyst til å prøve dere på samme design :) (send meg gjerne bilde på mail hvis du prøver ut dette).


Jeg er ikke en jente som er sånn super glad i rosa ting etc, så prøvde å lage et litt annerledes design. Dette er faktisk første gang jeg har prøvd meg på å lage sånne "vintage" roser. Vil si at jeg ikke er sånn veldig flink med frihånds nailart, men dette designet ble jeg faktisk litt fornøyd med :lol:

Jeg legger med en video under bildet, det var den tutorialen jeg brukte.

Tilfelle noen lurer på hva slags neglelakker jeg har brukt:
- H&M - Manhunter (svart)
- OPI - Sparrow me the drama (rosa
- OPI - Hoodoo Voodoo?! (mørk rosa)
- China glaze - Starboard (grønn)

 

Har du planer om å fikse neglene dine på valentines day? :)

 

 

Følg med på bloggen senere ikveld, da har dere muligheten til å vinne billetter til Vixen Blog awards!!! :)

Stripete negler

Endelig er det helg kjære lesere :) Jeg blir ganske fraværende denne helgen og de første dagene neste uke (vil ta litt tid å svare på kommentarer etc). Imorgen jobber jeg hele dagen, og på søndag skal jeg til Stockholm. Kommer garantert til å skrive litt om det på bloggen når jeg er tilbake, selvom det ikke har noe med neglelakk å gjøre. Dere som har lest bloggen lenge har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i musikk og konserter.
Jeg var på Gavin Degraw sin konsert igår, og fy søren for en fantastisk konsert. De som ikke var der gikk virkelig glipp av noe. Har aldri opplevd så bra stemning på Sentrum scene før.

 

Tilbake til dagens innlegg :lol:. Det handler om hvordan neglene mine kommer til å se ut på søndag. Et VELDIG enkelt design, men som jeg også synes ser veldig bra ut. Det finnes så mange forskjellige kombinasjoner på hvilke farger man kan bruke til dette, og det er bare fantasien som kan stoppe deg. Her har jeg brukt ORLY - Sweet peacook i bunnen, og H&M - Manhunter på toppen. Har laget en liten tutorial som jeg poster under dette bildet.

 

Start med å lakke neglene dine med fargen du vil ha i bunnen. Mitt valg falt som sagt på ORLY - Sweet peacook. Det er viktig at lakken har tørket HELT før du fortsetter.
Finn fram fram nail art stripes (link til hvor du får kjøpt det i bunnen av innlegget). Jeg har valgt å legge de sånn som dette:

Så finner du fram lakken du vil ha på toppen. Her valgte jeg H&M - Manhunter. Påfør et eller to lag av denne.
Så drar du bare av nail art stripsene med en gang du er ferdig med å påføre den sorte lakken på alle neglene. Til slutt kan du påføre en top coat for at det skal tørke fortere og holde seg fint lengre.

ORLY - Peacook får du kjøpt HER til 4,25$.
Nail art stripes får du kjøpt HER til 1,99$. (velg nail art colors and stickers i menyen, så velger du stripping tapes)
H&M - Manhunter får du kjøpt HER eller i butikkene til H&M for 39,50kr.

Hva synes du om design som dette? :)

 
Happy Halloween

Siden det er Halloween idag tenkte jeg å vise dere 2 enkle design. Er vel egentlig ikke så mange av mine lesere som kommer til å gå ute å ringe på dørene for å spørre etter godteri, men designene kan man alltids bruke til andre anledninger også.

For dere som har bundlemonster eller konad plater er dette et veldig enkelt design. Jeg har brukt:
- Sinful - Black on black
- OPI - Alpine snow
- Bundlemonster plate BM13


Det andre designet er også veldig enkelt, og det er noe alle har mulighet til å gjøre. Det kan bli litt grisete, men hvis du bruker teip på siden av fingrene så går det greit. Jeg har brukt:
- OPI - Alpine snow
- China glaze - Hey Sailor
- Sugerør
- Teip
Tutorial finner du her: TRYKK


Hvordan ser dine negler ut idag?
Har du prøvd splatter metoden før?

Half moon nails

For noen uker siden jeg prøvde jeg meg på å lage Half moon nails. Dita Von Teese er en dame man har sett flere ganger ha dette "designet" på neglene.Det finnes uendelig muligheter når det kommer til å velge farger til dette "designet". Jeg synes det ser best ut hvis man har en basefarge nederst, og ikke bare "nakne" negler. Jeg valgte derfor å bruke svart som basefarge. På toppen har jeg brukt Milani - Blue flash. Jeg ble ikke fornøyd med half moon'ene. Synes de kunne vært litt mer runde. Jeg kan poste swatch av denne lakken en annen gang og prøve å lage en tutorial på hvordan jeg får til å lage et slikt "design" :) Og som dere kanskje ser, så slukte den blå lakken topcoaten min..Hva synes du om dette "designet"? Noe du kunne tenke deg å prøve?

Høstnegler

Enten vi vil det eller ikke, høsten er virkelig på vei.
Jeg ble kontaktet av en hyggelig dame fra Born Pretty store tidligere i sommer. Born Pretty store er en nettside som selger nail art produkter og andre kosmetiske produkter til en billig pris.  Pga mye jobb i sommer og andre ting som har skjedd har det tatt litt tid før jeg har fått postet dette desverre. Jeg fikk muligheten til å prøve ut en konad plate, og når jeg så de forskjellige mønstrene på platen var det første jeg tenkte på å lage et høstdesign.

Platen jeg fikk tilsendt heter m77 og kan bestilles her. De har også mange andre plater man kan bestille.  Platene er såkalte fauxnad plater (ikke ekte) men de fungerer jo like bra som det ekte konadplatene, har samme mønster og når man får kjøpt de billigere så ser jeg ingen vits i å bestille de ekte for å være helt ærlig. (mønstret på fauxnad platene er ofte smalere/mindre, så har du lange og brede negler kan det bli et problem)Som sagt så valgte jeg å prøve meg på et høstedesign. Her har jeg brukt OPI - The show must go on! og enkelte China Glaze lakker som farger på bladene. Får skikkelig høstfølelse av OPI lakken sin røde farge, den minner meg om fargen som er på bladene på høsten, så var derfor jeg valgte denne fargen.


I tilegg lagde jeg dette designet. Får høstfølelse av dette også faktisk. Har brukt China glaze - Ingrid og stemplet med China glaze - Thunderbird.


Jeg har også fått et tilbud til mine lesere, hvis dere ser til høyre for innleggene på forsiden ligger det en kode. Bruker dere denne får dere 10% avslag i prisen :) (denne koden er gyldig til 31 desember)


Pruduktet er sent til meg for vurdering.

 

Hva synes dere om designene? Får dere også høstfølelse? :)

Epic nail fail?

Overskriften forklarer ganske bra hva jeg synes om denne komboen her.
Jeg kan jo ikke bare vise dere de komboene jeg blir fornøyd med. Så idag skal jeg vise dere en EPIC fail jeg fikk til her om dagen.

Dette er China glaze - Happy go lucky som er en knall gul creme lakk, med Kleancolor -  Chunky holo poppy over. På forhånd trodde jeg at dette skulle bli en veldig søt kombo, men jeg tok veldig feil.  På bildene ser det faktisk ikke så ille ut, men i virkeligheten så ikke dette mye pent ut. Så nesten ut som noen hadde spydd på neglene mine.
Jeg tror faktisk jeg kunne likt disse fargene sammen hadde det ikke vært for multichrome glitteret som er i Kleancolor lakken.
Tror jeg må prøve Kleancolor - Chunky holo poppy over en rød lakk neste gang.

Bilde tatt i skyggen.
Bilde tatt med blits.

Hva synes du? Fail eller Win?

Partynegler?

Her om dagen så jeg noen negler på tumblr som var utrolig stilige. Fikk lyst til å prøve det samme bare med Milani - Gems.

Har påført 1 lag med Isadora - Second nail, 2 lag med Milani - Gems, 1 lag med OPI - Black shatter og 1 lag med Seche vite top coat.
Bildene klarer ikke å vise hvor stilig dette her ble desverre. Det er kanskje ikke noe jeg ville gått med til hverdags, men en kveld på byen eller i en bursdag hadde det passet.
Hvis jeg husker det så skal jeg ha denne manikyren når jeg skal på Ke$ha konserten 5 juli :D


Milani - Gems kan du kjøpe HER. OPI - Black shatter kan du kjøpe HER.

Hva synes du? Ble det litt harry eller likte du det?

Nytt design + Pirates of the caribbean negler

Endelig, ENDELIG har jeg faktisk klart å fikse litt på designet uten å ødelegge noe. Haha.
Håper det er litt lettere å finne fram til ting nå og at det ser litt bedre ut.

Som dere sikkert ser har jeg laget en menylinje under headern(synes bare når du er på forsiden av bloggen).
Jeg får veldig mange spørsmål som er like, så jeg laget et innlegg med de mest stilte spørsmålene.
Hvis det er noe dere lurer på som IKKE har med et innlegg jeg har postet å gjøre så spør gjerne om det i denne linken: HER så skal jeg svare så fort som mulig :)
Det kommer også en egen link under headern etterhvert med blogger jeg leser/anbefaler.

Som sagt, jeg er ikke flink med design så hver snill med meg :lol:

Og neglene mine endte opp som dette her rett før Pirates of the Caribbean filmen. Den var utrolig bra og jeg kan godt se den igjen!

"Jeg vil ha hello kitty på neglene"

Her om dagen lakket jeg neglene til min kusine.
Er det noe jeg er dårlig på er det å lakke andre sine negler. Det funker bare ikke, men synes ikke det ble så veldig ille denne gangen.
Det jeg gjorde var å lakke neglene, og min kusine valgte farge og design selv. Og som dere ser ble det VELDIG rosa og søtt :lol:


Jeg brukte:
- H&M - Preppy Pink
- Make up store - Britta
- Konad plate M3 (hjertene)
- Fauxnad plate (hello kitty)
- Blomst og sommerfugl klistremerke fra  Viva La Diva (kan kjøpes på Cubus)
- Rhinestone fra Viva La Diva (kan kjøpes på Cubus)


Synes dere det er vanskelig å lakke andre sine negler?

#SINGITFORJAPAN negler

Er ganske sikker på at alle ble veldig rørt av tragedien som skjedde i Japan for noen uker siden.
My Chemical Romance sin sang SING ble spilt inn på nytt, og dere kan lese litt om det under her:

Mitt bidrag til dette prosjektet var et negldesign. Regner med at det ikke er så mange som lurer på hvordan jeg gjorde dette, men hvis noen lurer kan jeg skrive opp neglelakkene og utstyret jeg brukte :)
(tegnene betyr SING på Japansk).
Hvis dere har mulighet så kjøp sangen HER. Den koster bare 10kr og all inntekten går til Røde kors.

VivaLaNails - Fjær

Igår fikk jeg pakken med nail art fjærene jeg bestilte hos http://www.vivalanails.co.uk/.
Jeg har ikke fått prøvd de ennå, men de kjennes tynner ut enn de jeg kjøpte på Panduro.
Det er ikke like mange fjær i alle pakkene, og det forskjell på fjærene. Noen er små og noen er litt større.
Jeg synes faktisk at fjærene jeg kjøpte på Panduro ser finere ut. Så nå må jeg få testet de for å se hvem som funker best.
En ting er sikkert, fargene er jeg veldig fornøyd med :D

 

I tilegg bestilte jeg en liten pakke med tørkede blomster.

 

Husk å stemme på månedens neglelakk. -> TRYKK

Valentines negler

Jeg ville ha litt anderledes valentines negler idag, så lagde et water marble design :)
Er evigheter siden jeg har gjort dette sist, så ble ikke så veldig bra.
Brukte China glaze - Devotion og China glaze - Thunderbird.
CG - thunderbird er jo egentlig en ganske dyp rødfarge. Men i vannet ble den mye lysere, og nesten litt lilla.

 

Dagens negldesign - "queen, we will rock you" + tutorial

Ikveld skal jeg på premieren av Queen musikalen "We will rock you". Jeg er stor fan av Queen, og tror ikke det har gått opp for meg ennå at jeg faktisk skal høre Brian May spille Bohemian rhapsody LIVE. Hadde noen sagt for et år siden at jeg først skulle få se Adam Lambert live(som sang Bohemian rhapsody på auditionen sin på AI) og noen mnd senere skulle jeg få se selveste Brian May og Roger Taylor hadde jeg bare sagt: " Det kommer aldri i verden til å skje".
Men nå sitter jeg her da, og begge drømmer blir oppfylt.
En ting er sikkert, spiller de denne sangen her "who wants to life forever" så kommer jeg ALDRI i livet til å klare å holde igjen tårene :p

Nei, nok om Queen. Her kommer negldesignet jeg skal ha på premieren.
Ville ha et negldesign som var litt "over the top" siden Freddie Mercury var litt "over the top".

Underlakken er OPI - Meet me on the star ferry.
Jeg brukte helt vanlig teip som jeg satte på neglene, og påførte China Glaze - Devotion over delen av neglen jeg ikke hadde teip på. Da blir mønsteret slikt:


Etter å ha latt det tørke litt la jeg Isadora Graffiti nails Black tag over China Glaze - Devotion.
Og da ble resultatet slik:

Tilslutt påførte jeg topcoat, og nå er jeg VIRKELIG klar for å se "we will rock you".
Håper alle får en fin kveld, min kommer til å bli fantastisk!!

 

Nyttårs negler: Glitter

I år valgte jeg å lage designet på nyttårs neglene mine etter hvordan kjolen min ser ut.Var så heldig at jeg ramlet innom Cubus når de hadde salg og fikk med meg denne hjem for kun 250 kr.

 

 

Har kjøpt meg nytt kompaktkamera så testet ut dette på nyttårs neglene(er på jobb, så er ikke så fin bakgrunn):
Neglelakk: Svart; kjøpt på Bali. (husker ikke merke)
Sølv: China Glaze - Devotion
Glitter: Depend og glitter fra Panduro

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis ikke planene mine går i vasken pga en hund som er redd for fyrverkeri blir det middag hos bestevennine, så videre og møte andre venner :)
Hva er dine planer idag?

Photobucket


Godt nyttår alle sammen :)

 

Hjemme fra Bali

Da har jeg kommer hjem fra ferien på Bali og kommer til å begynne å blogge litt oftere igjen :)

Til min store fortvilelse var jo ikke OPI neglelakkene mye billigere verken i Thailand eller på Bali.
Så jeg kjøpte faktis bare en med meg hjem. Og tilsammen kjøpte jeg vel bare med meg 4 eller 5 neglelakker.
Så neste lønning skal brukes på transdesign.com for nå vil jeg ha noen nye neglelakker.

En dag på Bali var jeg så lat at jeg gikk til et spa og fikk de til å fikse neglene mine. Synes de ble ganske søte :)
Har fått en del spørsmål mens jeg har vært borte som jeg kommer til å svare på i neste innlegg :)

Valentines negler

Lyst til å ha et søtt design på neglene dine på Valentines day?
Her kommer oppskriften på et super enkelt design.

Dette trenger du:
-Basecoat+topcoat
- En rosa neglelakk
- En rød neglelakk
- Tannpirker eller nail art kost

Slik gjør du:
1. Legg et lag med en basecoat(dette gjør så neglene dine ikke blir så gule)
2. Lag fransk manikyr med den rosa neglelakken.
3. Bruk en tannpirker eller en nail art kost og lag små rosa og røde hjerter.
4. Legg et lag med din favoritt topcoat.Valentines negler

Her kommer et design man kan ha når det er Valentines day :)
PS; bildet er veldig dårlig, vet det!


Denne uken har det vært lite tid til bloggen.
Har jobbet hver dag + skole og fått ferdig et prosjekt som jeg har jobbet med.
Kommer til å blogge om det her snart. Det er en blogg og den handler faktisk ikke om neglelakk.
OG jeg har sett at det er en som leser denne bloggen som fant det første innlegget mitt på den andre bloggen.
Spente nå? :)

Fransk manikyr med "blomst"

Mine nyttårsnegler

Godt nyttår :)

 Tips; Enkelt nyttårs design til neglene

Har du ennå ikke bestemt deg for hvordan neglene dine skal se ut i morgen? Ta en titt på dette enkle designet.

PS: Jeg holder på med mine egne negler til i morgen akkurat nå så poster de her 1 januar 2010.
Ser at noen kommenterte det forgje innlegget og ville at jeg skal vise fram all neglelakken min. Skal prøve å få opp en video i løpet av januar :)

God nyttår kjære lesere!!
Med blits:Uten blits:


Med rød striper:

White christmas nails

Her kommer enda et juledesign.

 
Så et lite spørsmål til dere.
Siden jeg nå har fått en filmkamera tenkte jeg dere kanskje hadde noen forslag til hva dere vil jeg skal filme?
Om jeg skal filme en tutorial på et design jeg har gjort før?
Fortelle om min favorittneglelakk?

Hva vil dere at jeg skal filme?
PS; Nyttårsnegler kommer snart!

Julenegler(fransk manikyr)

 

Julenegler

024

 

Dogs4all negler

Har tilbringt helgen på Dogs4all. Måtte jo ha et design som passet til anledningen ;)
Jeg stilte ikke noe selv denne gangen, bare tittet på lørdagen og jobbet på søndagen. Derfor ser neglene litt "slitt" ut.

026w

 

Dagens søndagsnegl

Hadde egentlig ikke tenkt å poste denne men gjør det alikevell :)

0152Design for Pink konsert

Hadde dette designet på Pink konserten igår.
Den var utrolig bra foresten!!0202


0252

 

Beklager!

... For at jeg ikke har blogget på en evighet!
Det kommer av alt for mye å gjøre på skolen og at jeg har vært lat.
Tror jeg skal begynne å blogge faste dager i uken kanskje.

Halloween konkurransen:
Jeg fikk inn 3 bidrag og her er vinneren.
Ina :)
inavinner

Har fått en forespørsel om jeg kan vise halloween neglene mine og det kan jeg selfølgelig. Jeg var en død ku, og derfor hadde jeg ku-negler. Detter er et prøvebilde, så på halloween hadde jeg ikke fransk manikyr på annen hver negl.

0072Dagens negldesign

Et enkelt blått "fransk manikyr" design.


blue

HUSK HALLOWEEN KONKURRANSEN:
http://joyful.blogg.no/1255789232_halloween_konkurranse.html


 

Dagens negldesign

Her kommer dagens negldesign


N.Y.C New York Color - 053
Art deco - black0022
0032
NOTD010 2

 

Dagens negl

0032

 

0022NOTD

Dagens negl:

0022

 

Tutorial - rødt negl design

0042


Neglelakkene jeg brukte:
- China Glaze - Drastic
- Art Deco - white
- Art deco - black
+ en tannpirker.

Det ble ganske dårlig kvalitet på videoen. Skal prøve å få gjort noe med det til neste gang.


Sang: Jesse McCartney - Just go

Det er mulig det kommer en konkurranse om ikke så lenge hvis alt går i boks så følg med :) Blir mulighet til å vinne en t-skjorte og en neglelakk.

Prikkete rødt - neglelakk

0012

Slik ser neglene mine ut idag :) (prikkene som er utenfor prikkene er egentlig ikke der)
Neglelakkene jeg brukte:
- H&M Nail polish - Beautylicious  - (rødfargen)
- LA Colors - Art Deco - White - (den jeg holder på bildet)
- Depend nail decoration kit - "krystallene på neglen"

0042hits