Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Make up store

Make up store - Charmaine

Var en tur i byen igår med vennine og hadde bestemt meg for å gå innom Make up store og kjøpe Kaja som Ida har vist HER. Men jeg kom aldri så langt at jeg fikk kjøpt med meg Kaja, for jeg fant nemlig en annen en som jeg bare MÅTTE ha. Når jeg først så den var jeg ganske sikker på at dette var en litt holografisk lakk. Men på neglelakken sto det at det var en shimmer. Damen i butikken var 110% sikker på at dette var en shimmerlakk for det var det det sto på flasken. Jeg var 110% uenig og fant ut at denne lakken bare måtte jeg ha. Virket som dette var en ganske ny lakk for hun måtte lete lenge før hun fant den i de nye produktene de hadde fått. (jeg har ikke funnet den på make up store sine hjemmesider)

Idag fikk jeg endelig prøvd den når solen bestemte seg for å vise seg på himmelen i ca 15 min. Kastet på meg neglelakken og løp ut i solen. Til min store glede så hadde jeg rett :D
Dette er ingen shimmerlakk men en svak hololakk. Den er ikke så sterk som de andre holografiske lakkene til Make up store. Men den er fortsatt grisefin!! Fargen minner meg om når du er i syden og solen reflekterer i vannet og det lyser opp forskjellige grønne og blåe kontraster.

Konsistensen på den er som en holografisk lakk, tynn og den kan skli litt ut når du påfører den. Derfor har jeg brukt MUS sin aqua fix som en basecoat. Den er GODT pigmentert, er du nøye så holder det med et lag. Tørker veldig fort gjør den også. En perfekt lakk :)

bilde i solen


bilde i skyggen

Make up store sine lakker får du kjøpt i Make up store sine butikker til 130,-.

Hva synes du om denne lakken? Fin eller hva? :D

Holo week - dag 7 - Make up store - Siw

Dag 7 av holo week og jeg har spart det beste tilslutt (etter min mening).
Make up store - Siw er babyblå og ser rett og slett ut som en regnbue på neglene. Denne og Britta er mine favoritter av MUS sine holografiske neglelakker.

Den er lett å påføre (jeg bruker aqua fix som basecoat) og 3 tynne lag holder.
I skyggen ser den litt matte ut, men så fort det kommer litt sol på denne er det umulig å ikke stirre på den.
Alle bildene er tatt i solen, uten topcoat.Liker du denne fargen like godt som meg? :D

Holo week - dag 5 - Make up store - Greta

Dag 5, og jeg presenterer dere for Make up store - Greta.
Jeg synes at Make up store sine holografiske neglelakker er i en annen klasse enn de andre holografiske neglelakkene. De er rett og slett nydelige hele gjengen :D
Har påført 3 lag (ingen topcoat).
Er dette en farge for deg?

Make up store - Britta - Holografisk neglelakk

Som jeg viste dere på lørdag så har jeg kjøpt meg Hololakkene fra Make up store. Men de hadde ikke Britta på Kicks, så derfor dro jeg innom Make up store på Byporten idag. Og der hadde de mange igjen av alle fargene.  Så da ble Britta med meg hjem :D

Første bildet er uten blits, og de to nederste er med blits. På de to nederste ser man virkelig hvor fine de er i sterkt lys.Har du denne eller tenkt å kjøpe den?

Husk konkurransen jeg har. Siste dag imorgen :) TRYKK

hits