Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

desember 2011

Månedens neglelakk - Desember

Da er tiden for å kåre månedens neglelakk kommet igjen.
Har hele tiden sagt at jeg skal kåre årets neglelakk i desember 2011. Men velger å gjøre det i januar istede.

Som sist, poster jeg bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av desember.
Så skriver du hvilken du synes skal bli månedens neglelakk. ( i januar kårer vi årets neglelakk)
Teller opp stemmene 2. januar og poster et bilde av neglelakken som fikk flest stemmer. 

Lykke til med å velge :)

H&M - Pink skies


H&M - On ice


Isadora - Gold sparkles


Isadora - Merry red


Isadora - Black galaxy

China glaze - Twinkle lights

Barry M - Green glitter

Barry M - Red glitterMitt valg denne måneden sto mellom Isadora - Black Galaxy og Barry M - Green glitter. Etter å ha tenkt på hvilken lakk jeg kunne tenke meg å bruke uansett hva slags klær jeg har på meg, uansett hvordan vær det er ute og uansett hvilken årstid det er så falt valget på Isadora - Black Galaxy.

 Hvem likte du best?

EDIT: Jeg klarte å lage en poll uten China glaze - Twinkle lights, så har laget en ny en :)
 

Hvilken neglelakk likte du best?
HM - Pink skies
HM - On ice
Isadora - Gold sparkles
Isadora - Merry red
Isadora - Black galaxy
China glaze - Twinkle lights
Barry M - Green glitter
Barry M - Red glitter
  

pollcode.com free polls 

God jul

Det er jo lørdag idag, og det betyr egentlig at jeg har bloggfri. Men siden det er juleaften så tenkte jeg at jeg måtte ønske alle dere lesere GOD JUL :)
Imorgen har jeg bursdag, og skal jobbe 2 dager til før jeg har juleferie. Så tar det litt tid før jeg svarer på kommentarer så er det bare fordi jeg ikke kommer til å være så mye på pc'en.


PS: Jeg gir fortsatt bort Adam Lambert sin nye singel Better than i know myself.
Det eneste du trenger å gjøre er å like Adam Lambert Norway på facebook, ta et screen cap av at du liker siden og sende meg dette på joyfulblog@gmail.com . (du må ha itunes for at dette skal funke)
Barry M - Red glitter + Ny Adam Lambert singel

Tror dette er en av de fineste røde glitterneglelakkene jeg har sett. Denne er skikkelig julerød, og dette er lakken som jeg kommer til å ha på mine negler på juleaften.

Barry M - Red glitter er en knall rød glitterlakk i en gjennomsiktig base. Denne lakken er så utrolig fin og fargen er så intens. Både familie og kunder i butikken jeg jobber i la merke til denne lakken når jeg hadde den på sist. Den er så UTROLIG fin!!
Akkurat som den andre Barry M lakken jeg prøvde så var denne lett å påføre. Synes konsistensen på denne var bedre enn den grønne faktisk. Den var ikke så tykk. Denne måtte jeg påføre 3 lag av for at den skulle dekke HELT.

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn. 

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i musikk, og hvor stor fan jeg er av Adam Lambert.
Den nye singelen til Adam Lambert heter Better than i know myself og skulle egentlig kommet ut på Itunes 27.desember. Men vet dere hva? Den ble lagt ut på itunes idag. Snakk om fin førjulsgave :D

Så idag gir jeg bort denne singelen i gave til dere som vil ha den. Se på det som en julegave fra meg til dere lesere :lol:
Det eneste du trenger å gjøre er å like Adam Lambert Norway på facebook, ta et screen cap av at du liker siden og send meg dette på joyfulblog@gmail.com . (du må ha itunes for at dette skal funke)

Bli med oss i Adam's offisielle norske street team! Vi ønsker nye og gamle Adam fans velkommne. Du kan være så lite eller så mye aktiv du vil, målet er å fremme og promotere Adam's musikk, få den på radio, få folk til å kjøpe singel/album og få folk på konserter.
NB! Kjøp din musikk fra NORSKE kilder så vi år registrert salgstallene her hjemme. Albummet Trespassing kommer 16 mars.


 

 

Hvordan neglelakk skal dere ha på neglene imorgen? :)

Barry M - Green glitter

Når jeg var i London i august så kjøpte jeg med meg noen neglelakker hjem, la de i skuffen med uprøvde neglelakker og der har de blitt liggende en stund.. Tror jeg må lage meg et system i de to skuffene jeg har med uprøvde neglelakker. Akkurat nå er det så mange at det vil ta flere måneder før jeg får prøvd alle sammen. Tror jeg må ha en "ikke kjøpe neglelakker denne måneden" måned snart :lol:


Uansett, jeg kjøpte to glitter neglelakker fra Barry M, en i rød og en i grønn. Synes begge fargene passer perfekt nå i julen. Viser dere den grønne idag og den rød i løpet av uken.

Barry M - Green glitter er en knall grønn glitterlakk i en gjennomsiktig base. Det var faktisk den lakken jeg synes "ropte" på meg mest av alle Barry M lakkene. Jeg synes fargen er nydelig, og spesielt nå rundt jul.
Super kjedelig å ta den av pga alt glitteret, men med folie metoden så går det veldig greit.
Jeg synes den er veldig lett å påføre, anbefaler å ta veldig lite neglelakk på kosten hvis ikke så er den litt vanskelig å legge. Konsistensen på den er kanskje litt tykk, men glitteret legger seg fint fordet.
Jeg synes det er litt for mye gjennomsiktig basefarge i denne her, det merker man også når man må legge LAG PÅ LAG PÅ LAG. Det måtte hele 5 strøk til for å få det til å se ut som det gjør på bildet. Med 4 lag så ser det ganske fint og jevnt ut, men for å få neglelakken til å dekke HELT så måtte det 5 lag til... Hadde det ikke vært for at denne lakken tørket FORT og fordi jeg synes den er så fin så hadde jeg lagt bort denne lakken for godt tror jeg :lol:

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn.


Barry M sine neglelakker får du kjøpt hos coverbrands til 95kr. LINK (skal du til London så koster de ca 30kr der)

 

Hva synse dere om denne fargen? :)
China glaze - Colours From The Capitol - The hunger games

China glaze kommer ut med kolleksjonen Colours from the capitol, og denne kolleksjonen er inspirert av boken The hunger games. Når jeg så dette første gangen så var jeg litt usikker på om jeg leste riktig. Jeg er STOR fan av The hunger games trilogien. Dette er 3 fantastiske bøker skrevet av Suzanne Collins. Filmen om den første boken The hunger games kommer i 2012, jeg legger ved en trailer til denne i slutten av posten.

Dette står i press releasen fra China glaze:
Attached you will find the official swatch sheet from China Glaze?s ?Colours from the Capitol? Collection.  This collection of 12 new nail polish shades is inspired exclusively by one distinct setting in The Hunger Games ? the Capitol of the nation of Panem.  Awash in lavish fashion, food, and entertainment, Capitol citizens enjoy extreme cosmetics and body modifications, bold wigs, and outlandish costumes.

Det er lenge siden jeg har gledet meg VELDIG til en ny kolleksjon med neglelakker. Men denne her, den gleder jeg meg helt SINNSYKT til. Jeg elsker fargene og synes de passer perfekt. Kan faktisk tenke meg å kjøpe alle sammen.
De jeg har mest lyst på er: Smoke and Ashes, Harvest moon, Riveting, Electrify, Luxe and Lush og Foie gras.


Kolleksjonen vil være tilgjengelig rundt mars 2012, sannsynlighvis hos transdesign/nailsupplies, nailetc.com og andre nettsider :) Holder dere oppdatert!

Hva synes dere? Er dere like gira som det jeg er? :lol:

 

 
Vinner av Giveaway

Har trekt vinneren av Giveawayen hvor man kunne vinne en lakk fra Isadora, Milani og neglbåndskrem.
Var veldig gøy å se at så mange meldte seg på :)

Brukte random.org til å trekke et tall, og tallet som ble trukket ut var nr 68. OG, nr 68 er:
SHAMINI :) (har sendt deg en mail)


Tusen takk til alle som deltok :)

Vinn neglelakk fra Isadora og Milani - Siste mulighet idag

Idag er siste dagen for å melde seg på giveawayen jeg har. Alle kan melde seg på helt til kl 20:00.

LINK

Lykke til :)

 


China glaze - Twinkle lights

China glaze sin julekolleksjon 2011 heter Let it Snow og består av 12 lakker. Vi fikk jo faktisk se bilde av denne kolleksjonen allerede i januar, og jeg var ikke sånn veldig begeistret for den da. Har ikke skiftet mening, og av 12 lakker så har jeg bare kjøpt 3 stykker.
Jeg får julestemmning av alle lakkene, men jeg synes at jeg har sett de fleste lakkene før eller noen som ligner veldig. 

 Den ene lakken jeg kjøpte heter China glaze - Twinkle lights og er en glitterlakk med masse små runde glitter i fargene grønt, rødt og gull. En glitterlakk som passer veldig godt rundt juletiden synes jeg :)
Lakken er lett å påføre, og synes glitteret fordeler seg jevnt og fint utover neglen. Siden denne lakken har en gjennomsiktig basefarge trodde jeg at jeg måtte ha ihvertfall 3-4 lag for at det skulle dekke neglene helt.. Men der tok jeg feil. På bilde har jeg påført 2 lag og synes det ser ganske bra ut. Synes ikke den brukte veldig lang tid på å tørke.

 

Hvis man ikke vil ha denne lakken på alene så kan man bruke den over en annen basefarge. Her har jeg påført 1 lag av Twinkle lights over en svart, hvit, rød, grønn og blå basefarge.

China glaze sine lakker får du i Norge kjøpt hos Kicks for 99 kr. Eller på nett hos nailsupplies for 2,99$ som er ca 18 kr.

Blir dette for mye glitter eller likte du den? :)

 

 

Husk å melde deg på giveawayen jeg har nå. Siste dag imorgen: LINK
 
 

Giveaway - Vinn neglelakk fra Isadora og Milani

Det er jul snart og jeg har lyst til å leke julenisse. I tilegg synes jeg vi burde feire at jeg er en av semifinalistene hos Vixen blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg  :lol:

Enkelte har kommentert at de har hatt problemer med å finne Isadora - Black Galaxy, og siden jeg fikk tak i 2 av denne blir dette en del av premien. I tilegg er det jo nyttår snart, Milani - Gems passer perfekt for de som har lyst på glittrende negler på nyttårsaften. Milani - Gems er en dupe av Deborah Lippmann - Happy birthday. OG siden det er vinter og mange sliter med tørre neglbånd så gir jeg bort en liten tube av ORLY sin cuticle therapy creme. Dette er en av neglbåndskremene jeg skrev om i innlegget om tips til hvordan du kan ta ekstra godt vare på hender og neglbånd om vintern.

Giveawayen starter med en gang dette innlegget er postet og jeg trekker vinneren onsdag 14. Desember kl 20:00.


Reglene er veldig enkle:
- Kommenter med at du er med i giveawayen
- Legg igjen eposten din der det står E-post (den er bare synlig for meg)
- Kun åpen for de som bor i Norge (beklager til dere som ikke bor i Norge, men skal jeg få sendt ut pakken før jul må det bli slik denne gangen)
- Du trenger ikke å ha en blogg for å delta
- Du kan kun kommentere en gang
- Hvis vinneren ikke svarer på mail innen 24 timer trekker jeg en ny vinner


Lykke til alle sammen :)

Konkurransen er nå avsluttet og vinneren ble Shamini :)

 
Isadora - Black galaxy

Isadora sin Black Galaxy er fra Isadora sin julekolleksjon 2011.
Som jeg skrev i sist innlegg så hadde jeg egentlig ikke tenkt til å kjøpe denne for den så kjedelig ut i butikken. Men etter å ha sett swatches blandt annet hos Nailin'it måtte jeg bare ha den. Den var faktisk utsolgt både hos Vita og Cubus på det senteret jeg var på, så jeg fikk kjøpt de 2 siste de hadde hos Lindex :D

Black galaxy i skyggen/når det ikke er sol minner meg om når det er HELT mørkt ute, snø på trærne og stjerneklart. Men når denne kommer i sollys så ser det ut som nyttårsaften på neglene dine. Dette er en svart jellylakk med holografisk glitter. Jeg tror jeg nesten vil gå så langt og si at dette er en av de fineste lakkene Isadora har kommet ut med. Den er rett og slett fantastisk. Go Isadora :lol:
Den er veldig lett å påføre, konsistensen på den er perfekt og den er godt pigmentert. Det holder ikke med et lag, men to lag er perfekt. Den tørker veldig fort. Denne lakken var litt vanskelig å ta bilde av, og bare så det er sagt; Den er MYE finere i virkeligheten. Se for deg at de holografiske fargene er MYE sterkere i virkeligheten.

 

 


Isadora sine lakker får du kjøpt til 89kr hos blandt annet Vita, Cubus, Lindex og H&M.

 

Hva synes du? Har du fått tak i denne? :)

 Isadora sin julekolleksjon 2011


Isadora sin julekolleksjon Red rush har vært ute i butikkene noen uker nå tror jeg. For en stund siden var jeg i Sverige og da kjøpte jeg med meg Gold Sparkles og Merry Red. Inne i butikken så så faktisk Black Galaxy veldig kjedelig ut, så jeg valgte å droppe den. Men når det nå har begynt å poppe opp bilder av den på noen neglblogger så måtte jeg ha den også. For at innlegget ikke skal bli så veldig langt så viser jeg to av lakkene nå, og den siste en annen dag.

En ting er sikkert ihvertfall, Isadora sine farger i denne kolleksjonen får jeg veldig julestemning av.
 

Merry red er en rød shimmerlakk med shimmer i rødt, rosa og jeg synes jeg ser litt oransje og gull i den også (det synes ikke så godt). Fargen er ikke sånn veldig spesiell, men jeg synes den er nydelig. Dette er en lakk som passer til alle årstider faktisk, selvom jeg kanskje vil bruke den mest rundt jul.
Konsistensen på denne er litt seig, men den er veldig lett å påføre. Den legger seg fint på neglene og synes den faktisk tørker ganske fort også. Den er godt pigmentert, hvis man er nøye og tar et litt tjukt lag så tror jeg det holder med et lag, men jeg har valgt å påføre to lag for da blir fargen mer intens.

 

Gold sparkles er en gull foil lakk. Etter min mening en helt vanlig neglelakk i gull, føler at jeg har sett mye likt av denne før. Men siden jeg ikke har noen lakker som er 100% like så valgte jeg å kjøpe denne. Passer perfekt til julen eller hvis du skal en tur på byen. Konsistensen på denne synes jeg var perfekt. Den var ikke for tynn eller for tykk, og den legger seg fint på neglene. Tørket fort gjorde den også. Har påført 2 lag på bilde. Og denne lakken slukte top coaten min. Har faktisk påført to lag med seche vite, og det synes nesten ikke engang på bildet.

Isadora sine lakker får du kjøpt hos Lindex, Vita, Cubus, H&M etc til 89kr.

 
Hva synes dere om Isadora sine lakker fra julekolleksjonen? Kjedelig er fine? :)

 
Tips - Ta vare på hender og neglbånd om vintern

Er fortsatt ganske sjokkert over at jeg er en av semifinalistene hos Vixen blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg.
Det er jo ikke akkurat noe man forventer, å bli nominert til et blog awards.
Og jeg hadde jo aldri blitt nominert hadde det ikke vært for dere leserne mine. Høres sikkert litt klisjéaktig ut, men dere er virkelig verdens beste lesere. Og jeg blir som sagt veldig glad om dere stemmer på meg :D (psst, man kan stemme hver dag til 14.januar).

Nå som det er vinter er det lavere luftfuktighet så sjangsen for å få tørre neglbånd og hender mye større enn på sommern. Jeg merker at hvis jeg slunter unna med å smøre hender og neglbånd hver dag så blir de FORT tørre. Enkelte har kanskje lettere for å få tørre neglbånd, og jeg er ganske sikker på at jeg er en av de. Når jeg titter innom andre blogger for å se på neglelakk så får jeg faktisk mye mer lyst til å kjøpe neglelakken jeg ser hvis hendene og neglbåndene er velstelte. Hvis neglbåndene er tørre og ligger halveis nede på neglene så synes jeg ikke det frister å kjøpe neglelakken de har vist heller for å være helt ærlig.

For å holde mine neglbånd og hender fine er det enkelte produkter jeg sverger til. Jeg har skrevet et innlegg før om hvordan jeg steller neglene mine, og der har jeg også skrevet om hvilke produkter jeg bruker. Du kan se det innlegget HER. Jeg smører mine hender og neglbånd opp til 3 ganger om dagen. På morgenen, midt på dagen hvis det trengs, og før jeg legger meg. Det høres kanskje ofte ut, men dette funker veldig bra for meg.

Når det kommer til en håndkrem så synes jeg det er viktig at den trekker godt inn i huden og at man ikke føler seg seig og klissete på hendene etter man har brukt den. Den burde rett og slett gjøre huden myk og frisk. I tilegg er det jo et lite pluss om den lukter godt også.
Har prøvd litt forskjellig av håndkremer, merket som jeg er mest fornøyd med er L'occitane.
L'occitane sine håndkremer beskytter, nærer og gjenoppbygger huden. Jeg liker at du får kjøpt håndkremene både i store og små størrelser, og jeg synes de holder lenge. (Kremen på bildet er den lille versjonen)

Prisen for den store størrelsen er 199,-
Prisen for den lille størrelsen er 79,-

LINK til nettbutikken deres, der inne finner du også hvilke butikker du får kjøpt den hos.

Når jeg ikke har L'occitane tilgjengelig så bruker jeg The body shop sin Almond oil hand and nail cream.
Dette er en håndkrem med mandelolje. Mandelolje har blant annet blitt brukt til å kurere tørr og og sprukken hud. Den absorberes raskt inn i huden og hjelper til med å gi fuktighet tilbake til huden. Denne kremen inneholder også paranøtter så de som er allergiske mot dette burde styre unna denne kremen.

Prisen for denne er 65,- akkurat nå hos The body shop pga den utgår. (De tar den inn i butikken igjen, men med et nytt design)
LINK


Jeg har flere favoritter innen neglbåndskremer. Den jeg bruker mest er ORLY cuticle therapy creme.
Dette er en krem med blant annet avocado olje, A og E vitaminer. Kremen hjelper til med å fuktiggjøre neglbåndene og styrke neglene. Jeg har brukt denne fast i et år snart, og den skuffer ALDRI.
Denne har jeg aldri sett i Norge, så den må du bestille på nett. Den er ikke veldig dyr, for en tube med 14g så koster det 2,25$ som tilsvarer ca 13kr. Man får også kjøpt den i en litt større boks som inneholder 60g, den koster 5,32$ som tilsvarer ca 30kr. Jeg har en boks på 60g, og den har jeg hatt siden starten av sommeren og jeg er ennå ikke kommet halveis i den. Altså, den er veldig drøy.

LINK - Treatments -> ORLY

 
De andre neglbåndskremene jeg liker veldig godt er Lush sin Lemony flutter og Burt's Bees lemon butter cuticle cream. Disse to lukter så utrolig godt. Lush sin lukter veldig sitron, mens Burt's Bees sin lukter mer lime. Jeg synes Burt's Bees noen ganger kan være litt for feit, det tar litt tid før den trekker seg ordentlig godt inn så føler at neglbåndene blir veldig fete.

Lush Lemony Flutter får du kjøpt i Lush sine butikker og HER til 99 kr.
Burt's Bees lemon butter cuticle creme har jeg ikke sett i noen norske butikker, jeg kjøpte den når jeg var i USA. Men du finner den garantert hos Ebay.

 
Hva gjør du for å ta vare på hender og neglbånd om vinteren? :)

Vixen blog awards - Semifinalist - SkjønnhetsbloggSatt på Facebook og så at Neglelakkmani la ut en link om at hun var en av semifinalistene til årets skjønnhetsblogg hos Vixen Blog Awards 2011. Jeg gikk jo selfølgelig inn for å stemme på henne, og da så jeg at jeg også faktisk var en semifinalist.
Herregud, jeg er helt sjokkert. Den/de der ute som har valgt å nominere meg, TUSEN TAKK! :D
For noen år siden så var det som regel rødt eller rosa man så på neglene til norske jenter. Men de siste årene har det kommet et mye bedre fargevalg her i Norge og jeg tror generelt jenter er blitt mye flinkere til å bruke neglelakk. Er veldig gøy å se at det er to neglelakkbloggere som er med i semifinalen.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli nominert til et blog awards. Igjen, TUSEN TAKK og jeg hadde blitt veldig glad om dere leserne mine ville stemt på meg :)

 

TRYKK <- For å stemme.
H&M sine "Bambi" neglelakkerI sommer kjøpte jeg disse 2 neglelakkene, rett og slett fordi jeg synes de hadde så søtt design. Fargene er ikke sånn super spennende, men jeg måtte ha de pga de så så søte ut :lol:

H&M - Pink skies er en lys rosa/ nude creme lakk. Synes fargen er veldig søt, men den er ikke veldig spesiell. Konsistensen på den var litt tykk, men den er godt pigmentert. Hadde børsten vært god å bruke hadde det holdt med et lag. Men pga en ELENDIG børste var jeg nødt til å påføre 2 lag.H&M - On ice er en lys grønn/mint creme lakk. Noen ganger kan den nesten se litt grå ut. Dette er heller ikke en spesiell farge. Konsistensen på denne synes jeg var litt tynnere enn Pink skies. Den er også godt pigmentert, men pga den dumme børsten måtte jeg påføre 2 lag.


Her kan dere se hva jeg mener om disse børstene. De er rett og slett elendige, vil nesten gå så langt og si at de er ubrukelige. De er veldig harde, "hårene" på børsten er ganske tykke, det er forskjellig lengder på "hårene" og de stikker ut i alle kanter. Var ikke så lett så få bilde av de. Men kan trygt si at jeg aldri har vært borti børster som har vært så vonde å bruke før. Håper dette bare en glipp hos H&M for de andre børstene synes jeg pleier å være gode.


Du får kjøpt disse lakkene hos H&M til 29,90kr.

 

Hva synes dere om disse? Fler som hadde samme problem med børstene?

Sally Hansen Salon Effects - Laced up - Dag 5

Idag har det gått 5 dager siden jeg satte på Sally Hansen "klistremerkene". Som jeg krev i det innlegget så håpet jeg at de ihvertfall skulle holde seg fine i 5 dager. Jeg vet ikke om limet på klistremerkene var dårlig eller om jeg bare ikke var flink nok til å sette de på, men etter noen timer så begynte de å "falle" av. Limet i kantene gikk bort på en måte og klistremerket lå ikke helt nede på neglen. Dette gjorde så jeg satt fast "klistremerket" i forskjellige ting. F.eks når jeg satte håret i en hestehale så satt "klistremerkene" seg fast i håret. Når jeg tok på meg en genser så satt "klistremerkene" seg fast i kantene på gensern.

Dette bildet er tatt dagen jeg satte de på.

Og dette bildet er tatt 5 dager etter. Det er ikke så mye tip wear, men som dere ser oppe ved neglbåndet så har det falt at ganske mye fra "klistremerkene". Jeg synes det ser så stygt ut at jeg kommer til å fjerne det idag. 

Og sånn ser det ut på min høyre hånd. (ikke mye pent...)Jeg håper at jeg bare var veldig uheldig, for det er vel ikke meningen at det skulle se så ille ut etter 5 dager bare? Jeg gir meg ikke og tenker å prøve å bestille en ny pakke med SH Salon effects i et annet mønster fra Ebay.

 

Har du hatt samme problem med Sally Hansen Salon Effects?

Månedens neglelakk - November

Stemmene er telt opp og vinneren denne måneden ble: Rimmel - Red lava.
Den vant ganske overlegent som dere ser :lol:


hits