Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

november 2011

Sally Hansen Salon Effects - Laced up

Når jeg var i USA i høst kjøpte jeg med meg noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Sally Hansen Salon Effects er ekte neglelakk som ser ut som klistremerker. Disse kan du feste rett på neglene og de skal holde opp til 10 dager.
I og med at jeg ikke er i form om dagen og ikke orker å lakke neglene så mye så tenkte jeg at dette var en fin tid for å prøve Sally Hansen Salon Effects. Jeg skal prøve å huske å ta bilder hver dag, så får vi se hvor lenge neglene ser bra ut :lol:

SH - Salon effects kommer i 24 forskjellige farger og mønstre. Når jeg kjøpte min pakke var det like før det var Halloween i USA, så da hadde de også noen typer med halloween mønstre. (Butikken jeg var i hadde ikke alle de forskjellige fargene og mønstrene.) De kostet 9,99$ som er ca 59 kr.

 Mitt valg gikk på 360 Laced up. I pakken følger det med 16 "Nail polish strips", cuticle stick, mini neglfil med buffer og bruksanvisning. 

Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg trodde dette skulle være ganske lett. Men det var det faktisk ikke. Kan hende det er pga jeg aldri har prøvd noe lignende av dette her før og at jeg bare trenger å øve meg litt mer. Men til slutt fant jeg en måte som fungerte. Det ble best resultat hvis man la "klistremerket" så langt opp til neglbåndet som mulig, så presse det på plass langs midten først, så til sidene. Så brukte jeg neglfilen til å "file" bort det som ble til overs av "klistremerket". Jeg bruker faktisk nesten like lang tid på å ta på disse "klistremerkene" som det jeg gjør når jeg skal lakke neglene med en vanlig neglelakk. Jeg synes designet på var veldig kult, og jeg håper at det holder seg fint ihvertfall i 5 dager.

Husk å stemme på månedens neglelakk.

 

Har du prøvd Sally Hansen Salon Effects eller lignende før? :)

Månedens neglelakk - November

Da er tiden for å kåre månedens neglelakk kommet igjen. Har ikke hatt mulighet til å blogge så mye denne mnd desverre, men synes lakkene jeg har vist er noen fine lakker :)

Som sist, poster jeg bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av november.
Så skriver du hvilken du synes skal bli månedens neglelakk. ( i desember kårer vi årets neglelakk)
Teller opp stemmene 2. desember og poster et bilde av neglelakken som fikk flest stemmer. 

Lykke til med å velge :)

 

Isadora - Morrocan blue


Rimmel - Red lava

Isadora - Zinfandel

OPI - Road house blues

OPI - Honk if you love OPI

Essie - Lapis of luxuryMin favoritt denne måneden er Rimmel - Red Lava.

Hvem er din favoritt? :)

 

Hvem likte du best?
Isadora - Morrocan blue
Rimmel - Red Lava
Isadora - Zinfandel
OPI - Road house blues
OPI - Honk if you love OPI
Essie - Lapis of luxury
pollcode.com free polls 

Essie - Lapis of luxury

Dette er en neglelakk jeg har ønsket meg en stund, men alltid glemt å kjøpe når jeg handler lakker på nett. Så når jeg var i Sverige for noen uker siden og den sto forran meg på Kicks så kunne jeg ikke la være å kjøpe den :lol:

Essie- Lapis of luxury er en av lakkene i Essie sin Resort Collection som kom ut sommer 2010.
Dette er en lys "periwinkle" blå lakk, fargen minner meg litt om H&M sin Peppermint fusion neglelakk.
Fargen kommer jeg nok til å bruke mest om sommeren, men den kan være fin å bruke om høsten også når det er sol ute. Jeg vil ikke si at dette er en 100% cremelakk, men liten blanding mellom creme og jelly. Den er for tynn til å være en cremelakk, men for tykk til å være en jellylakk.
Å påføre den går veldig greit, synes den legger seg greit på neglene, men konsistensen på den er litt tynn og seig. Når jeg påførte første lag så synes jeg den så veldig lite pigmentert ut, trodde at jeg måtte minst ha 4 lag for å få en godt pigmentert farge på neglene, men det holdt med 3 lag :) Hadde litt problemer med å fange fargen på denne lakken på kamera, men synes jeg fikk et bra resultat til slutt. Den er kanskje litt lysere i virkeligheten.

Du får kjøpt Essie sine lakker HER til 8$.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

2 fine høstlakker fra OPI

Disse 2 lakkene er fra OPI sin høstkolleksjon Touring America. Min favoritt neglelakk fra den kolleksjonen kan dere se HER. Og disse her 2 lakkene kommer rett etter favoritten.
Er i skikkelig høstmodus om dagen, og da passer disse fargene perfekt etter min mening.
Mørke lilla og blåe farger er mine favoritter innen neglelakk.

OPI - Road house blues er en mørk blå creme lakk. Denne lakken er virkelig lett å påføre, konsistensen på den er som en drøm. Og den er godt pigmentert, det holder å påføre 2 lag.

OPI - Honk if you love OPI er en mørk lilla/rød creme lakk. Må bare få si at jeg elsker navnet på denne lakken :lol:
Denne lakken var ikke sånn supergod å påføre, første gang jeg prøvde den lot jeg ikke første laget tørke godt nok før jeg påførte neste, så det er lurt å la det første laget tørke helt før man påfører det neste.
Lakken er godt pigmentert å det holdt å påføre 2 lag. Brukte litt tid til å tørke til å være en OPI creme lakk.


OPI sine lakker får du kjøpt blant annet hos Cubus og Kicks til 159kr, og du finner de mye billigere på Ebay ;)

Hvilke farger liker du best å ha på neglene denne høsten? :)

Isadora - Zinfandel

Isadora sin høstkolleksjon Forest Groove som kom ut for en GOD del uker siden nå har jeg helt glemt å vise dere..
Selve kolleksjonen er nok inspirert av naturfarger.
Det er sjeldent jeg bryr meg sånn veldig mye om sminke etc, men jeg må si at jeg faktisk hadde lyst på nesten all sminken som kom ut samtidig som disse lakkene. Utrolig fine høstfarger. Og spesielt lebestiften som heter Zinfandel (bilde av den i forest groove bilde under), den er nydelig.

 

Tilbake til selve neglelakken :lol:
Isadora Zinfandel er en mørk plommefarget creme (nesten Jelly?) lakk. Denne lakken er NYDELIG! Når jeg tenker på høst tenker jeg mørke røde, brune, grå og vamp farger. Lakken er godt pigmentert, og det holder å påføre 2 lag. Konsistensen på denne er kanskje litt tjukk, men den er fortsatt veldig lett å påføre. Som de fleste Isadora lakker, så tørker denne også veldig fort. Og den tørker veldig shiny, skal man bare ha på denne lakken en dag eller to så er det ikke behov for å påføre topcoat vil jeg tro. Men jeg har alikevell påført 1 lag med SV. Dette er en vinnerlakk :D


Har dere skaffet dere denne? :)


Rimmel - Red Lava

Rimmel - Red lava var en av lakkene jeg kjøpte når jeg var i USA. Jeg er veldig glad i kvaliteten på Rimmel lakkene, men jeg liker virkelig ikke kosten på de.
Red lava er en Lasting finish pro lakk. Denne lakken skal holde seg fin og skinnende i 10 dager. Jeg hadde på min i 5 dager (kan ikke huske sist jeg hadde på en lakk så lenge btw) og den så ganske slitt ut etter 5 dager egentlig.


Rimmel har skrevet dette om Lasting Finish Pro lakkene på hjemmesiden sin:
"Professional polished perfection for flawless up to ten-day colour and shine. Enriched with micro-sized minerals that fill in imperfections on the nail surface, Lasting Finish Pro Nail Enamel creates a smooth and super glossy finish for up to 10 days of maximum colour impact and shine. Advanced micro formula technology with active time-released system enhances shine over time. It captures and reflects light for colour that shines with dimension. UV fade protection keeps colour true. The formula is ultra flexible and long wearing with superior shock absorption and chip resistance. The Mistake-Free Pro brush features a wide angled brush for a fast and mistake-free professional application. With more than 800 fine textured bristles, the brush is designed to adapt to any nail shape and require less strokes to apply, while delivering a super smooth finish and truly streak-free results"

Red lava er en mørk brun lakk med rødt og litt gull shimmer. Er det en ting jeg får skikkelig høststemning av i disse tider så er det denne lakken. Den er så ufattelig fin i virkeligheten. Tok masse bilder av den, men var ingen som klarte å vise hvor fin denne lakken virkelig er. Men de to bildene jeg plukket ut ble ganske greie.
Konsistensen på denne var veldig god, den er ikke for tjukk og ikke for tynn. Den legger seg fint på neglen, og den er lett å legge. Tørker fort gjør den også. Den er godt pigmentert, holder masse med å legge 2 lag. Er man nøye kan man sikkert klare seg med 1 lag også faktisk.

 

 Hva synes du om denne fargen? :)

Isadora - Morrocan blue

Denne lakken har jeg gledet meg til å vise dere. Dette er Isadora sin Morrocan blue og er fra Isadora sin høstkolleksjon. En nydelig støvete blå lakk. Jeg synes dette er en PERFEKT høstfarge, og jeg har faktisk kjøpt 2 stk av denne lakken tilfelle jeg bruker den opp :lol:
Den er veldig lett å påføre, tørker fort OG er super pigmentert. Det holder faktisk å påføre et lag med lakk bare.


Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

Hva synes dere om denne fargen? Like forelsket som meg? :)

Og jeg må bare beklage for jeg ikke har blogget så mye etter jeg kom hjem fra USA, dere som følger meg på twitter vet hvorfor. Ellers så har jeg ikke tenkt å snakke om det på denne bloggen pga media. Ting er ihvertfall bedre og er klar for å bruke tid på bloggen igjen :)

Månedens neglelakk - Oktober

I og med at jeg bare har fått tid til å poste en swatch denne måneden så er det ganske åpenlyst hvilken lakk som blir månedens neglelakk :lol:

Linda Joansen sin Nail Candy - Mellow
Jeg har også fått en liste med hvor man kan kjøpe Nail Candy lakkene :) Og man kan kjøpe de på nett: LINK

hits