Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

oktober 2011

Happy Halloween

Siden det er Halloween idag tenkte jeg å vise dere 2 enkle design. Er vel egentlig ikke så mange av mine lesere som kommer til å gå ute å ringe på dørene for å spørre etter godteri, men designene kan man alltids bruke til andre anledninger også.

For dere som har bundlemonster eller konad plater er dette et veldig enkelt design. Jeg har brukt:
- Sinful - Black on black
- OPI - Alpine snow
- Bundlemonster plate BM13


Det andre designet er også veldig enkelt, og det er noe alle har mulighet til å gjøre. Det kan bli litt grisete, men hvis du bruker teip på siden av fingrene så går det greit. Jeg har brukt:
- OPI - Alpine snow
- China glaze - Hey Sailor
- Sugerør
- Teip
Tutorial finner du her: TRYKK


Hvordan ser dine negler ut idag?
Har du prøvd splatter metoden før?

Linda Johansen - Nail candy

Når jeg var på ferie ble jeg kontaktet av en hyggelig dame som jobber for Linda Johansen. Linda Johansen har kommet ut med en serie neglelakker som heter Nail Candy. Og vet dere hva det aller beste med disse lakkene er? De er formaldehyde, toluene og DBP frie neglelakker.
Dette er kjemikalier som er svært kreftfremkallende og kan faktisk forårsake fødselsskader, luftveissykdommer og andre alvorlige sykdommer.

Jeg skal innrømme at når jeg prøver et helt nytt merke så har jeg lett for å forhåndsdømme produktet og tenke at: "Herregud, kvaliteten på neglelakkene som finnes på markedet nå er ganske bra. Så dette merket kan umulig være like bra".
Og ja, jeg gjorde det denne gangen også... Men denne gangen var det ikke lurt.
Kvaliteten på denne neglelakken overasket meg VELDIG. Den er jo suveren. Den var kjempe lett å påføre, konsistensen var akkurat passe tykk og tynn og den tørket fort! Rett og slett en fryd å påføre :D Kosten synes jeg var veldig god å bruke for den er ikke så stor. Den ligner på Chanel og China glaze sine koster, og for meg med smale negler er det perfekt. Jeg har påført 3 lag, men man trenger egentlig bare å påføre 2. Jeg liker veldig godt at selvom man har påført 3 lag så ser den ikke "tjukk" ut på neglen, det ser fortsatt ut som du bare har 1 eller 2 lag. Fargen jeg fikk prøve heter Mellow og er rosa. I skyggen/mørket så ser den nesten litt "gammelrosa" ut. Synes virkelig dette er en fin høstlakk. Jeg bruker ikke så veldig ofte rosa lakker, men siden jeg fikk denne har jeg brukt den flere ganger.Jeg fikk også prøve Nail candy sin Speedy top coat. Til vanlig bruker jeg Seche vite og er utrolig fornøyd med den. Denne top coaten er ikke like god som Seche sin, men den er så god og tørker såpass fort at denne vil jeg lett bruke de gangene jeg ikke har mulighet til å bruke Seche sin.
Jeg hermer etter Neglelakkmani her (håper det går bra? :lol:) og legger ved linker til andre bloggere som har fått prøve lakker fra Linda Johansen.

Neglelakkmani
Nailinit
Nailit
Min fargerike verden
Vakkerlakk
Kia

Neglelakkene får du kjøpt på denne siden HER og i enkelte butikker i Norge. De selges til prisen 139kr.

Produktet er sent til meg for vurdering!

Hva synes du om denne fargen?
Har du fått prøvd en lakk fra Linda Johansen, og er du fornøyd? :)

 

I'm back

Jeg er tilbake etter 2 herlige uker i USA. Hadde virkelig ikke lyst til å dra hjem for å være helt ærlig.
Storkoste meg hos "familien" vår i Tennessee og hadde noen fine dager i Orlando. Opplevde skikkelig møkkavær i Florida, kunne ikke gå ut på 2 dager og det var vind med krefter opp til 120 Km/t. Var ganske skummelt faktisk :lol:
Jeg handlet faktisk ikke så mye neglelakk, men ble en ipad og en del klær istede... Det var faktisk ikke så mye av neglelakken som jeg så i butikkene som fristet. Hmm, jaja. Jeg har ihvertfall litt bilder å vise dere :)

OPI - Diva of geneva (på stranden i Florida)

Viva la diva - Fallen angelCocoa Beach

Disney World
Her er det som fikk bli med meg hjem til Norge:- 3 lakker fra Icing.
- 3 lakker fra OPI (pink shatter blant annet)
- Glee lakk fra Sephora
- 2 lakker fra Wet n Wild
- 2 lakker fra et eller annet random merke
- 1 pakke med Sally hansen Salon effects
- 1 lakk fra Rimmel
- 1 neglfil fra Sea World (selfølgelig med delfiner!!)
- Burt's bees lemon butter cuticle cream (ikke på bildet)

Håper det går bra med alle dere lesere, jeg er ikke helt i form om dagen så trenger denne helgen til å slappe av. Jeg kommer sterkere tilbake til neste uke :)

Månedens neglelakk - September

Stemmene er telt opp og vinneren denne måneden ble: OPI - My adress is "Hollywood" :) Har hatt skikkelig ustabilt nett her i Florida. Igår og på søndag hadde vi et skikkelig uvær. Det var så ille at vi ikke kunne gå ut og var en High wind warning i hele området. Tror ikke jeg får oppdatert noe mer før jeg kommer hjem på søndag. Poster dette innlegget via en iPad, håper det funker. Haha.
hits