Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

september 2011

Månedens neglelakk - September

Hadde en vennine som trodde jeg hadde glemt å poste månedens neglelakk denne måneden, men neida. Har ikke glemt det. Har bare ikka hatt tid før nå :lol:
Imorgen reiser jeg på ferie til USA i 2 uker. Er usikker på om jeg har nett den første uken, men den andre uken har jeg ihvertfall :) Kommer nok til å poste noen innlegg da hvis jeg får tid.

Som sist, poster jeg bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av september.
Så skriver du hvilken du synes skal bli månedens neglelakk. ( i desember kårer vi årets neglelakk)
2. oktober (siden jeg ikke er helt sikker på når jeg får postet neste innlegg lar jeg dere stemme til jeg har mulighet til å telle opp stemmene) teller jeg opp stemmene og poster et bilde av neglelakken som fikk flest stemmer.
Lykke til med å velge.

China glaze - Midtown magic

Sally Hansen - Black Platinum

OPI - Uh - oh Roll down the window

OPI - My adress is "hollywood"

Kleancolor - Born to the purple

Zoya - Lolly

OPI - A color to diner for


Tror min favoritt denne måneden må bli OPI - Uh - Oh roll down the window :)

Hvem likte du best?
 China glaze - Midtown magic
 Sally Hansen - Black Platinum
 OPI - Uh - Oh roll down the window
 OPI - My adress is "hollywood"
 Kleancolor - Born to the purple
 Zoya - Lolly
 OPI - A color to diner for
pollcode.com free polls 

 

Hvem likte du best? 

 

 

 

OPI - A color to diner for

Jeg er utrolig glad i høsten. Da kan man gå med høstjakker, skjerf, lue, boots og lag med klær. Og det er så mange fine lakker å få tak i. Tror høstkolleksjonene er mine favoritter. Julekolleksjonene kommer kanskje først :lol:
Så lenge det ikke regner så er jeg ganske glad i været også faktisk, selvom sommer er bedre!

OPI - A color to diner for er fra OPI sin høstkolleksjon Touring America. Dette er en litt mørk rød shimmer lakk. Fargen er vel ikke så spesiell, men jeg synes den er nydelig og er ganske sikker på at jeg ikke har noen som ligner.
Konsistensen på denne er kanskje litt tykk, men ikke så tykk at det er noe problem å påføre den for det går veldig greit. Den er godt pigmentert, det holdt å påføre 2 lag og tørketiden var rask.

 

Pris: 8,50$ (ca 49 kr)
Butikk: nailetc.com

Hva synes dere om denne fargen? Har dere kjøpt noen fra Touring America kolleksjonen? :)

Zoya - Lolly

Denne lakken burde jeg vist dere for lenge siden...
Zoya - Lolly er fra Zoya sin mod mattes kolleksjon som kom ut tidlig i sommer. Den består av 3 matte farge, Rosa, blå og lysegrønn. Pheobe, den blå har shimmer i seg. Og jeg lurer veldig på hvorfor jeg kjøpte Lolly, og ikke Pheobe...Uansett, Lolly er en ganske knæsj rosa farget lakk. De andre matte lakkene jeg har er veldig lette å påføre, så forventet egentlig det av denne også. Men der tok jeg grundig feil. Konsistensen og tørketiden kan man ikke klage på. Men den var helt forferdelig å påføre. Jeg trodde først at det kanskje var noe galt med lakken, så søkte litt på google og fant ut at andre hadde samme problemet. Så da var det altså ikke noe galt med den. Den er bare veldig vanskelig å påføre. Her har dere et bilde av mitt første forsøk... Her påførte jeg 2 tynne lag, noe som tydelighvis ikke funket bra. Det ser skikkelig stripete og klumpete ut.

I og med at det ikke funket så måtte jeg prøve på noe annet. 1 tynt lag og et tykt lag. Dette funket mye bedre, men kunne fortsatt sett bedre ut. Mitt andre forsøk:


Og bare for gøy så påførte jeg top coat for å se hvordan det ble.


Pris: 6,49$ (ca 38kr)
Butikk: Nailetc.com

Hva synes dere? Finest matte eller med top coat?

Half moon nails

For noen uker siden jeg prøvde jeg meg på å lage Half moon nails. Dita Von Teese er en dame man har sett flere ganger ha dette "designet" på neglene.Det finnes uendelig muligheter når det kommer til å velge farger til dette "designet". Jeg synes det ser best ut hvis man har en basefarge nederst, og ikke bare "nakne" negler. Jeg valgte derfor å bruke svart som basefarge. På toppen har jeg brukt Milani - Blue flash. Jeg ble ikke fornøyd med half moon'ene. Synes de kunne vært litt mer runde. Jeg kan poste swatch av denne lakken en annen gang og prøve å lage en tutorial på hvordan jeg får til å lage et slikt "design" :) Og som dere kanskje ser, så slukte den blå lakken topcoaten min..Hva synes du om dette "designet"? Noe du kunne tenke deg å prøve?

Kleancolor - Born to the purple

Har kjøpt altfor mange Kleancolor lakker og lurer på om jeg noen gang kommer til å få tid til å prøve alle? Haha.
Må ihvertfall starte et sted. Dagens lakk er Kleancolor - Born to the purple. I flasken så ser det ut som den har en ganske mørk lillafarge. Men på neglen så synes jeg den er litt mer magenta farget. Nydelig farge uansett. Som dere ser er det MYE glitter i den. Den er blandt annet full av store og små hexagon. Jeg synes den var litt vanskelig å påføre. For å få masse glitter på neglene måtte jeg ha TJUKKE lag med neglelakk. Prøvde det på en negl først og fant ut at det kom til å ta flere dager før det tørket helt. Så valgte heller å påføre 4 tynne lag, og fiske etter glitteret i flasken :lol: Selvom jeg hadde tynne lag og påførte hurtigtørkende top coat over så brukte den laaang tid på tørke. Så vil ikke anbefale denne lakken for dere som ikke har tålmodighet til å vente på at den skal tørke.
På bilde så har jeg ikke en annen lakk under, men neste gang jeg bruker denne tror jeg at jeg skal ha en svart eller lilla base under.


Pris: 1,75$ (ca 10 kr).
Butikk: Beauty Joint (link)

 

Hva synes du om denne fargen? :)

Høstnegler

Enten vi vil det eller ikke, høsten er virkelig på vei.
Jeg ble kontaktet av en hyggelig dame fra Born Pretty store tidligere i sommer. Born Pretty store er en nettside som selger nail art produkter og andre kosmetiske produkter til en billig pris.  Pga mye jobb i sommer og andre ting som har skjedd har det tatt litt tid før jeg har fått postet dette desverre. Jeg fikk muligheten til å prøve ut en konad plate, og når jeg så de forskjellige mønstrene på platen var det første jeg tenkte på å lage et høstdesign.

Platen jeg fikk tilsendt heter m77 og kan bestilles her. De har også mange andre plater man kan bestille.  Platene er såkalte fauxnad plater (ikke ekte) men de fungerer jo like bra som det ekte konadplatene, har samme mønster og når man får kjøpt de billigere så ser jeg ingen vits i å bestille de ekte for å være helt ærlig. (mønstret på fauxnad platene er ofte smalere/mindre, så har du lange og brede negler kan det bli et problem)Som sagt så valgte jeg å prøve meg på et høstedesign. Her har jeg brukt OPI - The show must go on! og enkelte China Glaze lakker som farger på bladene. Får skikkelig høstfølelse av OPI lakken sin røde farge, den minner meg om fargen som er på bladene på høsten, så var derfor jeg valgte denne fargen.


I tilegg lagde jeg dette designet. Får høstfølelse av dette også faktisk. Har brukt China glaze - Ingrid og stemplet med China glaze - Thunderbird.


Jeg har også fått et tilbud til mine lesere, hvis dere ser til høyre for innleggene på forsiden ligger det en kode. Bruker dere denne får dere 10% avslag i prisen :) (denne koden er gyldig til 31 desember)


Pruduktet er sent til meg for vurdering.

 

Hva synes dere om designene? Får dere også høstfølelse? :)

OPI - My Adress Is "Hollywood"

OPI - My Adress Is "Hollywood" er også fra Touring America kolleksjonen. Dette er en lys rosy pink shimmerlakk med litt rosa og gull shimmer. På godt norsk blir det vel rosenrød rosa, men høres mye bedre ut med Rosy pink :lol:
Når jeg så denne i flasken minnet den meg om en litt "dårlig" versjon av Chanel - Morning rose. Morning rose er lysere, og den har mye mer synlig gull i seg. Jeg fikk ikke gullshimmeret så godt fram på bilde, men man ser litt av det i flasken. Denne fargen er også veldig fin, men hadde jeg måtte velge mellom denne eller Chanel sin så hadde jeg valgt Chanel sin lakk. De er ingen dupes, bare så det er sagt. Men de minner meg om hverandre.
Har sjeldent noe å klage på når det gjelder OPI lakker. Konsistensen på denne er veldig bra til å være en shimmerlakk, og den tørket fort. Jeg har påført 2 lag på bilde, og det er tatt i skyggen. I solen så er lakken bitte litt lysere.


Legger ved dette bildet, selvom fargen ikke er riktig så ser dere gullshimmeret litt bedre ihvertfall.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

OPI - Uh-oh Roll Down The window

Endelig har jeg fått swatchet noen av Touring America lakkene :D Jeg har ikke kjøpt så mange enda, men tenkte å kjøpe meg noen flere når jeg reiser til USA om ikke så lenge.
Touring America er OPI sin høstkolleksjon og består av 4 shimmer og 8 cremelakker.

Uh-Oh Roll Down The Window minner meg om den grønnfargen som var på uniformen min i forsvaret. En litt sånn lys olivengrønn/armygrønn. Dette er en cremelakk og fargen er ganske sterk, det holdt for meg å påføre 2 lag. Konsistensen på denne vil jeg si er perfekt. OPI sine cremelakker er i en helt annen klasse enn cremelakkene fra andre merker. De er så utrolig lette å påføre, konsistensen er aldri for tynn eller for tykk og de tørker fort. Denne er akkurat som alle de andre OPI cremelakkene. Og synes den faktisk tørket UTROLIG fort.
Jeg trodde ikke jeg skulle like denne så godt på forhånd, men tror dette er favoritten av de jeg kjøpte fra Touring America kolleksjonen. Perfekt høstlakk i mine øyne :)
Bilde er tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? Fin høstfarge? :)

Sally Hansen - Black Platinum

Beklager for fraværet de siste dagene, men kroppen er ikke helt i form. Innleggene får komme når de kommer. Akkurat nå er jeg VELDIG lei av å være syk. Man skulle tro at man var ferdig med kyssesyken etter 17 mnd...

Jeg merker at været påvirker hvilken neglelakk jeg tar på omdagen. Det går veldig mye i mørkt :lol: Og plukker lett fram en rød lakk også faktisk.
Lakken jeg skal vise dere idag heter Sally Hansen - Black Platinum.
Dette er en svart "metallic" lakk med litt sølv. I skyggen så ser den kanskje litt kjedelig ut, men i sola så glimter den til. Da kommer det farger i blått og grønt i enkelte vinkler. En spesiell lakk :D Fargen er ikke super pigmentert, det måtte 3 lag til.
Den var veldig lett å legge, synes konsistensen på denne faktisk er perfekt. Den er verken tjukk, tynn eller seig. Rett og slett perfekt. Super enkel å påføre og den legger seg veldig fint på neglene. Eneste dumme er jo denne børsten da.. Man kan ikke klage på tørketiden, for den tørket fort!!

Jeg så på en eller annen blogg at noen mente denne lakken kunne ligne på Chanel sin Black Pearl, men der må jeg si at jeg absolutt IKKE er enig. Disse ligner ikke i det hele tatt, Black pearl er mer grønn enn svart. Så ikke la dere lure!
(2 første bildene er i solen, det siste er i skyggen)

Pris: 119 kr
Butikk:

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

Produktet er sendt til meg for vurdering

Hva synes du om denne fargen? :D

China glaze - Midtown magic

Fy søren for et møkkavær det har vært i Oslo idag. Det har regnet noe så sinnsykt i noen timer nå. Føler at høsten kommer krypende ganske fort om dagen...

Dagens lakk er hadde jeg på en dag det var sol, som dere ser på bildene. Den heter China glaze - Midtown magic, er fra China glaze sin Metro kolleksjon og er fra downtown settet. Den er veldig mørk brun  (så mørk at den nesten er svart) og den er full av glass flecks i rødt og gull. En litt uvanlig lakk, som jeg synes er finest i sola/lyset. Den er godt pigmentert, trengte bare å påføre 2 lag. Jeg synes de andre lakkene jeg har prøvd fra Metro kolleksjonen har vært litt tjukke i konsistensen, men denne var ikke det. Den var lett å påføre, og tørket også fortere enn de andre fra samme kolleksjon.

bilde tatt i solenPris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies  eller nailetc

 

Hva synes dere om denne? :)

Månedens neglelakk - august

Da er alle stemmene "telt" opp og vinneren denne måneden ble samme som min favoritt :D Nemlig OPI - The show must go on!. Denne lakken er så utrolig fin, og er veldig glad for at jeg kjøpte den :)


Det var VELDIG gjevnt mellom OPI - The show must go on! og China glaze - Skyscraper hele veien faktisk. Men OPI lakken fikk flest stemmer tilslutt. (var flere som valgte å gi sin stemme når jeg satte inn poll, tror jeg skal fortsette med det for vet at det er en del av dere som ikke liker å kommentere på bloggen. Og da har dere også mulighet til å være med på å kåre månedens neglelakk :) )

hits