Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

august 2011

Månedens neglelakk - August

Wow, har vært så mye som har skjedd på slutten av denne måneden at jeg nesten glemte at vi må kåre månedens neglelakk.

Som sist, poster jeg bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av august.
Så skriver du hvilken du synes skal bli månedens neglelakk. ( i desember kårer vi årets neglelakk)
2. september  (siden jeg er litt seint ute med å poste dette innlegget gir jeg 2 dager på å stemme) teller jeg opp stemmene og poster et bilde av neglelakken som fikk flest stemmer.
Lykke til med å velge.

 

Color club - Revvvolution
China glaze - Lubu heels
Chanel - Graphite
China glaze - Skyscraper
Sally Hansen - Kook-a-Mango
Chanel - Quartz
China glaze - Loft-y Ambitions
Sally Hansen - Boca Mocha
OPI - The show must go on!
China glaze - Urban - night

 

 Tror min favoritt denne måneden må bli OPI - The show must go on!

Hvem likte du best?
 Color club - Revvvolution
 China glaze - Lubu heels
 Chanel - Graphite
 China glaze - Skyscraper
 Sally Hansen - Kook-a-Mango
 Chanel - Quartz
 China glaze - Loft-y ambitions
 Sally Hansen - Bocha mocha
 OPI - The show must go on!
 China glaze - Urban - night
  
pollcode.com free polls 

Hvem likte du best?
(Prøver med en poll denne gangen, hvis den ikke funker så bare skriv i kommentarfeltet :))

Min sykeste opplevelse, Reading Festival 2011Nå er jeg tilbake fra en uforglemmelig tur til London, og min sykeste opplevelse noensinne. Dere MÅ faktisk høre om den for den var så syk og bra :lol: (poster faktisk bilder av meg her nå (2 eller 3 gang på denne bloggen), så hvis dere ikke vil se det så får dere vente med å lese bloggen til imorgen..)

Sist onsdag reiste jeg til London med 2 venniner med et mål for turen: Reading festival 2011.
Vi kjøpte billetter til festivalen i april, dagsbillett til fredag 26 august. My Chemical Romance og 30 Seconds to mars var hovedgrunnen til at vi faktisk reiste til London i 5 dager...

Og FOR en tur. Herregud, jeg har ikke ord. Tror det ennå ikke har gått opp for meg at det var 87 000 mennesker på Reading på fredag. Det går bare ikke ann å forstå. Anbefaler dere å se videoene jeg legger ut for å forstå litt av den følelsen jeg hadde og for å se hva jeg mener når jeg sier at publikum sang :)
For dere som lurer på hva slags festival dette her:

"The Reading Festival, the original and senior leg of the two (Leeds er den andre), is the world's oldest popular music festival still in existence. It has had various musical phases over the years, as detailed below. In the twin-site era, rock, alternative, indie, punk and metal have tended to dominate."

Vi bodde i London, så tok toget inn til Reading i 11 tiden på fredag. Når vi kom fram så regnet det VELDIG mye, så vi fant ut at vi skulle spise frokost på stasjonen og gå ut når været var litt bedre. Det tok ca 2 timer det... Så vi ble sittende på stasjonen sammen med en haug med andre festival deltagere å drikke i nesten 2 timer. Så hentet vi billettene, og endelig etter å ha fått disse tok vi shuttle bussen til festivalen.

Her står jeg ENDELIG forran inngangen. Ganske fornøyd kan man si.


Hadde på forhånd tatt på meg støvler pga det var spådd litt regn, og jeg vil for alltid være glad for at jeg gjorde det. Har aldri sett så mye gjørme før, det var gjørme OVER ALT. Ikke bare litt gjørme, men så mye at det kjørte tankbiler inne på området som slukte med seg gjørme (det hjalp ikke..).

Etter å ha gått halve området rundt for å finne teltet med 18 års båndene så vi kunne kjøpe drikke uten å vise leg så fant vi Tuborg town, og der satt vi en godt stund og hørte på musikk og snakket med mange hyggelige engelskmenn som synes det var helt utrolig at vi kom helt fra Norge for å se MCR og 30STM.Vi fikk også ansiktsmaling, grønt hår og ble sprayet med glitter. Det gikk ned en god del alkohol mens vi satt her, så formen ble ganske bra utover kvelden..Når man først gikk inn ved hovedscenen måtte du enten stå der inne hele tiden helt til bandet du skulle se skulle begynne å spille. Eller så kunne du gå ut, og gå halve området rundt før du kom tilbake. Området var så sinnsykt stort at det ville tatt nesten 20 min å gå rundt før man var tilbake igjen. Vi valgte å gå inn ca 5 timer før 30STM og MCR skulle spille siden vi ville stå litt langt fremme. The offspring sto på scenen når vi kom inn, og det var helt utrolig å se alle menneskene der inne. Jeg kommer fortsatt ikke over det. Når vi var der inne føltes det som vi sto ganske langt bak egentlig. Men viser seg vi sto ganske langt forran..
Mens vi ventet der inne ble det skravlng med fler engelskmenn, random folk som kom bort for å snakke med oss når de skjønte at vi kom fra Norge etc etc etc.Når det var 20 min igjen til 30 seconds to mars skulle stå på scenen tror jeg det endelig gikk opp for meg at vi var der. Det var første gang jeg så 30STM og jeg hadde så mye nerver, glede og følelser på en gang. Det var helt ubeskrivelig å se de på scenen. Stemningen kan ikke beskrives. Når de spilte Search and Destroy og Closer to the edge var jeg bare i min egen transe og sang for full hals. Var helt utslitt når de var ferdige å spille. Så da ble jeg nesten bare stående der helt apatisk for å spare krefter til MCR.

 

 

 

 

Når MCR endelig kom på scenen så tok alle følelser over og tårene rant og jeg har aldri sunget og skreket så mye på en konsert før. Å se bandet så utrolig lykkelige og ivrige på scenen kan ikke beskrives. De sto bare å smilte ut mot publikum, tror nesten ikke de selv skjønte hvor masse mennesker det var der for å se DEM! Gerard har i ettertid sagt at Reading var den beste konserten i sitt liv han har spilt på. Og denne konserten her var så utrolig mye bedre enn den i Norge. Det beste skjedde på slutten vil jeg si. Etter de hadde spilt Helena, så begynte bandet og spille We will rock you. Og ut kommer BRIAN MAY!  Jeg tror jeg fikk et eller annet anfall da. Skrek, tårer, sang, hoppet danset og mistet balansen helt. Var helt insane. Å se MCR på Reading kan rett og slett ikke beskrives. Det var så stort. Det var helt over the top. 87 000 mennesker som står å digger et av mine favorittband like mye som meg, at MCR headlinet denne festivalen er bare så ubeskrivelig. Føler at når jeg forteller vennene mine om det så klarer jeg det nesten ikke, for det går ikke å forklare. Når konserten var ferdig så sto jeg og vennine mine der og bare stirret på hverandre uten ord. Vi viste ikke hva vi skulle gjøre. Når vi endelig kom oss tilbake til togstasjonen var jeg så sliten, beina mine gikk på autopilot. Følte ikke bakken når jeg gikk bortover, og jeg mistet jo selfølgelig stemmen etter all synginga og skrikinga. Var hos legen igår og fikk beskjed om at jeg har fått brist på stemmebåndet. Så nå har jeg egentlig taleforbud. Så veldig bra at jeg kan skrive ned om det ihvertfall :lol:  Å få se både My chemical romance og 30 seconds to mars på en så stor festival på samme dag er en once in a lifetime sjangse. Jeg er ganske sikker på at det aldri kommer til å skje igjen. Er så glad for at jeg og venninene mine fikk til denne turen.
Jeg har skikkelig Post concert depression nå. Og regner med at det vil vare i flere uker fremover...

"The feeling of depression after going to a really good concert. Usually involves depression over the fact that your lives purpose is now fufilled after seeing your favourite band. Also can involve depression over the fact that you might not see that band for a long time."


 

 

 

 

 

 

 

My Chemical Romance + Brian May - We will rock you

 

 

 

Og for familie og venner som leser dette og lurer på om det eneste vi gjorde var å være på Reading, shoppe og drikke så har jeg bevis på at vi gjorde andre ting også:

Big ben i regnværet
Edit: Bildene er mine (ikke det første), og videoen av gjørmen!

China Glaze - Urban - night

Var tydelig at lakken jeg postet igår falt i smak. Gøy å se at så mange av dere også likte den like godt som meg :)
Og var noen som kommenterte at de hadde sett den i Norge. På Cubus, og på et parfymeri i Fredrikstad, så er dere interessert finner dere den kanskje i Norge.

Var innom H&M på Oslo city idag og kjøpte med meg Isadora lakkene. Åhhh, nydelige. Tenkte jeg bare skulle gi beskjed om at de står ikke på noe eget stativ for høst nyhetene ennå, men sammen alle de andre Isadora lakkene :)
(jeg gikk nemlig å lette litt før jeg fant de...)

Dagens lakk heter China glaze - Urban - night og er fra China glaze sin Metro kolleksjon, uptown settet. Dette er en mørk lilla creme lakk. Jeg er så utrolig svak for lilla neglelakker, og denne er så utrolig fin. Fargen er jo ikke super spesiell, men for meg så er den en vinner. Perfekt til høsten for noen kanskje, perfekt året rundt for meg :lol:
Men ja, det må jo være noe negativt med den.. Jeg synes konsistensen er litt for tjukk. Men den er fortsatt veldig lett å påføre. Tror bare jeg skal tilsette litt neglelakktynner neste gang jeg bruker den. Jeg har påført 2 lag. Jeg synes tørketiden var helt OK, ikke den kjappeste lakken. Men heller ikke den tregeste.


Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies  eller nailetc

Hva synes du om denne? :)

OPI - The show must go on!

Dagens neglelakk er snart et år gammel faktisk, men jeg vil si den er en skatt uansett.
OPI - The show must go on! er fra OPI sin Burlesque kolleksjon (Holiday kolleksjonen i 2010). Den er en duo-chrome lakk som jeg ikke har noe som ligner på. Den er rød, og man kan se gull i forskjellige vinkler. Synes denne er veldig spesiell og den er som et fyrverkeri på neglene. En lakk som kommer høyt på listen av favoritter :)
Når jeg påførte første lag tenkte jeg at jeg måtte ha mange lag,  4 eller noe. Men det holdt faktisk med bare 2.
Den er veldig tynn i konsistensen, men den legger seg fint på neglene og renner ikke "unna". Som de fleste OPI foil lakker så tørket denne også veldig fort. Jeg har faktisk brukt denne lakken en del, men bare aldri lagt ut bilde av den. Den er litt vanskelig å ta bilde av, og den er mye finere i virkeligheten.
Pris:
Butikk: Den er ikke å få kjøpt hos nailsupplies eller nailetc. Hvis du vil ha denne ville jeg prøvd Ebay. Enkelte Cubus butikker kan ha den til 159(?) kr.

 

Hva synes dere? Like forelsket som meg? :D

Høstnyheter fra Isadora

Endelig har vi fått bilder fra Isadora sine høstnyheter.

Neglelakkene ser rett og slett nydelige ut. Får skikkelig høst stemning av de, gleder meg til de kommer i butikken. Jeg er aller mest spent på 624 Zinfandel, men jeg kommer nok til å kjøpe alle sammen.

 

Kunne du tenke deg noen av disse?Sally Hansen - Boca Mocha

Idag er siste "ferie" dag for meg. Imorgen begynner jeg på skolen igjen. Kroppen min er ennå ikke 100% etter kyssesyken, jeg vil si den er ca 70% tilbake i vanlig modus. Hva nå enn vanlig var igjen da...
Har ihvertfall som mål å klare å fullføre første året, om jeg klarer det eller ikke blir noe annet. Men krysser fingrene for at kroppen vil sammarbeide :)
Siden jeg begynner på skolen igjen vil jo det si at jeg ikke vil ha like mye tid til blogging. Lakke neglene kommer jeg jo til å gjøre uansett, ta bilder av de kommer jeg jo også til å gjøre uansett. Hvor mye tid det blir til å sette seg ned og skrive innlegg vet jeg ikke, men jeg skal gjøre mitt beste :)

Dagens lakk heter Sally Hansen -  Boca Mocha. Dette er en "lys" brun creme lakk. Fargen minner meg faktisk litt om den type brunfargen som er på mange høstklær. Vet at jeg har en veske eller to med nesten helt lik farge som denne neglelakken :D 
Som de andre SH lakkene er også denne godt pigmentert, har påført 2 lag på bildet. Holder ikke med 1 lag, men 2 lag er perfekt. Konsistensen var helt grei, den var ikke for tjukk og heller ikke for tynn. Superlett å jobbe med den og den legger seg fint på neglene. Den tørket ganske fort. Nok en "høstlakk" jeg kan se for meg at jeg kommer til å bruke mye :D


Pris: 119 kr
Butikk: TRYKK

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat.

Produktet er sendt til meg for vurdering

 

Hva synes dere om denne fargen? Høst? :D

China glaze - Loft-y Ambitions

Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker den måten jeg har begynt å skrive innleggene på eller ikke. Hmm. 
Blir så teit når jeg glemmer å ta bilde av flasken og det bildet kommer dagen etter istedet (sånn som idag :lol:).

Uansett, China glaze - Loft-y Ambitions er også fra China glaze sin Metro kolleksjon, og er fra Downtown settet. Dette er en NYDELIG burgunder farget lakk med shimmer i sølv. På forhånd hadde jeg sett meg ut noen favoritter fra denne kolleksjonen og dette var en av de. Og den failer ikke, den er nydelig. Er i veldig høsthumør om dagen når det gjeder neglelakk så denne her passer perfekt til mitt humør. Den er nydelig i skyggen, og enda finere i solen :)
Den er godt pigmentert, påførte 2 lag og det holdt lenge. Konsistensen er litt tjukk, men den er fortsatt veldig enkel å påføre. Tørketiden kan man heller ikke klage på, for den tørket fort.

Bilde tatt i skyggen.

Bilde tatt i solen.

Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies, Transdesign, nailetc


Hva synes dere om denne fine fargen? :)

Chanel - Quartz

Her er den andre Chanel lakken jeg fikk fra USA :)

Navn: Chanel - 525 Quartz
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Denne her er også fra Chanel sin høstkolleksjon.  Er litt usikker på når den kommer til Norge, mener å huske det var august/september. Chanel - Quartz er en sølv/beige shimmer lakk. Jeg tror ikke at jeg har en eneste lakk som ligner på denne, den er ikke så spesiell. Men jeg synes den var nydelig i flasken og fikk veldig høststemning av den. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe Chanel - Peridot (den siste fra høstkolleksjonen), men for hver gang jeg ser swatches av den får jeg litt mer lyst på den. Hmf, spørs nok ikke om jeg ender opp med den også  :lol: 

Pigmentering:
Den er ganske lys, så jeg måtte påføre 3 lag. Det hadde ikke skadet å påføre 4 lag heller faktisk.

Konsistens/påføring:
Jeg er ganske skuffet over konsistensen, synes den var kjempe tynn. Litt vanskelig å påføre også, men tar du deg god tid så går det greit. Og det er veldig lett å få merker etter børsten :( Her må man være forsiktig.

Tørketid:
Den tørket veldig fort. Men det skulle bare mangle siden konsistensen var så tynn.

Ble litt skuffet over denne her, den er ikke like fin på neglene som jeg synes den er i flasken og kvaliteten er ikke så veldig bra til å være Chanel. *tommel ned* ;/


Hva synes du? Har du tenkt til å kjøpe denne?

Sally Hansen - Kook-A-Mango

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

 

Navn: Sally Hansen - Kook-A-Mango
Pris: 119 kr
Butikk:

Kook-A-Mango er en coral/oransje creme lakk. I enkelte lys ser den mer orange ut, men noen ganger ser den mer coral aktig ut. Uansett lys, den er rett og slett nydelig. Jeg får skikkelig sommerfølelse av den (og det trenger jeg masse av nå som det er så trist vær fortiden..). Kan se for meg at denne er nydelig på brune tær om sommeren når man er på stranda. Haha, og jeg elsker navnet på denne lakken. Synes det er utrolig søtt :)

Pigmentering:
Denne lakken er veldig godt pigmentert. Er du nøye holder det faktisk med 1 lag, men jeg valgte som vanlig å gå for 2 lag. Fargen er veldig intens, får nesten litt neon følelse av den.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er litt tynn, så det første laget er litt vanskelig å legge. Men lag 2 legger seg jevnt og fint på neglen og det kommer ingen børstemerker. Den er veldig shiny så er ikke behov for topcoat. Børsten til SH lakkene er ganske store og brede noe som er litt dumt for mine smale negler. Men har funnet en teknikk som gjør det lett å bruke kostene :)

Tørketid:
Ingen ting å klage på her, den tørket FORT!

En super lekker sommerfarge som jeg ihvertfall skal ha med meg til London når jeg skal dit om litt under 2 uker :)

 Bilde tatt i solen

Bilde tatt i skyggen. ( Og æsj, beklager for håret som er kommet med :()

Produktet er sendt til meg for vurdering

 

Hva synes dere om fargen jenter? :D

China glaze - Skyscraper

Endelig har noen av China glaze Metro lakkene dumpet ned i posten min :D Begynner med en av de jeg er mest fornøyd med.

 

 

Navn: China glaze - Skyscraper
Pris: 2,99$ (nailsupplies og transdesign) 4,99 $(nailetc)
Butikk: Nailsupplies Transdesign Nailetc

Denne lakken er altså fra China glaze sin høstkolleksjon som heter Metro. Metro kolleksjonen består av 12 lakker som er delt opp i 2 forskellige sett. Downtown og Uptown. 2 glitterlakker, 3 shimmerlakker og 7 cremelakker. Jeg har kjøpt litt fra begge settene, men etter å ha sett swatches av de andre lakkene så er det noen fler jeg har lyst på har jeg funnet ut.
Skyscraper er fra Downtown settet og er en lakk med glitter i sølv og blått som er i en mørk blå basefarge. Ahh, jeg synes denne lakken er så utrolig fin. Kan tenke meg at den er like fin på tåneglene som den er på fingerneglene. Det teite med glitterlakker er jo måten de må fjernes på. Men med foilemetoden går det ganske greit :)

Pigmentering:
Den er kanskje litt dårlig pigmentert etter min smak, jeg har påført 3 lag på bilde for at fargen skulle bli litt mer intens. Det går fint med 2 også, men da er ikke fargen like sterk.

Konsistens/påføring:
Jeg synes faktisk denne var ganske seig i konsistensen, og det var ekstremt viktig å vente til lagene hadde tørket HELT før jeg påførte et nytt hvis ikke ble det bare ujevnt og vanskelig å legge på enda et lag.

Tørketid:
Den tørket overaskende fort, ihvertfall siden jeg synes den var tjukk i konsistensen.

En perfekt glitter høstlakk?

Hva synes du? Har du også kjøpt deg denne? :)

Chanel - Graphite

Navn: Chanel - 529 Graphite
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Chanel - Graphite er 1 av 3 lakker fra Chanel sin høstkolleksjon. De to andre er Peridot og Quartz. Graphite og Peridot er LE (limited edition) lakker så er du interessert i disse burde du kjøpe de før det er for seint.
Graphite er en metallisk grå "foil" lakk med mye shimmer. Det skal vist være litt gull flak i den også, men jeg har vanskelig for å se de på neglene. Jeg får veldig høst feeling av denne og gleder meg masse til å bruke den i høst. Er inne i noen dager hvor jeg liker mørke farger, og denne lakken elsker jeg. Jeg var så heldig at en vennine kjøpte to av lakkene til meg når hun var i USA. Er litt usikker på når de kommer til Norge, mener å huske det var august/september.

Pigmentering:
Denne lakken er godt pigmentert. Har påført 2 lag, og det holder lenge med 2 lag.

Konsistens/påføring:
Jeg synes denne er litt tynnere i konsistensen enn de andre Chanel lakkene jeg har. Men konsistensen er perfekt uansett. Den er veldig lett å jobbe med og legger seg veldig fint på neglen. Noe som jeg synes gjør påføringen ekstra lett er børsten til Chanel lakkene. Den er perfekt for mine smale negler.

Tørketid:
Den tørket veldig fort.

En nydelig lakk fra Chanel, som er finest i virkeligheten. Dette bildet er tatt i skyggen, den "glinser" mye mer i solen.

Får du også en høst feeling av denne? :)

China glaze - Lubu heels

Håper alle har hatt en fin helg :) Jeg hadde en kjempe fin helg, og en elendig søndag. Kan ikke huske sist jeg var så fyllesjuk som igår. Orket ikke å åpne neglelakkfjerneren for å fjerne neglelakken engang. Æsj, typiske "Jeg skal ALDRI ALDRI ALDRI drikke mer" dagen var det igår. Idag er formen bedre og har fått tid til å rydde litt i neglelakksamlingen min. Har veldig mange neglelakker jeg ikke har prøvd, så håper jeg får litt tid snart til å teste ut mange av de. Er så synd at de bare står der uten at jeg får prøvd de :lol:


Navn:  China glaze - Lubu heels
Pris: 2,99$ (16,05 kr)
Butikk: Nailsupplies

Neglelakken jeg skal vise dere idag er fra China glaze og heter Lubu heels. Jepp, dere som tenkte at denne har noe med Louboutin sko har helt rett. For noen år siden var det veldig populært med "Louboutin" negler. (Svart på forsiden av neglen, og rødt på undersiden av neglen. Funker best med lange negler).  Og China glaze kom i 2007 ut med et sett til å lage "Louboutin negler", China glaze - Ruby pumps og China glaze - Lubu heels.
Lubu heels er en svart neglelakk med rødt glitter. Glitteret synes best i solen, men jeg liker hvordan det ser ut i skyggen også. En veldig spesiell neglelakk, får litt "vampyr" feeling av den. Elsker den!! Liker spesielt at det ikke er for mye rødt glitter, men akkurat passe til at neglelakken blir veldig spesiell. I og med at det var glitter i den trodde jeg at det ville bli litt vanskelig å fjerne den, men jeg var ikke noe problem.Pigmentering:
Fargen er litt svak til at det faktisk er svart i den. 2 lag blir for lite, men 3 lag er perfekt. Kan kanskje være lurt å ha en svart neglelakk under den?

Konsistens/påføring:
Den er litt tynn i konsisensen, ikke veldig tynn. Men såpass tynn at man legger merke til det. Den var veldig lett å påføre selvom den var litt tynn. Den la seg pent på neglen og glitteret følger bra med på børsten så man slipper å "fiske" etter det i flasken.

Tørketid:
Den tørket veldig fort, ikke noe å klage på her.

 

En nydelig lakk som kommer høyt opp på listen av fine mørke farger :D

Bilde tatt i solen.Bilde tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? :D

Color club - Revvvolution

Det er utrolig godt å endelig ha sommerferie. Nå har jeg tid til å lakke negler og blogge oftere.  Reiser bort i helgen, men til neste uke er jeg tilbake for fullt igjen tror jeg :lol: (og da har jeg med meg 2 av de nye chanel-lakkene hjem!!!)Navn:  Color club - Revvvolution
Pris: 3$ (16,07 kr)
Butikk: Nailsupplies

Denne lakken er fra Color Club sin Femme Fatale 2009 kolleksjon. Den har stått på ønskelisten min en stund, og jeg har faktisk hatt den en stund. Har bare ikke funnet den perfekte dagen til å ha den på ennå :lol: Revvvolution er en svart/grå holografisk neglelakk. Den er ikke like sterk som MUS sine holo lakker, men jeg synes denne er finere enn Catherine Arley - 805.  Den er finest i solen, men jeg liker den i skyggen også.

Pigmentering:
Denne overrasket meg, jeg hadde trodd at jeg kanskje måtte legge 2 eller 3 lag. Men 1 lag holder lenge. Den er veldig pigmentert.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er ikke tjukk, men ikke tynn heller. Veldig lett å påføre.

Tørketid:
Den tørket veldig fort. (brukte MUS - aqua fix som basecoat, og har ikke påført topcoat)

Uansett hvor mange bilder jeg hadde vist dere hadde det ikke klart å vise hvor fin denne er i virkeligheten. Den er rett og slett nydelig i solen. Veldig spesiell :D

 Bilde tatt i skyggen.Hva synes dere om denne? :D

Månedens neglelakk - Juli

Har telt opp stemmene, og månedens neglelakk ble *trommevirvel* OPI - Swimsuit...Nailed it!.
Deborah Lippmann - Bad Romance hadde også mange stemmer, men var OPI lakken som fikk flest stemmer denne gangen :)

 

hits