Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

juli 2011

Månedens neglelakk - Juli

Da er tiden kommet for å kåre månedens neglelakk igjen :)

Som sist, poster jeg bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av juli.
Så skriver du hvilken du synes skal bli månedens neglelakk. ( i desember kårer vi årets neglelakk)
1 august teller jeg opp stemmene og poster et bilde av neglelakken som fikk flest stemmer.
Lykke til med å velge  :)

 

Kleancolor - Blue - eyed girl 

OPI - Grape...Set...Match

Deborah Lippmann - Bad romance

Gosh - Gasoline

MNY - 124A

Rimmel - My denim

Kleancolor - Chunky holo bluebell

OPI - Swimsuit...Nailed it!

 

Min favoritt denne måneden er:
OPI - Swimsuit...Nailed it!

Hvem er din favoritt?

 

 

OPI - Swimsuit...Nailed it!

Idag er det en uke siden hele Norge gikk i sjokk. Tror ikke alle er kommet ut av sjokket ennå, men Norge har ihvertfall begynt som smått å fungere igjen. Det vil ta lang tid før alt er tilbake som normalt tror jeg.

Siden dette har vært en tung dag valgte jeg en neglelakk som kunne få meg i litt bedre humør.Navn: OPI - Swimsuit...Nailed it!
Pris: 6,49$ (35,16 kr)
Butikk: Nailetc.com

OPI - Swimsuit...Nailed it! er fra OPI sin Miss universe kolleksjon. Dette er en blå foil lakk. Åhh, gud som jeg elsker denne fargen. Den er så utrolig fin :) Har lagt ved 3 forskjellige bilder. Første og siste bilde er fra skyggen og det i midten er fra solen. Som dere sikkert ser forandrer den seg litt. Men den er fortsatt like fin.

Pigmentering:
I flasken er denne fargen ganske sterk, og det er den på neglene også. 1 lag ville blitt for lite, men 2 lag er perfekt.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er perfekt i mine øyne. Den er ikke veldig tynn, men litt tynn. Den er ikke seig eller tjukk. Og den er veldig lett å påføre.

Tørketid:
Som de fleste OPI lakker tørker også denne veldig fort. Overaskende fort faktisk.

En perfekt neglelakk. Fargen er så utrolig nydelig, og når påføringen går så bra og den tørker så fort så kan man virkelig ikke klage på noe. En vinner i mine øyne :D


Hva synes du? Like glad i denne fargen som meg? :)

Kleancolor - Chunky holo bluebell

Navn: Kleancolor - 235 Chunky holo bluebell
Pris: Beauty Joint - Link
Butikk: 1,75 $ - (9,45 kr)

Kleancolor - Chunky holo bluebell er en multichrome glitterlakk med en lys blåfarge. Multichrome glitteret er i fargene rød, gul, grønn og orange. Fargene synes både i solen og skyggen, men det er i solen den virkelig glimter til ordentlig. Jeg har ikke testet denne alene, men tror nok den er veldig lys. På bilde har jeg påført 2 lag av den over Rimmel - My denim. Tror denne kan være fin over andre blåfarger også, og f.eks grønne og lilla farger. Men var blått som jeg hadde lyst til å prøve den over først.

Pigmentering:
Ingen av Chunky holo lakkene jeg eier har god pigmentering. Er de ment for å bruke over en annen lakk eller er de ment for å være så lyse? Uansett så er de nydelige over en annen neglelakk.

Konsistens/Påføring:
Konsistensen på denne er ikke tjukk, ikke tynn heller. Synes den virker bitte litt seig faktisk. Men det stopper ikke den fra å være lett å påføre. Det går som en drøm. 

Tørketid:
Dette er den tredje Kleancolor lakken jeg har prøvd, og felles for alle de jeg har prøvd er: UTROLIG lang tørketid. Vet ikke om det bare er jeg som legger for tykke lag eller hva det er, men det tar jo en evighet før de tørker... Denne brukte like lang tid som de andre, og jeg synes de bruker lang tid på å tørke også hvis man ikke har en annen farge under. Teit :(

Enda en nydelig Kleancolor neglelakk, men som tørker utrolig sakte. Tror ikke det stopper meg for den er verdt å sitte å vente på at skal tørke :lol:


Hva synes du om denne? Er det bare jeg som har problemer med at de tørker veldig tregt?

OPI - Touring America og China glaze - Metro

Sommeren er forhåpentlighvis ikke over her i Norge ennå, men du har altså nå mulighet til å få tak i høst kolleksjonene til OPI og China glaze.

OPI - Touring America kolleksjonen ligger ute hos nailetc.com og kan bestilles nå. Den ligger også ute hos nailsupplies.com og er klar til å bli sendt ut på fredag.China glaze - Metro kolleksjonen ligger ute både hos nailetc.com og hos nailsupplies.com. Hos begge disse sidene er de klare til å bli sende ut.Noen som skal bestille lakker fra disse kolleksjonene?

Rimmel - My denim


Navn: Rimmel - 425 My denim
Pris: 70 kr
Butikk: Lindex

Rimmel - My denim er en denim blå creme lakk. Grunnen til at jeg kjøpte denne er først og fremst fordi jeg ikke har noen andre farger som ligner veldig på den (tror jeg...). Og jeg elsker fargen, er veldig glad i blått og synes det er en fin farge for sommeren. Fargen er vel egentlig ikke så veldig spesiell, men synes den rett og slett er nydelig :)
Dette er en neglelakk som skal vare i 10 dager, den har antiblekningsmiddel i seg og en BRED børste. Børsten er ganske lett å bruke, men den er så stor at vi med smale negler får litt problemer med å ikke få noe neglelakk utenfor neglene. Åh, kunne sånn ønske at disse lakkene kom med en smalere pensel for de har mange fine farger. Men pga børstene kjøper jeg de sjeldent. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde på en neglelakk i over en uke, så om den holder i 10 dager vet jeg desverre ikke.

Pigmentering:
Som de andre Rimmel lakkene jeg har var den også veldig bra pigmentert. Fargen ser veldig sterk ut i flasken, og det synes jeg den var på neglene også. Har påført 2 lag. Det går bra med 1 lag også, men synes det ser finere ut med 2 lag og at den ikke blir så blass da.

Konsistensen/påføringen:
Synes den er litt tjukk i konsistensen. På starten av påføringen er den helt OK i konsistensen, men etterhvert som man får lakket noen negler synes jeg den ble tjukkere. Så her er det litt lurt å være kjapp.Tror jeg skal tilsette litt neglelakktynner neste gang jeg bruker den.

Tørketid:
De første neglene tørket veldig fort, men i og med at konsistensen på den ble litt tjukkere etterhvert synes jeg at de siste lagene brukte litt lenger tid på å tørke.

 

En neglelakk med en teit børste, men den er så fin at jeg tror jeg kommer til å bruke den ofte uansett :D

 

Hva synes du om denne fargen? :)

22.07.11 - dagen vi aldri glemmer!Gi meg en dag til så er jeg tilbake til vanlig blogging igjen. Akkurat nå er det for vondt å skrive om neglelakk.
Å sitte på bussen på vei til jobb idag kommer jeg aldri til å glemme. Det var helt stille, ingen sa et ord. Alle bare satt der med sine egne tanker. Alle butikkene stengte 17:30 istede for 18:00.
Rosetoget i Oslo var en ubeskrivelig opplevelse. Og det føltes både vondt og godt å være der.  Det var ufattelig mange mennesker der, og var veldig rørende og sterkt å være med på å holde rosen opp i luften.
Like før vi skulle gå fra Rådhusplassen til Domkirken så begynte alle å synge nasjonalsangen. Da gikk det ikke å holde tårene tilbake lenger.
Å holde rundt min vennine som knekker sammen pga savnet etter de 2 vennine hun har mistet kan heller ikke beskrives. Så utrolig mange tanker som går igjennom hodet akkurat nå.

Bilde fra Rådhusplassen.En vegg full av roser.

Rørende!


Husk å ta vare på hverandre i denne vonde tiden. Det vil ta tid å komme over hva som har skjedd, men sammen er vi sterke <3

 

Uvirkelig

Vet det er bloggfri-lørdag.
Men vil bare sende alle mine tanker til ofrene og de pårørende etter denne hendelsen.

Jeg var heldighvis ikke i byen, noe som jeg hadde planer om. Er veldig glad for at jeg valgte å reise på jobb istede.
Hørte eksplosjonen helt hjem til meg, som er 20 min unna stedet med bil. Helt uvirkelig. Kommer aldri til å glemme den lyden!  Min familie er på ferie så tilbringte kvelden med min bestevennine. Hadde ikke lyst til å være alene.

"Dere skal ikke få ødelegge oss, dere skal ikke få ødelegge vårt demokrati og engasjement. Vi er en liten, men stolt nasjon. Ingen skal skremme eller skyte oss til taushet. Ingen skal skremme oss fra å være Norge. Vi skal vise verden at demokratiet blir sterkere når det gjelder."
-Jens Stoltenberg.Håper dere har forståelse for at det ikke blir blogging med det første igjen.
Ta vare på hverandre nå!
Hodet kaldt og hjertet varmt!

Sommernegler?

Klarer ikke å bestemme meg for om dette er høstnegler eller sommernegler?
Tror jeg går for mørke negler, med søtt sommerdesign?

Som baselakk har jeg brukt Dior - 825 Underground, en mørk brun creme lakk. Brukte Bundle Monster plate BM10, og har stemplet med China glaze - Thunderbird og China glaze - Emotion :)
Synes det ble veldig søtt, og litt trist for at det ikke ble like fint på bildet som det er i virkeligheten...Hva synes dere? For mørkt for sommeren, eller gikk det greit når det var litt lyse farger stemplet på?

MNY - 124A

Nok en lakk jeg plukket med meg sist fredag.

Navn: MNY - 124A
Pris: 39 kr
Butikk: Lindex/Cubus

Det her er en nydelig brunfarget shimmer/creme lakk med litt mikro "glitter" i gull. Ser for meg at denne kommer jeg til å bruke en del til høsten :) Jeg liker flaskene til MNY, føler at de skiller seg litt ut fra de andre lakkene i butikken. Og børsten er perfekt for oss med smale negler.

Pigmentering:
Jeg føler at MNY lakkene er veldig ustabile i pigmenteringen og kvaliteten. Foreløbig har jeg lagt merke til at de som har best pigmentering er creme og shimmer lakkene. De lyse lakkene og glitterlakkene synes jeg har veldig dårlig pigmentering og kvalitet. Denne her kan man ihvertfall ikke klage på. Er man nøye holder det med et lag, men jeg safet og påførte 2 lag.

Konsistensen/påføring:
Litt tjukk i konsistensen til å være en creme lakk, men ikke så tjukk at det er ubehagelig. Gikk overaskende greit å påføre den.

Tørketid:
Den bruker ikke super lang tid på å tørke, men den tørker ikke super fort heller.

 

Super fornøyd med denne lakken og fargen, gleder meg til å bruke den i høst :D

Bilde tatt i solen.

Bilde tatt i skyggen.


Hva synes dere om denne fargen? :)


OPI - Grape...Set...Match VS Gosh - Gasoline

Blir et seint innlegg idag, måtte jobbe noen timer alikevell på dagen. Men NÅ, nå har jeg endelig ferie :D ( i 7 dager til ihvertfall..)

Igår viste jeg dere Gosh - Gasoline, og fortalte dere at en jente på det nye forumet la merke til at den ligner litt på OPI - Grape...Set...Match. I flaskene så ser de ganske like ut, bortsett fra at det er mer "rosa"/magenta shimmer i OPI lakken. Og jeg synes den ser litt mørkere ut.


Her har jeg påført 3 lag av OPI lakken,  og 3 lag av Gosh lakken. Gosh lakken skiller seg litt ut. Og tror at den skiller seg ut enda mere ut i solen faktisk.Her har jeg påført 3 lag av OPI lakken, og 4 lag av Gosh lakken. Her det faktisk ganske vanskelig å se stor forskjell. Tror ikke en vanlig person på gaten hadde lagt merke til forskjellen egentlig. Men OPI lakken har litt mer "rosa"/magenta shimmer i seg som ikke synes så godt på bilde. Vil si at hvis man ikke har muligheten til å få tak i OPI - Grape...Set...Match så er Gosh - Gasoline en fin dupe :)

Gosh - Gasoline inneholder 8 ml med neglelakk og koster 79 kr.
OPI - Grape...Set...Match inneholder 15 ml med neglelakk og koster 159 kr.

Synes dere de ligner? :)

Gosh - Gasoline

En av lakkene jeg plukket med meg når jeg var på trøste shopping her om dagen var Gosh - Gasoline.
Huff, meg og lilla neglelakker.. Klarer nesten ikke å la være å kjøpe de  :lol:Navn: Gosh - 541 Gasoline
Pris: 79 kr
Butikk: Vita

Dette er en dyp lilla  jelly/shimmer neglelakk med masse mikgroglitter i blått og lilla. Synes jeg ser litt rødt/rosa også i den faktisk.  Selvom denne bare hadde vært lilla så hadde jeg elsket fargen, men det blå, lilla og røde/rosa mikroglitteret og shimmeret i den gjør den ekstra spesiell i mine øyne.

Pigmentering:
Når man ser på flasken ser den ganske mørk ut, men på neglen er den lysere. Jeg har påført 3 lag på bilde, men man kan godt påføre et lag til hvis man orker det.

Konsistensen/påføring:
Den er ganske tynn i konsistensen, men ikke så tynn at den er skikkelig rennende. Tar man seg litt tid med å påføre den så går det greit.

Tørketid:
Siden konsistenen er litt tynn trodde jeg at den kom til å tørke ganske fort. Men det gjorde den ikke. Den bruker ikke super lang tid på å tørke, men jeg ville ikke tatt den på hvis jeg hadde noen planer rett etterpå.

Alt i alt, en nydelig neglelakk men noen få ulemper. Men siden fargen er så fin så setter jeg heller av litt ekstra tid på å få den fin på

På det nye neglelakkforumet var det noen som kommenterte at dette ser ut som en fin dupe av OPI - Grape...Set...Match. Og det har hun helt rett i. Jeg har sammenlignet de så bilder av det kommer i et eget innlegg :)

Hva synes dere om denne fargen? Liker dere den like godt som det jeg gjør? :D

 

Hva synes dere om måten jeg skrev dette innlegget på? Vil dere at jeg skal fortsette å sette opp vurderingen i sånne "kategorier" eller skal jeg fortsette å skrive på samme måte som jeg har gjort før?
Jeg synes det kanskje blir litt mer oversiktlig, eller ble det bare rotete?

Neglelakk forum

Ida, nailit.blogg.no har vært så snill at hun har opprettet et eget neglelakk forum for oss neglelakk gale jenter/damer.
Her har man muligheten til å snakke om neglelakk i evigheter, poste bilder av neglelakker man har testet, design man har laget eller tips man vil dele. Håper at så mange som mulig vil melde seg inn og dele sine erfaringer :D

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG INN!

 

Dagens "trøste" shopping

Etter å ha jobbet hver dag i 4 uker kan jeg endelig slappe av. Nå har jeg ferie i 9 dager før jeg skal jobbe igjen. Åh, gud hvor godt det skal bli å kunne sove lenge igjen, kunne gå lange turer og trene med hundene, orke å ha energi til å finne på ting med venner, lakke negler før klokka er 22 om kvelden etc etc etc :D

Men, etter all den jobbinga så er jeg rimelig utslitt og kjenner at nå kommer forkjølelsen krypende. Har gått rundt med feber, sår hals og tett nese på jobb idag og var rimelig sliten når jeg endelig kunne stenge butikken kl 1800. Så dro rett på "trøste" shopping etter jobben :lol:

Gosh - 002 Misty Mauve -  Lys lilla  (ser litt rosa ut på bildet :/)
Gosh - 541 Gasoline - Mørk lilla med micro blått og lilla shimmer
MNY - 124A -  Brun med gull shimmer
Depend cracked effect - 5007 - Lys blå med sølv shimmer
Depend cracked effect - 5010 - Lys grønn
Depend cracked effect - 5009 - Lys rosa/lys coral
Depend cracked effect - 5011 - Turkis/grønn
Rimmel - 425 - My denim - Denim blå
Dior - 825 Underground - Mørk brunJeg gleder meg mest til å prøve Gosh - Gasoline, nydelig lilla farge. MNY lakken ser også ganske spennende ut :D
Swatches kommer når jeg har fått testet de!

Ser du en farge du kunne tenke deg? 

God helg til alle mine blogglesere :)

Epic nail fail?

Overskriften forklarer ganske bra hva jeg synes om denne komboen her.
Jeg kan jo ikke bare vise dere de komboene jeg blir fornøyd med. Så idag skal jeg vise dere en EPIC fail jeg fikk til her om dagen.

Dette er China glaze - Happy go lucky som er en knall gul creme lakk, med Kleancolor -  Chunky holo poppy over. På forhånd trodde jeg at dette skulle bli en veldig søt kombo, men jeg tok veldig feil.  På bildene ser det faktisk ikke så ille ut, men i virkeligheten så ikke dette mye pent ut. Så nesten ut som noen hadde spydd på neglene mine.
Jeg tror faktisk jeg kunne likt disse fargene sammen hadde det ikke vært for multichrome glitteret som er i Kleancolor lakken.
Tror jeg må prøve Kleancolor - Chunky holo poppy over en rød lakk neste gang.

Bilde tatt i skyggen.
Bilde tatt med blits.

Hva synes du? Fail eller Win?

Oppdatert: Linker

Tenkte jeg bare skulle gi dere beskjed om at jeg har lagt ut siden med linker jeg anbefaler.

Linken til innlegget ligger rett under headeren på forsiden av bloggen.
Trykk HER for å komme til siden.I tilegg tenkte jeg å gi en "shout-out" til en ganske ny norsk neglelakkblogger.
Jeg elsker bildene hun poster, og elsker de forskjellige komboene hun gjør.
Anbefaler dere alle å ta en titt innom bloggen til Karoline:

http://nationailphotographic.wordpress.com/

Deborah Lippmann - Bad Romance

Endelig har jeg fått tid til å prøve denne skjønnheten. Deborah Lippmann sine lakker er jo endelig kommet til Norge. Og jeg er veldig fornøyd med min første DL lakk.

Bad romance er fra høstkolleksjonen som kom ut i 2010. Dette er en svart jelly lakk med lilla glitter og litt store hexagon flak. Jeg hadde faktisk store forhåpninger til denne lakken siden den var så fin i flasken og pga jeg hadde sett nydelige swatches  av den.
Den var veldig lett å påføre og konsistensen var helt ok. Var litt vanskelig å få med de store hexagon flakene på kosten, men hvis man dro børsten litt forsiktig nede på kanten av flasken istede for høyt oppe så fikk man lettere med seg flakene. Den tørket overaskende fort og ikke slukte den top coaten min heller.
På bildet kan det se litt ut som det er ujevnheter på neglen, men det er ikke det. Er lyset som gjorde det sånn ;/
Jeg ELSKER denne fargen, perfekt for oss som elsker lilla og mørker farger. Den er like fin på neglene som den er i flasken. Får faktisk litt vampyr-feeling av den.


Deborah Lippmann sine lakker får du kjøpt i utvalgte butikker i Norge. Jeg kjøpte min hos Kiman Woman på Paleet til 180 kr. De hadde et godt utvalg av farger der når jeg var der for noen uker siden. 

Hva synes du om fargen? :D


OG, gratulerer med dagen til Ida - nailit.blogg.no :)

Neglelakk som gjør deg glad

Because it makes me joyful

Bloggen min heter joyful rett og slett fordi neglelakk gjør meg lykkelig (jada, også pga den ene hunden min). Å kunne sett seg ned etter en dag som har vært stressende og slitsom og lakke neglene er noe som gjør at jeg stresser mindre, det gjør at jeg slapper av og det gjør meg lykkelig. Forventer ikke at alle forstår denne følelsen, men dere som er like glad i neglelakk som meg skjønner sikkert hva jeg mener.

Det er dager hvor man ikke er like glad som ellers, det er dager man kunne ønske bare gikk over og det er dager hvor du kunne ønske ting var anderledes. Dager som dette og dager når været er elendig er det alltid en ting som får meg i bedre humør. Neglelakk.

Jeg har enkelte farger som alltid gjør meg lykkelig, og dette er noen av de fargene jeg finner fram når jeg har en dårlig dag. Det er ikke bare lyse og spreke farger, men også mørke farger.

                    China glaze - Dorothy who


 OPI - Cuckoo for this colorOPI DS -ExtravaganceOPI - Here today aragon tomorrow suede + topcoatCatherine Arley 677

Viva la diva - 121 fallen angel 

Hvilken neglelakk(er) bruker du når du har en dårlig dag eller trenger å komme i godt humør? :)

 

Ke$ha konsert

Dere slipper ikke unna, litt bilder fra Ke$ha konserten må dere se :lol:

Jeg skal ærlig innrømme at på forhånd hadde jeg gjort meg opp en mening om hvordan jeg trodde konserten kom til å bli. Sykt sceneshow med masse energi + dårlig stemme fra Ke$ha.
Men der tok jeg feil. Ikke bare var sceneshowet helt VILT, men stemmen hennes var overaskende bra live.

Jeg sluttet på jobb kl 18, og kom meg ikke til Sentrum Scene før klokka 19. Men siden Marie hadde stått i kø hele dagen fikk jeg stå sammen med henne i køen, og det gjorde så vi fikk plasser på første rad. EPIC!
Jeg tror ikke det var fult, hvertfall ikke nede på 18-års grensen. Men stemningen var helt syk (kan være pga jeg sto på første rad).
Idag er kroppen min helt ødelagt, har så vondt i armer og bein og klarte å sovne på bussen på vei til jobb.  Men det var helt klart verdt det :D

Og må bare få legge til dette: Ke$ha retweeta videoen min på twitter. Wohoo. (Så nå kommer det en haug med hat kommentarer også...)
På starten av konserten ser vi at det går rundt en mann med et kamera, og etter å ha snakket med han forteller han oss at han filmer for Ke$ha og at det skal lages en dokumentar med klipp fra alle konsertene. Men konserten ikveld kom til å bli spesiell for hun hadde en stor overaskelse på slutten. Marie var så heldig at hun møtte Alice Cooper før på dagen, så hun spurte om det var Alice som kom til å synge med Ke$ha på slutten, og da nikket kameramannen og sa *hysj*. Så, på slutten begynner Ke$ha å synge School's out og ut kommer Alice Cooper!!!!!

Alle bilder og videoer er mine.

Var du der igår? Hva synes du? :D

OPI - Grape...Set...Match

OPI og Serena Williams har som sagt samarbeidet og kommet ut med noen sett med neglelakk.
Det settet jeg hadde mest lyst på var OPI - Glam slam England, og denne pakken inneholder OPI - Grape...Set...Match og OPI - Servin' up sparkle. Viser dere Grape...Set...Match idag, og viser dere den andre når jeg har mulighet til å ta bilde når solen er på himmelen.

For oss som elsker lilla er denne en drøm. Fikk faktisk skryt av to forskjellige kunder i butikken idag, og det er ikke vanlig i en dyrebutikk :lol:
Denne skjønnheten heter OPI - Grape...Set...Match og er en mørk lilla lakk creme/jelly med masse fuchia/rosa og blått mikroglitter. Den er virkelig en drøm på neglene. Konsistensen var lett og tynn, super enkel å påføre. Den tørket veldig fort, og er man nøye holder det med 2 lag. Eneste jeg ikke likte var at den slukte topcoaten min (seche vite), så måtte påføre 2 lag av den.
Jeg kjenner jeg faktisk blir litt irritert/oppgitt når en fin lakk er vanskelig å ta bilde av eller ikke vil være like fin på kamera som den er i virkeligheten. Men etter mye om og men fikk jeg noen bilder jeg ble fornøyd med.

Bilde tatt i naturlig lys.

Bilde tatt i solen.
Prøvde å ta et lite nærbilde så dere kunne få se alt det fine mikroglitteret som er i den, men fikk ikke så mye fram på bildet.

OPI - Grape...Set...Match får du kjøpt blant annet HER.

Hva synes dere om denne fargen?

 

Imorgen er det Ke$ha konsert på meg :D :D :D :D :D :D :D Hadde egentlig tenkt å ha dette designet HER.
Men har bestemt meg for å ha Grape...set...Match + Servin' up sparkle og OPI - Black shatter over istede. Bilder av det kommer imorgen eller på onsdag.


Kleancolor - Blue - eyed girl

Et kjapt innlegg før jeg fortsetter å se på Metallica konserten som går live på NRK3. Åhh, gleder meg bare mer og mer til Reading festival når jeg ser konserter på tv nå :D

Den jeg hadde gledet meg mest til av Kleancolor lakkene jeg bestilte var faktisk Blue- eyed girl.   (Okei, gledet meg utrolig mye til å prøve Born to the purple også).

Dette er en blå "glitter" neglelakk med store flak av hexagon glitter. På bildet har jeg påført 3 lag over Seche Recondition. Konsistensen på denne er ganske tykk, var ikke superlett å påføre den men tar man seg litt tid så blir det fint.  Det negativet med denne er at den brukte UTROLIG lang tid på å tørke. Selv med Seche vite over tok det evighet :(
MEN, jeg synes denne er så utrolig kul og fin at den er verdt den tiden det tar å vente på at den skal tørke :lol:

Bilde i solen.

 Bilde i skyggen. 


Jeg måtte teste å se hvordan det ble med noen forskjellige farger under den. Jeg likte den aller best med First mate og Blue vogue under.Kleancolor - Blue - eyed girl. OPI - No room for the blues + Blue - eyed girl. China glaze - First mate + Blue - eyed girl.


Rimmel - Blue vogue + blue - eyed girl. Sinful - Black on black + blue - eyed girl

Kleancolor lakkene får du kjøpt HER.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

Månedens neglelakk - Juni

Stemmene er telt opp, og månedens neglelakk ble Chanel - Morning rose. Min favoritt, og glad for å se at det var så mange som var enige med meg :Dhits