Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

juli 2010

Kyssesyken

Jeg lever, eller det er bare nesten :)
Etter å ha jobbet 2 uker på starten av ferien skjønte jeg ikke hvorfor jeg var så UTROLIG sliten. Lå bokstaveligtalt i senga hele tiden når jeg hadde fri og orket ingen ting.
Etter jeg kom hjem fra Kroatia fikk jeg plutselig mega hovne mandler og klarte ikke å spise. Så jeg reiste til Volvat og der fikk jeg bekreftet noe jeg hvertfall ikke ville høre.
Jepp, kyssesyken :)

Ikke nok med at jeg hadde fått kyssesyken. Jeg hadde hatt den siden MAI. Var hos legen i mai pga jeg var forkjølet så lenge og hadde hovne lymfeknuter. Da fikk jeg bare beskjed om at det var en vanlig forkjølelse som ville gå over.
Det var det altså ikke så jeg har jobbet ræva av meg i 3 uker i strekk og drukket alkohol. Egentlig så har jeg gjort alt man IKKE skal gjøre når man har kyssesyken. Så tilslutt endte det med at jeg besvimte i dusjen.

Hadde kommet inn på skole i Lillehammer, men i og med at jeg ikke blir frisk før om 3-6 mnd og ikke får være aktiv eller gå lange turer med hundene engang så jeg meg nødt til å takke nei til skoleplassen. Er ikke gøy å begynne på ny skole når man ikke orker noen ting og ikke kommer til å klare å være sosial.
Så nå er det veldig uklart hva som skjer med meg videre.
Utrolig at en sykdom skal ødelegge så mye. Er rimelig deprimert for å si det sånn.
I tilegg så armen min sånn her ut etter blodprøven. Og den er fortsatt blå, over 1 uke etter blodprøven.

MEN siden jeg må være i ro hele tiden betyr jo det at jeg har mer tid til neglelakk :D
Så kommer nok til å begynne å blogge litt igjen.

Håper alle har hatt en fin sommer, bedre enn min hvertfall :)

SOMMERFERIE

JEG HAR SOMMERFERIE!
Eller egentlig ikke, jeg har jobbet 2 uker nå, og skal jobbe 1 uke til. Så reiser jeg til Kroatia i 1 uke. Og når jeg kommer hjem skal jeg jobbe i 2 uker til.
Så jeg har rett og slett ikke tid til blogging.
Kommer sterkere tilbake i august :)

Ha en fin  sommer alle sammen! :)
hits