Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

april 2012

Isadora - Surfers paradise

Ser at det fortsatt er mange innom her, bloggen har flyttet og idag kan du lese om Isadora - Surfers paradise på den nye bloggen.

 

WWW.JOYFUL-NAILS.COM

 Jeg har flyttet

Åhh, det er så fantastisk godt å endelig kunne si at JEG HAR FLYTTET :D

To my international reader?s (yes, i can see every single one of you :lol: ), i?m moving my blog. Welcome to my new address:
www.joyful-nails.com

 

Dere som har fulgt bloggen min og fått oppdateringer via blogg.no, det finnes enkle muligheter som gjør at dere alltid vil bli oppdatert når jeg poster nye innlegg på den nye bloggen. (dette gjelder egentlig alle som følger bloggen)

Follow my blog via e-mail: Skriver dere inn e-mailen deres vil dere få en oppdatering via mail hver gang jeg har postet et innlegg.
Facebook: Her oppdaterer jeg også hver gang jeg har skrevet et innlegg, og jeg poster også litt andre ting der som ikke kommer på bloggen.
Bloglovin: Super enkelt å registrere seg der og få oppdatering hver gang jeg poster et innlegg.

 


Vinner av konkurransen

Idag er det søndag 15 april og det betyr at jeg skal trekke vinneren av 100 følgere på facebook konkurransen :)

 

GRATULERER Jenny :) (Har sendt hun en mail som hun har 48 timer å svare på før jeg trekker en ny vinner.)

a Rafflecopter giveaway

 

 

 
Husk: Feirer 100 følgere på facebook - Vinn 3 neglelakker

Tenkte jeg bare skulle minne dere på at nå er det ikke mange dager igjen til jeg kårer vinneren av konkurransen hvor du kan vinne 3 neglelakker. Hvis du vil melde deg på kan du gjøre det HER eller trykke på bildet under.

 Også må jeg bare fortelle dere om mitt lille fangirl moment jeg hadde idag :lol:
Satt på t-banen på vei ned til byen, surfet litt på mobilen og gikk inn på facebook. Det var nesten så jeg ikke trodde mine egne øyne. OPI Norge hadde postet en link til en blogg som hadde skrevet om OPI - DS Magic. Synes bildet så veldig kjent ut, og når jeg leste teksten de hadde skrevet over linken så skjønte jeg jo at det var faktisk en link til MIN blogg som lå der. Jeg ble SÅ sjokkert og glad der jeg satt at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Som jeg skrev på melding til min bestevennine. "SÅÅÅ glad nå, har lyst til å skrike ut et gledesrop, men er på t-banen så dropper det". Det kan kanskje høres litt dumt ut for noen, men dette er veldig stort for meg. Jeg ELSKER neglelakkene til OPI, og at de har snappet opp dette innlegget og postet en link til det er utrolig gøy. Så tusen takk til OPI Norge :)
Dere kan like de på facebook HER.

 

Ønsker alle dere lesere en strålende helg :)

Accessorize - Pink spice

Dere som følger meg på facebook la kanskje merke til bilde jeg postet isted? Bildet var av en lakk jeg fant i en av skuffene mine med uprøvde neglelakker. Blir alltid like glad når jeg "dykker" ned i en av disse skuffene og finner en skjønnhet jeg hadde helt glemt at jeg hadde.

Skjønnheten jeg fant i dag heter Pink spice og er fra merket Accessorize (jepp, samme merket som butikken Accessorize). Den kjøpte jeg når jeg var i London i august 2011 så det er en litt gammel lakk.
Dette er en sånn lakk som jeg kaller grisefin rett og slett, hehe :)

Pink spice er en duochrome foil lakk. Fargen på denne er rett og slett fantastisk, og den minner meg litt om en lysere versjon av OPI - The show must go on. Jeg vil kalle denne orange/rød/rosa/kobber farget, for det er faktisk alle de fargene man kan se i den. Ahhh, fantastisk er alt jeg har å si. Jeg ELSKER denne.
Synes konsistensen på den var litt for tynn, men den var fortsatt lett å påføre. Jeg har påført tre lag av den og synes den tørket fort. Denne er så fin så den får dere se flere bilder av :)

Alle bildene er tatt i skyggen.

Accessorize skal begynne å selge neglelakker i butikkene sine i Norge. Når jeg var innom Accessorize for snart to uker siden fikk jeg beskjed om at de kom til å begynne å selge lakkene om noen uker. Så man kan sikkert allerede nå begynne å holde utkikk etter de. (jeg tviler på at Pink spice kommer til å bli solgt i Norge siden det er så lenge siden jeg kjøpte den)

 

 

Var ikke denne lakken nydelig? :D

Frankenlakk - Purple haze ("hjemmelaget neglelakk")

Dette her er faktisk første gangen jeg viser en Frankenlakk på bloggen.
For dere som ikke vet hva dette er, så er det en neglelakk du har laget selv. Du har mikset og trikset med neglelakker og f.eks glitter, og rett og slett laget en unik og egen neglelakk.
En person som har laget utrolig mange fine frankenlakker er Dr. Frankenpolish. Ta dere en tur innom den bloggen :)

Jeg har prøvd meg på å lage frankenlakker før, men jeg er en person som rett og slett har litt fobi mot å vise frem ting jeg har laget selv som jeg ikke er 110% fornøyd med. Derfor har jeg aldri vist en frankenlakk på denne bloggen før.
Men nå dere, nå har jeg endelig blitt så fornøyd med en frankenlakk at dere kan få se bilder  :D
(okei, dette innlegget burde jeg egentlig postet i september 2011 for var da jeg laget den, men har glemt den litt bort)

Navnet på denne lakken ble etter forslag fra min vennine Sofie:  Purple haze.
Den er ikke så veldig lilla denne lakken, men glitteret dere ser er lys lilla. Når så for meg hvordan lakken skulle se ut før jeg begynte å lage den ville jeg at den skulle være svart, med lys lilla holografisk glitter. Glitteret skulle være mest synlig i solen, og i skyggen skulle det være dempet. Og jeg ble ganske fornøyd med resultatet må jeg få si. Her har dere to bilder av den i solen:

 

bilde tatt i kraftig sollys

bilde i vanlig sollys
 

Har dere laget en frankenlakk før? :)

 

Følte det passet å legge ved videoen av denne fantastiske sangen med samme navn som lakken ;)

Dagens tips - Fjerning av neglelakk - Tørre engangskluter

Er det noe neglelakkgale jenter er storforbrukere av så må det være neglelakkfjerner og pads til å fjerne neglelakken med.
For noen år siden var jeg storforbruker av bomullpads helt til Neglelakkmani fortalte om Mesoft (kompress/tørre engangskluter).
Det jeg ikke likte med bomullspads var at de ofte loet. Det finnes bomullspads som ikke skal loe, men jeg synes Mesoft funker bedre.

Mesoft er altså kompress, jeg kaller de tørre engangskluter (det står det også på noen av pakkene du får kjøpt). Det beste med disse er at de ikke loer og de er veldig myke. Disse får du kjøpt på apoteket og du får de i pakker som inneholder 100 stk. De finnes i forskjellige størrelser, jeg kjøper pakkene som inneholder kluter som er 5x5 cm og 10x10 cm. Den store pakken under her inneholder de som er 10x10 cm og den lille inneholder de som er 5x5 cm. De små er perfekte når du skal fjerne glitterneglelakk med folie :)Tenkte å vise dere bilder av hvordan det ser ut når du bruker slike tørre engangskluter. Som dere ser så henger det ikke igjen noe lo eller lignende på neglen. Når jeg bruker de store klutene så trenger jeg bare å bruke en klut for å få av all neglelakken på 10 fingre (da pleier jeg å bruke begge sidene på kluten).

Her har jeg brukt en bomullspad som ikke skal loe, og som dere ser så loer den litt og det kan henge igjen noen tråder med bomull på neglen.

Her har jeg brukt vanlig bomull, og som dere ser her så henger det igjen mye lo og tråder fra bomullen. Det blir rett og slett litt "klissete" og det blir mye gris. Man ender også ofte opp med ha masse bomull som fester seg i neglelakken på den andre hånden.

Mesoft får du kjøpt på apoteket (tror nesten alle apotek har disse). De inneholder altså 100 stk kluter.
5x5 cm koster 15kr.
10x10 cm koster 27kr.
Ofte så har de andre merker som koster noen kroner mindre. Disse har jeg bare funnet i 10x10 cm.
Du får også kjøpt disse på nett. LINK og LINK

 

Bruker du bomull, bomullpads eller slike tørre engangskluter? :)

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Håper dere alle har hatt en fin påske :)
Nå er jeg tilbake i Oslo etter noen dager med påskeferie. Hadde med dataen og hadde planlagt å blogge men det var så utrolig godt å bare sitte å se på en film, gå tur med hundene og tilbringe tid med familien så bloggen ble desverre "glemt" litt.
Så gøy å se at det er så mange som har meldt seg på konkurransen hvor man kan vinne 3 neglelakker. Hvis du ikke har gjort det enda kan du fortsatt gjøre det HER.

Dagens lakk har jeg faktisk hatt i to måneder snart og har allerede brukt den en del, den har bare ikke endt opp på bloggen før nå desverre.
OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI? er fra OPI sin vårkolleksjon som heter Holland. Jeg bare elsker navnet på denne lakken her, og etter å ha påført lakken har man en enda større grunn til å elske OPI.
Den har en varm lillafarge og shimmer i gull, grønt og litt rosa. Det er shimmeret i gull som står mest fram. Jeg er såååå svak for lillafarger og denne er blitt en favoritt. Synes den var veldig lett å påføre, konsistensen på den var perfekt og den gled lett ut på neglene. Er du veldig nøye kan det holde med å påføre to lag, men for at fargen skulle dekke helt måtte jeg påføre tre lag.OPI sine lakker får du kjøpt hos enkelte Kicks, Cubus og Estetique til 159kr. De skal ha fått inn denne kolleksjonen på Kicks Tveita :)

 

Har du kjøpt noen lakker fra denne kolleksjonen? :)

 

China glaze - Agro - Hunger games neglelakk

Idag skal jeg se Hunger games på kino igjen så følte det passet å vise dere enda en lakk fra China glaze sin Capitol colors. Denne lakken heter Agro og er en mørk olivengrønn shimmerlakk. Jeg var ikke så veldig gira på denne lakken fra starten av, men etter å ha prøvd den så er jeg solgt. Jeg ELSKER fargen og har ingen som ligner på den tror jeg. Konsistensen på den var perfekt og den var utrolig lett å påføre. Den tørket fort og er godt pigmentert, har påført 2 lag.

bilde i skyggen


bilde i solen

Her har jeg lagt et lag av Luxe and lush over, synes det ble utrolig stilig :)
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

Hva synes du om denne fargen? :)

 

Imorgen reiser jeg bort noen dager så kan ta litt tid før dere får svar på kommentar etc.

 


Feirer 100 følgere på facebook - Vinn 3 neglelakker

Som jeg lovte dere så skulle det bli en liten konkurranse/giveaway når facebook siden rundet 100 likes.

Premien dere kan vinne inneholder faktisk de lakkene dere har kåret til månedens neglelakk i januar, februar og mars.
I januar kåret dere China glaze - Lorelei's tiara til månedens neglelakk. I februar kåret dere Orly - Sweet peacock til månedens neglelakk og i mars kåret dere Make up store - Charmaine til månedens neglelakk.

 

 

Siden det er påskeferie nå og det kan være at mange ikke har mulighet til å se denne konkurransen før neste uke så trekker jeg ikke vinneren før søndag 15 april.
Vinneren må svare på mail innen 48 timer, har jeg ikke fått noe svar så trekker jeg en ny vinner.
(open worldwide)

For å melde deg på bruker du Rafflecopter som jeg har lagt til under denne teksten. Den er veldig enkel å bruke og det er bare å følge det som står der.  
Via Rafflecopter så du like bloggen på facebook. (har du ikke facebook kan du skrive et innlegg på bloggen din f.eks om denne giveawayen eller dele linken på en annen måte)
For å få to ekstra lodd kan du også dele linken til denne giveawayen på twitter eller på bloggen din.

a Rafflecopter giveaway

Lykke til alle sammen :)

Linda Johansen - Hot blush - Nydelig sommerfarge

Idag har jeg enda en nydelig lakk fra Linda Johansen sin sommerkolleksjon Sugar blossom. Som jeg skrev i det første innlegget om disse lakkene;

Jeg husker i fjor høst når Neglelakkmani viste frem noen av høstlakkene til Isadora. Da skrev hun " IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske."
Vel, det er Linda Johansen som har klart å tappe våren/sommeren på flasker denne gangen!

Dette er nok en lakk med en nydelig sommerfarge. Den heter Hot blush og minner meg om fargen på himmelen under en solnedgang som vi ofte ser om våren/sommeren når det er litt kaldt ute. Den har en litt varm mørk rosa farge og noen ganger glimter det lille den har av shimmer i gull fram. Et ord, nydelig!
Jeg synes denne var lett å legge og konsistensen på den var god. Jeg har påført to lag med Hot blush og et lag av Linda Johansen sin Speedy top coat.

bilde i naturlig lys


bilde i solen

Som jeg har fortalt dere før så er Linda Johansen sine lakker formaldehyde, toluene og DBP frie :)

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Kunne du tenkt deg denne fargen? :)

Månedens neglelakk - Mars

Nå er stemmene telt opp og månedens neglelakk - mars er kåret. Det var en god del lakker å velge mellom denne gangen, og jeg hadde store problemer med å velge en favoritt. Det var ikke min favoritt som vant denne gangen, men det var en MEGET fint lakk som vant :)Make up store - Charmaine
Fargen på denne lakken minner meg om når du er i syden og solen reflekterer i vannet og det lyser opp forskjellige grønne og blåe kontraster.

Make up store sine lakker får du kjøpt i Make up store sine butikker til 130,-.


HURRA, nå har det rundet 100 likes på facebooksiden til bloggen og det betyr at det blir en giveaway/konkurranse på bloggen denne uken så følg med :)

 

Har du kjøpt deg denne lakken? :)

Påskenegler

Må bare få si beklager til alle som har hatt problemer med å komme inn på bloggen min idag. Blogg.no har vært angrepet og hvis dere vil lese mer om det kan dere gjøre det HER.
Det er litt frustrerende å ikke ha mulighet til å logge seg inn på sin egen blogg, vurderer sterkt å flytte bloggen til en annen adresse så jeg slipper å vente på at andre skal måtte fikse opp i ting for meg.

Tilbake til dagens negler. Nå er det påskeferie og det måtte jo feires med et lite påskedesign på neglene.
Fant fram noen fine cremelakker i pastellfarger og bundle monster plate bm19.
Jeg har valgt å bruke Gosh - Misty mauve (Lilla), Isadora - Miami blue (blå), Isadora - Mellow Yellow (gul) og Linda Johansen - Blushing bride (rosa). Jeg var litt usikker på forhånd hvordan fargene kom til å se ut ved siden av hverandre, men synes det ble utrolig søtt :)
 Ha en strålende påske :)


Husk å stemme på måndens neglelakk - Mars. LINK.
Nå er det virkelig ikke lenge igjen før det er 100 likes facebook og det blir en konkurranse. LINK

 Har du tenkt til å pynte neglene dine til påske? :)

hits