Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

mars 2012

Månedens neglelakk - Mars - Stem på din favoritt

Da er tiden kommet for å kåre månedens neglelakk igjen. I mars har jeg vist MANGE neglelakker, og man ser virkelig denne måneden også at våren og sommeren er på vei. Jeg vurderte å dele opp dette innlegget i to fordi det blir så mange bilder, men fant ut at det er lettere hvis alle er samlet i et innlegg.
Har vist så mange fine farger i mars så det blir ikke lett å velge en favoritt denne gangen.

Som sagt så viser jeg dere bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av mars.
Så stemmer du på den du liker best, og mandag 2 april sjekker jeg hvem som har fått flest stemmer og poster et bilde av den.

 

China glaze - Techno


Essie - Ballet slippers

Essie - Fifth Avenue


Essie - Allure

Essie - Bordeaux

Essie - Sand tropez


Essie - Chinchilly


China glaze - Gothic Lolita

OPI - DS Magic


Giordani - Delicate pink


Giordani - Soft lilac

Chanel - May


Chanel - April 
Har klart å skrive Chanel - June i pollen, så skal dere stemme på denne må dere trykke Chanel - June!


Make up store - Charmaine


Linda Johansen - Bikin bottom


Linda Johansen - Tangerine tango


Essie - Orange, it's obvious


Essie - Ole Caliente


Essie - A crewed interest


Essie - Navigate her


Essie - Tour de finance


Essie - To buy or not to buy


China glaze - Riveting


H&M - Lady Luck


Linda Johansen - Lilac Lily


Linda Johansen - Key lime


China glaze - Electrify


China glaze - Luxe and lush

Jeg hadde STORE problemer med å velge mellom Linda Johansen - Lilac lily, Make up store - Charmaine, OPI - DS Magic og China glaze - Riveting. Etter å ha tenkt på hvilken lakk jeg kan tenke meg å bruke hele tiden uansett anledning falt mitt valg på Linda Johansen - Lilac lily! :)
PS: Gina Tricot - Azure blue blir med i neste runde.

 

Hvem er din favoritt?
   pollcode.com free polls 

 

Hvilken stemte du på? :)

Gina tricot - Azure blue + sommerlig design

Igår testet jeg nok en lakk fra Gina tricot. Denne heter Azure blue og er en knæsj blå cremelakk. Denne lakken ser litt mørkere ut i mørket enn det den gjør i vanlig dagslys. Kosten på denne lakken var litt for "myk" så den var litt vanskelig å påføre, men konsistensen på lakken var perfekt så den kan jeg virkelig ikke klage på. Den er godt pigmentert så to lag holder og den tørket fort.Synes denne fargen var så fin og sommerlig at jeg hadde lyst til å lage et design. Fant fram bundle monster platene og valget falt tilslutt på plate bm212. Jeg stemplet med China glaze - Devotion og hadde lyst til å legge til litt mer på designet. Fant fram et dotting tool som man kan lage rundinger med, og jeg valgte da å bruke Make up store - Greta til rundingene. Synes det ble så stilig med holografiske rundinger. :D

Gina tricot sine lakker får du kjøpt HER og i butikkene til Gina tricot til 39kr.
Make up store sine lakker får du kjøpt i Make up store sine butikker til 130kr.
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.
Bundle monster platen får du kjøpt HER

Hva synes du om dette designet? :)

China glaze - Luxe and lush - Hunger games neglelakk

Ugh, dagen idag startet SKIKKELIG dårlig, fikk nemlig beskjed om at festivalen jeg skulle på i juli (Sonisphere i England) er avlyst. :(
Hadde gledet meg så utrolig til å se Queen. Krysser alt av fingre for at de får til en konsert et annet sted samme dag.

Jeg er skikkelig slått ut av pollen om dagen så hodet mitt er ikke helt med. Skriver derfor ikke så mye om lakken, men viser heller dere noen fine bilder :)
Idag tenkte jeg å vise dere China glaze - Luxe and lush fra Hunger games kolleksjonen. Dette er en av lakkene jeg gledet meg mest til å prøve, var sååå spent på den.
Luxe and lush er en flakies lakk med flakies i flere forskjellige farger. Oransje, gull og grønt er fargene man legger mest merke til. De forskjellige fargene skifter litt ettersom hvordan lakk du har som basefarge.Den var litt tjukk i konsistensen, men lett å påføre. Det holder å påføre et lag av den over andre farger, men hvis du vil ha litt mer flakies kan du påføre to lag.

Her har jeg påført to lag av Luxe and lush over "nakne" negler.

Her har jeg påført et lag av Luxe and lush over Agro, Dress me up, smoke and ashes og Mahogany magic (alle fra China glaze).


Et lag av Luxe and lush over Riveting, synes dette ble utrolig stilig!
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

 

Kunne du tenke deg China glaze - Luxe and lush? :)

Nærmer seg 100 likes på facebook, og det betyr at det nærmer seg en konkurranse/giveaway. Lik facebook siden HER.

China glaze - Capitol colours

Tenkte jeg bare skulle tipse dere om at jeg har skrevet et gjesteinnlegg for Hunger Games Norge sin blogg om alle Hunger Games neglelakkene fra China glaze. Der har jeg ikke skrevet om hva jeg synes om kvaliteten på neglelakkene pga da hadde innlegget blitt så sinnsykt langt, 12 lakker og 12 bilder...
Har derfor bare skrevet litt om fargen på hver lakk :) Jeg kommer til å skrive om disse lakkene på bloggen her etterhvert.


Hvis dere vil lese det finner dere det HER eller ved å trykke på bildet.

 

Må også bare legge ved dette bildet her, det er storpuddelen min Morgan som blir 7 år idag. Det måtte feires med en god middag ;)
Mitt bidrag - My awesome beauty sin konkurranse

Sola stråler i Oslo og akkurat nå står det 19,5 grader på gradestokken. Fantastisk eller hva? :D

Idag er siste dagen for å sende inn bidrag til My awesome beauty sin konkurranse. Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes for den er FANTASTISK :)
Jeg viste dere bilder igår av fargene jeg har brukt, og her kommer bilde av mitt bidrag til konkurransen. Synes det var utrolig morsomt å prøve dette designet her, og selvom det tar litt tid (viktig at hver farge får tørke helt før man påfører neste farge) så blir det skikkelig stilig når alt er ferdig. Siden Halat har lagt ut en bra tutorial på hvordan man gjør dette så linker jeg dere direkte til hennes innlegg HER. Er nødt til å prøve å få laget noen flere design som dette :)

Den hvite lakken jeg har brukt heter OPI - Alpine snow, den lyseblå heter Chanel - Coco blue, den mørkeblå heter Chanel - Blue buy og den siste lakken er den fantastiske Make up store - Charmaine. Det kommer swatches av de blåe fra Chanel etterhvert. Jeg brukte også striping tape, men det er fult mulig å bruke vanlig teip også.Har dere sendt inn bidrag til konkurransen? Link meg gjerne til bilder av deres design :)

Konkurranse hos My awesome beauty


Dere som leser den fantastiske bloggen til Halat (My awesome beauty) har sikkert fått med dere at hun har holdt en konkurranse den siste måneden. Konkurransen gikk ut på at man skulle gjenskape et design hun har gjort før. Det var to forskjellige design man kunne velge mellom og jeg valgte å gjenskape det designet som er på bilde over her.

Jeg valgte å bruke noen andre farger enn det Halat har gjort. Jeg gleder meg så UTROLIG mye til sommeren og til at jeg kan bade ute, så jeg ville bruke farger som minner meg om havet om sommeren. Jeg var så heldig at jeg fikk to av fargene fra Chanel sin kolleksjon Les Jeans De Chanel sist uke og disse passet perfekt sammen med den nye lakken min fra Make up store. Disse er altså lakkene jeg endte opp med å bruke, og resultatet får dere se bilder av imorgen :)

 


Er du med i konkurransen til My awesome beauty? :)

China glaze - Electrify - Hunger games neglelakk

Har fått en del nye venneforespørsler på blogg.no de siste dagene, tenkte jeg bare skulle tipse dere om facebooksiden til bloggen som dere finner HER. Der poster jeg noen ganger ting som jeg ikke poster på bloggen og der poster jeg også link til alle nye innlegg. Det nærmer seg 100 likes nå, og da blir det konkurranse :)

Det har jo vært strålende vær i Oslo i helgen og akkurat nå ser himmelen litt ut som China glaze - Electrify så tenker det passer bra å vise dere den lakken idag :)
Electrify er en rød, gul og gull glitterlakk i en klar base. Disse fargene passer perfekt sammen og lakken er virkelig spesiell i mine øyne. Denne minner meg om kjolen til Katniss og det ser ut som du har flammer på neglene. Dette er helt klart en av favorittene mine i denne kolleksjonen!
Synes lakkene var enkel å påføre og man slipper å "fiske" etter glitteret i flasken, det sprer seg fint ut på neglene. Jeg har påført tre lag av denne. Tørket fort gjorde den også.
Hvis du vil ha et litt mer spesielt resultat kan du påføre et lag av China glaze - Riveting som jeg har vist dere allerede og 2 lag av Electrify.

begge bildene er tatt i skyggen.
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

 

Hva synes du om denne lakken her? En lakk du kunne gått med? :)

Linda Johansen - Sommerlige farger

Klare for to nye sommerlige farger fra Linda Johansen sin nye sommerkolleksjon? :)

Jeg ble spurt om jeg kunne svare på noen spørsmål siden jeg er helgens blogg, og et av spørsmålene jeg fikk var:
Hva er dine topp 3 neglelakk- favoritter akkurat nå?
For å være helt ærlig så satt jeg i to timer før jeg klarte å svare på dette spørsmålet. HALLO, vet dere hvor vanskelig det er for en jente som har over 500 lakker å svare på dette spørsmålet?

Den ene lakken jeg satt på listen er en av Linda Johansen sine nye lakker.  Den heter Lilac lily og er en syrinfarget cremelakk. Dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er svak for lilla farger, og denne lakken gikk rett opp på listen over en av mine favoritter. Fargen er rett og slett perfekt, og når jeg hadde den på på jobb fikk jeg flere kommentarer om hvor lekker fargen var.
Den er litt tjukk i konsistensen så når du påfører den vær nøye og lett i hånden så slipper du problemer. Den er godt pigmentert og det holdt for meg å påføre to lag.

bilde tatt i solenDenne lakken heter Key lime og er en mintfarget lakk med shimmer. Det er flere merker som har kommet ut med mintfarger denne våren, men dette må bli min favoritt av de jeg har sett. Fargen er rolig og veldig søt. Konsistensen på denne var litt bedre enn Lilac lily, men den kan streke seg litt så vær nøye når du påfører den. Denne er også godt pigmentert og har påført to lag av den.

bilde tatt i solen

Ikke bare er Linda Johansen sine neglelakker fantastisk fine og har utrolig bra kvalitet, men de er også frie for  formaldehyde, toluene og DBP. Dette er giftige kjemikalier.

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER. HER finner dere Linda Johansen på facebook.

Produktet er sent til meg for vurdering

Hva synes du om disse fargene? :)

Hunger games negler

Endelig kan jeg si at straks er jeg på vei for å se Hunger games filmen. Dette har jeg ventet lenge på :D
Hadde lyst til å ha på China glaze - Riveting som jeg har vist under her, men jeg klarte selfølgelig å ombestemme meg i siste liten. Jeg brukte H&M - Manhunter på alle neglene untatt ringfingeren, der har jeg påført et lag av China glaze - Riveting og et lag av China glaze - Electrify. Et veldig enkelt design, men synes det ble kult :)

 


Noen andre som har sett Hunger games filmen? Pyntet du neglene dine? :)

H&M - Lady luck

Wow, må si det er litt rart å gå inn på forsiden til blogg.no for å se at det ligger en presentasjon av bloggen min der. Nå som dere nye først er innom så håper jeg at vi får noen flere neglelakkgale jenter i denne verden.
De siste årene har neglelakk blitt veldig populært og jeg ser fler og fler jenter som har en sprek farge på neglene sine. Sjekk ut denne artikkelen som KK har skrevet; Norske jenter er neglelakkgærne!

Denne lakken heter H&M Lady luck og etter å ha sett den på Ida (nailit) sin blogg så visste jeg at denne MÅTTE jeg ha. Dette er en sånn lakk som ser finere ut i flasken og ikke er like fin når du får den på neglene. Men den skuffer virkelig ikke på neglene heller ;)
Dette er en svak duochrome/metallisk neglelakk med en sjøgrønn farge. Enkelte duochrome lakker kan man se skifte farge veldig lett i forskjellig lys, det gjør ikke denne. Jeg aner ikke hvorfor, men denne fargen miner meg om havfruen Ariel. Jeg har ingen lakker som ligner på denne og jeg liker fargen veldig godt. Konsistensen på den var veldig bra og den var lett å påføre. Lakker som dette kan streke seg litt så vær nøye når du påfører den. Den er godt pigmentert og det holdt å påføre to lag.

bilde i skyggen

bilde i solen

H&M sine lakker får du kjøpt i butikkene til H&M for kr 39,50 eller i nettbutikken deres. LINK.

Hva synes dere om denne fargen? :)

China glaze - Riveting - Hunger games neglelakk

Har begynt å swatche Hunger games neglelakkene, og la oss starte med et BOOOOM.
China glaze - Riveting heter denne, herregud for en vakker farge. En mørk orange/rød jelly neglelakk med masse shimmer i orange og gull. Denne er så fin at jeg faktisk ble litt målløs når jeg så den på neglene. Jeg har hele tiden tenkt at fargen Electrify er den som minner meg mest om kjolen til Katniss som "brenner" (for dere som har lest bøkene så vet dere hva jeg snakker om ;)), men etter å ha prøvd Riveting så tror jeg nesten denne fargen kan være mer lik kjolen. Det ser nesten ut som du har flammer på neglene. Tror jeg skal gå for denne lakken når jeg skal se filmen på kino.

Den var SUPER enkel å påføre, konsistensen på den var perfekt. Anbefaler å ikke ta for mye neglelakk på kosten så lagene ikke blir så tykke. Den er veldig godt pigmentert og to lag holder. Synes den brukte litt tid på å tørke, men påfører du et lag med hurtigtørkende top coat så burde det ikke være noe problem.

Har sett flere neglelakkbloggere som har påført en matte overlakk og synes det ble SÅ kult så måtte prøve det selv. Liker at man kan se shimmeret i gull og orange selvom den er matte. Rett og slett nydelig både med og uten en matte overlakk :)

China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.Hva synes du om denne fantastiske fargen? :D

Essie - Navigate her vårkolleksjon


Dere som følger meg på facebook fikk sikkert med dere at for noen dager siden så ramlet Essie sin vårkolleksjon Navigate her ned i postkassen min. Denne kolleksjonen består av totalt 6 lakker. 4 cremelakker og 2 shimmerlakker. Elsker fargen på disse lakkene, får litt mer sommerfølelse av de enn det jeg får vårfølelse. Alt i alt en kolleksjon som har noen lakker som skiller seg ut både fargemessig og kvalitetsmessig.

Første lakk ut er Orange, it's obvious. En mørk orange cremelakk. Synes denne lakken så ganske pigmentert ut i flasken og tenkte at dette var en one coater, men der tok jeg feil. Jeg måtte påføre tre lag for at fargen skulle dekke helt. Konsistensen på den var ikke veldig bra og man må være super nøye når man påfører den for at den ikke skal streke seg.

 

Neste ut er Ole Caliente som er en en av de vanskeligste lakkene jeg noen gang har tatt bilde av tror jeg. Denne mørke korallfargen ville bare ikke være korall på bilder. Den ville heller være mørke rød. Etter over 100 bilder ble det dette bildet jeg endte opp med. I virkeligheten så er den altså litt mer korallfarget. Konsistensen på denne var fantastisk og den var veldig lett å påføre. Godt pigmentert og to lag holder lenge. Nydelig farge som kommer til å bli masse brukt frem mot sommeren.Denne lakken heter a crewed interest og er en lys og rolig ferskenfarget cremelakk. Jeg har falt pladask for denne lakken og ELSKER fargen på den. Desverre var den litt sånn som orange, it's obvious. Dårlig konsisten på den og man må være veldig nøye når man påfører den så den ikke streker seg. Har påført tre lag av denne.Navigate her, som kolleksjonen også heter er en lysegrønn cremelakk som minner meg om fargen på pistasjnøtter. Egentlig så er alt perfekt med denne lakken, fargen er nydelig, den er lett å påføre og godt pigmentert. Har påført to lag av den.Tour de finance er en av shimmerlakkene. Denne har en ganske knæsj rosafarge med shimmer i rosa og blått. Shimmeret i blått er ganske vanskelig å se, men det rosa kan man ikke unngå å legge merke til. Konsistensen på denne var perfekt, virkelig en drøm å påføre på neglene. Godt pigmentert er den også, har påført to lag på bilde.To buy or not to buy er den andre shimmerlakken i denne kolleksjonen. Dette er en lyselilla lakk med blått shimmer i seg. Shimmer sa du? Jepp. Det er faktisk shimmer i denne, bare utrolig vanskelig å se det. Jeg hadde litt problemer med konsistensen på denne også, den var altfor tynn så man må være nøye når man påfører den så den ikke streker seg. Jeg har påført tre lag av denne.

Som dere kanskje ser så er det lettere å se shimmeret i flasken, og på bildet under her kan dere se hvordan det så ut etter et lag. Litt lettere å se shimmeret da :)

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

 

Kunne du tenke deg noen av disse lakkene? :)

Linda johansen har tappet våren/sommeren på neglelakkflasker

Jeg husker i fjor høst når Neglelakkmani viste frem noen av høstlakkene til Isadora. Da skrev hun " IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske."
Vel, det er Linda Johansen som har klart å tappe våren/sommeren på flasker denne gangen!Suger blossom er Linda Johansen sin første sommerkolleksjon og hun har virkelig stått på her. 14 fantastiske farger som minner meg om vår og sommer. Må si at bilde Halat har tatt er så fint :) 
Når disse landet i postkassen min så hoppet jeg rundt av glede, bare se på alle de fantastiske fargene. En for hver andledning :)

Jeg har brukt et lag av Linda Johansen sin Speedy top coat over alle lakkene.

Denne lakken heter Bikini bottom og det er en fantastisk lyseblå/turkis cremelakk. Denne fargen forandrer seg litt etter hvordan lys du er i. Noen ganger ser den veldig lyseblå ut, men andre ganger ser den litt mørk turkis ut. Konsistensen på denne var fin, man må være litt nøye når man påfører den så den ikke streker seg.

Bilde i skyggen

Bilde i solen


Tangerine tango er en korallfarget lakk. Denne lakken virket litt jelly-aktig i konsistensen. Den minner meg litt om OPI sine sorbetlakker som kom ut i fjor faktisk. Fargen er rett og slett nydelig og dette er en lakk jeg kommer til å bruke mye i sommer. Den var utrolig lett å påføre, den gled på neglene og synes konsistensen var perfekt. Jeg har påført tre lag på bilde, det går også fint an å påføre to lag hvis du ikke vil ha så intens farge som det er på bildet. Tørketiden på denne var litt treg, men påfører du speedy top coat så burde det ikke være noe problemer.

Bilde i skyggen

Følg med på bloggen fremover så får dere se flere farger fra denne kolleksjonen. Dere kan virkelig glede dere :)

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER.

Bloggen har nå 50 likes på facebook. Det vil si at det bare mangler 50 til så blir det en konkurranse :) For å komme til facebook siden trykk HER.

Produktet er sent til meg for vurdering

St Patrick's day negler

Igår var det St Patricks day, og selvom jeg ikke feirer denne så sier jeg aldri nei til å pynte neglene mine grønne.

Jeg fant fram en av de nye lakkene mine fra Gina Tricot. Fargen heter Rain forest og er en grønn cremelakk.
Jeg var litt skuffet over kvaliteten på denne lakken. Synes konsistensen var litt tjukk og den rant veldig. Måtte påføre 3 lag av den for å få fargen dere ser på bilde under her. Tørket litt sakte gjorde den også. Det mest kjedelige med denne lakken var at den satt skikkelig igjen på neglene når jeg tok den av. Jeg brukte en god basecoat under, og alikevell så ble neglene mine missfarget av lakken (se bilde under her). Krysser fingrene for at jeg slipper dette med de andre lakkene fra Gina Tricot.

Kløveret har jeg trykket på med fargen China glaze - Cherish og brukte Bundle monster plate bm03. På den fingeren jeg har glitteret på har jeg brukt 2 lag av Barry M - Green glitter.

Her ser dere hvordan neglene mine så ut etter jeg hadde tatt av lakken. Ekle og grønne, brukte store deler av kvelden igår på å buffe de og skrubbe de i sitron og tannkrem. Veldig kjedelig.

Hadde du grønne negler igår? :)

 

Hunger games neglelakker - Let the games begin

For noen dager siden så landet 8 stk lakker i postkassen min. 8 neglelakker fra China glaze sin nye kolleksjon som heter Capitol colours. Tror dette er den kolleksjonen jeg har vært mest gira på på leeeeenge. Fargene er vel ikke sånn super spesielle? Men disse fargene elsker jeg rett og slett, og føler at de passer veldig godt til boka som jeg også elsker.
Jeg leste alle bøkene i starten av 2011 og har nettopp lest de på nytt. Om en uke så sitter jeg i salen for å se denne filmen på kino MED en lakk fra denne kolleksjonen på neglene. Åhhh, som jeg gleder meg :D

Fra venstre til høyre:
Stone cold, Fast track, Harvest moon, Agro, Electrify, Luxe and lush, Smoke & ashes og Riveting.Her er 4 av de jeg har gledet meg mest til å prøve.
Riveting, Electrify, Luxe and lush og Smoke & ashes

China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.


Er det noen av disse dere ønsker å se swatches av først? :)

Make up store - Charmaine

Var en tur i byen igår med vennine og hadde bestemt meg for å gå innom Make up store og kjøpe Kaja som Ida har vist HER. Men jeg kom aldri så langt at jeg fikk kjøpt med meg Kaja, for jeg fant nemlig en annen en som jeg bare MÅTTE ha. Når jeg først så den var jeg ganske sikker på at dette var en litt holografisk lakk. Men på neglelakken sto det at det var en shimmer. Damen i butikken var 110% sikker på at dette var en shimmerlakk for det var det det sto på flasken. Jeg var 110% uenig og fant ut at denne lakken bare måtte jeg ha. Virket som dette var en ganske ny lakk for hun måtte lete lenge før hun fant den i de nye produktene de hadde fått. (jeg har ikke funnet den på make up store sine hjemmesider)

Idag fikk jeg endelig prøvd den når solen bestemte seg for å vise seg på himmelen i ca 15 min. Kastet på meg neglelakken og løp ut i solen. Til min store glede så hadde jeg rett :D
Dette er ingen shimmerlakk men en svak hololakk. Den er ikke så sterk som de andre holografiske lakkene til Make up store. Men den er fortsatt grisefin!! Fargen minner meg om når du er i syden og solen reflekterer i vannet og det lyser opp forskjellige grønne og blåe kontraster.

Konsistensen på den er som en holografisk lakk, tynn og den kan skli litt ut når du påfører den. Derfor har jeg brukt MUS sin aqua fix som en basecoat. Den er GODT pigmentert, er du nøye så holder det med et lag. Tørker veldig fort gjør den også. En perfekt lakk :)

bilde i solen


bilde i skyggen

Make up store sine lakker får du kjøpt i Make up store sine butikker til 130,-.

Hva synes du om denne lakken? Fin eller hva? :D

Vårlakker fra Chanel

Chanel sin vårkolleksjon heter heter Harmonie de Printemps og den inneholder 3 lakker. Jeg var så heldig at jeg fikk May i gave og June hadde jeg så lyst på at jeg kjøpte den selv. Kvaliteten på Chanel sine lakker varierer veldig synes jeg, har noen som begynner å flasse av bare jeg ser på de mens andre kan jeg ha på i flere dager uten at de begynner å flasse av. Det er sjeldent jeg betaler over 200 kr for en neglelakk som jeg ikke alltid er fornøyd med kvaliteten på, men når chanel kommer ut med noen farger jeg MÅ ha, så bare MÅ jeg kjøpe de :) (PS; de er også fine å ønske seg i gave når noen du kjenner har vært ute å reist ;) )

Dette er Chanel - May. En tyggegummi rosa cremelakk. Jeg synes denne var litt tykk i konsistensen. Når du påfører den er det viktig å la den tørke HELT før du påfører neste lag med lakk så den ikke streker seg. Den brukte litt tid på å tørke og er godt pigmentert så to lag holder.


Dette er Chanel - April. En bringerbærrød cremelakk vil jeg si. Jeg synes denne fargen er nydelig og gir meg skikkelig vårfølelse. Får lyst til å sette meg ut i solen med et skjerf rundt halsen og spise bringebær :)
Konsistensen på denne er mye bedre enn May sin. Den er faktisk det jeg vil kalle helt perfekt. Den legger seg kjempe fint på neglene og er ikke vanskelig å påføre i det hele tatt. Ikke for tynn, og ikke for tykk. Denne er også godt pigmentert, er du nøye holder det med et lag men jeg har valgt å påføre to lag. Den tørker også fortere enn May.
Chanel sine lakker får du kjøpt hos diverse parfymerier til rundt 200kr.

Husk at du nå kan følge bloggen på facebook. Kan fortelle dere at premien konkurransen vil inneholde (når det er 100 likes på facebook) blir noen av lakkene som har blitt kåret til månedens neglelakk :) Trykk HER for å komme til facebooksiden.

Hva synes du om fargen på disse lakkene? :)

 

Joyful nails på facebook

Som jeg skrev i innlegget igår så er bloggen nå å finne på facebook.
Der kommer jeg til å poste link til innleggene som blir postet på bloggen, bilder av f.eks pakker jeg har fått i posten, design som jeg kommer til å legge ut på bloggen og andre ting jeg vil dele med dere.

Har allerede lagt ut et bilde av noen neglelakker jeg fikk i posten idag, 8 lakker fra China glaze - Hunger games kolleksjonen! Kommer til å fortsette med å legge ut bilder på facebook når jeg har fått nye pakker i posten.

Når siden har 100 likes så blir det en konkurranse/giveaway :)

(trykk på bilde for å komme til siden eller trykk her.)

Oriflame


For noen uker siden fikk jeg en pakke i posten fra Oriflame. Den inneholdt blandt annet noen treatments produkter fra Oriflame og noen lakker fra merket Giordani gold.

Crystal base & top coat inneholder diamantpudder som gir en glinsende finish som sitter godt. Jeg synes denne gjør så neglelakken tørker fort, men ikke like fort som SV og LJ sine top coats. Kosten ligner litt på China glaze sin, bare at den er litt bredere og lengre. Den koster 99,- og inneholder 7ml med lakk. (SALG, den koster nå 59 kr HER)

Nail food er en olje til neglbånd og negler. Den gjenoppbygger svake negler og inneholder pleiende naturlige bæroljer. Jeg er ikke så glad i negloljer for jeg føler at fingrene mine blir så fete etterpå og at oljen aldri trekker inn. Føler alltid for å gå å skrubbe fingrene mine etter jeg har påført olje, men denne liker jeg veldig godt. Den trekker seg godt i huden og neglene og jeg trenger ikke å vaske hendene etterpå. Stort pluss i boka :D Den koster 99,- og inneholder 7ml med olje. (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Growth booster hjelper neglene å bli sterkere. Den skal masseres inn i negler og neglbånd, og er nesten litt "gelè"-aktig i konsistensen. Jeg har ikke merket så mye til at neglene mine har blitt sterkere, men nå er det jo ganske sterke fra før av. Så denne kan funke bedre for de som har veldig svake negler. Den koster 99,- og inneholder 7ml med "olje". (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Nail Shield er en ridgefiller som inneholder styrkende kalsium og vitamin E. Jeg har ikke så merkbare riller i neglene at jeg ville merket stor forskjell med produkt som dette. Men den legger seg fint over neglen og man får en veldig glatt overflate. Den koster 99,- og inneholder 7ml med lakk. (Link til Oriflame sin nettbutikk)

Quick dry drops er det samme som OPI - Drip dry. Hurtigtørkende dråper som du drypper over neglene for at neglelakken skal tørke fortere. Denne fra Oriflame inneholder shea butter for å forbedre neglenes tilstand. Det er ganske lenge siden jeg har brukt OPI - Drip dry så husker ikke eksakt hvor lang tid den bruker på å tørke. Synes denne gjør så neglelakken tørker ganske fort, men ikke like fort som SV. Den koster 119,- og inneholder 9 ml. (SALG, den koster nå 69,- HER)

Jeg testet også et Nail buffer set. Likte dette settet VELDIG godt og som dere ser på den svarte bufferen er det godt brukt allerede. Har alltid vært glad i The body shop sin neglbuffer, men fra nå av blir det dette settet jeg kommer til å bruke. Det koster 45,- og du kan kjøpe det på Oriflame sin nettbutikk. (Link)

 

Den første neglelakken jeg prøvde heter Delicate pink og er fra merket Giordani gold. Denne minner meg faktisk litt om Chanel - May, en skikkelig tyggisrosa neglelakk. Den var litt vanskelig å legge, men bruker du godt tid så skal det ikke være noe problem. Har påført 3 lag på bilde og et lag av Oriflame Crystal base and top coat. Denne koster 129,- og inneholder 10ml med neglelakk. (SALG, denne koster nå 85,- og kan kjøpes HER)
Denne lakken heter Soft lilac og er en rosa/lilla neglelakk fra samme merke som den over. Vil si at den er mest rosa, men man kan se at den har et hint av lillatoner også. En veldig søt lakk som var litt vanskelig å legge. Den er godt pigmentert så to lag holder. Har også påført et lag av Oriflame crystal base and top coat over denne.  Denne koster 129,- og inneholder 10ml med neglelakk. (SALG, denne koster nå 85,- og kan kjøpes HER)

 
Oriflame sine produkter kan du kjøpe på nettsiden deres (link) eller igjennom home parties som Oriflame holder.
Oriflame tester hverken produktene eller ingrediensene i produktene på dyr.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

 Har du prøvd produkter fra Oriflame før? :)

OPI - DS Magic

Merket dere noe nytt når dere kom inn på bloggen nå? Jepp, nytt design. Er litt stolt over at jeg klarte å fikse det HELT alene, html koder etc er ikke helt min greie :lol:

Som dere kanskje ser så har jeg lagt til en link til den nye facebook siden til bloggen. Når den har fått 100 liker så blir det en liten konkurranse :)

For å "feire" det nye designet tenkte jeg å vise dere en FANTASTISK neglelakk. Denne lakken er så fin, og har nesten litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har vist dere den før. :lol:
Denne lakken heter OPI - DS Magic og er en av de fineste lakkene jeg eier faktisk. Den er en av to DS lakker som kom ut høsten 2010. Det finnes noen neglelakker der ute som er så fine at du blir sittende å stirre på neglene dine hele tiden. Dette er HELT klart en sånn lakk.
En kongeblå shimmer/microglitter lakk med lilla duochrome flecks som virkelig står fram når du er i solen.
Jeg har ikke noe negativt å si om denne lakken. Den er lett å påføre, konsistensen er perfekt og den tørker fort.
Den er ingen enkel sak å ta bilder av, det lilla er det utrolig vanskelig å fange med kamera. Legger ved et flaskebilde av den, for der ser dere den nydelige lillafargen :D

 

bilde i skyggen
bilde i solen

bilde i solen


Hva synes dere om denne lakken? :)

Gina Tricot lanserer Beautyserie - Pressevisning

Igår var jeg på pressevisning hos Gina Tricot i Torggata. Veldig glad for at Halat hadde mulighet til å bli med meg. Kaffe, skravling, sprudlevann og enda mer skravling :D
Gina Tricot lanserer i disse dager en Beautyserie som vil vokse seg større etterhvert.
Her finner man neglelakker, øyenskygger, lipglosser, leppestifter, kroppspeeling, body butter, sminkekoster, neglfiler etc. Og ALT kommer i freshe og fine farger.
Siden Halat hadde med seg et ordentlig kamera lot jeg henne ta de fleste bildene, men sneik til meg noen bilder med mobilen :lol:

Godt sprudlevann

Godis og sminke

Mange farger å velge mellom

Godis og neglelakk = <3

 

Var så heldige at vi fikk med oss en goodiebag på vei hjem. Vet ikke om jeg er tøff nok til å bruke noen av disse fargene, tenker å legge de i skuffen som jeg kaller "konkurranse/giveaway skuffen ;)".Kjøpte selv med meg 3 neglelakker. Disse koster 39,- pr stk. Kjøper du 3 betaler du 99,- til sammen. Disse inneholder 10 ml med neglelakk, børsten ligner litt på China glaze sin. Bilder og mer info om disse kommer etterhvert :)Noen som er glad for at vi får ENDA mer sminke og neglelakk til Norge?  :)

PS:
Linda Johansen har blitt nominert til Cosmo beauty award for sin fantastiske Speedy Topcoat! :)
Om produktet vinner, vil de lage et kjempe tilbud i nettbutikken! Alle som har stemt er med i trekningen av en goodiebag fylt med skjønnhetsprodukter :)
Send CBA 42 til 1901! (Tjenesten koster 1,-)

China glaze - Gothic lolita

Her kommer litt om den siste lakken jeg har kjøpt fra Electropop kolleksjonen til China glaze. Må få si at jeg har vært veldig fornøyd med lakkene fra denne kolleksjonen, og fargene gjør meg så glad. Er SÅ klar for sommer og fint vær nå!!

China glaze - Gothic lolita er en lilla neglelakk med bittelitt shimmer i rosa og blått. Fargen i seg selv synes jeg er nydelig, er så svak for lilla neglelakker :lol: Og det bittelille shimmeret som er i blått og rosa gjør den lakken litt mer spesiell. I og med at det er så lite shimmer i den så ser man ikke dette før du er i solen/skarpt lys. Jeg synes lakken var lett å påføre, kanskje litt tykk i konsistensen til å være en China glaze lakk. På bildene under har jeg påført tre lag.

Her kan dere se et bilde av den i solen. Siden det er veldig lite shimmer i den hadde jeg skikkelig problemer med å få til et bilde hvor man kan se både det rosa og blå shimmeret. Etter å ha tatt godt over 50 bilder så fikk jeg ENDELIG et bilde jeg ble fornøyd med. Åhhh, lykke :lol: 

China glaze sine lakker får du kjøpt HER til 2,99$

Er du glad i lilla neglelakker? :)

6 favoritter fra Essie

" With so many colors it's hard to have a favorite...
So here's 6 favorites from around the world" - Essie

 

"New Yorks mest etterspurte rosafarge, fra flere enn bare Ballerinas".
Første ut er Ballet slippers.  Dette er en "melkerosa" sheer lakk. Jeg bruker sjeldent farger som dette så min mor som ikke er så glad i farger som er knæsje blir nok glad i denne :lol:  Tror grunnen til at dette er en favoritt hos jenter/kvinner verden over er pga den er så enkel og ren.
For å være helt ærlig så har jeg ikke så mye positivt å si om denne annet en at jeg synes fargen er litt søt. Konsistensen på den er litt tykk og seig og den tørker sakteeeeeeeeee. Nesten så jeg følte at den aldri tørket, selv med et lag av Seche Vite. Det er vel ikke egentlig menigen at lakker som dette skal se helt opake ut. For å få det til å se ut som på bilde under så måtte jeg påføre 3 lag.

 

Essie - Fifth avenue er en knæsj rød cremelakk med oransje undertoner. Jeg kler ikke denne fargen så godt siden den har oransje undertoner, huden min ser nesten gul ut når jeg har på denne. Den var en drøm å påføre. Konsistensen på den er perfekt, den sklir så fint på neglene og tørker veldig fort. En sånn type lakk som du har lyst til å påføre 1000 ganger bare fordi formulaen på den er så god. Den er godt pigmentert, er du veldig nøye holder det med et lag. Jeg har påført 2 lag på bilde.

 

Essie kan vel nesten takke Kate Middelton for at denne er blitt så populær. Jeg husker faktisk at jeg satt på twitter når bryllupet til Kate og William gikk på tv. Og det eneste folk på min timeline snakket om var denne lakken, nemlig Allure (det er vel denne lakken hun hadde på neglene, eller en som var VELDIG lik). En "melkehvit" sheer lakk. Nok en lakk som min mor kommer til å bli veldig glad i :lol:  Konsistensen på denne var mye bedre enn Ballet slippers, men den er fortsatt litt for tykk for min smak. Den er også lettere å legge og tørker fortere enn Ballet slippers. Har påført 3 lag på bilde.

 

Denne lakken heter Bordeaux og er en blodrød/rødvinsrød creme/jellylakk. Jeg elsker farger som dette, synes de er nydelige og jeg får aldri nok av de. Den er veldig lett å påføre, tørker fort og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

 

Sand Tropez er fra Essie sin spring 2011 kolleksjon. Dette er en "sandy" beige/grå cremlakk. Jeg har ikke så mange lakker som ligner på denne. Det er nok en grunn til at jeg ikke har så mange lakker som ligner på den, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i farger som dette. Synes ikke at de passer til min hudtone. Synes den var litt tjukk i konsistensen, men den er lett å påføre. Den er godt pigmentert, er du nøye holder med å påføre et lag men jeg har valgt å påføre to.

 

Chinchilly er fra Essie sin fall 2009 kolleksjon. Den har en litt møkkete grå farge med grønne undertoner.  Farger som dette er ikke de første jeg plukker ut når jeg er ute å ser etter nye fine neglelakker, men nå som jeg har prøvd den er jeg blitt veldig glad i den. En lakk som jeg kommer til å bruke en del når høsten kommer tenker jeg. Dette er en cremelakk som var utrolig lett å påføre. Ikke for tykk eller tynn i konsistensen. Den er godt pigmentert, jeg påførte 2 lag på bilde under.

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

VITA har nå en Essie kampanje i butikkene: Kjøp 3, betal for 2.
Og de selger enkelte av de til 99kr på nett: LINK

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Kunne du tenkt deg en av disse lakkene?

China glaze - Techno

Håper alle dere lesere har hatt en fin helg :D
I Oslo har det vært kjempe fint vær i helga, virker som våren VIRKELIG er på vei nå. På lørdag kunne jeg gå ute i vårjakke og et tykt skjerf uten å fryse, fantastisk!

Dagens lakk er fra China glaze og heter Techno. Denne lakken kom ut nå med Electropop kolleksjonen, men den er ikke ny (kom først ut for noen år siden). Techno er en holografisk glitterlakk som er fylt med mini holografisk glitter og litt større hexagon glitter i en klar base. Jeg har påført den over noen av de andre fargene i Electropop kolleksjonen, og over svart og sølv. Man kan nok ha denne lakken uten en annen lakk under, men da må du nok ha mange lag for at det skal bli fint.
Synes ofte glitterlakker som dette kan være litt tykke i konsistensen, men det var ikke denne. Den var ikke for tynn og ikke for tykk i konsistensen. Følte at jeg måtte "fiske" litt i flaska for å få med meg det store hexagon glitteret, men ellers så hadde jeg ikke noe problem med denne. Tørket fort synes jeg den gjorde også :)

1 lag over China Glaze - Gaga for green, CG- Fuschia fanatic, CG - Electric beat og CG - Gothic lolita.


2 lag over China glaze - Gothic lolita, CG - Electric beat, CG - Fuschia fanatic og CG - Gaga for green

2 lag over Essie - Loophole og H&M - Manhunter.
China glaze sine lakker får du kjøpt HER til 2,99$.

 

Liker du lakker som China glaze - Techno? :)

Månedens neglelakk - Februar

Stemmene er telt opp og månedens neglelakk i februar er kåret. Denne lakken fikk en god del stemmer i forhold til de andre lakkene.

ORLY - Sweet peacock

Må bare si beklager for at dette innlegget ble postet litt senere enn det jeg hadde planlagt. Har tilbringt kvelden på Rockefeller, Ed Sheeran konsert og han var fantastisk live!

Har du kjøpt deg ORLY - Sweet Peacock? :)

Dagens tips - Vinn China glaze - Hunger games collection

Ganske sikker på at dette er en av kolleksjonene de fleste neglelakkgale jentene har ventet mest på dette året. Jeg er en av de, kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye jeg har gledet meg til denne kolleksjonen!!
Nå kan man vinne hele kolleksjonen hos Emerald Sparkle. Trykk på bilde for å komme til siden hvor du kan vinne den :)

 


Disse ligger også ute på transdesign.com og diverse andre sider nå :)

Essie Treatments

"Ærlig talt. Når det gjelder neglepleie finnes det ikke noe som "one size fits all". På samme måte som hud og hår, har også neglene bruk for tilpasset pleie". - Essie

Sant så sant. Det er så ufattelig mange forskjellige treatments der ute, og bruker du litt tid til å finne en base coat f.eks som passer til dine negler, så får du igjen for det senere. En base coat beskytter neglene mot missfarging og forlenger manikyren.
Jeg som bruker neglelakk hver dag er avhengig av å bruke diverse treatments for at neglene mine ikke skal se ut som inntørka sitroner.
Mine negler er litt harde, tørre og de kan brekke fort hvis jeg slår de borti noe. For meg funker det derfor best å ha de ganske korte.


Warning; Bilder av nakne negler under her :lol:

Jeg har sverget til Seche vite clear base og Seche vite Recondition i lang tid, og når jeg prøver nye ting er jeg alltid litt skeptisk. Men jeg kan faktisk fortelle dere at jeg har fått en ny favoritt base coat. Den heter Essie - Nourish me. Dette er en intens næringsgivende base coat, og ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 50% mine tørre etter 5 dager.
- Neglenes smidighet skal oppleves 30% bedre.
- Den skal gi næring til neglene.

Stemmer dette? Mine negler er faktisk blitt mindre tørre, kanskje ikke 50% men ihvertfall 40%. Jeg er så utrolig fornøyd med denne og som jeg skrev over her, dette er blitt min nye favoritt!

Jeg har også testet Essie - Grow stronger. Dette er en base coat for deg som har myke og svake negler. Ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 30% sterkere etter 7 dager.
- Neglene skal bli øyeblikkelig styrket mot å brekke og splitte seg.
- Den skal motvirke at neglene brekker, og gjør de mer smidige.

Siden mine negler ikke er myke, så er det ikke sikkert jeg oppnår full effekt av denne. Men neglene mine ble stekere etter jeg hadde brukt den i noen dager. Fornøyd med denne, men den passer bedre til de med myke og svake negler.

Essie sine treatments lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 139kr.
Essie sine treatments lakker får du til tørre, skjøre negler + myke og svake negler + normale negler.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

HUSK; Stem på månedens neglelakk - LINK

Har du prøvd en av disse? Hvis ikke, hvilken base coat sverger du til? :)

hits