Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

februar 2012

Månedens neglelakk - Februar - Stem på din favoritt

Det er tid for å kåre månedens neglelakk igjen. La merke til på fargene jeg har vist at våren er på vei :lol: Lyse og fine farger.

Som sagt så viser jeg dere bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av februar.
Så stemmer du på den du liker best, og fredag 3 mars sjekker jeg hvem som har fått flest stemmer og poster et bilde av den.

China glaze - Fuschia fanatic


Orly - Sweet Peacock

H&M - Beauty bandit

Essie - Turquoise and caicos

China glaze - Electric beat

China glaze - Gaga for green

 Essie - Bobbing for baubles

Essie - Size matters

Essie - Brooch the subject

Essie - Bangle jangle

Essie - School of hard rocks


Min favoritt denne måneden er ORLY - Sweet peacock :)

Hvem er din favoritt?

 

Hvilken neglelakk likte du best?
  
pollcode.com free polls 

Essie - Coctail bling kolleksjonen

Essie sin vinterkolleksjon 11/12 heter Coctail bling og består av 6 nydelige cremelakker. Denne kolleksjonen er inspirert av verdifulle stener og metaller som jenter elsker å pynte seg med til coctail-fester. Rubiner, safirer og smaragder.
Personlig er ikke jeg den som pynter meg slike stener, men et arbånd eller en ring har jeg ofte på når jeg skal ut en tur på byen. Fargene synes jeg er nydelige, og kvaliteten på disse cremelakkene er jeg fornøyd med :)
(jeg har testet 5 av lakkene i denne kolleksjonen)

Første ut er Bobbing for baubles. Den har en mørk "navy" blå farge. Den er litt tjukk i konsistensen, men veldig lett å påføre. Den tørket fort, og den er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
" Samme hvor mye du prøver å holde fargen fast, er den alltid like flyktig - sklir gjennom fingrene dine som den dypeste, mørkeste blå safir. Vanskelig å få tak i, men definitivt en hjerteknuser."

Bilde i skyggen

 Bilde i solen

Size matters er en litt lys/knæsj rød lakk. Perfekt konsistens på denne, en drøm å påføre den. Den legger seg rett og slett perfekt på neglene. Tørker fort, og ok pigmentert. Har påført 3 lag på bilde :) Dette er en rødfarge som ikke er sånn veldig spesiell og som jeg har flere lignende av, men er du ute etter en farge som dette med god kvalitet så ville jeg helt klart valgt denne.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Den mest sjeldne av stenene, mer verdifull enn diamanter, flammende het Rubin får pulsen til å øke og hjertet til å banke. Red Carpet diem!"

Bilde i skyggen

 bilde i solen

Brooch the subject er en nudefarget lakk. Tror dette er det nærmeste jeg har kommet til en perfekt nude til min hudtone. Den er litt tjukk i konsistensen og litt vanskelig å påføre. Litt treg tørketid på den, men godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde :)

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Diskré, polert, vakker. Denne kremete kasjmir kamelonen er en stille sukess, og spiller en hovedrolle i de mest rafinerte garderobene denne sesongen."

bilde i skyggen

 bilde i solen

Bangle jangle er en lys dusty lillafarget lakk. Jeg er veldig glad i lilla farger, men denne klarer jeg bare ikke å like. Konsistenen på den er desverre ikke bra. Veldig vanskelig å påføre, og selvom det hadde holdt å påføre bare 2 lag så måtte jeg påføre 3 lag for at lakken skulle se jevn ut. Den bruker også litt lenger tid på å tørke enn de andre i denne kolleksjonen.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Vakre, klare ansamlinger av lys. Flyter avgårde på en sky av lavender ametyst som løfter humøret ditt til luftige høyder".

bilde i skyggen


School of hard rocks er en mørk dusty grønn/blå lakk. Jeg liker denne fargen veldig godt, synes den passer bra til været som er i Oslo for tiden. Konsistensen på den er veldig godt, den er lett å påføre og legger seg fint på neglene. Den tørker fort, og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"En krystallhard look kan enkelt oppnås ved påføring av denne fantastiske middnattsmalakitten. Du vil se vakker og tøff ut mens andre blir grønne av misunnelse".

 bilde i solen

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om disse fargene? :)

Sammenligning av Essie sine nye og gamle koster

Her kommer en liten sammenligning av de nye og gamle kostene til Essie.
Jeg må si at jeg faktisk er veldig glad i de gamle kostene til Essie, synes de har perfekt lengde og er veldig lette å bruke. De nye kostene er jeg faktisk blitt mer glad i enn de gamle kostene. På starten så synes jeg de var litt for brede, men nå som jeg har brukt de en del så liker jeg de utrolig godt. Synes neglelakken legger seg bedre på neglene og strøkene og linjene ser mer jevne ut.

 

Her ser dere en sammenligning av Essie sine koster VS andre merker.

Liker du den gamle eller nye kosten best? :)

Nydelige vårlakker fra China glaze

Idag har sola skint i Oslo, og jeg har nesten hatt litt vårstemning. Grunnen til at det bare har vært nesten er fordi jeg har tilbringt dagen inne på jobb. Men sola har faktisk varmet litt inn i butikken. Tanken på at våren kanskje er rundt hjørnet gjør meg utrolig glad. Gleder meg så mye til varmere tider :)

 

Idag har jeg to nydelige lakker fra China glaze sin vårkolleksjon Electropop å vise dere. Har allerede vist dere Fuschia fanatic og den kan dere se HER.
Den første lakken jeg skal vise dere heter Electric beat og er en litt "møkkete" lysblå cremelakk. Jeg har falt pladask for denne fargen, er så svak for blå farger og denne får jeg virkelig ikke nok av.
Konsistensen var litt tykk, men er du nøye når du påfører den så går det helt fint. Synes den brukte litt lengre tid på å tørke enn de andre cremelakkene jeg har fra China glaze. Den er godt pigmentert og på bildet har jeg påført 2 lag.Denne lakken heter Gaga for green og er en grønn cremelakk. Jeg er mest glad i mørkegrønne neglelakker, men denne her liker jeg faktisk utrolig godt. Får skikkelig vårstemning av den. Konsistensen på denne synes jeg var bedre enn Electric beat, men kanskje litt tynn?. Nok en god pigmentert lakk, har påført to lag av denne.

China glaze sine lakker får du kjøpt HER og HER og HER.

 

Hva synes dere om disse fargene? Får dere vårstemning av de? :)

Essie - turquoise & Caicos VS H&M - Bella's Choice

Fikk en kommentar fra Elizabeth, hun lurte på om jeg kunne sammenligne Essie sin Turquoise & Caicos med H&M sin Bella's choice. Det kan jeg selfølgelig gjøre siden jeg har begge to :)

Før jeg sammenlignet de så trodde jeg at de ville være veldig forskjellige. Men de lignet faktisk mer på hverandre enn jeg hadde trodd.
H&M sin er en cremelakk, mens Essie sin er mer jelly/creme aktig. Og H&M sin er mye mer pigmentert enn Essie sin. På bildet under her har jeg to lag av H&M og to lag av Essie. Ganske stor forskjell. H&M - Bella's Choice er mye mørkere og har en mer knæsj mintfarge enn det Essie - Turquoise & Caicos har.


På bildene under har jeg to lag av H&M sin lakk, og fire lag av Essie sin lakk. Det er stor forskjell i fargene, så disse to er altså ikke dupes.


Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, Kicks og H&M til 129kr.
Denne H&M lakken får man ikke kjøpt på nett, og siden det er så lenge siden jeg kjøpte min så er jeg litt usikker på om du fortsatt får kjøpt den i butikken.

Synes dere disse lignet?

Endelig stort utvalg av Essie sine neglelakker i Norge

Endelig er det kommet et STORT utvalg av Essie sine neglelakker i Norge. Disse lakkene vil det være mulig å få kjøpt hos blandt annet Vita, H&M, Kicks og Cubus. På mitt lokale senter har de allerede fått inn over 60 farger + mye av treatmentslakkene hos Vita og Cubus. Kicks har fått inn vinterkolleksjonen 2012 som heter Cocktail bling og treatment lakkene. Kicks har også kommet ut med et magasin hvor det faktisk står masse om neglelakk denne gangen. Dobbeltside om neglelakk, og en side om Essie sine lakker. Skal få scannet det inn på dataen så jeg kan vise dere det :)

Jeg har testet en god del Essie lakker i det siste som jeg skal vise dere. Idag får dere se lakken som heter Turquoise and caicos. Denne er fra Essie sin 2010 Resort collection. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil kalle denne lakken, en mørk mintfarget/lys turkis/ turkis-grønn jelly/cremelakk. Jeg synes den er lett å påføre, men konsistensen på den er litt tynn og den er veldig lys. På dette bildet har jeg faktisk 4 lag. Selvom jeg måtte påføre så mange lag så tørket den overaksende fort. Og de nye Essie kostene er en fryd å bruke, selvom de er litt for brede for min smak så er de veldig lette å jobbe med (kommer sammenligning av de nye og gamle kostene).

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om denne fargen? Og er det ikke fint at vi endelig har fått et bra utvalg av Essie sine lakker i Norge? :)

Vixen blog awards

Her kommer litt bilder fra Vixen blog awards igår. Jeg storkoste meg virkelig, og takk til alle dere jentene som stilte opp for meg. Å høre folk juble når bloggen min kom opp på storskjermen var litt gøy :lol:

Jeg vil også få takke hver eneste en av dere der ute som stemte meg fram til finalen. Jeg hadde ikke fått vært med på noe av dette hadde det ikke vært for dere. En stor klem til dere alle :)
Og vil få takke dere som har lest bloggen fra dag en og har pushet meg til å fortsette til å blogge om neglelakk. OG en stor takk til Ida som har holdt ut med meg deg de siste dagene når jeg plutselig har fått panikk. Du har vært gull verdt, og trist at du ikke var der igår!!

Min bestevennine Sarah og meg før alt startet.

Møtte super søte og hyggelige Halat (Sophie) fra myawesomebeauty. Var veldig gøy å høre at vi begge to var SÅ fornøyde med Linda Johansen sine produkter.


Showstart

Silya Nymoen og Lise Karlsnes


Silya Nymoen

Per Sundnes og Marianne Jemtegård

Når Årets skjønnehetsblogg kom opp på skjermen kjente jeg VIRKELIG nervene. Var en blanding av glede for at jeg i det hele tatt var nominert, og en haug med nervøse følelser. Og selvom jeg ikke vant, så var jeg strålende fornøyd med å bare ha fått vært med. Synes vinneren av årets skjønnhetsblogg Malin virkelig fortjente å vinne. Hun var min favoritt av de nominerte. Gratulerer Malin :)


Alt i alt, en veldig hyggelig kveld med mange hyggelige mennesker (og litt FOR mye god drikke :lol:).

Vixen blog awards negler

(dette innlegget skrev jeg i går før jeg dro på Vixen blog awards, av en eller annen merkelig grunn så ble det ikke postet. )

Idag er dagen her, Vixen blog awards og det skjer ting hele dagen. Er hjemme en liten tur for å slappe av litt før det fortsetter resten av dagen/kvelden med mye spennende. Jeg hadde ikke fått oppleve alt dette hadde det ikke vært for dere lesere som har stemt meg fram til finalen. TUSEN takk og en stor klem til alle dere :)

Regner med at de fleste andre som skal på Vixen blog awards har brukt litt tid på å finne ut hva slags klær de skal ha på seg. Jeg har brukt den tiden på å finne ut hva slags design jeg skal ha på neglene...
Skulle jeg gå for et fresht sommerdesign, bare ha en enkel farge eller noe stilig?  Etter mye om og men falt avgjørelsen på noe stilig og som ikke alle andre kommer til å ha. 
Her har jeg brukt H&M - Manhunter, stemplet med China glaze - Devotion, og platen jeg brukte er fra bundle monster og heter bm20.Noen som vil at jeg skal poste litt bilder fra Vixen Blog awards? :)

Bli med på Vixen blog awards - Vinn billetter

Jeg har gleden av å dele ut 4 billetter til Vixen blog awards som er på tirsdag. Alt foregår på Folketeateret i Oslo.

Eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her med navnet ditt, den du vil ha med deg og alderen deres. Trekker vinneren ikveld kl 23:00. Dere skal få slippe å måtte skrive fult navn etc her i kommentarfeltet, så derfor MÅ vinneren svare meg på mail innen 12:00 imorgen.

Hvis du er under 18 år må du ha med deg en ledsager på over 25 år.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN :)

EDIT:
GRATULERER Lene Cathrine og Silje. Har sendt dere en mail :)

Valentines nails

Siden det er valentines day på tirsdag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på et lite design. Kommer ikke til å ha dette designet på selve Valentines day, men kanskje noen av dere lesere har lyst til å prøve dere på samme design :) (send meg gjerne bilde på mail hvis du prøver ut dette).


Jeg er ikke en jente som er sånn super glad i rosa ting etc, så prøvde å lage et litt annerledes design. Dette er faktisk første gang jeg har prøvd meg på å lage sånne "vintage" roser. Vil si at jeg ikke er sånn veldig flink med frihånds nailart, men dette designet ble jeg faktisk litt fornøyd med :lol:

Jeg legger med en video under bildet, det var den tutorialen jeg brukte.

Tilfelle noen lurer på hva slags neglelakker jeg har brukt:
- H&M - Manhunter (svart)
- OPI - Sparrow me the drama (rosa
- OPI - Hoodoo Voodoo?! (mørk rosa)
- China glaze - Starboard (grønn)

 

Har du planer om å fikse neglene dine på valentines day? :)

 

 

Følg med på bloggen senere ikveld, da har dere muligheten til å vinne billetter til Vixen Blog awards!!! :)

OPI - Swimsuit..Nailed it! VS ORLY - Sweet Peacock

Som jeg nevnte i innlegget om ORLY - Sweet peacock så kunne jeg se om det var en dupes av OPI - Swimsuit..Nailed it.

Disse to lakkene minner meg veldig om hverandre, men allerede i flaskene så ser de litt ulike ut. Begge disse to er jo foil lakker, men når man påfører lakkene så virker ORLY sin mer foil aktig enn det OPI sin gjør. Den virker faktisk litt mer shimmer aktig i konsistensen. Begge disse to er godt pigmenterte, og det holder lenge med å påføre to lag. Som dere sikkert ser er OPI lakken litt mørkere enn ORLY lakken. Selvom de ligner på hverandre, så er de så forskjellig etter min mening at jeg ikke ville kalt de dupes. Jeg hadde ikke klart å velge EN av disse, og hadde skaffet meg begge to :lol:Synes du disse to er dupes?


H&M - Beauty bandit

Dere som har lest dette HER så sikkert at jeg skrev at det er ikke alltid de dyreste merkene innen neglelakk som har den beste kvaliteten. H&M sine lakker som bare koster 39,50,- er blitt veldig bra. De kommer ikke like ofte ut med nye neglelakker som alle andre merker, og de har ikke alltid like spesielle farger. Men jeg synes utvalget er bra, og man finner garantert EN farge man ihvertfall vil ha.
De har kommet ut med noen nye farger nå, og her er en av de:

H&M - Beauty bandit.
Dette er en lilla cremelakk. Ikke en veldig spesiell neglelakk, men jeg synes fargen var nydelig og tror ikke jeg har en lakk som er HELT lik. Den er lett å påføre, og godt pigmentert. Har påført 2 lag med neglelakk på bildet. Eneste lille minuset med denne er at den bruker litt tid på å tørke. Men med en hurtigtørkende top coat så går det fort uansett :)


H&M sine lakker får du kjøpt i butikkene til H&M for kr 39,50 eller i nettbutikken deres. LINK.

 

Hva synes dere om denne fargen? Og hva synes dere om H&M sine lakker? :)

 

Jeg vil også si TUSEN takk til dere som har stemt på meg i Vixen Blog awards. På tirsdag avgjøres det hele og jeg kommer selfølgelig til å fortelle dere hvordan det går :)

Orly - Sweet Peacock

Tilbake i Norge igjen. Jeg var så heldig at jeg fikk bli med min gode vennine til Stockholm igjen igår.
Resultatet kan dere lese på 730.no i mars og en liten video kan dere se her nå:
(Må også fortelle at jeg ga Adam en neglelakk som heter OPI - Cuckoo for this color, han ble veldig fornøyd og likte navnet på den. En sang på hans nye plate heter nemlig Cuckoo :) )

 

Dagens neglelakk er den lakken jeg hadde i bunnen i dette innlegget HER. Den heter ORLY - Sweet peacock og er fra ORLY sin Birds of feather kolleksjon. Det var både fargen og navnet som fikk meg til å kjøpe denne her. En blå foil lakk sier jeg aldri nei til, og synes navnet var veldig kult.
Som sagt så er dette en blå foil neglelakk med et hint av sølv. Åhh, denne er så fantastisk fin på, den liger litt på OPI - Swimsuit..Nailed it!, så hvis noen vil at jeg skal sammenligne disse to kan jeg prøve å få gjort det :)
Den var veldig enkel å påføre og konsistensen på den er perfekt. Den legger seg fint over neglene og er godt pigmentert, to lag holder lenge. Tørker fort gjør den også. Rett og slett en nydelig lakk som også er veldig grei å ha med å gjøre :lol:


ORLY - Sweet Peacock får du kjøpt HER.

 

Hva synes dere om denne fine lakken? :D

 
Adam Lambert intimkonsert i Stockholm

Som jeg skrev her på bloggen på fredag så skulle jeg en tur til Stockholm igår, og grunnen til det var fordi min bestevennine hadde vunnet billetter til oss så vi kunne være med på en intimkonsert med Adam Lambert. Dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg er STOR fan av Adam. Det høres sikkert latterlig ut, men vi var i Stockholm i hele 7 timer bare. Intimkonserten var hos Mix Megapol sine kontorer, og alle vi 60 stk som var invitert satt på gulvet forran en liten scene.
En utrolig følelse, og det var så gøy å se Adam synge live igjen. Sist han var i Norge var i 2010, og det føles som det er en evighet siden. Adam sang 5 sanger, 3 fra den nye platen Trespassing som kommer ut 16. mars i Norge og 2 fra den gamle platen For your entertainment. Han var i utrolig godt humør, og skravlet en del mellom sangene. Når konserten var ferdig fikk alle lov til å ta et bilde med han. Det var en opplevelse som vi aldri kommer til å glemme tror jeg. Helt fantastisk, og håper virkelig at han kommer tilbake til Norge når han skal ut på turne igjen.

 

Meg, Adam Lambert og min bestevennine Sarah.

 

Anbefaler alle å sjekke ut hans nye singel Better than i know myself,  det er selveste Ray Kay som har produsert videoen :) Og det norske street teamet til Adam.

 

 Ha en fin mandag alle sammen :)

Stripete negler

Endelig er det helg kjære lesere :) Jeg blir ganske fraværende denne helgen og de første dagene neste uke (vil ta litt tid å svare på kommentarer etc). Imorgen jobber jeg hele dagen, og på søndag skal jeg til Stockholm. Kommer garantert til å skrive litt om det på bloggen når jeg er tilbake, selvom det ikke har noe med neglelakk å gjøre. Dere som har lest bloggen lenge har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i musikk og konserter.
Jeg var på Gavin Degraw sin konsert igår, og fy søren for en fantastisk konsert. De som ikke var der gikk virkelig glipp av noe. Har aldri opplevd så bra stemning på Sentrum scene før.

 

Tilbake til dagens innlegg :lol:. Det handler om hvordan neglene mine kommer til å se ut på søndag. Et VELDIG enkelt design, men som jeg også synes ser veldig bra ut. Det finnes så mange forskjellige kombinasjoner på hvilke farger man kan bruke til dette, og det er bare fantasien som kan stoppe deg. Her har jeg brukt ORLY - Sweet peacook i bunnen, og H&M - Manhunter på toppen. Har laget en liten tutorial som jeg poster under dette bildet.

 

Start med å lakke neglene dine med fargen du vil ha i bunnen. Mitt valg falt som sagt på ORLY - Sweet peacook. Det er viktig at lakken har tørket HELT før du fortsetter.
Finn fram fram nail art stripes (link til hvor du får kjøpt det i bunnen av innlegget). Jeg har valgt å legge de sånn som dette:

Så finner du fram lakken du vil ha på toppen. Her valgte jeg H&M - Manhunter. Påfør et eller to lag av denne.
Så drar du bare av nail art stripsene med en gang du er ferdig med å påføre den sorte lakken på alle neglene. Til slutt kan du påføre en top coat for at det skal tørke fortere og holde seg fint lengre.

ORLY - Peacook får du kjøpt HER til 4,25$.
Nail art stripes får du kjøpt HER til 1,99$. (velg nail art colors and stickers i menyen, så velger du stripping tapes)
H&M - Manhunter får du kjøpt HER eller i butikkene til H&M for 39,50kr.

Hva synes du om design som dette? :)

 
Månedens neglelakk - Januar

Stemmene er telt opp og månedens neglelakk i januar er kåret. Denne lakken vant OVERLEGENT for å si det sånn.

Gratulerer China glaze - Lorelei's tiara

China glaze - Lorelei's tiara er en glitterlakk med sølv glitter, og sekskantede glitter i turkis/blått. Dette må være en perfekt neglelakk for en isdronning, eller hva? :lol: Synes den er veldig lett å påføre, og den tørker fort. Jeg har påført 2 lag, og et lag med SV top coat.Er ikke denne lakken nydelig? :D

 
China glaze - Fuschia fanatic

For ca en uke siden så fikk jeg endelig Electropop lakkene jeg hadde bestilt. Foreløpig har jeg kjøpt 5 stk fra denne kolleksjonen.
Denne kolleksjonen består av ni cremelakker, to shimmerlakker og en glitterlakk i noen freshe og rolige farger.
Jeg har testet noen av de, og har litt blandede meninger om disse lakkene. Noen er fantastiske, mens noen er jeg litt skuffet over.Den aller første jeg prøvde heter Fuschia fanatic. Dette er en mørk fuschia farget cremelakk, som VIRKELIG lyser opp på neglene. Jeg bruker sjeldent farger som dette, men av en eller annen merkelig grunn bare måtte jeg ha denne. Hvor mye jeg kommer til å bruke den nå som jeg har prøvd den blir en annen sak. Den blir litt vel "rosa" for min smak.
Den er kanskje litt tynn i konsistensen, men den er utrolig lett å påføre. Den glir så utrolig lett og fint på neglene når du påfører den at jeg kunne lakket neglene med denne hele dagen, bare fordi den er så lett å påføre :lol: Den er godt pigmentert, og hvis man legger et lag av den ser det nesten litt ut som du har på en jellylakk. Med 2 lag så dekker den helt perfekt hos meg. Denne tørker også utrolig fort, og den tørker så shiny. Dette bildet er tatt UTEN top coat. Helt utrolig.

China glaze sine lakker får du kjøpt HER og HER og HER.

Hva synes du om farger som dette? :)

 

 
Finalen i Vixen blog awards - Årets skjønnhetsblogg

HERREGUD.

Jeg fikk tidenes mail idag tidlig. Og der sto det følgende:

Hei,
Nå er FINALISTENE til Årets Vixen Blog Awards klare og DU er en av dem!
GRATULERER!
Med stemmer fra både fagjury og lesere har du nå lyktes å havne helt i toppsjiktet av bloggere i din kategori!

 

Dette er jo HELT utrolig, hadde aldri forventet dette og må bare få si TUSEN takk til alle dere som har stemt på bloggen min og hjulpet meg videre til finalen.
Det er NÅ det virkelig gjelder, nå må vi stemme for harde livet dere! Man kan stemme frem til 8.februar kl 18:00.
hits