Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

januar 2012

Neglelakkbloggerens supertips til perfekte negler

Igår så postet Vixen en liten artikkel som jeg har skrevet.

Trykk på bildet så kommer du til artikkelen :)

Og for de som lurer på hvilken underlakk og overlakk jeg sverger til og som passer best for meg er det disse to. Seche recondition og Seche vite dry fast top coat. Jeg er også blitt veldig glad i Linda johansen sin Speedy topcoat.

"Seche Recondition provides extra conditioning for nails that are hard, dry and brittle. This special formulation replenishes the natural moisture content of the nail. Applied daily, Recondition helps regain the healthy balance necessary to resist stress and enhance durability."


Jeg kjøper begge disse hos transdesign. Du finner de under treatments og Seche. Linda Johansen sin får du kjøpt HER.

Husk å stemme på månedens neglelakk HER.

Hvilken underlakk og overlakk bruker du? :)

Månedens neglelakk - Januar

Tenkte at vi kunne fortsette med å kåre månedens neglelakk i 2012 også. Så kårer vi årets neglelakk 2012 i slutten av året/starten av 2013. Synes det var utrolig gøy å gå igjennom alle innleggene hver måned for å se hvilke lakker jeg har vist fram :)

Som sagt så viser dere bilder av alle neglelakkene jeg har vist iløpet av januar.
Så stemmer du på den du liker best, og torsdag 2 februar sjekker jeg hvem som har fått flest stemmer og poster et bilde av den.

 

Kleancolor - Metallic green


Gosh - Forest floor


China glaze - Lorelei's tiara


China glaze - Love Marilyn

China glaze - Snow globe

China glaze - Glittering garland
Linda johansen - Nail candy - Beige plumLinda Johansen - Nail candy - Star gazer

Linda Johansen - Nail candy - Perfect nude

Linda Johansen - Nail candy - Starry night

 

Jeg hadde skikkelig problemer med å velge denne måneden. Synes det har vært så mange fine lakker, men mitt endelige valg falt på:  China glaze - Glittering Garland. Jeg er så ufattelig svak for grønne neglelakker. :lol:

Hvilken neglelakk likte du best?
 Kleancolor - Metallic green
 Gosh - Forest floor
 China glaze - Lorelei's tiara
 China glaze - Love Marilyn
 China glaze - Snow globe
 China glaze - Glittering garland
 LJ - Nail candy - Beige plum
 LJ - Nail candy - Star gazer
 LJ - Nail Candy - Perfect nude
 LJ - Nail Candy - Starry night
  
pollcode.com free polls 

Prikkete negler

Synes Linda Johansen sin Beige plum neglelakk passer veldig fint til design. Dro fram bundle monster platene mine og China glaze - HI-TEK. Dette ble resultatet. Synes det både ble søtt og elegant :)Linda johansen - Nail candy - Beige plum
China glaze - HI - TEK
Bundel monster plate: BM19

Hva synes dere om dette designet? :)

Ha en fin helg alle sammen!

Linda Johansen - Nail candy - Winter Breeze collection

Her kommer 3 lakker til fra Winter breeze kollekskjonen. Beige plum, som jeg har også har prøvd kan dere lese om HER. Der kan dere også lese litt om selve kolleksjonen.

Minner dere igjen på at Nail Candy lakkene er formaldehyde, toluene og DBP frie.

 

Denne lakken heter Star gazer. Det er en grålilla neglelakk med shimmer i gull og lilla. Konsistensen på denne var perfekt, ikke for tynn og ikke for tykk eller seig. Den legger seg utrolig fint på neglen, og er rett og slett en drøm å påføre. Det holder å påføre to lag av denne, men siden jeg tar nærbilder av lakken så måtte jeg påføre tre lag for at det ikke skulle se for "gjennomsiktig" ut på bildet.

 

Denne lakken heter Perfect nude. Og må være den mest perfekte nuden jeg noen gang har prøvd. Har sagt det før på denne bloggen at jeg ikke er så glad i nudelakker, og de er ikke de første lakkene jeg plukker med meg hvis jeg har muligheten. Men denne, den er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å prøve. Jeg er solgt, for en nydelig og rolig farge. Lakken er veldig lett å legge, tørker fort og er godt pigmentert. Er du nøye så holder å påføre et lag, men jeg har to lag på dette bildet.

 

Min favoritt i denne kolleksjonen av de jeg har prøvd heter Starry night og er en litt støvete lilla med shimmer i gull, grønt og rosa. Det er helt klart shimmeret i gull som stikker ut, er litt vanskelig å legge merke til de andre fargene.
Veldig lett å påføre, og godt pigmentert. To lag er påført.


Linda Johansen sine Nail Candy lakker kan du kjøpe HER til 139kr.


Virkelig et stort pluss i boka til Linda Johansen sine Nail Candy lakker. :) Er så gøy at en norsk dame har vært med på å lage sånne fantatiske neglelakker. Jeg kan virkelig ikke skryte nok av disse lakkene. Alle er godt pigmentert, og tørker fort. Har påført et lag med Speedy top coat (fra Linda Johansen - Nail candy) over alle lakkene.

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Hva synes dere om disse fargene? :) Er dere like solgt som det jeg er?

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 3

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg.  Del 1 kan dere lese HER. Og del 2 kan dere lese HER.

 

China glaze kommer ut med en kolleksjon som består av 12 neonfarger. Vet ikke hva dere mener om neonfarger, men jeg gleder meg veldig til disse. Synes de skriker sommer, og jeg GLEDER meg til sommern er her og jeg kan bruke de. Hvis jeg har fått med meg riktig info, så kommer de ut i mars

 
OPI sine soft shades heter i år New york city ballet og inneholder 6 neglelakker. Disse lakkene er "myke" og dempet. Jeg er egentlig ikke så glad i lakker som dette her, men de tidligere soft shades kolleksjonen har jeg likt. Noen ganger så er det litt godt å ha negler som ikke skriker etter oppmerksomhet, men som ser veldig elegante og rolige ut. Jeg venter med å se swatches av disse før jeg bestemmer meg for om jeg skal kjøpe noen. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

  

Linda Johansen - Nail candy sin nye kolleksjon Winter breeze består av 6 farger. Fargene er dype og elegante og består av plomme, blått og nude nyanser med og uten skimmer. Jeg har allerede prøvd noen av disse, og er kjempe fornøyd både med fargene og kvaliteten på de. Alle disse er det mulighet å få kjøpt nå via nettbutikken til Linda Johansen. LINK.

 

ENDA mere cracklelakker :lol:  Håper ikke jeg er den eneste som er lei av disse nå? China glaze kommer ihvertfall ut med 4 nye cracklelakker i glitter. Og selvom jeg er lei disse, kan jeg tenke meg den blå og mørke lilla. Vi får se om jeg ender opp med de eller ikke, hehe. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

Essie sin Resort heter Sure shot og inneholder 4 neglelakker. Jeg er litt sånn meeeeeh, over denne kolleksjonen. Kan godt tenke meg den knall rosa og den mørke lilla. Men venter til jeg har sett swatches av de før jeg bestemmer meg helt om hvilke jeg kjøper. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

 Nå som jeg har gått igjennom 16 kolleksjoner med neglelakker vi kommer til å se frem mot sommer, er det noen som skiller seg ut for deg? Noen du bare MÅ ha? :)

Linda Johansen - Nail candy - Beige plum


På lørdag fikk jeg tidenes overaskelse fra Linda Johansen. 4 farger fra den nye Winter breeze kolleksjonen og 2 leppepomader. Legg merke til den søte bokse de kom i :)

Winter Breeze kolleksjonen består av 6 farger, og de beskrives slik på bloggen til Linda Johansen:

"Fargene er dype og elegante og består av plomme, blått og nude nyanser med og uten skimmer."

Som jeg skrev sist når jeg viste en lakk fra Linda Johansen sitt Nail candy merke er at disse lakkene er formaldehyde, toluene og DBP frie. Perfekt!
Har prøvd alle lakkene nå, og jeg synes det er ekstra gøy at disse lakkene er så godt pigmenterte og at de tørker så fort. 

Den første lakken jeg prøvde heter Beige plum. Dette er en mørk beige cremelakk, med en undertone av mørk plommefarge. Konsistensen på lakken var kanskje litt tykk, men den er fortsatt utrolig lett å påføre. Den er godt pigmentert, trengte bare å påføre to tynne lag med neglelakk. Jeg brukte Speedy top coat fra samme merke, og denne tørket UTROLIG fort. Synes lakken er kjempe fin, og har allerede brukt den til et konad-design jeg skal vise dere i løpet av uken.  

Linda Johansen sine Nail candy lakker får du kjøpt HER til 139kr. 

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Sjekk også ut Vakkerlakk sine bilder av den fine lakken Midnight blue. LINK

China glaze - Glittering garland

Nok en "glitterlakk" fra China glaze. Jeg får bare ikke nok av de, de har kommet ut med så mange fine glitterlakker i det siste :lol: Snart kommer nok noen av vårlakkene jeg har bestilt, så da blir det mye fine cremelakker å vise frem.

Denne lakken heter China glaze - Glittering garland og er fra China glaze sin Let it snow kolleksjon. Herregud jenter, denne lakken er så sinnsykt fin. Den kommer på listen over mine 10 favoritt neglelakker tror jeg! En mørk grønn jelly/glitterlakk som er godt pigmentert, så det holdt å legge 2 tynne lag. 

China glaze sine lakker får du kjøpt hos transdesign, nailsupplies, nailetc og ebay.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

OPI - Naming process

Noen gang lurt på hvordan OPI lager nye farger, og hvordan de kommer opp med nye navn? Det får du se i denne videoen her. Det må jo være en drøm å få lov til å være med på dette :D

Jeg husker faktisk ikke om jeg har postet denne videoen før eller ikke. HVIS jeg har gjort det, så er det sikkert noen som synes det er gøy å se den igjen.

 

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 2

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag, og blir et eller to innlegg til) Del 1 kan dere lese HER.

 

Skrev om denne kolleksjonen på bloggen i desember, men skriver litt nå også. China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Colours from the capitol. Kolleksjonen er basert på filmen The Hunger games. Den kommer ut i mars.
Jeg har lest alle bøkene, og kolleksjonen passer perfekt til hvordan bøkene er ihvertfall. Jeg er SÅ gira på denne kolleksjonen kommer nok til å kjøpe alle sammen. Gleder meg mest til Smoke and Ashes, Harvest moon, Riveting, Electrify, Luxe and Lush og Foie gras.


 

Isadora sin vårkolleksjon heter Pearls of passion og det er 3 neglelakker med i denne kolleksjonen. Den grønne heter Marzipan, den lilla heter Icy Lilacs og den blå heter Silver sky. Jeg er ikke veldig imponert over disse fargene. Ut ifra bildene så ser det ut som Silver sky er veldig lik Isadora - Blue sky.
Disse lakkene kommer ut i butikkene i uke 8-9 hos Lindex, Vita og Cubus. Og i uke 6 hos kicks.

 

 

Essie sin vårkolleksjon heter A spring to invest in (Navigate her) og består av 6 friske farger. Her er det 4 lakker jeg kan tenke meg; Navigate her, tour de finance, to buy or not to buy og a crewed interest.  Disse lakkene er i butikkene fra februar. Siden Essie kommer ut i flere butikker i Norge iløpet av februar er det lov å håpe at disse kommer til Norge også. Den er sikkert å få kjøpt hos transdesign eller nailsupplies.


 

Dior sin vårkolleksjon heter Garden party og det er to neglelakker i denne kolleksjonen. Den grønne heter Waterlily og er en shimmerlakk. Den lilla heter Forget-Me-Not og er en cremelakk med litt shimmer. Det som er spesielt med disse lakkene er at de har en svak lukt av roser. Disse lakkene er allerede kommet ut hos enkelte parfymerier. Prøv Kicks og Estetique, og siden de er Limited edition så ville jeg vært rask med å få tak i disse før det er for sent. (Jeg har kjøpt Forget-me-not så swatches av den kommer).

 

YES, China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Magnetix. Denne kolleksjonen består av 6 neglelakker og en magnet med 3 forskjellige design. Denne kolleksjonen her gleder jeg meg VELDIG til. Kolleksjonen kommer ut i mars. Sjekk ut videoen jeg har lagt til under her.

 

 

 

Noen lakker du har veldig lyst på av disse? :)

China glaze - Snow globe

Før jeg begynner med dagens innlegg så vil jeg bare vise dere en kommentar jeg fikk her på fredag. Kommentarer som dette gjør det ekstra gøy å blogge, og er glad for å høre at noen synes bloggen min er inspirerende :D Tusen takk for en fantastisk kommentar Katrine.

 Tilbake til dagens neglelakk. Husker dere jeg viste dere China glaze - Twinkle lights fra Let it snow kolleksjonen?
Har kjøpt to andre neglelakker fra denne kolleksjonen, og China glaze - Snow globe er helt klart favoritten min fra denne kolleksjonen.
Dette er en neglelakk med runde og hexagon glitter i en gjennomsiktig base. Jeg har ikke prøvd å ha på denne lakken uten en annen neglelakk under, men tror at den blir veldig lys da. Jeg har påført den over en svart neglelakk, og synes resultatet ble VELDIG stilig. Den var litt tykk og seig, så det fungerte best å påføre to tynne lag.

 

China glaze sine lakker får du kjøpt hos transdesign, nailsupplies, nailetc og ebay.

 

Hva synes du om denne lakken? Spesiell? :)

 

Og vil takke alle som har stemt på meg i Vixen blog awards. Får vite hvem som er kommet videre til finalen 1.februar.

2 nydelige glitterlakker fra China glaze

Endelig har jeg fått China glaze - Eye candy lakkene mine. Åhh, disse er så utrolig fine. Må bare minne dere på at disse er MYE finere i virkeligheten. Jeg har tatt bildene i skyggen, så i solen glitterer de mye mer. 

China glaze - Lorelei's tiara er en glitterlakk med sølv glitter, og sekskantede glitter i turkis/blått. Dette må være en perfekt neglelakk for en isdronning, eller hva? :lol: Synes den er veldig lett å påføre, og den tørker fort. Jeg har påført 2 lag, og et lag med SV top coat. Jeg tror dette er min favoritt av alle neglelakkene i denne kolleksjonen.China glaze - Love Marilyn er en glitterlakk med store glitter i rødt og sølv. Jeg synes denne fargen er veldig elegant, og det er umulig å ikke la vær å stirre på neglene hele tiden :lol:. Denne var litt mindre pigmentert enn den andre lakken, så her måtte jeg påføre 3 lag for at man ikke skulle se selve neglen. 


Disse lakkene får du kjøpt til 3,86$ (ca 23 kr) hos transdesign og nailsupplies blandt annet. Har ikke sett de noe sted i Norge.

Er ikke disse to fine? :)

 

 

Idag er siste mulighet til å stemme på bloggen min hos Vixen blog awards. Det kan du gjøre HER

  

 

 

Årets neglelakk - 2011

Nå er det endelig avgjort hvilken lakk som ble Årets neglelakk 2011.
Det har vært jevnt mellom 3 lakker hele tiden, men den som fikk flest stemmer var:

OPI - The show must go on :)

En duo-chrome lakk som jeg ikke har noe som ligner på. Den er rød, og man kan se gull i forskjellige vinkler. Denne er nydelig og faktisk en av de lakkene jeg har brukt mest.
Jeg kjøpte min på nettet, men har lesere som har sett denne hos Cubus til 159kr. Ellers så kan jeg anbefale å sjekke ut Ebay :) 
Blomsterdesign

Som jeg skrev i innlegget om Gosh - Forest floor så passer denne lakken fint til konad og bundle monster design.
Neglelakkene i China glaze sin kolleksjon Romantique er mine favoritter til å bruke når jeg skal "stemple" på et konad eller bundle monster design. Jeg brukte China glaze - Devotion, en sølv metallisk neglelakk. Denne er utrolig godt pigmentert. Siden jeg har over 50 forskjellige bundle monster plater, med over  5 forskjellige design på hver plate så er det ikke alltid like lett å velge hvilket design man skal prøve. Denne gangen valgte jeg plate BM20.
Var litt usikker på hvordan resultatet kom til å se ut, men ble faktisk veldig fornøyd :)

 

Bundle monster platene får du kjøpt HER.

Hva synes du om design som dette? :)

 

Husk å stemme på Årets neglelakk 2011: Link

 
Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 1

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag.)

China glaze sin vårkolleksjon heter Electropop og består av 9 cremelakker, 2 shimmerlakker og en glitterlakk.
Når jeg først så bilder av denne kolleksjonen var jeg ikke så veldig imponert. Var faktisk bare en lakk jeg kunne tenkt meg, og det var glitterlakken. Men etter å ha sett swatches av de på nett så er det 5 stk jeg ønsker meg.
Denne kolleksjonen ligger allerede ute hos transdesign og nailsupplies. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.
 

Ifjor så sammarbeidet OPI med Katy Perry og kom ut med en kolleksjon som etter min mening var helt fantastisk. I år har de sammarbeidet med Nicki Minaj. Kolleksjonen består av 3 cremelakker, 2 glitterlakker og en shatterlakk (crackle). Jeg begynner å bli litt lei av cracklelakker nå. Håper ikke jeg er den eneste! Når det kommer til lakkene så er det ikke noen av lakkene jeg føler at jeg MÅ ha bortsett fra den ene glitterlakken som heter Metallic 4 life ("sorte") og cremelakken som heter Fly (teal).
Disse får du kjøpt på Ebay nå. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.

 

Chanel sin vårkolleksjon heter Harmonie de Printemps og det er 3 neglelakker i denne kolleksjonen. April, June og May. Jeg MÅ ha April og June, nydelige farger.  Disse lakkene er allerede ute i butikkene i USA, så det vil si at det også burde være mulig å få tak i de på Ebay nå.

OPI sin vårkolleksjon heter Holland og består av 12 neglelakker tilsammen. 5 cremelakker og 7 shimmerlakker.
Når jeg tenker på Nederland og farger, så tenker jeg på farger som dette. Og synes navnene er utrolig morsomme og de passer veldig bra til kolleksjonen og temaet. Jeg kan faktisk tenke meg 8 stk av disse lakkene. Vampsterdam, Dutch 'ya just love OPI, Wooden shoe like to know, I don't give a Rotterdam!, I have Herring problem, Did you 'ear about Van Gogh og Thanks a windmillion.
Disse skal være ute i butikkene i USA i februar
, som regel så tar det en godt stund før de kommer til Norge. Men gir beskjed når de er å få kjøpt her hjemme.

Zoya sin kolleksjon Fleck Effect består av 3 flakiesneglelakker. En blå, en grønn og en rosa. Disse har jeg veldig lyst på. Dette er neglelakker som jeg synes er finest når man legger de over en annen vanlig neglelakk. De er allerede ute i USA, så sjekk ebay. De kommer garantert til å bli lagt ut hos nailetc.com etterhvert også. Holder dere oppdatert :)

 

Depend kommer ut med en ny kolleksjon den 23 januar. Den består av 12 lakker. 8 cremelakker, 3 pearlakker og 1 matte topcoat. Den eneste jeg kan tenke meg av disse er nr 295.
Hva synes dere? Mye å glede seg til, eller hva? :)

Husk å stemme på Årets neglelakk 2011: Link 
Gosh - Forest floor

Dagens neglelakk heter Gosh - Forest floor. Når jeg så denne i butikken så var jeg litt meeeh, er ikke sikker på om jeg kommer til å like den. Men etter å ha sett den på neglene så er jeg hooked.

Den grønne cremefargen er rett og slett nydelig. Den var veldig lett å påføre, tørket fort og er godt pigmentert. Tar man et litt tykt lag med neglelakk så holder det med et lag, men jeg påførte 2 tynne lag og det fungerte veldig bra. Den tørket veldig glossy, så skal du bare ha den på en dag eller to så er det ikke behov for topcoat.
Denne fargen er veldig fin å bruke som basefarge til konad. Har prøvd allerede, og bilde kommer iløpet av uken :)

 

Gosh sine neglelakker får du kjøpt blandt annet hos Vita til 79kr.

Husk å stemme å stemme på Årets neglelakk 2011: Link

Hva synes du om denne fargen? :)
Årets neglelakk - 2011 - Stem

Da er tiden kommet for å kåre Årets neglelakk 2011. Det var veldig gøy å gå igjennom alle månedens neglelakk innleggene og se på alle de fine lakkene. Jeg pleier å synes det er vanskelig å velge en lakk hver måned, men NÅ blir det ihvertfall vanskelig å velge. Så utrolig mange fine lakker som jeg nesten hadde glemt at jeg hadde.
Jeg gir dere noen dager på å stemme på deres favoritt, poster vinneren den 12.januar (torsdag).

Ønsker dere alle VIRKELIG lykke til med å velge denne gangen :lol:
(startet med månedens neglelakk i februar så derfor det ikke er med noe januar)

Månedens neglelakk - Februar
China glaze - Grape pop

Månedens neglelakk - Mars
Make up store - Britta

Månedens neglelakk - April
Milani -  gems

Månedens neglelakk - Mai
Chanel - Vendetta

Månedens neglelakk - Juni
Chanel - Morning rose

Månedens neglelakk - Juli
OPI - Swimsuit...Nailed itMånedens neglelakk - August
OPI - The show must go on!Månedens neglelakk - September
OPI - My adress is "hollywood"

Månedens neglelakk - Oktober
Linda Johansen - Mellow

Månedens neglelakk - November
Rimmel - Red lava

Månedens neglelakk - Desember
Isadora - Black galaxyEtter å ha tenkt nøye og sett på alle bildene sikkert 100 ganger har jeg bestemt meg, og min favoritt er
OPI - Swimsuit...Nailed it!

 Hvilken neglelakk synes du fortjener å bli Årets neglelakk 2011?

 

Aarets neglelakk 2011
China glaze - Grape pop
Make up store - Britta
Milani - Gems
Chanel - Vendetta
Chanel - Morning rose
OPI - Swimsuit...Nailed it!
OPI - The show must go on
OPI - My adress is "Hollywood"
Linda Johansen - Mellow
Rimmel - Red lava
Isadora - Black galaxy
  
pollcode.com free polls 

Kleancolor - Metallic green VS China glaze - Cha cha cha

Fikk en kommentar om at noen synes Kleancolor - Metallic green og China glaze - Cha cha cha lignet på hverandre. Det måtte jeg selfølgelig sjekke ut om de gjorde. Jeg var litt usikker på om disse var så like at man kan kalle de dupes, men resultatet overasket meg faktisk. De var mye mer like enn det jeg trodde de skulle være. Den største forskjellen på disse er at Metallic green er en metallisk neglelakk, og Cha cha cha er en shimmer neglelakk.
Cha cha cha har mye gult shimmer i seg, noe jeg ikke kan se like lett i Metallic green. Bildet er tatt i dagslys og det var overskyet ute. Jeg er sikker på at når det er sol ute så blir begge lakkene lysere og man kan se det gule shimmeret i Cha cha cha lettere. Som dere ser er Cha cha cha mørkere enn Metallic green.

Selvom fargene på disse er ganske like, så ser de veldig forskjellig ut. Tror det kan være pga den ene er en metallisk neglelakk, og den andre er en shimmer neglelakk. Synes ikke de er like nok til at jeg vil kalle de dupes.


KC = Kleancolor - Metallic green
CG - China glaze - Cha cha cha

Kleancolor - Metallic green får du kjøpt HER.
China glaze - Cha cha cha får du kjøpt HER og hos enkelte Kicks butikker.

Hva synes du? :)God helg!

Månedens neglelakk - Desember

Har telt opp stemmene, og månedens neglelakk i desember ble: Isadora - Black galaxy.
Den vant ganske overlegent vil jeg si :lol:
Vi kårer årets neglelakk 2011 om noen dager.Har du fått tak i denne? :)

Kleancolor - Metallic green

God nyttår kjære lesere  :)
Håper dere hadde en fin og trygg nyttårsaften. Jeg er ikke veldig glad i raketter, og ble både overasket og glad når jeg la merke til at det var færre raketter i år.

Dette året gleder jeg meg VELDIG mye til China glaze sin kolleksjon Colours from the capitol og jeg venter på noen av lakkene i China glaze - 3D glitter kolleksjonen akkurat nå. Venter også på at min lokale Kicks skal få inn OPI - Muppets lakkene(better late than never...). Personlig så gleder jeg meg veldig til Metallica konserten i mai, konsert i London i mai og New York tur til høsten. Håper dette blir et spennende år.


Jeg har laget meg noen nyttårsforsetter for denne bloggen og meg selv :lol:
- Kjøpe eller lage en lightbox så jeg får tatt gode bilder selvom det er elendig vær ute.
- Være flinkere til å oppdatere dere på nye neglelakker som er kommet og hvor dere kan få tak i de.
- Ha konkurranser/giweaways oftere.
- Lage flere konad-design.
- Vise flere av lakkene jeg kjøper. Akkurat nå har jeg 2 fulle skuffer i Helmeren min med uprøvde neglelakker...
- Være mer aktiv på neglelakkforumet.
- Bli flinkere til å legge igjen kommentarer hos andre bloggere
.
- Lage nytt design til bloggen.

Starter dette året med en neglelakk som virkelig lyser opp OG som har ligget i skuffen med uprøvde neglelakker altfor lenge. Denne lakken heter Kleancolor - Metallic green og den kjøpte jeg i sommer. Som dere ser er dette en VELDIG knall limegrønn metallisk neglelakk. Dette er vel en farge som ikke alle kommer til å kjøpe, men jeg likte den utrolig godt. Den er lett å påføre, og 2 lag holder lenge. Som de andre lakkene jeg har prøvd fra Kleancolor så er tørketiden på denne også treg. Men siden de er så billige og fine så gjør det virkelig ingen ting for min del.

Kleancolor sine neglelakker får du kjøpt HER til 1,75$ (ca 10kr).

 

Nå er det bare 12 dager igjen å stemme på meg hos Vixen Blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg.
Setter veldig pris på om dere som ikke har stemt ennå vil gjøre det :) STEM HER: LinkHva synes dere om denne fargen? Noe du kunne gått med? :)

hits