Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Linda Johansen

Linda Johansen - Hot blush - Nydelig sommerfarge

Idag har jeg enda en nydelig lakk fra Linda Johansen sin sommerkolleksjon Sugar blossom. Som jeg skrev i det første innlegget om disse lakkene;

Jeg husker i fjor høst når Neglelakkmani viste frem noen av høstlakkene til Isadora. Da skrev hun " IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske."
Vel, det er Linda Johansen som har klart å tappe våren/sommeren på flasker denne gangen!

Dette er nok en lakk med en nydelig sommerfarge. Den heter Hot blush og minner meg om fargen på himmelen under en solnedgang som vi ofte ser om våren/sommeren når det er litt kaldt ute. Den har en litt varm mørk rosa farge og noen ganger glimter det lille den har av shimmer i gull fram. Et ord, nydelig!
Jeg synes denne var lett å legge og konsistensen på den var god. Jeg har påført to lag med Hot blush og et lag av Linda Johansen sin Speedy top coat.

bilde i naturlig lys


bilde i solen

Som jeg har fortalt dere før så er Linda Johansen sine lakker formaldehyde, toluene og DBP frie :)

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Kunne du tenkt deg denne fargen? :)

Linda Johansen - Sommerlige farger

Klare for to nye sommerlige farger fra Linda Johansen sin nye sommerkolleksjon? :)

Jeg ble spurt om jeg kunne svare på noen spørsmål siden jeg er helgens blogg, og et av spørsmålene jeg fikk var:
Hva er dine topp 3 neglelakk- favoritter akkurat nå?
For å være helt ærlig så satt jeg i to timer før jeg klarte å svare på dette spørsmålet. HALLO, vet dere hvor vanskelig det er for en jente som har over 500 lakker å svare på dette spørsmålet?

Den ene lakken jeg satt på listen er en av Linda Johansen sine nye lakker.  Den heter Lilac lily og er en syrinfarget cremelakk. Dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er svak for lilla farger, og denne lakken gikk rett opp på listen over en av mine favoritter. Fargen er rett og slett perfekt, og når jeg hadde den på på jobb fikk jeg flere kommentarer om hvor lekker fargen var.
Den er litt tjukk i konsistensen så når du påfører den vær nøye og lett i hånden så slipper du problemer. Den er godt pigmentert og det holdt for meg å påføre to lag.

bilde tatt i solenDenne lakken heter Key lime og er en mintfarget lakk med shimmer. Det er flere merker som har kommet ut med mintfarger denne våren, men dette må bli min favoritt av de jeg har sett. Fargen er rolig og veldig søt. Konsistensen på denne var litt bedre enn Lilac lily, men den kan streke seg litt så vær nøye når du påfører den. Denne er også godt pigmentert og har påført to lag av den.

bilde tatt i solen

Ikke bare er Linda Johansen sine neglelakker fantastisk fine og har utrolig bra kvalitet, men de er også frie for  formaldehyde, toluene og DBP. Dette er giftige kjemikalier.

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER. HER finner dere Linda Johansen på facebook.

Produktet er sent til meg for vurdering

Hva synes du om disse fargene? :)

Linda johansen har tappet våren/sommeren på neglelakkflasker

Jeg husker i fjor høst når Neglelakkmani viste frem noen av høstlakkene til Isadora. Da skrev hun " IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske."
Vel, det er Linda Johansen som har klart å tappe våren/sommeren på flasker denne gangen!Suger blossom er Linda Johansen sin første sommerkolleksjon og hun har virkelig stått på her. 14 fantastiske farger som minner meg om vår og sommer. Må si at bilde Halat har tatt er så fint :) 
Når disse landet i postkassen min så hoppet jeg rundt av glede, bare se på alle de fantastiske fargene. En for hver andledning :)

Jeg har brukt et lag av Linda Johansen sin Speedy top coat over alle lakkene.

Denne lakken heter Bikini bottom og det er en fantastisk lyseblå/turkis cremelakk. Denne fargen forandrer seg litt etter hvordan lys du er i. Noen ganger ser den veldig lyseblå ut, men andre ganger ser den litt mørk turkis ut. Konsistensen på denne var fin, man må være litt nøye når man påfører den så den ikke streker seg.

Bilde i skyggen

Bilde i solen


Tangerine tango er en korallfarget lakk. Denne lakken virket litt jelly-aktig i konsistensen. Den minner meg litt om OPI sine sorbetlakker som kom ut i fjor faktisk. Fargen er rett og slett nydelig og dette er en lakk jeg kommer til å bruke mye i sommer. Den var utrolig lett å påføre, den gled på neglene og synes konsistensen var perfekt. Jeg har påført tre lag på bilde, det går også fint an å påføre to lag hvis du ikke vil ha så intens farge som det er på bildet. Tørketiden på denne var litt treg, men påfører du speedy top coat så burde det ikke være noe problemer.

Bilde i skyggen

Følg med på bloggen fremover så får dere se flere farger fra denne kolleksjonen. Dere kan virkelig glede dere :)

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER.

Bloggen har nå 50 likes på facebook. Det vil si at det bare mangler 50 til så blir det en konkurranse :) For å komme til facebook siden trykk HER.

Produktet er sent til meg for vurdering

Linda Johansen - Nail candy - Winter Breeze collection

Her kommer 3 lakker til fra Winter breeze kollekskjonen. Beige plum, som jeg har også har prøvd kan dere lese om HER. Der kan dere også lese litt om selve kolleksjonen.

Minner dere igjen på at Nail Candy lakkene er formaldehyde, toluene og DBP frie.

 

Denne lakken heter Star gazer. Det er en grålilla neglelakk med shimmer i gull og lilla. Konsistensen på denne var perfekt, ikke for tynn og ikke for tykk eller seig. Den legger seg utrolig fint på neglen, og er rett og slett en drøm å påføre. Det holder å påføre to lag av denne, men siden jeg tar nærbilder av lakken så måtte jeg påføre tre lag for at det ikke skulle se for "gjennomsiktig" ut på bildet.

 

Denne lakken heter Perfect nude. Og må være den mest perfekte nuden jeg noen gang har prøvd. Har sagt det før på denne bloggen at jeg ikke er så glad i nudelakker, og de er ikke de første lakkene jeg plukker med meg hvis jeg har muligheten. Men denne, den er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å prøve. Jeg er solgt, for en nydelig og rolig farge. Lakken er veldig lett å legge, tørker fort og er godt pigmentert. Er du nøye så holder å påføre et lag, men jeg har to lag på dette bildet.

 

Min favoritt i denne kolleksjonen av de jeg har prøvd heter Starry night og er en litt støvete lilla med shimmer i gull, grønt og rosa. Det er helt klart shimmeret i gull som stikker ut, er litt vanskelig å legge merke til de andre fargene.
Veldig lett å påføre, og godt pigmentert. To lag er påført.


Linda Johansen sine Nail Candy lakker kan du kjøpe HER til 139kr.


Virkelig et stort pluss i boka til Linda Johansen sine Nail Candy lakker. :) Er så gøy at en norsk dame har vært med på å lage sånne fantatiske neglelakker. Jeg kan virkelig ikke skryte nok av disse lakkene. Alle er godt pigmentert, og tørker fort. Har påført et lag med Speedy top coat (fra Linda Johansen - Nail candy) over alle lakkene.

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Hva synes dere om disse fargene? :) Er dere like solgt som det jeg er?

Linda Johansen - Nail candy - Beige plum


På lørdag fikk jeg tidenes overaskelse fra Linda Johansen. 4 farger fra den nye Winter breeze kolleksjonen og 2 leppepomader. Legg merke til den søte bokse de kom i :)

Winter Breeze kolleksjonen består av 6 farger, og de beskrives slik på bloggen til Linda Johansen:

"Fargene er dype og elegante og består av plomme, blått og nude nyanser med og uten skimmer."

Som jeg skrev sist når jeg viste en lakk fra Linda Johansen sitt Nail candy merke er at disse lakkene er formaldehyde, toluene og DBP frie. Perfekt!
Har prøvd alle lakkene nå, og jeg synes det er ekstra gøy at disse lakkene er så godt pigmenterte og at de tørker så fort. 

Den første lakken jeg prøvde heter Beige plum. Dette er en mørk beige cremelakk, med en undertone av mørk plommefarge. Konsistensen på lakken var kanskje litt tykk, men den er fortsatt utrolig lett å påføre. Den er godt pigmentert, trengte bare å påføre to tynne lag med neglelakk. Jeg brukte Speedy top coat fra samme merke, og denne tørket UTROLIG fort. Synes lakken er kjempe fin, og har allerede brukt den til et konad-design jeg skal vise dere i løpet av uken.  

Linda Johansen sine Nail candy lakker får du kjøpt HER til 139kr. 

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Sjekk også ut Vakkerlakk sine bilder av den fine lakken Midnight blue. LINK

Linda Johansen - Nail candy

Når jeg var på ferie ble jeg kontaktet av en hyggelig dame som jobber for Linda Johansen. Linda Johansen har kommet ut med en serie neglelakker som heter Nail Candy. Og vet dere hva det aller beste med disse lakkene er? De er formaldehyde, toluene og DBP frie neglelakker.
Dette er kjemikalier som er svært kreftfremkallende og kan faktisk forårsake fødselsskader, luftveissykdommer og andre alvorlige sykdommer.

Jeg skal innrømme at når jeg prøver et helt nytt merke så har jeg lett for å forhåndsdømme produktet og tenke at: "Herregud, kvaliteten på neglelakkene som finnes på markedet nå er ganske bra. Så dette merket kan umulig være like bra".
Og ja, jeg gjorde det denne gangen også... Men denne gangen var det ikke lurt.
Kvaliteten på denne neglelakken overasket meg VELDIG. Den er jo suveren. Den var kjempe lett å påføre, konsistensen var akkurat passe tykk og tynn og den tørket fort! Rett og slett en fryd å påføre :D Kosten synes jeg var veldig god å bruke for den er ikke så stor. Den ligner på Chanel og China glaze sine koster, og for meg med smale negler er det perfekt. Jeg har påført 3 lag, men man trenger egentlig bare å påføre 2. Jeg liker veldig godt at selvom man har påført 3 lag så ser den ikke "tjukk" ut på neglen, det ser fortsatt ut som du bare har 1 eller 2 lag. Fargen jeg fikk prøve heter Mellow og er rosa. I skyggen/mørket så ser den nesten litt "gammelrosa" ut. Synes virkelig dette er en fin høstlakk. Jeg bruker ikke så veldig ofte rosa lakker, men siden jeg fikk denne har jeg brukt den flere ganger.Jeg fikk også prøve Nail candy sin Speedy top coat. Til vanlig bruker jeg Seche vite og er utrolig fornøyd med den. Denne top coaten er ikke like god som Seche sin, men den er så god og tørker såpass fort at denne vil jeg lett bruke de gangene jeg ikke har mulighet til å bruke Seche sin.
Jeg hermer etter Neglelakkmani her (håper det går bra? :lol:) og legger ved linker til andre bloggere som har fått prøve lakker fra Linda Johansen.

Neglelakkmani
Nailinit
Nailit
Min fargerike verden
Vakkerlakk
Kia

Neglelakkene får du kjøpt på denne siden HER og i enkelte butikker i Norge. De selges til prisen 139kr.

Produktet er sent til meg for vurdering!

Hva synes du om denne fargen?
Har du fått prøvd en lakk fra Linda Johansen, og er du fornøyd? :)

 

hits