Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Kleancolor

Kleancolor - Metallic green

God nyttår kjære lesere  :)
Håper dere hadde en fin og trygg nyttårsaften. Jeg er ikke veldig glad i raketter, og ble både overasket og glad når jeg la merke til at det var færre raketter i år.

Dette året gleder jeg meg VELDIG mye til China glaze sin kolleksjon Colours from the capitol og jeg venter på noen av lakkene i China glaze - 3D glitter kolleksjonen akkurat nå. Venter også på at min lokale Kicks skal få inn OPI - Muppets lakkene(better late than never...). Personlig så gleder jeg meg veldig til Metallica konserten i mai, konsert i London i mai og New York tur til høsten. Håper dette blir et spennende år.


Jeg har laget meg noen nyttårsforsetter for denne bloggen og meg selv :lol:
- Kjøpe eller lage en lightbox så jeg får tatt gode bilder selvom det er elendig vær ute.
- Være flinkere til å oppdatere dere på nye neglelakker som er kommet og hvor dere kan få tak i de.
- Ha konkurranser/giweaways oftere.
- Lage flere konad-design.
- Vise flere av lakkene jeg kjøper. Akkurat nå har jeg 2 fulle skuffer i Helmeren min med uprøvde neglelakker...
- Være mer aktiv på neglelakkforumet.
- Bli flinkere til å legge igjen kommentarer hos andre bloggere
.
- Lage nytt design til bloggen.

Starter dette året med en neglelakk som virkelig lyser opp OG som har ligget i skuffen med uprøvde neglelakker altfor lenge. Denne lakken heter Kleancolor - Metallic green og den kjøpte jeg i sommer. Som dere ser er dette en VELDIG knall limegrønn metallisk neglelakk. Dette er vel en farge som ikke alle kommer til å kjøpe, men jeg likte den utrolig godt. Den er lett å påføre, og 2 lag holder lenge. Som de andre lakkene jeg har prøvd fra Kleancolor så er tørketiden på denne også treg. Men siden de er så billige og fine så gjør det virkelig ingen ting for min del.

Kleancolor sine neglelakker får du kjøpt HER til 1,75$ (ca 10kr).

 

Nå er det bare 12 dager igjen å stemme på meg hos Vixen Blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg.
Setter veldig pris på om dere som ikke har stemt ennå vil gjøre det :) STEM HER: LinkHva synes dere om denne fargen? Noe du kunne gått med? :)

Kleancolor - Born to the purple

Har kjøpt altfor mange Kleancolor lakker og lurer på om jeg noen gang kommer til å få tid til å prøve alle? Haha.
Må ihvertfall starte et sted. Dagens lakk er Kleancolor - Born to the purple. I flasken så ser det ut som den har en ganske mørk lillafarge. Men på neglen så synes jeg den er litt mer magenta farget. Nydelig farge uansett. Som dere ser er det MYE glitter i den. Den er blandt annet full av store og små hexagon. Jeg synes den var litt vanskelig å påføre. For å få masse glitter på neglene måtte jeg ha TJUKKE lag med neglelakk. Prøvde det på en negl først og fant ut at det kom til å ta flere dager før det tørket helt. Så valgte heller å påføre 4 tynne lag, og fiske etter glitteret i flasken :lol: Selvom jeg hadde tynne lag og påførte hurtigtørkende top coat over så brukte den laaang tid på tørke. Så vil ikke anbefale denne lakken for dere som ikke har tålmodighet til å vente på at den skal tørke.
På bilde så har jeg ikke en annen lakk under, men neste gang jeg bruker denne tror jeg at jeg skal ha en svart eller lilla base under.


Pris: 1,75$ (ca 10 kr).
Butikk: Beauty Joint (link)

 

Hva synes du om denne fargen? :)

Kleancolor - Chunky holo bluebell

Navn: Kleancolor - 235 Chunky holo bluebell
Pris: Beauty Joint - Link
Butikk: 1,75 $ - (9,45 kr)

Kleancolor - Chunky holo bluebell er en multichrome glitterlakk med en lys blåfarge. Multichrome glitteret er i fargene rød, gul, grønn og orange. Fargene synes både i solen og skyggen, men det er i solen den virkelig glimter til ordentlig. Jeg har ikke testet denne alene, men tror nok den er veldig lys. På bilde har jeg påført 2 lag av den over Rimmel - My denim. Tror denne kan være fin over andre blåfarger også, og f.eks grønne og lilla farger. Men var blått som jeg hadde lyst til å prøve den over først.

Pigmentering:
Ingen av Chunky holo lakkene jeg eier har god pigmentering. Er de ment for å bruke over en annen lakk eller er de ment for å være så lyse? Uansett så er de nydelige over en annen neglelakk.

Konsistens/Påføring:
Konsistensen på denne er ikke tjukk, ikke tynn heller. Synes den virker bitte litt seig faktisk. Men det stopper ikke den fra å være lett å påføre. Det går som en drøm. 

Tørketid:
Dette er den tredje Kleancolor lakken jeg har prøvd, og felles for alle de jeg har prøvd er: UTROLIG lang tørketid. Vet ikke om det bare er jeg som legger for tykke lag eller hva det er, men det tar jo en evighet før de tørker... Denne brukte like lang tid som de andre, og jeg synes de bruker lang tid på å tørke også hvis man ikke har en annen farge under. Teit :(

Enda en nydelig Kleancolor neglelakk, men som tørker utrolig sakte. Tror ikke det stopper meg for den er verdt å sitte å vente på at skal tørke :lol:


Hva synes du om denne? Er det bare jeg som har problemer med at de tørker veldig tregt?

Kleancolor - Blue - eyed girl

Et kjapt innlegg før jeg fortsetter å se på Metallica konserten som går live på NRK3. Åhh, gleder meg bare mer og mer til Reading festival når jeg ser konserter på tv nå :D

Den jeg hadde gledet meg mest til av Kleancolor lakkene jeg bestilte var faktisk Blue- eyed girl.   (Okei, gledet meg utrolig mye til å prøve Born to the purple også).

Dette er en blå "glitter" neglelakk med store flak av hexagon glitter. På bildet har jeg påført 3 lag over Seche Recondition. Konsistensen på denne er ganske tykk, var ikke superlett å påføre den men tar man seg litt tid så blir det fint.  Det negativet med denne er at den brukte UTROLIG lang tid på å tørke. Selv med Seche vite over tok det evighet :(
MEN, jeg synes denne er så utrolig kul og fin at den er verdt den tiden det tar å vente på at den skal tørke :lol:

Bilde i solen.

 Bilde i skyggen. 


Jeg måtte teste å se hvordan det ble med noen forskjellige farger under den. Jeg likte den aller best med First mate og Blue vogue under.Kleancolor - Blue - eyed girl. OPI - No room for the blues + Blue - eyed girl. China glaze - First mate + Blue - eyed girl.


Rimmel - Blue vogue + blue - eyed girl. Sinful - Black on black + blue - eyed girl

Kleancolor lakkene får du kjøpt HER.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

hits