Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Isadora

Isadora - Surfers paradise

Ser at det fortsatt er mange innom her, bloggen har flyttet og idag kan du lese om Isadora - Surfers paradise på den nye bloggen.

 

WWW.JOYFUL-NAILS.COM

 Isadora - Black galaxy

Isadora sin Black Galaxy er fra Isadora sin julekolleksjon 2011.
Som jeg skrev i sist innlegg så hadde jeg egentlig ikke tenkt til å kjøpe denne for den så kjedelig ut i butikken. Men etter å ha sett swatches blandt annet hos Nailin'it måtte jeg bare ha den. Den var faktisk utsolgt både hos Vita og Cubus på det senteret jeg var på, så jeg fikk kjøpt de 2 siste de hadde hos Lindex :D

Black galaxy i skyggen/når det ikke er sol minner meg om når det er HELT mørkt ute, snø på trærne og stjerneklart. Men når denne kommer i sollys så ser det ut som nyttårsaften på neglene dine. Dette er en svart jellylakk med holografisk glitter. Jeg tror jeg nesten vil gå så langt og si at dette er en av de fineste lakkene Isadora har kommet ut med. Den er rett og slett fantastisk. Go Isadora :lol:
Den er veldig lett å påføre, konsistensen på den er perfekt og den er godt pigmentert. Det holder ikke med et lag, men to lag er perfekt. Den tørker veldig fort. Denne lakken var litt vanskelig å ta bilde av, og bare så det er sagt; Den er MYE finere i virkeligheten. Se for deg at de holografiske fargene er MYE sterkere i virkeligheten.

 

 


Isadora sine lakker får du kjøpt til 89kr hos blandt annet Vita, Cubus, Lindex og H&M.

 

Hva synes du? Har du fått tak i denne? :)

 Isadora sin julekolleksjon 2011


Isadora sin julekolleksjon Red rush har vært ute i butikkene noen uker nå tror jeg. For en stund siden var jeg i Sverige og da kjøpte jeg med meg Gold Sparkles og Merry Red. Inne i butikken så så faktisk Black Galaxy veldig kjedelig ut, så jeg valgte å droppe den. Men når det nå har begynt å poppe opp bilder av den på noen neglblogger så måtte jeg ha den også. For at innlegget ikke skal bli så veldig langt så viser jeg to av lakkene nå, og den siste en annen dag.

En ting er sikkert ihvertfall, Isadora sine farger i denne kolleksjonen får jeg veldig julestemning av.
 

Merry red er en rød shimmerlakk med shimmer i rødt, rosa og jeg synes jeg ser litt oransje og gull i den også (det synes ikke så godt). Fargen er ikke sånn veldig spesiell, men jeg synes den er nydelig. Dette er en lakk som passer til alle årstider faktisk, selvom jeg kanskje vil bruke den mest rundt jul.
Konsistensen på denne er litt seig, men den er veldig lett å påføre. Den legger seg fint på neglene og synes den faktisk tørker ganske fort også. Den er godt pigmentert, hvis man er nøye og tar et litt tjukt lag så tror jeg det holder med et lag, men jeg har valgt å påføre to lag for da blir fargen mer intens.

 

Gold sparkles er en gull foil lakk. Etter min mening en helt vanlig neglelakk i gull, føler at jeg har sett mye likt av denne før. Men siden jeg ikke har noen lakker som er 100% like så valgte jeg å kjøpe denne. Passer perfekt til julen eller hvis du skal en tur på byen. Konsistensen på denne synes jeg var perfekt. Den var ikke for tynn eller for tykk, og den legger seg fint på neglene. Tørket fort gjorde den også. Har påført 2 lag på bilde. Og denne lakken slukte top coaten min. Har faktisk påført to lag med seche vite, og det synes nesten ikke engang på bildet.

Isadora sine lakker får du kjøpt hos Lindex, Vita, Cubus, H&M etc til 89kr.

 
Hva synes dere om Isadora sine lakker fra julekolleksjonen? Kjedelig er fine? :)

 
Isadora - Zinfandel

Isadora sin høstkolleksjon Forest Groove som kom ut for en GOD del uker siden nå har jeg helt glemt å vise dere..
Selve kolleksjonen er nok inspirert av naturfarger.
Det er sjeldent jeg bryr meg sånn veldig mye om sminke etc, men jeg må si at jeg faktisk hadde lyst på nesten all sminken som kom ut samtidig som disse lakkene. Utrolig fine høstfarger. Og spesielt lebestiften som heter Zinfandel (bilde av den i forest groove bilde under), den er nydelig.

 

Tilbake til selve neglelakken :lol:
Isadora Zinfandel er en mørk plommefarget creme (nesten Jelly?) lakk. Denne lakken er NYDELIG! Når jeg tenker på høst tenker jeg mørke røde, brune, grå og vamp farger. Lakken er godt pigmentert, og det holder å påføre 2 lag. Konsistensen på denne er kanskje litt tjukk, men den er fortsatt veldig lett å påføre. Som de fleste Isadora lakker, så tørker denne også veldig fort. Og den tørker veldig shiny, skal man bare ha på denne lakken en dag eller to så er det ikke behov for å påføre topcoat vil jeg tro. Men jeg har alikevell påført 1 lag med SV. Dette er en vinnerlakk :D


Har dere skaffet dere denne? :)


Isadora - Morrocan blue

Denne lakken har jeg gledet meg til å vise dere. Dette er Isadora sin Morrocan blue og er fra Isadora sin høstkolleksjon. En nydelig støvete blå lakk. Jeg synes dette er en PERFEKT høstfarge, og jeg har faktisk kjøpt 2 stk av denne lakken tilfelle jeg bruker den opp :lol:
Den er veldig lett å påføre, tørker fort OG er super pigmentert. Det holder faktisk å påføre et lag med lakk bare.


Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

Hva synes dere om denne fargen? Like forelsket som meg? :)

Og jeg må bare beklage for jeg ikke har blogget så mye etter jeg kom hjem fra USA, dere som følger meg på twitter vet hvorfor. Ellers så har jeg ikke tenkt å snakke om det på denne bloggen pga media. Ting er ihvertfall bedre og er klar for å bruke tid på bloggen igjen :)

Høstnyheter fra Isadora

Endelig har vi fått bilder fra Isadora sine høstnyheter.

Neglelakkene ser rett og slett nydelige ut. Får skikkelig høst stemning av de, gleder meg til de kommer i butikken. Jeg er aller mest spent på 624 Zinfandel, men jeg kommer nok til å kjøpe alle sammen.

 

Kunne du tenke deg noen av disse?Isadora - Glamour white

Denne neglelakken her brukte jeg faktisk ganske lang tid på å finne. Den sto oppført sammen med Isadora sin sommerkolleksjon, men jeg fant den ikke i butikken før Ocean Drive kolleksjonen kom ut. Etter å ha gått igjennom nesten alle butikkene i Oslo som selger Isadora ga jeg opp, og plutselig hadde de den på Cubus når jeg var på vei hjem fra jobb en dag :D
Grunnen til at jeg hadde så lyst på den er pga jeg tror den er veldig fin med konatrykk over :)

Isadora - Glamour white er fra Isadora sin Ocean drive kolleksjon og er en hvit frosty/pearl neglelakk med shimmer.
Som nevnt over tror jeg denne er veldig fin med konadtrykk. Gleder meg til å prøve ut det en gang :)
Neglelakker som dette pleier ofte å bruke lang tid på å tørke og bli veldig tjukke i konsistensen, men synes denne tørket overaskende fort. Ikke like fort som en creme lakk, men til å være en frosty lakk tørket den fort :)
Jeg har påført 3 lag og synes ikke den la igjen så store striper etter børsten.

Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 krHva synes du? Liker du hvite shimmerlakker? :)

Isadora - Dazzling ocean

Isadora - Dazzling ocean er fra Ocean drive kolleksjonen til Isadora. Leste nettopp på bloggen til Isadora at lakkene fra denne kolleksjonen har "en spesial formell med ekstra perlemorsskimmer som får neglene dine til å glittre i sommersolen". 

Dazzling ocean vil jeg si er en grønn/turkis shimmer lakk. Akkurat som Dazzling aqua var denne litt tynn i konsistensen men det holdt å påføre 3 lag. En lakk jeg tror kommer til å bli brukt mye i sommer når jeg får litt brunfarge :)Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 krHva synes du om fargen? Sommerfølelse?

Isadora - Dazzling aqua

Håper alle har hatt en fin dag i det strålende været :D
Før jeg forteller dere om dagens neglelakk har jeg noe annet jeg vil vise dere.
På jobb idag fikk jeg beskjed om en hund som satt i en bil som sto midt i solen.
Å se en hund som holder på å dø pga varmen i en bil er IKKE hyggelig.
Hunden overlevde, men hadde det gått  2-5 min til så hadde denne hunden vært død.
Håper ingen av mine blogglesere setter igjen hundene sine i varmen. Ikke i skyggen en gang. Det blir så utrolig fort varmt, og denne hunden var bare i bilen i 15 min. Det går UTROLIG fort.


Så tilbake til neglelakken :D
Isadora - Dazzling aqua er fra Ocean drive kolleksjonen til Isadora som jeg postet et innlegg om igår.
Denne fargen minner meg faktisk om det krystallklare havet som er i Kroatia om sommern. Nydelig :D
Desverre er konsistensen på denne veldig tynn, litt vondt å legge. Men det holder faktisk med å påføre 3 lag.


Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 krHva synes du om denne fargen? :D

Isadora Ocean drive sommerkolleksjon

Isadora sin sommerkolleksjon heter Ocean Drive og er å finne i butikkene nå.
Det er kommet ut tre neglelakker og jeg har kjøpt alle. Synes det er utrolig friske sommerfarger, og tror de kommer til å bli brukt mye i sommer :D
Dette blir første sommern på 19 år at jeg ikke reiser til syden(London i slutten av august og USA til høsten blir vel bedre) så tror jeg skal klare å få litt sommerfølelse av disse lakkene ihvertfall :D Swatches av lakkene kommer så fort som mulig.

 

 649 - Glamour White - Hvit med shimmer
683 - Dazzling ocean - Grønn/blå med shimmer
684 - Dazzling aqua - Turkis/blå med shimmerIsadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

 

Har du skaffet deg noen av disse? Får du sommerfølelse av de? :D

Isadora - Grape jam

Når det var salg på Isadora sine neglelakker på H&M og Lindex sørget jeg for å plukke opp noen lakker jeg hadde lyst på.

Isadora - Grape jam er fra Isadora sin høst kolleksjon som kom ut i 2010. Dette er en bær/mørk syrin farget creme lakk. Liker fargen utrolig godt og synes den passer til det triste og grå været vi har hatt i Oslo idag.
Som vanlig når det gjelder Isadora sine lakker, ikke noe problem med å påføre den og har påført 2 lag.


Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.


Hva synes du om denne fargen?

Og jeg må bare få si tusen takk for all rosen jeg fikk for bilder av neglene mine som jeg postet igår :)

Isadora - Bare Fudge

Håper alle har hatt en fin helg, det har regnet her i nesten hele dag. Men gud så godt. Når jeg gikk ut slapp jeg å nyse konstant og bli tett i nesa. Har vært utrolig godt :D 

Isadora - Bare Fudge er en lys "brun"/"leire" farge som kom ut høsten 2010 tror jeg. 
Synes fargen er veldig søt og klassisk. Den skriker ikke brun, men alikevell er brunfargen sterk nok til at den ikke blir for lys. Har påført 2 lag, og som de fleste Isadoralakkene gikk påføringen lett.

Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

Hva synes du? :)

Isadora - Lilac Bikini

Isadora - Lilac Bikini er fra Isadora sin sommerkolleksjon.
Denne neglelakken er veldig søt og jeg får veldig sommerfølelse av den. Det som er litt spesielt med den er at du kan se litt shimmer av lilla/rødt i skyggen. Jeg klarte desverre ikke å få med det på bildet. Du kan kanskje se det på det nederste bildet. Men da må du virkelig legge godviljen til :lol:
Jeg påførte 2 lag og den var enkel å påføre.

Bilde med blits.

Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

Får du sommerfølelse av denne fargen? 

Isadora - Miami blue

"WOW, hvilken neglelakk er det der? Den var nydelig. Den skal jeg reise å kjøpe med EN gang".
Den kommentaren fikk jeg på jobb idag, og siden jeg jobber i en dyrebutikk er det sjeldent jeg får komplimenter for neglelakken jeg har på meg :lol:

Isadora - 711 Miami blue er fra Isadora sin nye sommerkolleksjon (denne kolleksjonen har UTROLIG mange fine farger og jeg har faktisk kjøpt alle).


Miami blue er en nydelig babyblå creme lakk. I mørket/skyggen kan den faktisk se bittelitt lysblå/lavendel ut. Denne kommer høyt opp på listen over mine blå favoritter.
Den var veldig lett å påføre(2 lag på bildet) og tørket RASKT. *Stjerne i boka til Isadora!!*

Isadora dine lakker får du kjøpt hos blant annet Cubus, Lindex, H&M og Vita til 89 kr.

Liker du babyblå farger som dette?
Noen som ønsker å se swatches fra resten av kolleksjonen?


 

Isadora Konkurranse

Sjekk ut konkurransen til Isadora -> TRYKK

" 15 heldige vinnere kan bli eier av et flott kit som består av Wonder Nail Wide Brush i sommerens sprekeste farge, Graffiti Nails, Base/Top Coat og neglelakk fjerner."

Isadora - Mellow Yellow + påskedesign

God påske kjære lesere :)

Har dere noen planer?
Tror dette er første året jeg ikke reiser på hytta. I år blir det jobbing istede :)

Siden det er påske tenkte jeg å vise dere en fin påskefarge.
Isadora - Mellow Yellow er en lys gul farge med shimmer. Den er fra vårkolleksjonen til Isadora, og jeg kjøpte den i februar. Jeg prøvde den da, men tror all snøen og det triste været gjorde at jeg ikke likte den så jeg la den bort og viste aldri swatches av den. Tror det var lurt av meg for når jeg tok den fram idag var den plutselig veldig fin :lol:
Kan nok ha noe med å gjøre at all snøen er borte og det har vært sol og typisk vårvær i Oslo idag.
Fargen er nydelig, eneste negative er at konsistensen var litt tjukk, og det tok litt tid før den tørket ordentlig.
Jeg har påført 3 lag.Siden det er påske prøvde jeg meg på et lite design. Tutorial kommer imorgen hvis det er ønskelig. :)Isadora - Mellow Yellow koster 89 kr og er å få kjøpt hos blant annet Lindex, Cubus, Vita og H&M.

Hva synes du om denne fargen?

Isadora - Sweet Violet

Woho, endelig er det fredag :D

Denne neglelakken har jeg vist på bloggen før, tror det er over 1 år siden og nå har jeg tatt nye bilder siden jeg absolutt ikke er fornøyd med de gamle bildene.

Isadora - Sweet violet er en lilla shimmer neglelakk. Du kan så vidt se rosa shimmer i skyggen, men i sola ser du det ganske godt. Jeg har faktisk snart brukt opp min, så det sier jo om litt om hvor glad jeg er i denne fargen :D
Den er utrolig fin om sommern og denne neglelakken var en av de jeg brukte mest når jeg var på Bali ifjor. Sykt å tenke på at det har gått et år siden jeg kom hjem nå. Helt klart den beste ferien jeg noen gang har vært på :D

Bildene er uten blits.

Hva synes du? Er du glad i lilla farger? :)

God helg!!


Isadora - Jaded - grønn neglelakk

Isadora - Jaded 704 er fra høstkolleksjonen 2010. Var så heldig at jeg vant denne i en konkurranse hos Isadora.
Og nå spørr jeg meg selv: HVORFOR I ALLE DAGER HAR IKKE JEG KJØPT DENNE FØR?
Karianne - neglelakkmani har rost de grønne lakkene fra Isadora opp i skyene, og det forstår jeg virkelig nå. Wow wow wow for en nydelig farge :D

 Har du prøvd noen av Isadora sine grønne lakker?

Dagens negldesign - Isadora graffiti nails - All city brown

Igår var jeg å så We will rock you musikalen igjen. Jepp, jeg så den igjen og har lyst til å se den enda en gang. Hehe.
Bestevenninen min har bursdag snart, så det var bursdagsgaven fra meg :) Hun ble veldig fornøyd!
Når jeg så musikalen første gangen hadde jeg et litt mer "rocka" design.  Igår gikk jeg for noe enkelt.

Brukte Depend 223 og en glitter lakk fra Depend over. Så prøvde jeg den nye Isadora Graffiti - All city brown.
Jeg likte denne kombinasjonen utrolig godt. Elsker brunfargen.Det var litt vanskelig å fange opp brunfargen siden den er veldig mørk, så sammenlignet All city brown med Black tag fra Isadora.Og synes det er på sin plass å legge med denne videoen

 

Har du noen av Isadora sine graffiti lakker? :)

Isadora - Combat Khaki - grønn neglelakk

Isadora Combat Khaki - 705. I flasken så ser den ganske lys ut, men når du får den på neglene er den mørkere. Jeg har bare positive ting å si om denne neglelakken. Jeg har falt pladask for den. Går hele tiden å ser på neglene mine. Jeg synes den er litt militærgrønn. Og selvom jeg har bare negative minner fra jeg var utplassert i hundetjenesten i forsvaret får denne meg faktisk til å ville ta på den grønne uniformen igjen bare så jeg kan ha fine negler til.
Bra jobbet Isadora :)Isadora - Blue sky

Ev av mine favorittfarger når det kommer til neglelakk er blå. Når jeg så swatches av denne på en annen blogg falt jeg pladask. Elsket fargen. Når jeg så den i butikken synes jeg den så dødsfin ut i flasken. Men når jeg fikk den på neglene ble jeg litt neeeeeeh. Aner ikke hva det er med den som jeg ikke liker, jeg pleier å elske babyblå farger. Kanskje jeg ikke er i lyseblått "neglelakkhumør" om dagen? Kanskje det har noe med at det har snødd og vært overskyet de siste dagene? Ikke vet jeg. Tror jeg må ta fram denne igjen når snøen er borte og våren er kommet.

Isadora 626 blue sky er fra Isadora sin vårkolleksjon 2011.


Nye neglelakker. Tilbud på Isadora neglelakker

Du vet den dagen du EGENTLIG bare skal handle neglelakkfjerner eller noe småting? Ja, idag var den dagen. Jeg skulle bare ha neglelakkfjerner. Og ettersom Cubus var utsolgt på senteret inærheten av meg måtte jeg ned til byen. Og da kommer alle fristelsene. Selvom jeg i bakhodet viste at jeg venter på en pakke fra transdesign, så ble det bare borte. Og endte opp med 10 nye neglelakker.... Og neglelakkfjerner da :lol:

Nå er det salg på Isadora neglelakker på H&M. Istede for den valige prisen på 89,50kr kostet de nå 59,50kr. Både de vanlige neglelakkene og Graffiti lakkene.
Jeg kjøpte med meg 2 stk fra den nye vårkolleksjonen, og 2 stk fra Graffiti nails vårkolleksjonen.

653 Mellow Yellow + 705  Combat Khaki + 629  Blue sky + 810 All city brown + 808 Blue burner3 av depend lakkene er fra vårkolleksjonen 2011.
Depend 042 + Depend 223 + Depend 229 + Depend 218 + H&M - Peppermint fusionI tilegg var jeg med i en konkurranse hos Isadora for noen uker siden. Og premien ramlet ned i postkassen idag. Tusen takk Isadora  :) Jeg gleder meg utrolig til å prøve Jaded!

Jelly Kiss 54 Lilac Tulle + 704 Jaded
Har allerede rukket å swatche en av Isadora lakkene, så det kommer snart.
Ps: Innlegget om hvordan jeg tar bilder av mine negler kommer imorgen eller på fredag(hvis det er sol).

Isadora graffiti nails VS Depend cracked effect

Isadora Graffiti nails
79 kr.
+ Stor flaske
+ Mange forskjellige farger
+ Holder lenge
- For stor kost
- Tørker fort og klumper seg etter en stund

Depend Cracked effect
39 kr.
+ Kosten er akkurat passe størrelse
+ Tynn og fin konsistents
+ Mange forskjellige farger
- Liten flaske
- Dyr til å være så liten flaske i forhold til Isadora sin

Det er ikke altfor mye som skiller på kvaliteten på disse to. Isadora sin crackelerer bedre hvis du har en glitterlakk under.
Hvis det er noen der ute som ikke har kjøpt noen av disse ennå vil jeg anbefale å kjøpe Isadora sin, rett og slett fordi du får mer for pengene og fordi Depend sine lakker er kjent for å ikke holde så lenge.

Har du prøvd begge to?
Depend eller Isadora?

 

 

Mine Halloween negler

Igår var jeg på halloween fest med jobben. Var utrolig koselig og super stemning :)
Ifjor var jeg en død ku og neglene mine så slik ut: trykk

I år var jeg en djevel. Hadde et super enkelt design men som ble veldig stilig:
Det eneste jeg brukte var:
- Rimmel - Double decker red
- Isadora graffiti nails black

uten blits

med blits- Hva synes dere? Hvordan så dine halloween negler ut?

NOTD: Isadora Power pink

Dagens negl er en sommerfarge fra Isadora.
#192 Power pink


Har ikke blitt så mye blogging de siste dagene, kyssesyken tar hardt på desverre. Håper jeg blir bedre snart :)

Isadora Graffiti nails meets blue my mind

Prøvde Isadora Graffiti nails White Art 802 over H&M Blue my mind igår.
Synes resultatet ble ganske stilig! Jeg elsker disse graffiti neglelakkene. Har lyst til å sitte å lakke neglene mine i forskjellig farger hele dagen.

Kommer du til å kjøpe en graffiti neglelakk?Isadora Graffiti nails

Endelig, ENDELIG har de kommet :D Hadde tenkt å stå opp tidlig idag så jeg kunne stå utenfor H&M når de åpnet, men så forsov jeg meg så kom meg ikke til byen før kl 11.
Etter å ha vært på 2 H&M butikker hvor de ikke fikk de inn før imorgen så gikk jeg til den i Karl Johan, og der hadde de noen få igjen.
Fikk røska med meg 5 forskjellige farger og har prøvd de ut nå. Fikk de siste svarte og hvite :D
Regner med at disse kommer til å bli fort utsolgt, så vil du ha tak i dem burde du kjappe deg ut i butikken :) H&M er stedet. (er ikke alle H&M som får de inn)

Siden jeg ikke er hjemme er det begrenset med utvalg jeg har av forskjellige farger men fant noen som jeg fikk prøvd ut.


Såå, hva syns dere? Tror dere dette kommer til å bli en vinner i Norge? Vita vil nemlig ikke ta de inn pga de tror ikke de kommer til å selge bra i Norge.

EDIT: De koster 79 kr.  Det eneste man gjør for å få neglene til å se sånn ut er å påføre Graffiti neglelakken over en vanlig neglelakk :) Så venter man i ca 30 sekunder og da får neglene mønster.

Isadora Frozen lilacs

Dagens negl er en lilla shimmer farget fra Isadora. En søt sommerfarge, men jeg synes den er litt for lys. Man må ha hvertfall 4 lag for å få en fin farge.

Dagens neglelakk Isadora - Sweet violet

Dagens neglelakk er en lilla neglelakk fra Isadora. Nr 630 Sweet violet.
Jeg tror jeg kommer til å bruke denne mye på ferie <- trykk her .
Den minner meg om sommern og varme :D

Isadora - 193 Pure Coral

0352sigcoralart2

hits