Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

H&M

H&M - Lady luck

Wow, må si det er litt rart å gå inn på forsiden til blogg.no for å se at det ligger en presentasjon av bloggen min der. Nå som dere nye først er innom så håper jeg at vi får noen flere neglelakkgale jenter i denne verden.
De siste årene har neglelakk blitt veldig populært og jeg ser fler og fler jenter som har en sprek farge på neglene sine. Sjekk ut denne artikkelen som KK har skrevet; Norske jenter er neglelakkgærne!

Denne lakken heter H&M Lady luck og etter å ha sett den på Ida (nailit) sin blogg så visste jeg at denne MÅTTE jeg ha. Dette er en sånn lakk som ser finere ut i flasken og ikke er like fin når du får den på neglene. Men den skuffer virkelig ikke på neglene heller ;)
Dette er en svak duochrome/metallisk neglelakk med en sjøgrønn farge. Enkelte duochrome lakker kan man se skifte farge veldig lett i forskjellig lys, det gjør ikke denne. Jeg aner ikke hvorfor, men denne fargen miner meg om havfruen Ariel. Jeg har ingen lakker som ligner på denne og jeg liker fargen veldig godt. Konsistensen på den var veldig bra og den var lett å påføre. Lakker som dette kan streke seg litt så vær nøye når du påfører den. Den er godt pigmentert og det holdt å påføre to lag.

bilde i skyggen

bilde i solen

H&M sine lakker får du kjøpt i butikkene til H&M for kr 39,50 eller i nettbutikken deres. LINK.

Hva synes dere om denne fargen? :)

H&M - Beauty bandit

Dere som har lest dette HER så sikkert at jeg skrev at det er ikke alltid de dyreste merkene innen neglelakk som har den beste kvaliteten. H&M sine lakker som bare koster 39,50,- er blitt veldig bra. De kommer ikke like ofte ut med nye neglelakker som alle andre merker, og de har ikke alltid like spesielle farger. Men jeg synes utvalget er bra, og man finner garantert EN farge man ihvertfall vil ha.
De har kommet ut med noen nye farger nå, og her er en av de:

H&M - Beauty bandit.
Dette er en lilla cremelakk. Ikke en veldig spesiell neglelakk, men jeg synes fargen var nydelig og tror ikke jeg har en lakk som er HELT lik. Den er lett å påføre, og godt pigmentert. Har påført 2 lag med neglelakk på bildet. Eneste lille minuset med denne er at den bruker litt tid på å tørke. Men med en hurtigtørkende top coat så går det fort uansett :)


H&M sine lakker får du kjøpt i butikkene til H&M for kr 39,50 eller i nettbutikken deres. LINK.

 

Hva synes dere om denne fargen? Og hva synes dere om H&M sine lakker? :)

 

Jeg vil også si TUSEN takk til dere som har stemt på meg i Vixen Blog awards. På tirsdag avgjøres det hele og jeg kommer selfølgelig til å fortelle dere hvordan det går :)

H&M sine "Bambi" neglelakkerI sommer kjøpte jeg disse 2 neglelakkene, rett og slett fordi jeg synes de hadde så søtt design. Fargene er ikke sånn super spennende, men jeg måtte ha de pga de så så søte ut :lol:

H&M - Pink skies er en lys rosa/ nude creme lakk. Synes fargen er veldig søt, men den er ikke veldig spesiell. Konsistensen på den var litt tykk, men den er godt pigmentert. Hadde børsten vært god å bruke hadde det holdt med et lag. Men pga en ELENDIG børste var jeg nødt til å påføre 2 lag.H&M - On ice er en lys grønn/mint creme lakk. Noen ganger kan den nesten se litt grå ut. Dette er heller ikke en spesiell farge. Konsistensen på denne synes jeg var litt tynnere enn Pink skies. Den er også godt pigmentert, men pga den dumme børsten måtte jeg påføre 2 lag.


Her kan dere se hva jeg mener om disse børstene. De er rett og slett elendige, vil nesten gå så langt og si at de er ubrukelige. De er veldig harde, "hårene" på børsten er ganske tykke, det er forskjellig lengder på "hårene" og de stikker ut i alle kanter. Var ikke så lett så få bilde av de. Men kan trygt si at jeg aldri har vært borti børster som har vært så vonde å bruke før. Håper dette bare en glipp hos H&M for de andre børstene synes jeg pleier å være gode.


Du får kjøpt disse lakkene hos H&M til 29,90kr.

 

Hva synes dere om disse? Fler som hadde samme problem med børstene?

H&M - Peppermint fusion

Peppermint Fusion er en "dus" blåfarge med litt shimmer fra H&M. Jeg likte denne utrolig godt. Er nok veldig pen på sommerbrune hender :)

 ugh, og her ser dere da at jeg har gjort den feilen jeg snakket om i innlegget om hvordan jeg tar bilder av mine negler.
Det lille håret ved lillefingern irriterer meg noe sykt :(

Likte du fargen?

H&M - Creme de la creme & Mad about you - nye swatches

Har gått igjennom nesten alle innleggene jeg har postet siden jeg startet denne bloggen og har funnet en god del neglelakker som jeg vil swatche på nytt. Startet denne bloggen i 2009, og gjorde den om til en neglelakkblogg sommer/høst 2009. I løpet av denne tiden har jeg funnet meg noen steder jeg liker å ta bilder, for det er ikke alltid bare bare og få fine bilder av en neglelakk. Spesielt ikke om vintern i Norge. Når sola først titter fram løper jeg som regel til et sted med bra lys for å ta noen bilder.


Disse lakkene er fra H&M sin "holokolleksjon" som ble lanserte i 2009. De er vel egentlig ikke noen skikkelig hololakker, heller litt shimmer lakker. Jeg kjøpte 2 stk av de. Det kom ut 4 tilsammen om jeg ikke husker feil?

H&M - Creme de la cremeH&M - Mad about you

Min favoritt av disse 2 er Creme de la creme.

Er det noen som vil at jeg skal skrive et innlegg om hvor og hvordan jeg tar bilder av mine negler?

Dagens negl - H&M Moody model

Dagens negl er en teal farget fra H&M. Navnet er Moody model.

Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits
Bilde 3: nærbilde, m blits 


Dagens negl - H&M Envy me

Dagens negl er fra H&M og heter Envy me. Den minner meg om juleaften og juletrær. Elsker den dype grønnfargen med shimmer. Skal du ha en fin grønnfarge er dette abselutt en jeg anbefaler!!!

 

Hva synes dere om denne fargen?

 

Mine 2 favoritt neglelakker

Dette er mine 2 favoritt neglelakker atm.
H&M - Blue my mind
OPI- Party in my cabana

Fine sommerfarger som gjør at jeg elsker å se på neglene mine :)
Tenkte å laget et negldesign man kan ha på 17 mai. Legger ut bilder før søndag :)

H&M - Boho Chicomania


Sjekk innlegget under!

2 H&M neglelakker. It's genious M + Bella's Choice

Her kommer de 2 andre neglelakkene jeg kjøpte på H&M når jeg gikk hele byen rundt for å finne Blue My Mind :)

Den første er en dyp creme rosafarge. Utrolig pen, tror nok jeg kommer til å bruke denne en del i sommer.

It's genious M
inne (med blits)ute(uten blits)
Her kommer den spygrønne som en vennine av meg kalte den. Den var veldig vanskelig å legge på, konsistensen var tjukk så jeg brukte en stund på å få det jevnt.

Bella's choice
ute (med blits)


Inne (uten blits)H&M Blue My Mind - neglelakk

H&M kom for ikke så lenge siden ut med nye neglelakker. Jeg gikk faktisk innom 4 H&M butikker i Oslo før jeg endelig fant denne her hos H&M ved Glassmagasinet. Det var nesten så jeg jublet. Kjøpte 2 andre farger også som jeg kommer til å vise dere senere :) Men anyways her er skjønnheten:

Blue My Mind                             

Ps; var veldig vanskelig å fange den riktige fargen, men den er litt mer "blass" i virkeligheten.
Nail of the day: H&M Creme De La Creme

 

H&M Mad about you

Hennes og Mauritz har hatt en holo collection en stund og jeg har hatt neglelakkene en stund også men jeg har aldri prøvd de. Igår prøvde jeg den lilla "Mad about you".

H&M - Lavender Fusion

H&M har faktisk gjort en god jobb med denne neglelakken. Fargen kan man virkelig ikke klage på og den var super lett å legge på neglene.


 

012
hits