Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Gosh

Gosh - Forest floor

Dagens neglelakk heter Gosh - Forest floor. Når jeg så denne i butikken så var jeg litt meeeh, er ikke sikker på om jeg kommer til å like den. Men etter å ha sett den på neglene så er jeg hooked.

Den grønne cremefargen er rett og slett nydelig. Den var veldig lett å påføre, tørket fort og er godt pigmentert. Tar man et litt tykt lag med neglelakk så holder det med et lag, men jeg påførte 2 tynne lag og det fungerte veldig bra. Den tørket veldig glossy, så skal du bare ha den på en dag eller to så er det ikke behov for topcoat.
Denne fargen er veldig fin å bruke som basefarge til konad. Har prøvd allerede, og bilde kommer iløpet av uken :)

 

Gosh sine neglelakker får du kjøpt blandt annet hos Vita til 79kr.

Husk å stemme å stemme på Årets neglelakk 2011: Link

Hva synes du om denne fargen? :)
Gosh - Gasoline

En av lakkene jeg plukket med meg når jeg var på trøste shopping her om dagen var Gosh - Gasoline.
Huff, meg og lilla neglelakker.. Klarer nesten ikke å la være å kjøpe de  :lol:Navn: Gosh - 541 Gasoline
Pris: 79 kr
Butikk: Vita

Dette er en dyp lilla  jelly/shimmer neglelakk med masse mikgroglitter i blått og lilla. Synes jeg ser litt rødt/rosa også i den faktisk.  Selvom denne bare hadde vært lilla så hadde jeg elsket fargen, men det blå, lilla og røde/rosa mikroglitteret og shimmeret i den gjør den ekstra spesiell i mine øyne.

Pigmentering:
Når man ser på flasken ser den ganske mørk ut, men på neglen er den lysere. Jeg har påført 3 lag på bilde, men man kan godt påføre et lag til hvis man orker det.

Konsistensen/påføring:
Den er ganske tynn i konsistensen, men ikke så tynn at den er skikkelig rennende. Tar man seg litt tid med å påføre den så går det greit.

Tørketid:
Siden konsistenen er litt tynn trodde jeg at den kom til å tørke ganske fort. Men det gjorde den ikke. Den bruker ikke super lang tid på å tørke, men jeg ville ikke tatt den på hvis jeg hadde noen planer rett etterpå.

Alt i alt, en nydelig neglelakk men noen få ulemper. Men siden fargen er så fin så setter jeg heller av litt ekstra tid på å få den fin på

På det nye neglelakkforumet var det noen som kommenterte at dette ser ut som en fin dupe av OPI - Grape...Set...Match. Og det har hun helt rett i. Jeg har sammenlignet de så bilder av det kommer i et eget innlegg :)

Hva synes dere om denne fargen? Liker dere den like godt som det jeg gjør? :D

 

Hva synes dere om måten jeg skrev dette innlegget på? Vil dere at jeg skal fortsette å sette opp vurderingen i sånne "kategorier" eller skal jeg fortsette å skrive på samme måte som jeg har gjort før?
Jeg synes det kanskje blir litt mer oversiktlig, eller ble det bare rotete?

hits