Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Essie

Essie - Navigate her vårkolleksjon


Dere som følger meg på facebook fikk sikkert med dere at for noen dager siden så ramlet Essie sin vårkolleksjon Navigate her ned i postkassen min. Denne kolleksjonen består av totalt 6 lakker. 4 cremelakker og 2 shimmerlakker. Elsker fargen på disse lakkene, får litt mer sommerfølelse av de enn det jeg får vårfølelse. Alt i alt en kolleksjon som har noen lakker som skiller seg ut både fargemessig og kvalitetsmessig.

Første lakk ut er Orange, it's obvious. En mørk orange cremelakk. Synes denne lakken så ganske pigmentert ut i flasken og tenkte at dette var en one coater, men der tok jeg feil. Jeg måtte påføre tre lag for at fargen skulle dekke helt. Konsistensen på den var ikke veldig bra og man må være super nøye når man påfører den for at den ikke skal streke seg.

 

Neste ut er Ole Caliente som er en en av de vanskeligste lakkene jeg noen gang har tatt bilde av tror jeg. Denne mørke korallfargen ville bare ikke være korall på bilder. Den ville heller være mørke rød. Etter over 100 bilder ble det dette bildet jeg endte opp med. I virkeligheten så er den altså litt mer korallfarget. Konsistensen på denne var fantastisk og den var veldig lett å påføre. Godt pigmentert og to lag holder lenge. Nydelig farge som kommer til å bli masse brukt frem mot sommeren.Denne lakken heter a crewed interest og er en lys og rolig ferskenfarget cremelakk. Jeg har falt pladask for denne lakken og ELSKER fargen på den. Desverre var den litt sånn som orange, it's obvious. Dårlig konsisten på den og man må være veldig nøye når man påfører den så den ikke streker seg. Har påført tre lag av denne.Navigate her, som kolleksjonen også heter er en lysegrønn cremelakk som minner meg om fargen på pistasjnøtter. Egentlig så er alt perfekt med denne lakken, fargen er nydelig, den er lett å påføre og godt pigmentert. Har påført to lag av den.Tour de finance er en av shimmerlakkene. Denne har en ganske knæsj rosafarge med shimmer i rosa og blått. Shimmeret i blått er ganske vanskelig å se, men det rosa kan man ikke unngå å legge merke til. Konsistensen på denne var perfekt, virkelig en drøm å påføre på neglene. Godt pigmentert er den også, har påført to lag på bilde.To buy or not to buy er den andre shimmerlakken i denne kolleksjonen. Dette er en lyselilla lakk med blått shimmer i seg. Shimmer sa du? Jepp. Det er faktisk shimmer i denne, bare utrolig vanskelig å se det. Jeg hadde litt problemer med konsistensen på denne også, den var altfor tynn så man må være nøye når man påfører den så den ikke streker seg. Jeg har påført tre lag av denne.

Som dere kanskje ser så er det lettere å se shimmeret i flasken, og på bildet under her kan dere se hvordan det så ut etter et lag. Litt lettere å se shimmeret da :)

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

 

Kunne du tenke deg noen av disse lakkene? :)

6 favoritter fra Essie

" With so many colors it's hard to have a favorite...
So here's 6 favorites from around the world" - Essie

 

"New Yorks mest etterspurte rosafarge, fra flere enn bare Ballerinas".
Første ut er Ballet slippers.  Dette er en "melkerosa" sheer lakk. Jeg bruker sjeldent farger som dette så min mor som ikke er så glad i farger som er knæsje blir nok glad i denne :lol:  Tror grunnen til at dette er en favoritt hos jenter/kvinner verden over er pga den er så enkel og ren.
For å være helt ærlig så har jeg ikke så mye positivt å si om denne annet en at jeg synes fargen er litt søt. Konsistensen på den er litt tykk og seig og den tørker sakteeeeeeeeee. Nesten så jeg følte at den aldri tørket, selv med et lag av Seche Vite. Det er vel ikke egentlig menigen at lakker som dette skal se helt opake ut. For å få det til å se ut som på bilde under så måtte jeg påføre 3 lag.

 

Essie - Fifth avenue er en knæsj rød cremelakk med oransje undertoner. Jeg kler ikke denne fargen så godt siden den har oransje undertoner, huden min ser nesten gul ut når jeg har på denne. Den var en drøm å påføre. Konsistensen på den er perfekt, den sklir så fint på neglene og tørker veldig fort. En sånn type lakk som du har lyst til å påføre 1000 ganger bare fordi formulaen på den er så god. Den er godt pigmentert, er du veldig nøye holder det med et lag. Jeg har påført 2 lag på bilde.

 

Essie kan vel nesten takke Kate Middelton for at denne er blitt så populær. Jeg husker faktisk at jeg satt på twitter når bryllupet til Kate og William gikk på tv. Og det eneste folk på min timeline snakket om var denne lakken, nemlig Allure (det er vel denne lakken hun hadde på neglene, eller en som var VELDIG lik). En "melkehvit" sheer lakk. Nok en lakk som min mor kommer til å bli veldig glad i :lol:  Konsistensen på denne var mye bedre enn Ballet slippers, men den er fortsatt litt for tykk for min smak. Den er også lettere å legge og tørker fortere enn Ballet slippers. Har påført 3 lag på bilde.

 

Denne lakken heter Bordeaux og er en blodrød/rødvinsrød creme/jellylakk. Jeg elsker farger som dette, synes de er nydelige og jeg får aldri nok av de. Den er veldig lett å påføre, tørker fort og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

 

Sand Tropez er fra Essie sin spring 2011 kolleksjon. Dette er en "sandy" beige/grå cremlakk. Jeg har ikke så mange lakker som ligner på denne. Det er nok en grunn til at jeg ikke har så mange lakker som ligner på den, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i farger som dette. Synes ikke at de passer til min hudtone. Synes den var litt tjukk i konsistensen, men den er lett å påføre. Den er godt pigmentert, er du nøye holder med å påføre et lag men jeg har valgt å påføre to.

 

Chinchilly er fra Essie sin fall 2009 kolleksjon. Den har en litt møkkete grå farge med grønne undertoner.  Farger som dette er ikke de første jeg plukker ut når jeg er ute å ser etter nye fine neglelakker, men nå som jeg har prøvd den er jeg blitt veldig glad i den. En lakk som jeg kommer til å bruke en del når høsten kommer tenker jeg. Dette er en cremelakk som var utrolig lett å påføre. Ikke for tykk eller tynn i konsistensen. Den er godt pigmentert, jeg påførte 2 lag på bilde under.

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

VITA har nå en Essie kampanje i butikkene: Kjøp 3, betal for 2.
Og de selger enkelte av de til 99kr på nett: LINK

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Kunne du tenkt deg en av disse lakkene?

Essie Treatments

"Ærlig talt. Når det gjelder neglepleie finnes det ikke noe som "one size fits all". På samme måte som hud og hår, har også neglene bruk for tilpasset pleie". - Essie

Sant så sant. Det er så ufattelig mange forskjellige treatments der ute, og bruker du litt tid til å finne en base coat f.eks som passer til dine negler, så får du igjen for det senere. En base coat beskytter neglene mot missfarging og forlenger manikyren.
Jeg som bruker neglelakk hver dag er avhengig av å bruke diverse treatments for at neglene mine ikke skal se ut som inntørka sitroner.
Mine negler er litt harde, tørre og de kan brekke fort hvis jeg slår de borti noe. For meg funker det derfor best å ha de ganske korte.


Warning; Bilder av nakne negler under her :lol:

Jeg har sverget til Seche vite clear base og Seche vite Recondition i lang tid, og når jeg prøver nye ting er jeg alltid litt skeptisk. Men jeg kan faktisk fortelle dere at jeg har fått en ny favoritt base coat. Den heter Essie - Nourish me. Dette er en intens næringsgivende base coat, og ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 50% mine tørre etter 5 dager.
- Neglenes smidighet skal oppleves 30% bedre.
- Den skal gi næring til neglene.

Stemmer dette? Mine negler er faktisk blitt mindre tørre, kanskje ikke 50% men ihvertfall 40%. Jeg er så utrolig fornøyd med denne og som jeg skrev over her, dette er blitt min nye favoritt!

Jeg har også testet Essie - Grow stronger. Dette er en base coat for deg som har myke og svake negler. Ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 30% sterkere etter 7 dager.
- Neglene skal bli øyeblikkelig styrket mot å brekke og splitte seg.
- Den skal motvirke at neglene brekker, og gjør de mer smidige.

Siden mine negler ikke er myke, så er det ikke sikkert jeg oppnår full effekt av denne. Men neglene mine ble stekere etter jeg hadde brukt den i noen dager. Fornøyd med denne, men den passer bedre til de med myke og svake negler.

Essie sine treatments lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 139kr.
Essie sine treatments lakker får du til tørre, skjøre negler + myke og svake negler + normale negler.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

HUSK; Stem på månedens neglelakk - LINK

Har du prøvd en av disse? Hvis ikke, hvilken base coat sverger du til? :)

Essie - Coctail bling kolleksjonen

Essie sin vinterkolleksjon 11/12 heter Coctail bling og består av 6 nydelige cremelakker. Denne kolleksjonen er inspirert av verdifulle stener og metaller som jenter elsker å pynte seg med til coctail-fester. Rubiner, safirer og smaragder.
Personlig er ikke jeg den som pynter meg slike stener, men et arbånd eller en ring har jeg ofte på når jeg skal ut en tur på byen. Fargene synes jeg er nydelige, og kvaliteten på disse cremelakkene er jeg fornøyd med :)
(jeg har testet 5 av lakkene i denne kolleksjonen)

Første ut er Bobbing for baubles. Den har en mørk "navy" blå farge. Den er litt tjukk i konsistensen, men veldig lett å påføre. Den tørket fort, og den er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
" Samme hvor mye du prøver å holde fargen fast, er den alltid like flyktig - sklir gjennom fingrene dine som den dypeste, mørkeste blå safir. Vanskelig å få tak i, men definitivt en hjerteknuser."

Bilde i skyggen

 Bilde i solen

Size matters er en litt lys/knæsj rød lakk. Perfekt konsistens på denne, en drøm å påføre den. Den legger seg rett og slett perfekt på neglene. Tørker fort, og ok pigmentert. Har påført 3 lag på bilde :) Dette er en rødfarge som ikke er sånn veldig spesiell og som jeg har flere lignende av, men er du ute etter en farge som dette med god kvalitet så ville jeg helt klart valgt denne.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Den mest sjeldne av stenene, mer verdifull enn diamanter, flammende het Rubin får pulsen til å øke og hjertet til å banke. Red Carpet diem!"

Bilde i skyggen

 bilde i solen

Brooch the subject er en nudefarget lakk. Tror dette er det nærmeste jeg har kommet til en perfekt nude til min hudtone. Den er litt tjukk i konsistensen og litt vanskelig å påføre. Litt treg tørketid på den, men godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde :)

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Diskré, polert, vakker. Denne kremete kasjmir kamelonen er en stille sukess, og spiller en hovedrolle i de mest rafinerte garderobene denne sesongen."

bilde i skyggen

 bilde i solen

Bangle jangle er en lys dusty lillafarget lakk. Jeg er veldig glad i lilla farger, men denne klarer jeg bare ikke å like. Konsistenen på den er desverre ikke bra. Veldig vanskelig å påføre, og selvom det hadde holdt å påføre bare 2 lag så måtte jeg påføre 3 lag for at lakken skulle se jevn ut. Den bruker også litt lenger tid på å tørke enn de andre i denne kolleksjonen.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Vakre, klare ansamlinger av lys. Flyter avgårde på en sky av lavender ametyst som løfter humøret ditt til luftige høyder".

bilde i skyggen


School of hard rocks er en mørk dusty grønn/blå lakk. Jeg liker denne fargen veldig godt, synes den passer bra til været som er i Oslo for tiden. Konsistensen på den er veldig godt, den er lett å påføre og legger seg fint på neglene. Den tørker fort, og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"En krystallhard look kan enkelt oppnås ved påføring av denne fantastiske middnattsmalakitten. Du vil se vakker og tøff ut mens andre blir grønne av misunnelse".

 bilde i solen

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om disse fargene? :)

Endelig stort utvalg av Essie sine neglelakker i Norge

Endelig er det kommet et STORT utvalg av Essie sine neglelakker i Norge. Disse lakkene vil det være mulig å få kjøpt hos blandt annet Vita, H&M, Kicks og Cubus. På mitt lokale senter har de allerede fått inn over 60 farger + mye av treatmentslakkene hos Vita og Cubus. Kicks har fått inn vinterkolleksjonen 2012 som heter Cocktail bling og treatment lakkene. Kicks har også kommet ut med et magasin hvor det faktisk står masse om neglelakk denne gangen. Dobbeltside om neglelakk, og en side om Essie sine lakker. Skal få scannet det inn på dataen så jeg kan vise dere det :)

Jeg har testet en god del Essie lakker i det siste som jeg skal vise dere. Idag får dere se lakken som heter Turquoise and caicos. Denne er fra Essie sin 2010 Resort collection. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil kalle denne lakken, en mørk mintfarget/lys turkis/ turkis-grønn jelly/cremelakk. Jeg synes den er lett å påføre, men konsistensen på den er litt tynn og den er veldig lys. På dette bildet har jeg faktisk 4 lag. Selvom jeg måtte påføre så mange lag så tørket den overaksende fort. Og de nye Essie kostene er en fryd å bruke, selvom de er litt for brede for min smak så er de veldig lette å jobbe med (kommer sammenligning av de nye og gamle kostene).

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om denne fargen? Og er det ikke fint at vi endelig har fått et bra utvalg av Essie sine lakker i Norge? :)

Essie - Lapis of luxury

Dette er en neglelakk jeg har ønsket meg en stund, men alltid glemt å kjøpe når jeg handler lakker på nett. Så når jeg var i Sverige for noen uker siden og den sto forran meg på Kicks så kunne jeg ikke la være å kjøpe den :lol:

Essie- Lapis of luxury er en av lakkene i Essie sin Resort Collection som kom ut sommer 2010.
Dette er en lys "periwinkle" blå lakk, fargen minner meg litt om H&M sin Peppermint fusion neglelakk.
Fargen kommer jeg nok til å bruke mest om sommeren, men den kan være fin å bruke om høsten også når det er sol ute. Jeg vil ikke si at dette er en 100% cremelakk, men liten blanding mellom creme og jelly. Den er for tynn til å være en cremelakk, men for tykk til å være en jellylakk.
Å påføre den går veldig greit, synes den legger seg greit på neglene, men konsistensen på den er litt tynn og seig. Når jeg påførte første lag så synes jeg den så veldig lite pigmentert ut, trodde at jeg måtte minst ha 4 lag for å få en godt pigmentert farge på neglene, men det holdt med 3 lag :) Hadde litt problemer med å fange fargen på denne lakken på kamera, men synes jeg fikk et bra resultat til slutt. Den er kanskje litt lysere i virkeligheten.

Du får kjøpt Essie sine lakker HER til 8$.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

Dagens negl - Essie loophole

Dette er den fargen jeg hadde på nyttårsneglene mine :)
Trykk herOg her hadde jeg et lag med en sølvglitter lakk fra depend over.

hits