Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Dupes

Essie - turquoise & Caicos VS H&M - Bella's Choice

Fikk en kommentar fra Elizabeth, hun lurte på om jeg kunne sammenligne Essie sin Turquoise & Caicos med H&M sin Bella's choice. Det kan jeg selfølgelig gjøre siden jeg har begge to :)

Før jeg sammenlignet de så trodde jeg at de ville være veldig forskjellige. Men de lignet faktisk mer på hverandre enn jeg hadde trodd.
H&M sin er en cremelakk, mens Essie sin er mer jelly/creme aktig. Og H&M sin er mye mer pigmentert enn Essie sin. På bildet under her har jeg to lag av H&M og to lag av Essie. Ganske stor forskjell. H&M - Bella's Choice er mye mørkere og har en mer knæsj mintfarge enn det Essie - Turquoise & Caicos har.


På bildene under har jeg to lag av H&M sin lakk, og fire lag av Essie sin lakk. Det er stor forskjell i fargene, så disse to er altså ikke dupes.


Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, Kicks og H&M til 129kr.
Denne H&M lakken får man ikke kjøpt på nett, og siden det er så lenge siden jeg kjøpte min så er jeg litt usikker på om du fortsatt får kjøpt den i butikken.

Synes dere disse lignet?

OPI - Swimsuit..Nailed it! VS ORLY - Sweet Peacock

Som jeg nevnte i innlegget om ORLY - Sweet peacock så kunne jeg se om det var en dupes av OPI - Swimsuit..Nailed it.

Disse to lakkene minner meg veldig om hverandre, men allerede i flaskene så ser de litt ulike ut. Begge disse to er jo foil lakker, men når man påfører lakkene så virker ORLY sin mer foil aktig enn det OPI sin gjør. Den virker faktisk litt mer shimmer aktig i konsistensen. Begge disse to er godt pigmenterte, og det holder lenge med å påføre to lag. Som dere sikkert ser er OPI lakken litt mørkere enn ORLY lakken. Selvom de ligner på hverandre, så er de så forskjellig etter min mening at jeg ikke ville kalt de dupes. Jeg hadde ikke klart å velge EN av disse, og hadde skaffet meg begge to :lol:Synes du disse to er dupes?


Kleancolor - Metallic green VS China glaze - Cha cha cha

Fikk en kommentar om at noen synes Kleancolor - Metallic green og China glaze - Cha cha cha lignet på hverandre. Det måtte jeg selfølgelig sjekke ut om de gjorde. Jeg var litt usikker på om disse var så like at man kan kalle de dupes, men resultatet overasket meg faktisk. De var mye mer like enn det jeg trodde de skulle være. Den største forskjellen på disse er at Metallic green er en metallisk neglelakk, og Cha cha cha er en shimmer neglelakk.
Cha cha cha har mye gult shimmer i seg, noe jeg ikke kan se like lett i Metallic green. Bildet er tatt i dagslys og det var overskyet ute. Jeg er sikker på at når det er sol ute så blir begge lakkene lysere og man kan se det gule shimmeret i Cha cha cha lettere. Som dere ser er Cha cha cha mørkere enn Metallic green.

Selvom fargene på disse er ganske like, så ser de veldig forskjellig ut. Tror det kan være pga den ene er en metallisk neglelakk, og den andre er en shimmer neglelakk. Synes ikke de er like nok til at jeg vil kalle de dupes.


KC = Kleancolor - Metallic green
CG - China glaze - Cha cha cha

Kleancolor - Metallic green får du kjøpt HER.
China glaze - Cha cha cha får du kjøpt HER og hos enkelte Kicks butikker.

Hva synes du? :)God helg!

OPI - Grape...Set...Match VS Gosh - Gasoline

Blir et seint innlegg idag, måtte jobbe noen timer alikevell på dagen. Men NÅ, nå har jeg endelig ferie :D ( i 7 dager til ihvertfall..)

Igår viste jeg dere Gosh - Gasoline, og fortalte dere at en jente på det nye forumet la merke til at den ligner litt på OPI - Grape...Set...Match. I flaskene så ser de ganske like ut, bortsett fra at det er mer "rosa"/magenta shimmer i OPI lakken. Og jeg synes den ser litt mørkere ut.


Her har jeg påført 3 lag av OPI lakken,  og 3 lag av Gosh lakken. Gosh lakken skiller seg litt ut. Og tror at den skiller seg ut enda mere ut i solen faktisk.Her har jeg påført 3 lag av OPI lakken, og 4 lag av Gosh lakken. Her det faktisk ganske vanskelig å se stor forskjell. Tror ikke en vanlig person på gaten hadde lagt merke til forskjellen egentlig. Men OPI lakken har litt mer "rosa"/magenta shimmer i seg som ikke synes så godt på bilde. Vil si at hvis man ikke har muligheten til å få tak i OPI - Grape...Set...Match så er Gosh - Gasoline en fin dupe :)

Gosh - Gasoline inneholder 8 ml med neglelakk og koster 79 kr.
OPI - Grape...Set...Match inneholder 15 ml med neglelakk og koster 159 kr.

Synes dere de ligner? :)

hits