Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann - Bad Romance

Endelig har jeg fått tid til å prøve denne skjønnheten. Deborah Lippmann sine lakker er jo endelig kommet til Norge. Og jeg er veldig fornøyd med min første DL lakk.

Bad romance er fra høstkolleksjonen som kom ut i 2010. Dette er en svart jelly lakk med lilla glitter og litt store hexagon flak. Jeg hadde faktisk store forhåpninger til denne lakken siden den var så fin i flasken og pga jeg hadde sett nydelige swatches  av den.
Den var veldig lett å påføre og konsistensen var helt ok. Var litt vanskelig å få med de store hexagon flakene på kosten, men hvis man dro børsten litt forsiktig nede på kanten av flasken istede for høyt oppe så fikk man lettere med seg flakene. Den tørket overaskende fort og ikke slukte den top coaten min heller.
På bildet kan det se litt ut som det er ujevnheter på neglen, men det er ikke det. Er lyset som gjorde det sånn ;/
Jeg ELSKER denne fargen, perfekt for oss som elsker lilla og mørker farger. Den er like fin på neglene som den er i flasken. Får faktisk litt vampyr-feeling av den.


Deborah Lippmann sine lakker får du kjøpt i utvalgte butikker i Norge. Jeg kjøpte min hos Kiman Woman på Paleet til 180 kr. De hadde et godt utvalg av farger der når jeg var der for noen uker siden. 

Hva synes du om fargen? :D


OG, gratulerer med dagen til Ida - nailit.blogg.no :)

hits