Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China Glaze

China glaze - Agro - Hunger games neglelakk

Idag skal jeg se Hunger games på kino igjen så følte det passet å vise dere enda en lakk fra China glaze sin Capitol colors. Denne lakken heter Agro og er en mørk olivengrønn shimmerlakk. Jeg var ikke så veldig gira på denne lakken fra starten av, men etter å ha prøvd den så er jeg solgt. Jeg ELSKER fargen og har ingen som ligner på den tror jeg. Konsistensen på den var perfekt og den var utrolig lett å påføre. Den tørket fort og er godt pigmentert, har påført 2 lag.

bilde i skyggen


bilde i solen

Her har jeg lagt et lag av Luxe and lush over, synes det ble utrolig stilig :)
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

Hva synes du om denne fargen? :)

 

Imorgen reiser jeg bort noen dager så kan ta litt tid før dere får svar på kommentar etc.

 


China glaze - Luxe and lush - Hunger games neglelakk

Ugh, dagen idag startet SKIKKELIG dårlig, fikk nemlig beskjed om at festivalen jeg skulle på i juli (Sonisphere i England) er avlyst. :(
Hadde gledet meg så utrolig til å se Queen. Krysser alt av fingre for at de får til en konsert et annet sted samme dag.

Jeg er skikkelig slått ut av pollen om dagen så hodet mitt er ikke helt med. Skriver derfor ikke så mye om lakken, men viser heller dere noen fine bilder :)
Idag tenkte jeg å vise dere China glaze - Luxe and lush fra Hunger games kolleksjonen. Dette er en av lakkene jeg gledet meg mest til å prøve, var sååå spent på den.
Luxe and lush er en flakies lakk med flakies i flere forskjellige farger. Oransje, gull og grønt er fargene man legger mest merke til. De forskjellige fargene skifter litt ettersom hvordan lakk du har som basefarge.Den var litt tjukk i konsistensen, men lett å påføre. Det holder å påføre et lag av den over andre farger, men hvis du vil ha litt mer flakies kan du påføre to lag.

Her har jeg påført to lag av Luxe and lush over "nakne" negler.

Her har jeg påført et lag av Luxe and lush over Agro, Dress me up, smoke and ashes og Mahogany magic (alle fra China glaze).


Et lag av Luxe and lush over Riveting, synes dette ble utrolig stilig!
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

 

Kunne du tenke deg China glaze - Luxe and lush? :)

Nærmer seg 100 likes på facebook, og det betyr at det nærmer seg en konkurranse/giveaway. Lik facebook siden HER.

China glaze - Capitol colours

Tenkte jeg bare skulle tipse dere om at jeg har skrevet et gjesteinnlegg for Hunger Games Norge sin blogg om alle Hunger Games neglelakkene fra China glaze. Der har jeg ikke skrevet om hva jeg synes om kvaliteten på neglelakkene pga da hadde innlegget blitt så sinnsykt langt, 12 lakker og 12 bilder...
Har derfor bare skrevet litt om fargen på hver lakk :) Jeg kommer til å skrive om disse lakkene på bloggen her etterhvert.


Hvis dere vil lese det finner dere det HER eller ved å trykke på bildet.

 

Må også bare legge ved dette bildet her, det er storpuddelen min Morgan som blir 7 år idag. Det måtte feires med en god middag ;)
China glaze - Electrify - Hunger games neglelakk

Har fått en del nye venneforespørsler på blogg.no de siste dagene, tenkte jeg bare skulle tipse dere om facebooksiden til bloggen som dere finner HER. Der poster jeg noen ganger ting som jeg ikke poster på bloggen og der poster jeg også link til alle nye innlegg. Det nærmer seg 100 likes nå, og da blir det konkurranse :)

Det har jo vært strålende vær i Oslo i helgen og akkurat nå ser himmelen litt ut som China glaze - Electrify så tenker det passer bra å vise dere den lakken idag :)
Electrify er en rød, gul og gull glitterlakk i en klar base. Disse fargene passer perfekt sammen og lakken er virkelig spesiell i mine øyne. Denne minner meg om kjolen til Katniss og det ser ut som du har flammer på neglene. Dette er helt klart en av favorittene mine i denne kolleksjonen!
Synes lakkene var enkel å påføre og man slipper å "fiske" etter glitteret i flasken, det sprer seg fint ut på neglene. Jeg har påført tre lag av denne. Tørket fort gjorde den også.
Hvis du vil ha et litt mer spesielt resultat kan du påføre et lag av China glaze - Riveting som jeg har vist dere allerede og 2 lag av Electrify.

begge bildene er tatt i skyggen.
China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.

 

Hva synes du om denne lakken her? En lakk du kunne gått med? :)

China glaze - Riveting - Hunger games neglelakk

Har begynt å swatche Hunger games neglelakkene, og la oss starte med et BOOOOM.
China glaze - Riveting heter denne, herregud for en vakker farge. En mørk orange/rød jelly neglelakk med masse shimmer i orange og gull. Denne er så fin at jeg faktisk ble litt målløs når jeg så den på neglene. Jeg har hele tiden tenkt at fargen Electrify er den som minner meg mest om kjolen til Katniss som "brenner" (for dere som har lest bøkene så vet dere hva jeg snakker om ;)), men etter å ha prøvd Riveting så tror jeg nesten denne fargen kan være mer lik kjolen. Det ser nesten ut som du har flammer på neglene. Tror jeg skal gå for denne lakken når jeg skal se filmen på kino.

Den var SUPER enkel å påføre, konsistensen på den var perfekt. Anbefaler å ikke ta for mye neglelakk på kosten så lagene ikke blir så tykke. Den er veldig godt pigmentert og to lag holder. Synes den brukte litt tid på å tørke, men påfører du et lag med hurtigtørkende top coat så burde det ikke være noe problem.

Har sett flere neglelakkbloggere som har påført en matte overlakk og synes det ble SÅ kult så måtte prøve det selv. Liker at man kan se shimmeret i gull og orange selvom den er matte. Rett og slett nydelig både med og uten en matte overlakk :)

China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.Hva synes du om denne fantastiske fargen? :D

Hunger games neglelakker - Let the games begin

For noen dager siden så landet 8 stk lakker i postkassen min. 8 neglelakker fra China glaze sin nye kolleksjon som heter Capitol colours. Tror dette er den kolleksjonen jeg har vært mest gira på på leeeeenge. Fargene er vel ikke sånn super spesielle? Men disse fargene elsker jeg rett og slett, og føler at de passer veldig godt til boka som jeg også elsker.
Jeg leste alle bøkene i starten av 2011 og har nettopp lest de på nytt. Om en uke så sitter jeg i salen for å se denne filmen på kino MED en lakk fra denne kolleksjonen på neglene. Åhhh, som jeg gleder meg :D

Fra venstre til høyre:
Stone cold, Fast track, Harvest moon, Agro, Electrify, Luxe and lush, Smoke & ashes og Riveting.Her er 4 av de jeg har gledet meg mest til å prøve.
Riveting, Electrify, Luxe and lush og Smoke & ashes

China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.


Er det noen av disse dere ønsker å se swatches av først? :)

China glaze - Gothic lolita

Her kommer litt om den siste lakken jeg har kjøpt fra Electropop kolleksjonen til China glaze. Må få si at jeg har vært veldig fornøyd med lakkene fra denne kolleksjonen, og fargene gjør meg så glad. Er SÅ klar for sommer og fint vær nå!!

China glaze - Gothic lolita er en lilla neglelakk med bittelitt shimmer i rosa og blått. Fargen i seg selv synes jeg er nydelig, er så svak for lilla neglelakker :lol: Og det bittelille shimmeret som er i blått og rosa gjør den lakken litt mer spesiell. I og med at det er så lite shimmer i den så ser man ikke dette før du er i solen/skarpt lys. Jeg synes lakken var lett å påføre, kanskje litt tykk i konsistensen til å være en China glaze lakk. På bildene under har jeg påført tre lag.

Her kan dere se et bilde av den i solen. Siden det er veldig lite shimmer i den hadde jeg skikkelig problemer med å få til et bilde hvor man kan se både det rosa og blå shimmeret. Etter å ha tatt godt over 50 bilder så fikk jeg ENDELIG et bilde jeg ble fornøyd med. Åhhh, lykke :lol: 

China glaze sine lakker får du kjøpt HER til 2,99$

Er du glad i lilla neglelakker? :)

China glaze - Techno

Håper alle dere lesere har hatt en fin helg :D
I Oslo har det vært kjempe fint vær i helga, virker som våren VIRKELIG er på vei nå. På lørdag kunne jeg gå ute i vårjakke og et tykt skjerf uten å fryse, fantastisk!

Dagens lakk er fra China glaze og heter Techno. Denne lakken kom ut nå med Electropop kolleksjonen, men den er ikke ny (kom først ut for noen år siden). Techno er en holografisk glitterlakk som er fylt med mini holografisk glitter og litt større hexagon glitter i en klar base. Jeg har påført den over noen av de andre fargene i Electropop kolleksjonen, og over svart og sølv. Man kan nok ha denne lakken uten en annen lakk under, men da må du nok ha mange lag for at det skal bli fint.
Synes ofte glitterlakker som dette kan være litt tykke i konsistensen, men det var ikke denne. Den var ikke for tynn og ikke for tykk i konsistensen. Følte at jeg måtte "fiske" litt i flaska for å få med meg det store hexagon glitteret, men ellers så hadde jeg ikke noe problem med denne. Tørket fort synes jeg den gjorde også :)

1 lag over China Glaze - Gaga for green, CG- Fuschia fanatic, CG - Electric beat og CG - Gothic lolita.


2 lag over China glaze - Gothic lolita, CG - Electric beat, CG - Fuschia fanatic og CG - Gaga for green

2 lag over Essie - Loophole og H&M - Manhunter.
China glaze sine lakker får du kjøpt HER til 2,99$.

 

Liker du lakker som China glaze - Techno? :)

Nydelige vårlakker fra China glaze

Idag har sola skint i Oslo, og jeg har nesten hatt litt vårstemning. Grunnen til at det bare har vært nesten er fordi jeg har tilbringt dagen inne på jobb. Men sola har faktisk varmet litt inn i butikken. Tanken på at våren kanskje er rundt hjørnet gjør meg utrolig glad. Gleder meg så mye til varmere tider :)

 

Idag har jeg to nydelige lakker fra China glaze sin vårkolleksjon Electropop å vise dere. Har allerede vist dere Fuschia fanatic og den kan dere se HER.
Den første lakken jeg skal vise dere heter Electric beat og er en litt "møkkete" lysblå cremelakk. Jeg har falt pladask for denne fargen, er så svak for blå farger og denne får jeg virkelig ikke nok av.
Konsistensen var litt tykk, men er du nøye når du påfører den så går det helt fint. Synes den brukte litt lengre tid på å tørke enn de andre cremelakkene jeg har fra China glaze. Den er godt pigmentert og på bildet har jeg påført 2 lag.Denne lakken heter Gaga for green og er en grønn cremelakk. Jeg er mest glad i mørkegrønne neglelakker, men denne her liker jeg faktisk utrolig godt. Får skikkelig vårstemning av den. Konsistensen på denne synes jeg var bedre enn Electric beat, men kanskje litt tynn?. Nok en god pigmentert lakk, har påført to lag av denne.

China glaze sine lakker får du kjøpt HER og HER og HER.

 

Hva synes dere om disse fargene? Får dere vårstemning av de? :)

China glaze - Fuschia fanatic

For ca en uke siden så fikk jeg endelig Electropop lakkene jeg hadde bestilt. Foreløpig har jeg kjøpt 5 stk fra denne kolleksjonen.
Denne kolleksjonen består av ni cremelakker, to shimmerlakker og en glitterlakk i noen freshe og rolige farger.
Jeg har testet noen av de, og har litt blandede meninger om disse lakkene. Noen er fantastiske, mens noen er jeg litt skuffet over.Den aller første jeg prøvde heter Fuschia fanatic. Dette er en mørk fuschia farget cremelakk, som VIRKELIG lyser opp på neglene. Jeg bruker sjeldent farger som dette, men av en eller annen merkelig grunn bare måtte jeg ha denne. Hvor mye jeg kommer til å bruke den nå som jeg har prøvd den blir en annen sak. Den blir litt vel "rosa" for min smak.
Den er kanskje litt tynn i konsistensen, men den er utrolig lett å påføre. Den glir så utrolig lett og fint på neglene når du påfører den at jeg kunne lakket neglene med denne hele dagen, bare fordi den er så lett å påføre :lol: Den er godt pigmentert, og hvis man legger et lag av den ser det nesten litt ut som du har på en jellylakk. Med 2 lag så dekker den helt perfekt hos meg. Denne tørker også utrolig fort, og den tørker så shiny. Dette bildet er tatt UTEN top coat. Helt utrolig.

China glaze sine lakker får du kjøpt HER og HER og HER.

Hva synes du om farger som dette? :)

 

 
China glaze - Glittering garland

Nok en "glitterlakk" fra China glaze. Jeg får bare ikke nok av de, de har kommet ut med så mange fine glitterlakker i det siste :lol: Snart kommer nok noen av vårlakkene jeg har bestilt, så da blir det mye fine cremelakker å vise frem.

Denne lakken heter China glaze - Glittering garland og er fra China glaze sin Let it snow kolleksjon. Herregud jenter, denne lakken er så sinnsykt fin. Den kommer på listen over mine 10 favoritt neglelakker tror jeg! En mørk grønn jelly/glitterlakk som er godt pigmentert, så det holdt å legge 2 tynne lag. 

China glaze sine lakker får du kjøpt hos transdesign, nailsupplies, nailetc og ebay.

 

Hva synes dere om denne fargen? :)

China glaze - Snow globe

Før jeg begynner med dagens innlegg så vil jeg bare vise dere en kommentar jeg fikk her på fredag. Kommentarer som dette gjør det ekstra gøy å blogge, og er glad for å høre at noen synes bloggen min er inspirerende :D Tusen takk for en fantastisk kommentar Katrine.

 Tilbake til dagens neglelakk. Husker dere jeg viste dere China glaze - Twinkle lights fra Let it snow kolleksjonen?
Har kjøpt to andre neglelakker fra denne kolleksjonen, og China glaze - Snow globe er helt klart favoritten min fra denne kolleksjonen.
Dette er en neglelakk med runde og hexagon glitter i en gjennomsiktig base. Jeg har ikke prøvd å ha på denne lakken uten en annen neglelakk under, men tror at den blir veldig lys da. Jeg har påført den over en svart neglelakk, og synes resultatet ble VELDIG stilig. Den var litt tykk og seig, så det fungerte best å påføre to tynne lag.

 

China glaze sine lakker får du kjøpt hos transdesign, nailsupplies, nailetc og ebay.

 

Hva synes du om denne lakken? Spesiell? :)

 

Og vil takke alle som har stemt på meg i Vixen blog awards. Får vite hvem som er kommet videre til finalen 1.februar.

2 nydelige glitterlakker fra China glaze

Endelig har jeg fått China glaze - Eye candy lakkene mine. Åhh, disse er så utrolig fine. Må bare minne dere på at disse er MYE finere i virkeligheten. Jeg har tatt bildene i skyggen, så i solen glitterer de mye mer. 

China glaze - Lorelei's tiara er en glitterlakk med sølv glitter, og sekskantede glitter i turkis/blått. Dette må være en perfekt neglelakk for en isdronning, eller hva? :lol: Synes den er veldig lett å påføre, og den tørker fort. Jeg har påført 2 lag, og et lag med SV top coat. Jeg tror dette er min favoritt av alle neglelakkene i denne kolleksjonen.China glaze - Love Marilyn er en glitterlakk med store glitter i rødt og sølv. Jeg synes denne fargen er veldig elegant, og det er umulig å ikke la vær å stirre på neglene hele tiden :lol:. Denne var litt mindre pigmentert enn den andre lakken, så her måtte jeg påføre 3 lag for at man ikke skulle se selve neglen. 


Disse lakkene får du kjøpt til 3,86$ (ca 23 kr) hos transdesign og nailsupplies blandt annet. Har ikke sett de noe sted i Norge.

Er ikke disse to fine? :)

 

 

Idag er siste mulighet til å stemme på bloggen min hos Vixen blog awards. Det kan du gjøre HER

  

 

 

China glaze - Colours From The Capitol - The hunger games

China glaze kommer ut med kolleksjonen Colours from the capitol, og denne kolleksjonen er inspirert av boken The hunger games. Når jeg så dette første gangen så var jeg litt usikker på om jeg leste riktig. Jeg er STOR fan av The hunger games trilogien. Dette er 3 fantastiske bøker skrevet av Suzanne Collins. Filmen om den første boken The hunger games kommer i 2012, jeg legger ved en trailer til denne i slutten av posten.

Dette står i press releasen fra China glaze:
Attached you will find the official swatch sheet from China Glaze?s ?Colours from the Capitol? Collection.  This collection of 12 new nail polish shades is inspired exclusively by one distinct setting in The Hunger Games ? the Capitol of the nation of Panem.  Awash in lavish fashion, food, and entertainment, Capitol citizens enjoy extreme cosmetics and body modifications, bold wigs, and outlandish costumes.

Det er lenge siden jeg har gledet meg VELDIG til en ny kolleksjon med neglelakker. Men denne her, den gleder jeg meg helt SINNSYKT til. Jeg elsker fargene og synes de passer perfekt. Kan faktisk tenke meg å kjøpe alle sammen.
De jeg har mest lyst på er: Smoke and Ashes, Harvest moon, Riveting, Electrify, Luxe and Lush og Foie gras.


Kolleksjonen vil være tilgjengelig rundt mars 2012, sannsynlighvis hos transdesign/nailsupplies, nailetc.com og andre nettsider :) Holder dere oppdatert!

Hva synes dere? Er dere like gira som det jeg er? :lol:

 

 
China glaze - Twinkle lights

China glaze sin julekolleksjon 2011 heter Let it Snow og består av 12 lakker. Vi fikk jo faktisk se bilde av denne kolleksjonen allerede i januar, og jeg var ikke sånn veldig begeistret for den da. Har ikke skiftet mening, og av 12 lakker så har jeg bare kjøpt 3 stykker.
Jeg får julestemmning av alle lakkene, men jeg synes at jeg har sett de fleste lakkene før eller noen som ligner veldig. 

 Den ene lakken jeg kjøpte heter China glaze - Twinkle lights og er en glitterlakk med masse små runde glitter i fargene grønt, rødt og gull. En glitterlakk som passer veldig godt rundt juletiden synes jeg :)
Lakken er lett å påføre, og synes glitteret fordeler seg jevnt og fint utover neglen. Siden denne lakken har en gjennomsiktig basefarge trodde jeg at jeg måtte ha ihvertfall 3-4 lag for at det skulle dekke neglene helt.. Men der tok jeg feil. På bilde har jeg påført 2 lag og synes det ser ganske bra ut. Synes ikke den brukte veldig lang tid på å tørke.

 

Hvis man ikke vil ha denne lakken på alene så kan man bruke den over en annen basefarge. Her har jeg påført 1 lag av Twinkle lights over en svart, hvit, rød, grønn og blå basefarge.

China glaze sine lakker får du i Norge kjøpt hos Kicks for 99 kr. Eller på nett hos nailsupplies for 2,99$ som er ca 18 kr.

Blir dette for mye glitter eller likte du den? :)

 

 

Husk å melde deg på giveawayen jeg har nå. Siste dag imorgen: LINK
 
 

China glaze - Midtown magic

Fy søren for et møkkavær det har vært i Oslo idag. Det har regnet noe så sinnsykt i noen timer nå. Føler at høsten kommer krypende ganske fort om dagen...

Dagens lakk er hadde jeg på en dag det var sol, som dere ser på bildene. Den heter China glaze - Midtown magic, er fra China glaze sin Metro kolleksjon og er fra downtown settet. Den er veldig mørk brun  (så mørk at den nesten er svart) og den er full av glass flecks i rødt og gull. En litt uvanlig lakk, som jeg synes er finest i sola/lyset. Den er godt pigmentert, trengte bare å påføre 2 lag. Jeg synes de andre lakkene jeg har prøvd fra Metro kolleksjonen har vært litt tjukke i konsistensen, men denne var ikke det. Den var lett å påføre, og tørket også fortere enn de andre fra samme kolleksjon.

bilde tatt i solenPris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies  eller nailetc

 

Hva synes dere om denne? :)

China Glaze - Urban - night

Var tydelig at lakken jeg postet igår falt i smak. Gøy å se at så mange av dere også likte den like godt som meg :)
Og var noen som kommenterte at de hadde sett den i Norge. På Cubus, og på et parfymeri i Fredrikstad, så er dere interessert finner dere den kanskje i Norge.

Var innom H&M på Oslo city idag og kjøpte med meg Isadora lakkene. Åhhh, nydelige. Tenkte jeg bare skulle gi beskjed om at de står ikke på noe eget stativ for høst nyhetene ennå, men sammen alle de andre Isadora lakkene :)
(jeg gikk nemlig å lette litt før jeg fant de...)

Dagens lakk heter China glaze - Urban - night og er fra China glaze sin Metro kolleksjon, uptown settet. Dette er en mørk lilla creme lakk. Jeg er så utrolig svak for lilla neglelakker, og denne er så utrolig fin. Fargen er jo ikke super spesiell, men for meg så er den en vinner. Perfekt til høsten for noen kanskje, perfekt året rundt for meg :lol:
Men ja, det må jo være noe negativt med den.. Jeg synes konsistensen er litt for tjukk. Men den er fortsatt veldig lett å påføre. Tror bare jeg skal tilsette litt neglelakktynner neste gang jeg bruker den. Jeg har påført 2 lag. Jeg synes tørketiden var helt OK, ikke den kjappeste lakken. Men heller ikke den tregeste.


Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies  eller nailetc

Hva synes du om denne? :)

China glaze - Loft-y Ambitions

Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker den måten jeg har begynt å skrive innleggene på eller ikke. Hmm. 
Blir så teit når jeg glemmer å ta bilde av flasken og det bildet kommer dagen etter istedet (sånn som idag :lol:).

Uansett, China glaze - Loft-y Ambitions er også fra China glaze sin Metro kolleksjon, og er fra Downtown settet. Dette er en NYDELIG burgunder farget lakk med shimmer i sølv. På forhånd hadde jeg sett meg ut noen favoritter fra denne kolleksjonen og dette var en av de. Og den failer ikke, den er nydelig. Er i veldig høsthumør om dagen når det gjeder neglelakk så denne her passer perfekt til mitt humør. Den er nydelig i skyggen, og enda finere i solen :)
Den er godt pigmentert, påførte 2 lag og det holdt lenge. Konsistensen er litt tjukk, men den er fortsatt veldig enkel å påføre. Tørketiden kan man heller ikke klage på, for den tørket fort.

Bilde tatt i skyggen.

Bilde tatt i solen.

Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies, Transdesign, nailetc


Hva synes dere om denne fine fargen? :)

China glaze - Skyscraper

Endelig har noen av China glaze Metro lakkene dumpet ned i posten min :D Begynner med en av de jeg er mest fornøyd med.

 

 

Navn: China glaze - Skyscraper
Pris: 2,99$ (nailsupplies og transdesign) 4,99 $(nailetc)
Butikk: Nailsupplies Transdesign Nailetc

Denne lakken er altså fra China glaze sin høstkolleksjon som heter Metro. Metro kolleksjonen består av 12 lakker som er delt opp i 2 forskellige sett. Downtown og Uptown. 2 glitterlakker, 3 shimmerlakker og 7 cremelakker. Jeg har kjøpt litt fra begge settene, men etter å ha sett swatches av de andre lakkene så er det noen fler jeg har lyst på har jeg funnet ut.
Skyscraper er fra Downtown settet og er en lakk med glitter i sølv og blått som er i en mørk blå basefarge. Ahh, jeg synes denne lakken er så utrolig fin. Kan tenke meg at den er like fin på tåneglene som den er på fingerneglene. Det teite med glitterlakker er jo måten de må fjernes på. Men med foilemetoden går det ganske greit :)

Pigmentering:
Den er kanskje litt dårlig pigmentert etter min smak, jeg har påført 3 lag på bilde for at fargen skulle bli litt mer intens. Det går fint med 2 også, men da er ikke fargen like sterk.

Konsistens/påføring:
Jeg synes faktisk denne var ganske seig i konsistensen, og det var ekstremt viktig å vente til lagene hadde tørket HELT før jeg påførte et nytt hvis ikke ble det bare ujevnt og vanskelig å legge på enda et lag.

Tørketid:
Den tørket overaskende fort, ihvertfall siden jeg synes den var tjukk i konsistensen.

En perfekt glitter høstlakk?

Hva synes du? Har du også kjøpt deg denne? :)

China glaze - Lubu heels

Håper alle har hatt en fin helg :) Jeg hadde en kjempe fin helg, og en elendig søndag. Kan ikke huske sist jeg var så fyllesjuk som igår. Orket ikke å åpne neglelakkfjerneren for å fjerne neglelakken engang. Æsj, typiske "Jeg skal ALDRI ALDRI ALDRI drikke mer" dagen var det igår. Idag er formen bedre og har fått tid til å rydde litt i neglelakksamlingen min. Har veldig mange neglelakker jeg ikke har prøvd, så håper jeg får litt tid snart til å teste ut mange av de. Er så synd at de bare står der uten at jeg får prøvd de :lol:


Navn:  China glaze - Lubu heels
Pris: 2,99$ (16,05 kr)
Butikk: Nailsupplies

Neglelakken jeg skal vise dere idag er fra China glaze og heter Lubu heels. Jepp, dere som tenkte at denne har noe med Louboutin sko har helt rett. For noen år siden var det veldig populært med "Louboutin" negler. (Svart på forsiden av neglen, og rødt på undersiden av neglen. Funker best med lange negler).  Og China glaze kom i 2007 ut med et sett til å lage "Louboutin negler", China glaze - Ruby pumps og China glaze - Lubu heels.
Lubu heels er en svart neglelakk med rødt glitter. Glitteret synes best i solen, men jeg liker hvordan det ser ut i skyggen også. En veldig spesiell neglelakk, får litt "vampyr" feeling av den. Elsker den!! Liker spesielt at det ikke er for mye rødt glitter, men akkurat passe til at neglelakken blir veldig spesiell. I og med at det var glitter i den trodde jeg at det ville bli litt vanskelig å fjerne den, men jeg var ikke noe problem.Pigmentering:
Fargen er litt svak til at det faktisk er svart i den. 2 lag blir for lite, men 3 lag er perfekt. Kan kanskje være lurt å ha en svart neglelakk under den?

Konsistens/påføring:
Den er litt tynn i konsisensen, ikke veldig tynn. Men såpass tynn at man legger merke til det. Den var veldig lett å påføre selvom den var litt tynn. Den la seg pent på neglen og glitteret følger bra med på børsten så man slipper å "fiske" etter det i flasken.

Tørketid:
Den tørket veldig fort, ikke noe å klage på her.

 

En nydelig lakk som kommer høyt opp på listen av fine mørke farger :D

Bilde tatt i solen.Bilde tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? :D

China glaze - Thunderbird

Denne er så fin at den trenger et nytt innlegg med bedre bilde.

China Glaze - Thunderbird hører til Retro Diva kolleksjonen som kom ut sommer 2009. Dette er en kolleksjon med 12 forskjellige shimmer lakker med metalisk look.  Jeg har en til lakk fra denne kolleksjonen som jeg også skal vise på nytt så fort jeg har mulighet. Kan fortelle at den andre jeg skal vise er en av mine favoritt lakker :)

Som dere sikkert ser er Thunderbird en metalisk rød neglelakk. Det er et eller annet med denne lakken som jeg synes er spesielt. Vet ikke hva det er, men vet ihvertfall at jeg elsker denne fargen. Tror ikke jeg har noen som ligner på denne. Og den er snart brukt opp faktisk, så må kjøpe meg en ny en :lol:

Å påføre denne går veldig lett, er ikke noe problemer med konsistensen og jeg har påført 2 lag på dette bildet.Tørker fort gjør den også. Bildet er tatt i solen, så i skyggen er den litt mørkere.

 


Hva synes du om denne fargen? Er du like betatt som det jeg er?


China Glaze - 108 Degrees

China glaze - 108 degrees er fra China glaze sin Island Escape kolleksjon. Denne kolleksjonen består av 4 micro glitterlakker og 2 cremelakker. Jeg elsker sommer og varmen, og denne kolleksjonen får meg virkelig til å elske sommern enda mer. I år blir det første gang jeg ikke skal reise til syden, håper virkelig det fine været vi har hatt i det siste holder seg HELE sommern. Får håpe turen til USA til høsten blir like bra som en sommerferie og at det fortsatt er bra vær i Florida da :)

Tilbake til 108 degrees, dette er en fusia rosa farge med masse rosa microglitter.
Denne er rett og slett nydelig, jeg blir lykkelig av å se på neglene mine. Påføringen gikk veldig bra og jeg påførte 3 lag.
Den kan minne meg litt om Ahoy fra anchors away kolleksjonen, bare at denne er mye mer rosa.Hva synes dere? Får dere en sommerfølelse?

China glaze - Island Escape - The Leopard Manicure

China glaze har laget en tutorial på hvordan du kan lage leopard mønstrede negler. De har brukt farger fra Island Escape kolleksjonen som kommer ut i april. Jeg synes det ble utrolig stilig, og når jeg ser fargene i bruk gleder jeg meg enda mer til å få prøvd de ut :D Det har allerede kommet ut swatches fra denne kolleksjonen hos noen amerikanske neglelakkbloggere, og jeg tror nesten at jeg kommer til å kjøpe alle 6 fargene for disse ser friske og sommerlige ut. Ååh, nå gleder jeg meg ekstra mye til sommern :D

Hva synes dere? Likte dere litt funky leopard negler, eller ble det for mye farger?

Nail art - fjær

Som sagt kjøpte jeg litt fjær her om dagen på Panduro. Og nå har jeg fått prøvd de ut. Dette er første forsøk, og det var litt vanskelig å få fjæren til å ligge "perfekt". Skal helt klart prøve dette flere ganger og se om jeg finner en lettere måte. Har bestilt fjær som er beregnet på nail art, så håper det går bedre med de. De fra Panduro var litt tjukke, så det var VELDIG lett å kjenne fjæren på neglen.


Jeg er inne i en periode hvor jeg elsker fjær. Begynner å få en fin samling med av øredobber med fjær på. Så blir veldig stilig når du har fjær på neglen og i ørene :D
Når jeg har fått testet de nye fjærene så tenkte jeg å lage en tutorial på hvordan jeg gjør det.


Hva synes du? Kunne du tenke deg å prøve ut dette?

China glaze - Towel boy toy

China glaze - Towel boy toy er en turkis neonfarge fra Poolside kolleksjonen som kom ut i 2009(kolleksjonen består av 6 forskjellige neonfarger). Fargen er virkelig fin, og shimmeret gjør lakken ekstra fin når du legger topcoat over.
Det negative med denne lakken er konsistensen. Den er veldig tynn og svak, så for at det skal bli fint på neglen må du påføre en del lag. Jeg påførte 4.

Dette er som sagt en neonfarge, og når den tørker ser det ut som det er en litt matte neglelakk.

u.blits og u. topcoat.


m.blits og u topcoat.

m.blits og med topcoat.


Har du noen neonfarger? 
Ps: Det var gøy å se at det var så mange som likte OPI ds - Reflection. Hyggelig med så mange kommentarer :)

China Glaze - Ruby pumps

China glaze - Ruby pumps er virkelig en skatt. Denne nydelige fargen er også fra Wizard of Ooh Ahz kolleksjonen.
Jeg tror dette er en av de neglelakkene jeg har brukt mest. Den finnes ikke ord for hvor fin denne er. Den er super lett å påføre, og jeg har lagt 3 lag. En vinner!!

uten blits

Her ser dere litt av det fine glitteret :D

Har du denne skatten? :D

China Glaze - Dorothy who?

Dorothy who? hører også til China Glaze sin Wizard of Ooh Ahz kolleksjon. Denne fargen er den jeg hadde forutsett at jeg kom til å like best av fargene fra denne kolleksjonen. Og jaggu hadde jeg ikke rett. For en nydelig blåfarge :D Masse blått glitter og en god del av sølv micro glitter. VAKKERT er alt jeg har å si!!
Jeg påførte 3 lag, og synes denne var mye lettere å legge enn c-c-courage!

Når jeg var i byen idag gikk jeg innom Panduro for å se om jeg fant noe spennende. Dette ble med meg hjem:
2 pakker med fjær og en saks med et spesielt mønster. Når jeg kom hjem og hadde tatt en ekstra god titt på fjærene fant jeg vel egentlig ut at disse er ganske store, men skal se om jeg får til å bruke de fordet.Hva synes du om Dorothy who? Kunne du tenkt deg den neglelakken?

China glaze - Flyin' high

China glaze - Flyin' high er fra Up and Away kolleksjonen som kom ut ifjor. Når den kom ut kjøpte 3  farger tror jeg, men har etterhvert fått samlet noen flere.  Denne kolleksjonen består av en haug med creme pastellfarger.  Jeg er super fornøyd med kvaliteten på de jeg har, og liker du pastellfarger er disse å anbefale.

Flyin' high har en nydelig lys Teal/aqua farge.
Første bilde er med blits, og andre bilde er uten blits. Har påført 3 lag.

Har du en farge fra denne kolleksjonen?China Glaze - c-c-courage

Wow, dette er en spesiell neglelakk!!
Først litt info:
China Glaze - c-c-courage
er en del av Wizard of Ooh Ahz kolleksjonen som kom ut i 2009. China Glaze Wizard of Ooh Ahz kom først ut i 2001 (?) men når det kom ut en ny versjon av Wizard of oz filmen kom China Glaze også ut med nye neglelakker. Neglelakkfans hadde lenge mast på China Glaze om å få denne kolleksjonen utgitt på nytt. Neglelakkene fra 2001 kolleksjonen var veldig HTF(hard to find) og det at China Glaze hørte på folket og kom ut med kolleksjonen på nytt synes jeg er utrolig bra :D  Fargene ble gitt ut på nytt med ny formula(ekstrem lik de gamle lakkene).
Jeg har ingen fra 2001 kolleksjonen men har fått samlet meg 4 av den nye. C-c-courage har en nydelig lillafarge. Det jeg synes er spesielt med denne er at det er micro glitter i sølv, og man kan faktisk kjenne glitteret når du tar på neglen. Har påført 3 lag, og synes den var litt slitsom å legge. Litt for lang tørkedtid for min smak. Men alt i alt, en veldig fin lakk. Bare ikke av mine favoritter :)Hva synes du?

China Glaze - Princess grace + holo lakker fra Make up store

Dagens negl er fra China glaze og heter Princess grace.
Dette er en veldig lys rosa lakk. Noen ganger kan du faktisk se litt lillaskjær i den. På avstand så ser det nesten ut som du har perlemorfargede negler. En veldig søt lakk, som er fin å bruke når du vil ha en farge som ikke er veldig intens.

Etter Karianne har lagt ut de fine bildene av holo lakkene fra Make up store måtte jeg ta meg en tur innom Kicks på Storo idag. Fikk kjøpt med meg 3 av holo lakkene.
Velkommen hjem Greta, Siw og Madeleine :lol:

(de var utsolgt for Britta og jeg kjøpte den siste Madeleine. Det var 2-3 igjen av Siw og Greta. Spurte om når de får inn nye igjen, og det gjør de om ca 1-2 uker).
Opi - Katy Perry kolleksjonen var nesten tømt helt. Var kun 2 igjen av The one that got away, resten utsolgt.
Kicks har også inne China Glaze sin Anchors away kolleksjon. Den var nesten ikke rørt.

God helg alle sammen :)

Ikke glem konkurransen jeg har nå: Trykk

China glaze Anchors Away swatches - del 3

Dette er Starboard. En gress grønn jelly/creme lakk. 3 lag.
I forhold til de andre lakkene jeg har fra Anchors away kolleksjonen synes jeg konsistensen på denne var litt tjukk.Dette er Hey sailor.
Denne er utrolig pigmentert. Det kunne holdt med 1 lag, men får å få den jevn og fin la jeg 2 lag.
Hvis du er på utkikk etter en godt pigmentert rød farge anbefaler jeg virkelig denne.

Har du lyst til å se swatches fra de andre lakkene fra Anchors away kolleksjonen kan du gjøre det her:
Del 1
Del 2

 

 

China glaze - grape pop

Etter at hun som skriver bloggen nailit.blogg.no la ut bilder av China Glaze - grape pop kom jeg på hvor glad jeg er i denne fargen. Har vist den en gang før på bloggen, men dere har ikke skade av å se denne fine lakken en gang til :D

I tilegg la jeg over litt svart neglelakk på skrått.

Denne fargen er verdt å få meg seg for den er nydelig :D

China glaze - Romantique

(update innlegg)

Disse 3 fargene kommer fra china glaze - Romantique 2009 kolleksjonen. Jeg liker fargene utrolig godt, og vurderer å kjøpe noen flere fra samme kolleksjon.
Det var noen som ville at jeg skulle lage et innlegg om hvor og hvordan jeg tar bilde av mine lakker. Skal prøve å få til det iløpet av neste uke :)

China glaze - Admire

China glaze - Devotion

China glaze - Cherish
Dette er faktisk den førse China glaze lakken jeg kjøpte.Når jeg våknet idag og så ut av vinduet og så at det snødde i alle retninger dro humøret mitt rett i kjellern. MEN så fikk jeg den hyggelige beskjed om at jeg har vunnet alle lakkene fra OPI - Katy Perry sin kolleksjon + Black shatter. Da snudde humøret ganske fort. Kan ikke tro at jeg har vunnet disse. Er utrolig glad nå :D

China Glaze Metro Collection høst 2011

Når bildene av disse neglelakkene fløy rundt på twitter sist uke begynte jeg virkelig å smile.
Det er et eller annet med de som virkelig tiltrekker meg. Uansett hvor mye jeg gleder meg til sommeren, så gjør disse lakkene at jeg gleder meg utrolig til høsten :)

De jeg har mest lyst på er:
- Skyscraper
-Urban-Night
- Midtown Magic
- Street Chic
- Traffic Jam
- Concrete Catwalk
- Westside Warrior
- Tredsetter

Noen av disse fargene som tiltrekker deg?

Bildene er fra http://lackat.blogg.se/ og http://neglelakkmani.com/

China glaze - First mate + negldesign

Jeg er 100% sikker på at jeg har postet dette designet før, men jeg finner det ikke igjen. Har jeg postet det før? Isåfall skrik ut så jeg slipper å dobbeltposte dette ;p

Etter å ha gått med China glaze - First mate noen dager så ville jeg ha en liten forandring.Fant fram litt vanlig teip og China glaze - devotion. Teipet neglene, lakket med Devotion over teipen og sånn ble det tilslutt:Synes det ble et veldig enkelt og elegant design :)

Dagens negl - China glaze - Ingrid (+matte)

Dagens negl er fra China glaze og heter Ingrid. Den er fra Vintage Vixen kolleksjonen som kom ut i høst.

Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits
Bilde 3: nærbilde, m blits

 Her har jeg lagt China glaze Matte magic over.
Bilde 1: med blits
Bilde 2: nærbilde, m blits

En nydelig brunfarge. Denne kommer langt opp på listen av mine favoritter :)
Likte du denne fargen?

China glaze Anchors Away swatches - del 2

Her kommer resten av bildene av neglelakkene fra China glaze Anchors Away kolleksjonen som jeg kjøpte.
Hvis du vil se første innlegget trykk her: trykk

Dette er First mate, en dyp blå creme farge. Har 3 lag.
En favoritt, som jeg nok kommer til å bruke mye iløpet av våren.
Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits
Bilde 3: nærbilde, m blits

 

Dette er sea spry, en lys blå med litt shimmer. Har 3 lag.
Når jeg så denne i flasken falt jeg pladask for den, men synes ikke den var like fin på. Hadde litt problemer med å fange shimmer'n i den også.
Dette er Sunset sail, en lys fersken med litt shimmer. Har 3 lag.
Her dere, her har vi favoritten min. Denne lakken kommer til å bli brukt MASSE. Elsker fargen. Og liker at det ikke er veldig mye shimmer, men akkurat passe. Selvom jeg ikke er glad i å bruke samme neglelakk i flere dager(les: 4++) så tror jeg at dette er en lakk jeg kan bruke i over en uke. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker denne lakken.
Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits
Bilde 3: nærbilde, m blits
Hvem likte du best av disse?
Din favoritt av alle jeg har swatchet fra kolleksjonen? (del 1)
Min er helt klart Sunset sail!

China glaze Anchors Away swatches - del 1

Endelig kom pakken jeg hadde forhåndsbestilt hos transdesign. Hadde bestilt 5 farger fra China Glaze Anchors away kolleksjonen. Her kommer swatches av 2 av neglelakkene.
Deler det opp for at det ikke skal bli for mye bilder i et innlegg.

 

Dette er Lighthouse, en gul/gull glitterlakk. Har 3 lag.
Jeg er ikke så veldig glad i gule farger, pga da ser jeg bare gul og bleik ut. Men denne fargen likte jeg utrolig godt.
Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits


 

Dette er Ahoy!, en lys rosa glitterlakk. Har 2 lag.
En av mine favoritter fra denne kolleksjonen. Minner meg om jordbær og bringebær om sommern.
Bilde 1: med blits
Bilde 2: uten blits
Bilde 3: nærbilde, m blits(swatches av de 3 andre kommer iløpet av uka)

Hvilken av disse likte du best?

Dagens negl - China Glaze-Foxy

Dagens negl er fra China glaze og heter Foxy. Den er fra Vintage Vixen kolleksjonen som kom ut i høst :)
En utrolig fin farge etter min mening.

Med blits


Uten blitsNærbildeEtter å ha tømt armen min for blod hos legen idag(blodprøve) synes jeg så synd på meg selv at jeg dro å kjøpte meg noe jeg har hatt lyst på lenge.
Følg med videre så får dere se resultatet :)
China Glaze summer 2011 collection

Er det noe jeg virkelig savner så er det sommer, slippe å gå ut med 1000 lag med klær og tørre hender.
For snart 1 år siden så var jeg på Bali i 3 uker. Det hadde virkelig gjort seg med 3 uker der i år også!

Men, la oss drømme oss bort og ta en titt på China Glaze sin sommerkolleksjon som slippes i april  USA.
(aner ikke om de kommer til Norge)


Island Escape
Består av 6 farger:

  • Papaya Punch ? Orange creme
  • 108 Degrees ? Rosa glitter
  • Seniorita Bonita ? Lilla glitter
  • Blue Iguana ? Turkis/blå glitter
  • Cha Cha Cha ? Grønn shimmer
  • Electric Pineapple ? Gul creme

Jeg har faktisk lyst på alle disse. Men skulle jeg valgt 2 farger måtte det blitt Seniorita Bonita og Blue Iguana.

Ser du noen favoritter?

 

Dagens negl

Dagen negl er fra China Glaze og heter Princess Grace.
Har ikke kommet et innlegg på noen dager pga jeg har vært så sliten. Kyssesyken tar fortsatt mye av energien min desverre.
China Glaze - Thunderbird

Her kommer swatches av China Glaze - Thunderbird. En nydelig rødfarge :)
Hva synes dere?


Lilla neglelakk - China Glaze - Grape pop

En nydelig lilla farge etter min mening.
Hva synes du?
China Glaze - Four leaf clover

Jeg har vist denne en gang før, men ble ikke fornøyd med bilde. Så her kommer noen bedre :)
(PS: den er litt mørkere uten blits og i skyggen)

Prøvde også China Glaze - Matte Magic over. Synes det ble ganske stilig.

China Glaze - Four leaf clover

En nydelig sommer neglelakk :)


Hot or not: Gul neglelakk

Hot or not?

China Glaze - Happy go LuckySom dere sikkert ser har jeg klipt ned neglene mine :) De begynte å bli veldig missfargede så følte for å starte på "nytt" med de :)

Hot or Not - Oransje neglelakk

China Glaze - Peachy Keen
Hot eller not med Oransje neglelakk?


China Glaze Poolside Collection

Denne kolleksjonen skal komme ut i Mai 2010. Se på de fine fargene. Håper Kicks kommer til å ta de inn eller så får man bestille de på nettet :)Towel Boy Toy

Kiwi Coolada

Yellow Polka Dot Bikini

Sun Worshiper

Flip Flop Fantasy

Pool Party

China Glaze - Ruby Pumps

China Glaze - Ruby Pumps
Jeg har offisielt fått en ny favoritt neglelakk. Se på den skjønnheten her dere!!


0292Det var ekstremt vanskelig å få til et bilde som viser hvordan den ser ut i virkeligheten. Så derfor poster jeg bilder som noen andre har tatt også. Fargen ser mest ut som den på det første bildet. Og på det andre bildet ser man alt glitteret som er i den.

chinaglazerubypumps

bc72888020726990lamplight1

NOTD - China glaze: Coral star

Dagens negl:
China glaze: Coral star

 

01020122
Dagens negl - China Glaze - Fly

Her er dagens negl:  China Glaze - Fly # 723
En strålende fin rosafarge. Rett å slett en strålende neglelakk.

0032


Oppsumering:
Konsistens: Tynn og fin konsistens som legger seg fint på neglen
Pris: 99 kr - Helt ok pris
Karakter: 5 - Den legger seg fint på neglen og man merker godt at det er neglforsterker i den. Men jeg hadde faktisk 4 lag for å få en ganske sterk rosafarge.

Dagens negl - China Glaze - Drastic

Først og fremst, beklager for at toturialen ikke er kommet ut ennå. Den kommer i morgen :)

Her er dagens negl:

China Glace - Drastic - # 056 - Core Collection

Det var utrolig vanskelig å få bilde av hvordan fargen egentlig ser ut. Men det dere ser på bilde er veldig likt hvordan den ser ut i virkeligheten.
Plommerød og en kjempe fin høstfarge :)

0111
70363chinaglazedrastic
hits