Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Chanel

Vårlakker fra Chanel

Chanel sin vårkolleksjon heter heter Harmonie de Printemps og den inneholder 3 lakker. Jeg var så heldig at jeg fikk May i gave og June hadde jeg så lyst på at jeg kjøpte den selv. Kvaliteten på Chanel sine lakker varierer veldig synes jeg, har noen som begynner å flasse av bare jeg ser på de mens andre kan jeg ha på i flere dager uten at de begynner å flasse av. Det er sjeldent jeg betaler over 200 kr for en neglelakk som jeg ikke alltid er fornøyd med kvaliteten på, men når chanel kommer ut med noen farger jeg MÅ ha, så bare MÅ jeg kjøpe de :) (PS; de er også fine å ønske seg i gave når noen du kjenner har vært ute å reist ;) )

Dette er Chanel - May. En tyggegummi rosa cremelakk. Jeg synes denne var litt tykk i konsistensen. Når du påfører den er det viktig å la den tørke HELT før du påfører neste lag med lakk så den ikke streker seg. Den brukte litt tid på å tørke og er godt pigmentert så to lag holder.


Dette er Chanel - April. En bringerbærrød cremelakk vil jeg si. Jeg synes denne fargen er nydelig og gir meg skikkelig vårfølelse. Får lyst til å sette meg ut i solen med et skjerf rundt halsen og spise bringebær :)
Konsistensen på denne er mye bedre enn May sin. Den er faktisk det jeg vil kalle helt perfekt. Den legger seg kjempe fint på neglene og er ikke vanskelig å påføre i det hele tatt. Ikke for tynn, og ikke for tykk. Denne er også godt pigmentert, er du nøye holder det med et lag men jeg har valgt å påføre to lag. Den tørker også fortere enn May.
Chanel sine lakker får du kjøpt hos diverse parfymerier til rundt 200kr.

Husk at du nå kan følge bloggen på facebook. Kan fortelle dere at premien konkurransen vil inneholde (når det er 100 likes på facebook) blir noen av lakkene som har blitt kåret til månedens neglelakk :) Trykk HER for å komme til facebooksiden.

Hva synes du om fargen på disse lakkene? :)

 

Chanel - Quartz

Her er den andre Chanel lakken jeg fikk fra USA :)

Navn: Chanel - 525 Quartz
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Denne her er også fra Chanel sin høstkolleksjon.  Er litt usikker på når den kommer til Norge, mener å huske det var august/september. Chanel - Quartz er en sølv/beige shimmer lakk. Jeg tror ikke at jeg har en eneste lakk som ligner på denne, den er ikke så spesiell. Men jeg synes den var nydelig i flasken og fikk veldig høststemning av den. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe Chanel - Peridot (den siste fra høstkolleksjonen), men for hver gang jeg ser swatches av den får jeg litt mer lyst på den. Hmf, spørs nok ikke om jeg ender opp med den også  :lol: 

Pigmentering:
Den er ganske lys, så jeg måtte påføre 3 lag. Det hadde ikke skadet å påføre 4 lag heller faktisk.

Konsistens/påføring:
Jeg er ganske skuffet over konsistensen, synes den var kjempe tynn. Litt vanskelig å påføre også, men tar du deg god tid så går det greit. Og det er veldig lett å få merker etter børsten :( Her må man være forsiktig.

Tørketid:
Den tørket veldig fort. Men det skulle bare mangle siden konsistensen var så tynn.

Ble litt skuffet over denne her, den er ikke like fin på neglene som jeg synes den er i flasken og kvaliteten er ikke så veldig bra til å være Chanel. *tommel ned* ;/


Hva synes du? Har du tenkt til å kjøpe denne?

Chanel - Graphite

Navn: Chanel - 529 Graphite
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Chanel - Graphite er 1 av 3 lakker fra Chanel sin høstkolleksjon. De to andre er Peridot og Quartz. Graphite og Peridot er LE (limited edition) lakker så er du interessert i disse burde du kjøpe de før det er for seint.
Graphite er en metallisk grå "foil" lakk med mye shimmer. Det skal vist være litt gull flak i den også, men jeg har vanskelig for å se de på neglene. Jeg får veldig høst feeling av denne og gleder meg masse til å bruke den i høst. Er inne i noen dager hvor jeg liker mørke farger, og denne lakken elsker jeg. Jeg var så heldig at en vennine kjøpte to av lakkene til meg når hun var i USA. Er litt usikker på når de kommer til Norge, mener å huske det var august/september.

Pigmentering:
Denne lakken er godt pigmentert. Har påført 2 lag, og det holder lenge med 2 lag.

Konsistens/påføring:
Jeg synes denne er litt tynnere i konsistensen enn de andre Chanel lakkene jeg har. Men konsistensen er perfekt uansett. Den er veldig lett å jobbe med og legger seg veldig fint på neglen. Noe som jeg synes gjør påføringen ekstra lett er børsten til Chanel lakkene. Den er perfekt for mine smale negler.

Tørketid:
Den tørket veldig fort.

En nydelig lakk fra Chanel, som er finest i virkeligheten. Dette bildet er tatt i skyggen, den "glinser" mye mer i solen.

Får du også en høst feeling av denne? :)

Chanel - Morning rose

Når jeg så bildene av Chanel sine "Les Fleurs d'été" lakker hadde jeg egentlig mest lyst på den gule Mimosa, men når jeg så Chanel - Morning rose i butikken så ombestemte jeg meg fort. Jeg har ingen lakker som ligner på denne og det er noe spesielt med den. Hadde også veldig flaks, for dette var den siste de hadde igjen i butikken jeg kjøpte den i.

Chanel - Morning rose er en lys coral/rosa shimmer lakk med små gull flak. Synes fargen passer veldig til våren/sommer og det er en lakk som ikke skriker og er fin å ha på når man vil ha en lakk som er litt "nedtonet".
Jeg har påført 3 tynne lag og konsistensen på denne er helt ok. Synes kanskje den kunne vært litt tynnere, men det er ikke ubehagelig å påføre den. Tørketiden overrasket meg litt, hadde trodd den skulle bruke litt tid på å tørke men det gjorde den ikke. Og må bare kommentere børsten på Chanel lakkene. De er perfekte for oss som har smale negler, OPI og China Glaze har litt bredere børster som kan være et problem for de med smale negler.

Denne lakken er så fin at den får dere 3 bilder av. Vet at dette kommer til å bli en lakk jeg vil bruke mye i sommer :)

bilde tatt i skyggen ute.


bilde tatt i skyggen inne.


nærbilde tatt i skyggen inne.


Chanel - Morning rose får du kjøpt blandt annet hos Esthetique og andre parfymerier til rundt 200 kr.


Hva synes du om denne søte fargen? :D

Chanel - Vendetta

Chanel - Vendetta er en av mine favoritter fra Chanel. Dette er en lakk som kom ut våren 2009, har hatt den en stund men bare ikke fått vist bilder av den ennå.
Det er en auberginefarget creme lakk med litt shimmer. Den kan nesten se svart ut siden den er så mørk, men den har et utrolig fint gjennskinn av lilla. Jeg elsker rett og slett denne fargen, og selvom det var veldig trist vær igår så fikk denne meg i godt humør. Merkelig siden den er så mørk, men er noe spesielt med den.
Den var utrolig lett å påføre og 2 lage holder masse. Det negative jeg har å si om denne er at den fort begynner å flasse av neglene. Kanskje ikke en lakk jeg vil satset på å ha på i over 4 dager. I tilegg er den så mørk så er viktig å ha en god basecoat under så du ikke får VELDIG missfargede negler etter å ha brukt den.

Dette bildet er tatt i sterk sol. Her ser man shimmeret veldig lett og den ser ikke så mørk ut.


Dette bildet er tatt i overskyet vær, og sånn ser fargen ut inne også. Veldig mørk og nesten svart, men man ser fortsatt at den er lilla.


Chanel - Vendetta får du kjøpt blandt annet hos Esthetique og andre parfymerier til rundt 200 kr.

Lyst til å vinne ORLY cuticle therapy creme? Meld deg på HER.

Har du denne fargen, for mørk for din smak eller likte du den?

 

Chanel - 513 Black pearl + MCR

"Er det noe du ønsker deg?" Spurte min far om før han reiste på guttetur til alpene i Østeriket.
- CHANEL BLACK PEARL ble ropt ganske fort, og igår kom han hjem og ønsket mitt har blitt oppfylt :D

Selvom det finnes hundrehvis av bilder og omtaler om denne lakken ute i neglelakkbloggverden skriver jeg alikevel noen ord om den.

Fargen er nydelig teal og med mikro shimmer. Den ser akkurat ut som en svart perle (black pearl <- skjønte dere navnet? :D),
Det er veldig lett å få striper etter børsten, så jeg påførte 3 lag for å få det jevnt og fint. Det hadde egentlig holdt med 2 lag. Jeg skal innrømme at jeg ikke liker børsten, den er litt ubehagelig å bruke. Synes den er for tynn og det er litt vanskelig å legge lakken fin. I tilegg er konsistensen litt tykk. 
Men alt i alt synes jeg denne fargen er nydelig, og liker du mørke farger så anbefaler jeg deg å kjøpe denne :)

Ikveld skal jeg på My Chemical Romance konsert. Ahh, endelig :D Jeg husker fortsatt at jeg satt hjemme i senga mi og gråt siden jeg ikke fikk sett de når de spilte på Hove i 2007........ Da var jeg skikkelig blodfan. Det er jeg ikke nå lenger, men jeg hører fortsatt på musikken deres. Jeg gleder meg til å se Oslo spektrum ta helt av :D

Har du Chanel Black Pearl?
Skal du på MCR konserten?

Chanel - Paradoxal

Chanel - Paradoxal 

Har du lyst til å prøve å ta bilde av en neglelakk som er vanskelig å ta bilde av? Da kan du prøve deg på denne her.
Og lyset er jo ikke akkurat det beste om vintern så måtte ta bilder inne. Om vintern elsker jeg mørke og lilla farger så denne her kommer nok til å bli brukt masse.

 
Chanel 509

Igår kom verdens beste mamma hjem med Chanel paradoxal 509.
Hun hadde ingen anelse om at jeg ønsket meg denne så jeg ble utrolig overasket når hun kom med den.
Swatches kommer ikveld (hvis jeg rekker å ta bilder før det blir mørkt) eller imorgen.

 
hits