Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Catherine Arley

Catherine Arley - 667

Husker dere Catherine Arley lakkene som jeg fikk for en god stund siden? Jeg har fortsatt mange jeg ikke har vist fram og nr 667 er en av de.

Catherine Arley - 667 er en grå middels holografisk neglelakk. Jeg synes denne er veldig fin i skyggen, men den er mye finere i solen. Da glimter den virkelig til ;) Det var ikke noe problem med å påføre den og det holdt med 2 lag.

bilde tatt i skyggen.


Hva synes du om denne fargen? Spesiell eller likte du den? :)

Holo week - dag 6 - Catherine Arley - 674

Hei, håper dere har hatt en fin helg :)
Ble ikke postet innlegg igår pga jobb og familiebursdag. Når jeg endelig fikk satt meg ned rundt halv 10 på kvelden hadde jeg ikke krefter til å blogge.

Wow, vi er allerede kommet til dag 6 av holo week. Det har gått veldig fort, og imorgen har jeg en favoritt jeg skal vise dere.

Dagens holo er Catherine Arley - 764.
Dette er en lys babyblå farge som jeg synes er finest i solen. De andre CA lakkene har vært veldig godt pigmentert, men denne påførte jeg 3 lag av, og kunne godt påført enda ett. MEN fargen er fortsatt nydelig :D
Bildene er tatt i solen uten blits.

Hva synes du? Likte du denne babyblå fargen?

Holo week - dag 4 - Cahterine Arley - 802

Dag 4 av holo week. Catherine Arley 802 er en peach/coral farget holografisk neglelakk. Det er ikke så mye holo i denne, noe som jeg synes passer fargen veldig bra. Jeg påførte 2 lag.
Denne blir nok veldig fin til sommern når man har litt sommerbrun hud :DLikte du fargen?

 

Ps: er det flere som har problemer med blogg.no for tiden? Jeg har OFTE problemer med å logge inn, ofte problemer med å laste opp bilder og generelt går det veldig tregt. hmmm.

Catherine Arley - 805 - Svart holo

Advarsel!!!!: mange bilder.  Mange fine bilder :D

Catherine Arley 805 er en svart middels holo-lakk. I skyggen/inne er ikke holo effekten så veldig synelig. Men ute eller  inne i lyset synes det greit nok. Og det holder lenge for meg for jeg elsker denne fargen. wow wow WOW :D Holoen ses i flere forskjellige farger. Bare sjekk det nederste bildet. Der kan man se alt fra gult til grønt. Denne fargen kommer HØYT opp på listen av mine favoritter.
(alle bilder er tatt i solen)

Hva synes du? Liker du svarte neglelakker?hits