Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Blogg

Flyttet til www.joyful-nails.com

 I april flyttet jeg bloggen over til www.joyful-nails.com, men jeg ser at det fortsatt er nesten 100 stk innom denne gamle bloggen HVER DAG.
Hvis dere vil lese nye innlegg og se fantastiske neglelakker så burde dere heller ta turen innom den nye siden min. Igår postet jeg et innlegg om den fantastiske nye lakken til OPI, nemlig The man with the golden gun. En neglelakk med ekte gull :)

 

www.joyful-nails.com

 

Flyttet til www.joyful-nails.com

Jeg ser at det fortsatt er mange innom denne bloggen her, jeg har ikke sluttet å blogge tilfelle noen lurer på det. Jeg har bare flyttet bloggen til:

 

www.joyful-nails.com

 

Idag kan dere lese om en nydelig holografisk neglelakk fra Make up store :)
 

Jeg har flyttet

Åhh, det er så fantastisk godt å endelig kunne si at JEG HAR FLYTTET :D

To my international reader?s (yes, i can see every single one of you :lol: ), i?m moving my blog. Welcome to my new address:
www.joyful-nails.com

 

Dere som har fulgt bloggen min og fått oppdateringer via blogg.no, det finnes enkle muligheter som gjør at dere alltid vil bli oppdatert når jeg poster nye innlegg på den nye bloggen. (dette gjelder egentlig alle som følger bloggen)

Follow my blog via e-mail: Skriver dere inn e-mailen deres vil dere få en oppdatering via mail hver gang jeg har postet et innlegg.
Facebook: Her oppdaterer jeg også hver gang jeg har skrevet et innlegg, og jeg poster også litt andre ting der som ikke kommer på bloggen.
Bloglovin: Super enkelt å registrere seg der og få oppdatering hver gang jeg poster et innlegg.

 


Konkurranse hos My awesome beauty


Dere som leser den fantastiske bloggen til Halat (My awesome beauty) har sikkert fått med dere at hun har holdt en konkurranse den siste måneden. Konkurransen gikk ut på at man skulle gjenskape et design hun har gjort før. Det var to forskjellige design man kunne velge mellom og jeg valgte å gjenskape det designet som er på bilde over her.

Jeg valgte å bruke noen andre farger enn det Halat har gjort. Jeg gleder meg så UTROLIG mye til sommeren og til at jeg kan bade ute, så jeg ville bruke farger som minner meg om havet om sommeren. Jeg var så heldig at jeg fikk to av fargene fra Chanel sin kolleksjon Les Jeans De Chanel sist uke og disse passet perfekt sammen med den nye lakken min fra Make up store. Disse er altså lakkene jeg endte opp med å bruke, og resultatet får dere se bilder av imorgen :)

 


Er du med i konkurransen til My awesome beauty? :)

Joyful nails på facebook

Som jeg skrev i innlegget igår så er bloggen nå å finne på facebook.
Der kommer jeg til å poste link til innleggene som blir postet på bloggen, bilder av f.eks pakker jeg har fått i posten, design som jeg kommer til å legge ut på bloggen og andre ting jeg vil dele med dere.

Har allerede lagt ut et bilde av noen neglelakker jeg fikk i posten idag, 8 lakker fra China glaze - Hunger games kolleksjonen! Kommer til å fortsette med å legge ut bilder på facebook når jeg har fått nye pakker i posten.

Når siden har 100 likes så blir det en konkurranse/giveaway :)

(trykk på bilde for å komme til siden eller trykk her.)

Sammenligning av Essie sine nye og gamle koster

Her kommer en liten sammenligning av de nye og gamle kostene til Essie.
Jeg må si at jeg faktisk er veldig glad i de gamle kostene til Essie, synes de har perfekt lengde og er veldig lette å bruke. De nye kostene er jeg faktisk blitt mer glad i enn de gamle kostene. På starten så synes jeg de var litt for brede, men nå som jeg har brukt de en del så liker jeg de utrolig godt. Synes neglelakken legger seg bedre på neglene og strøkene og linjene ser mer jevne ut.

 

Her ser dere en sammenligning av Essie sine koster VS andre merker.

Liker du den gamle eller nye kosten best? :)

Bli med på Vixen blog awards - Vinn billetter

Jeg har gleden av å dele ut 4 billetter til Vixen blog awards som er på tirsdag. Alt foregår på Folketeateret i Oslo.

Eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her med navnet ditt, den du vil ha med deg og alderen deres. Trekker vinneren ikveld kl 23:00. Dere skal få slippe å måtte skrive fult navn etc her i kommentarfeltet, så derfor MÅ vinneren svare meg på mail innen 12:00 imorgen.

Hvis du er under 18 år må du ha med deg en ledsager på over 25 år.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN :)

EDIT:
GRATULERER Lene Cathrine og Silje. Har sendt dere en mail :)

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 3

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg.  Del 1 kan dere lese HER. Og del 2 kan dere lese HER.

 

China glaze kommer ut med en kolleksjon som består av 12 neonfarger. Vet ikke hva dere mener om neonfarger, men jeg gleder meg veldig til disse. Synes de skriker sommer, og jeg GLEDER meg til sommern er her og jeg kan bruke de. Hvis jeg har fått med meg riktig info, så kommer de ut i mars

 
OPI sine soft shades heter i år New york city ballet og inneholder 6 neglelakker. Disse lakkene er "myke" og dempet. Jeg er egentlig ikke så glad i lakker som dette her, men de tidligere soft shades kolleksjonen har jeg likt. Noen ganger så er det litt godt å ha negler som ikke skriker etter oppmerksomhet, men som ser veldig elegante og rolige ut. Jeg venter med å se swatches av disse før jeg bestemmer meg for om jeg skal kjøpe noen. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

  

Linda Johansen - Nail candy sin nye kolleksjon Winter breeze består av 6 farger. Fargene er dype og elegante og består av plomme, blått og nude nyanser med og uten skimmer. Jeg har allerede prøvd noen av disse, og er kjempe fornøyd både med fargene og kvaliteten på de. Alle disse er det mulighet å få kjøpt nå via nettbutikken til Linda Johansen. LINK.

 

ENDA mere cracklelakker :lol:  Håper ikke jeg er den eneste som er lei av disse nå? China glaze kommer ihvertfall ut med 4 nye cracklelakker i glitter. Og selvom jeg er lei disse, kan jeg tenke meg den blå og mørke lilla. Vi får se om jeg ender opp med de eller ikke, hehe. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

Essie sin Resort heter Sure shot og inneholder 4 neglelakker. Jeg er litt sånn meeeeeh, over denne kolleksjonen. Kan godt tenke meg den knall rosa og den mørke lilla. Men venter til jeg har sett swatches av de før jeg bestemmer meg helt om hvilke jeg kjøper. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

 Nå som jeg har gått igjennom 16 kolleksjoner med neglelakker vi kommer til å se frem mot sommer, er det noen som skiller seg ut for deg? Noen du bare MÅ ha? :)

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 2

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag, og blir et eller to innlegg til) Del 1 kan dere lese HER.

 

Skrev om denne kolleksjonen på bloggen i desember, men skriver litt nå også. China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Colours from the capitol. Kolleksjonen er basert på filmen The Hunger games. Den kommer ut i mars.
Jeg har lest alle bøkene, og kolleksjonen passer perfekt til hvordan bøkene er ihvertfall. Jeg er SÅ gira på denne kolleksjonen kommer nok til å kjøpe alle sammen. Gleder meg mest til Smoke and Ashes, Harvest moon, Riveting, Electrify, Luxe and Lush og Foie gras.


 

Isadora sin vårkolleksjon heter Pearls of passion og det er 3 neglelakker med i denne kolleksjonen. Den grønne heter Marzipan, den lilla heter Icy Lilacs og den blå heter Silver sky. Jeg er ikke veldig imponert over disse fargene. Ut ifra bildene så ser det ut som Silver sky er veldig lik Isadora - Blue sky.
Disse lakkene kommer ut i butikkene i uke 8-9 hos Lindex, Vita og Cubus. Og i uke 6 hos kicks.

 

 

Essie sin vårkolleksjon heter A spring to invest in (Navigate her) og består av 6 friske farger. Her er det 4 lakker jeg kan tenke meg; Navigate her, tour de finance, to buy or not to buy og a crewed interest.  Disse lakkene er i butikkene fra februar. Siden Essie kommer ut i flere butikker i Norge iløpet av februar er det lov å håpe at disse kommer til Norge også. Den er sikkert å få kjøpt hos transdesign eller nailsupplies.


 

Dior sin vårkolleksjon heter Garden party og det er to neglelakker i denne kolleksjonen. Den grønne heter Waterlily og er en shimmerlakk. Den lilla heter Forget-Me-Not og er en cremelakk med litt shimmer. Det som er spesielt med disse lakkene er at de har en svak lukt av roser. Disse lakkene er allerede kommet ut hos enkelte parfymerier. Prøv Kicks og Estetique, og siden de er Limited edition så ville jeg vært rask med å få tak i disse før det er for sent. (Jeg har kjøpt Forget-me-not så swatches av den kommer).

 

YES, China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Magnetix. Denne kolleksjonen består av 6 neglelakker og en magnet med 3 forskjellige design. Denne kolleksjonen her gleder jeg meg VELDIG til. Kolleksjonen kommer ut i mars. Sjekk ut videoen jeg har lagt til under her.

 

 

 

Noen lakker du har veldig lyst på av disse? :)

Årets neglelakk - 2011

Nå er det endelig avgjort hvilken lakk som ble Årets neglelakk 2011.
Det har vært jevnt mellom 3 lakker hele tiden, men den som fikk flest stemmer var:

OPI - The show must go on :)

En duo-chrome lakk som jeg ikke har noe som ligner på. Den er rød, og man kan se gull i forskjellige vinkler. Denne er nydelig og faktisk en av de lakkene jeg har brukt mest.
Jeg kjøpte min på nettet, men har lesere som har sett denne hos Cubus til 159kr. Ellers så kan jeg anbefale å sjekke ut Ebay :) 
Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 1

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag.)

China glaze sin vårkolleksjon heter Electropop og består av 9 cremelakker, 2 shimmerlakker og en glitterlakk.
Når jeg først så bilder av denne kolleksjonen var jeg ikke så veldig imponert. Var faktisk bare en lakk jeg kunne tenkt meg, og det var glitterlakken. Men etter å ha sett swatches av de på nett så er det 5 stk jeg ønsker meg.
Denne kolleksjonen ligger allerede ute hos transdesign og nailsupplies. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.
 

Ifjor så sammarbeidet OPI med Katy Perry og kom ut med en kolleksjon som etter min mening var helt fantastisk. I år har de sammarbeidet med Nicki Minaj. Kolleksjonen består av 3 cremelakker, 2 glitterlakker og en shatterlakk (crackle). Jeg begynner å bli litt lei av cracklelakker nå. Håper ikke jeg er den eneste! Når det kommer til lakkene så er det ikke noen av lakkene jeg føler at jeg MÅ ha bortsett fra den ene glitterlakken som heter Metallic 4 life ("sorte") og cremelakken som heter Fly (teal).
Disse får du kjøpt på Ebay nå. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.

 

Chanel sin vårkolleksjon heter Harmonie de Printemps og det er 3 neglelakker i denne kolleksjonen. April, June og May. Jeg MÅ ha April og June, nydelige farger.  Disse lakkene er allerede ute i butikkene i USA, så det vil si at det også burde være mulig å få tak i de på Ebay nå.

OPI sin vårkolleksjon heter Holland og består av 12 neglelakker tilsammen. 5 cremelakker og 7 shimmerlakker.
Når jeg tenker på Nederland og farger, så tenker jeg på farger som dette. Og synes navnene er utrolig morsomme og de passer veldig bra til kolleksjonen og temaet. Jeg kan faktisk tenke meg 8 stk av disse lakkene. Vampsterdam, Dutch 'ya just love OPI, Wooden shoe like to know, I don't give a Rotterdam!, I have Herring problem, Did you 'ear about Van Gogh og Thanks a windmillion.
Disse skal være ute i butikkene i USA i februar
, som regel så tar det en godt stund før de kommer til Norge. Men gir beskjed når de er å få kjøpt her hjemme.

Zoya sin kolleksjon Fleck Effect består av 3 flakiesneglelakker. En blå, en grønn og en rosa. Disse har jeg veldig lyst på. Dette er neglelakker som jeg synes er finest når man legger de over en annen vanlig neglelakk. De er allerede ute i USA, så sjekk ebay. De kommer garantert til å bli lagt ut hos nailetc.com etterhvert også. Holder dere oppdatert :)

 

Depend kommer ut med en ny kolleksjon den 23 januar. Den består av 12 lakker. 8 cremelakker, 3 pearlakker og 1 matte topcoat. Den eneste jeg kan tenke meg av disse er nr 295.
Hva synes dere? Mye å glede seg til, eller hva? :)

Husk å stemme på Årets neglelakk 2011: Link 
God jul

Det er jo lørdag idag, og det betyr egentlig at jeg har bloggfri. Men siden det er juleaften så tenkte jeg at jeg måtte ønske alle dere lesere GOD JUL :)
Imorgen har jeg bursdag, og skal jobbe 2 dager til før jeg har juleferie. Så tar det litt tid før jeg svarer på kommentarer så er det bare fordi jeg ikke kommer til å være så mye på pc'en.


PS: Jeg gir fortsatt bort Adam Lambert sin nye singel Better than i know myself.
Det eneste du trenger å gjøre er å like Adam Lambert Norway på facebook, ta et screen cap av at du liker siden og sende meg dette på joyfulblog@gmail.com . (du må ha itunes for at dette skal funke)
Vixen blog awards - Semifinalist - SkjønnhetsbloggSatt på Facebook og så at Neglelakkmani la ut en link om at hun var en av semifinalistene til årets skjønnhetsblogg hos Vixen Blog Awards 2011. Jeg gikk jo selfølgelig inn for å stemme på henne, og da så jeg at jeg også faktisk var en semifinalist.
Herregud, jeg er helt sjokkert. Den/de der ute som har valgt å nominere meg, TUSEN TAKK! :D
For noen år siden så var det som regel rødt eller rosa man så på neglene til norske jenter. Men de siste årene har det kommet et mye bedre fargevalg her i Norge og jeg tror generelt jenter er blitt mye flinkere til å bruke neglelakk. Er veldig gøy å se at det er to neglelakkbloggere som er med i semifinalen.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli nominert til et blog awards. Igjen, TUSEN TAKK og jeg hadde blitt veldig glad om dere leserne mine ville stemt på meg :)

 

TRYKK <- For å stemme.
I'm back

Jeg er tilbake etter 2 herlige uker i USA. Hadde virkelig ikke lyst til å dra hjem for å være helt ærlig.
Storkoste meg hos "familien" vår i Tennessee og hadde noen fine dager i Orlando. Opplevde skikkelig møkkavær i Florida, kunne ikke gå ut på 2 dager og det var vind med krefter opp til 120 Km/t. Var ganske skummelt faktisk :lol:
Jeg handlet faktisk ikke så mye neglelakk, men ble en ipad og en del klær istede... Det var faktisk ikke så mye av neglelakken som jeg så i butikkene som fristet. Hmm, jaja. Jeg har ihvertfall litt bilder å vise dere :)

OPI - Diva of geneva (på stranden i Florida)

Viva la diva - Fallen angelCocoa Beach

Disney World
Her er det som fikk bli med meg hjem til Norge:- 3 lakker fra Icing.
- 3 lakker fra OPI (pink shatter blant annet)
- Glee lakk fra Sephora
- 2 lakker fra Wet n Wild
- 2 lakker fra et eller annet random merke
- 1 pakke med Sally hansen Salon effects
- 1 lakk fra Rimmel
- 1 neglfil fra Sea World (selfølgelig med delfiner!!)
- Burt's bees lemon butter cuticle cream (ikke på bildet)

Håper det går bra med alle dere lesere, jeg er ikke helt i form om dagen så trenger denne helgen til å slappe av. Jeg kommer sterkere tilbake til neste uke :)

Min sykeste opplevelse, Reading Festival 2011Nå er jeg tilbake fra en uforglemmelig tur til London, og min sykeste opplevelse noensinne. Dere MÅ faktisk høre om den for den var så syk og bra :lol: (poster faktisk bilder av meg her nå (2 eller 3 gang på denne bloggen), så hvis dere ikke vil se det så får dere vente med å lese bloggen til imorgen..)

Sist onsdag reiste jeg til London med 2 venniner med et mål for turen: Reading festival 2011.
Vi kjøpte billetter til festivalen i april, dagsbillett til fredag 26 august. My Chemical Romance og 30 Seconds to mars var hovedgrunnen til at vi faktisk reiste til London i 5 dager...

Og FOR en tur. Herregud, jeg har ikke ord. Tror det ennå ikke har gått opp for meg at det var 87 000 mennesker på Reading på fredag. Det går bare ikke ann å forstå. Anbefaler dere å se videoene jeg legger ut for å forstå litt av den følelsen jeg hadde og for å se hva jeg mener når jeg sier at publikum sang :)
For dere som lurer på hva slags festival dette her:

"The Reading Festival, the original and senior leg of the two (Leeds er den andre), is the world's oldest popular music festival still in existence. It has had various musical phases over the years, as detailed below. In the twin-site era, rock, alternative, indie, punk and metal have tended to dominate."

Vi bodde i London, så tok toget inn til Reading i 11 tiden på fredag. Når vi kom fram så regnet det VELDIG mye, så vi fant ut at vi skulle spise frokost på stasjonen og gå ut når været var litt bedre. Det tok ca 2 timer det... Så vi ble sittende på stasjonen sammen med en haug med andre festival deltagere å drikke i nesten 2 timer. Så hentet vi billettene, og endelig etter å ha fått disse tok vi shuttle bussen til festivalen.

Her står jeg ENDELIG forran inngangen. Ganske fornøyd kan man si.


Hadde på forhånd tatt på meg støvler pga det var spådd litt regn, og jeg vil for alltid være glad for at jeg gjorde det. Har aldri sett så mye gjørme før, det var gjørme OVER ALT. Ikke bare litt gjørme, men så mye at det kjørte tankbiler inne på området som slukte med seg gjørme (det hjalp ikke..).

Etter å ha gått halve området rundt for å finne teltet med 18 års båndene så vi kunne kjøpe drikke uten å vise leg så fant vi Tuborg town, og der satt vi en godt stund og hørte på musikk og snakket med mange hyggelige engelskmenn som synes det var helt utrolig at vi kom helt fra Norge for å se MCR og 30STM.Vi fikk også ansiktsmaling, grønt hår og ble sprayet med glitter. Det gikk ned en god del alkohol mens vi satt her, så formen ble ganske bra utover kvelden..Når man først gikk inn ved hovedscenen måtte du enten stå der inne hele tiden helt til bandet du skulle se skulle begynne å spille. Eller så kunne du gå ut, og gå halve området rundt før du kom tilbake. Området var så sinnsykt stort at det ville tatt nesten 20 min å gå rundt før man var tilbake igjen. Vi valgte å gå inn ca 5 timer før 30STM og MCR skulle spille siden vi ville stå litt langt fremme. The offspring sto på scenen når vi kom inn, og det var helt utrolig å se alle menneskene der inne. Jeg kommer fortsatt ikke over det. Når vi var der inne føltes det som vi sto ganske langt bak egentlig. Men viser seg vi sto ganske langt forran..
Mens vi ventet der inne ble det skravlng med fler engelskmenn, random folk som kom bort for å snakke med oss når de skjønte at vi kom fra Norge etc etc etc.Når det var 20 min igjen til 30 seconds to mars skulle stå på scenen tror jeg det endelig gikk opp for meg at vi var der. Det var første gang jeg så 30STM og jeg hadde så mye nerver, glede og følelser på en gang. Det var helt ubeskrivelig å se de på scenen. Stemningen kan ikke beskrives. Når de spilte Search and Destroy og Closer to the edge var jeg bare i min egen transe og sang for full hals. Var helt utslitt når de var ferdige å spille. Så da ble jeg nesten bare stående der helt apatisk for å spare krefter til MCR.

 

 

 

 

Når MCR endelig kom på scenen så tok alle følelser over og tårene rant og jeg har aldri sunget og skreket så mye på en konsert før. Å se bandet så utrolig lykkelige og ivrige på scenen kan ikke beskrives. De sto bare å smilte ut mot publikum, tror nesten ikke de selv skjønte hvor masse mennesker det var der for å se DEM! Gerard har i ettertid sagt at Reading var den beste konserten i sitt liv han har spilt på. Og denne konserten her var så utrolig mye bedre enn den i Norge. Det beste skjedde på slutten vil jeg si. Etter de hadde spilt Helena, så begynte bandet og spille We will rock you. Og ut kommer BRIAN MAY!  Jeg tror jeg fikk et eller annet anfall da. Skrek, tårer, sang, hoppet danset og mistet balansen helt. Var helt insane. Å se MCR på Reading kan rett og slett ikke beskrives. Det var så stort. Det var helt over the top. 87 000 mennesker som står å digger et av mine favorittband like mye som meg, at MCR headlinet denne festivalen er bare så ubeskrivelig. Føler at når jeg forteller vennene mine om det så klarer jeg det nesten ikke, for det går ikke å forklare. Når konserten var ferdig så sto jeg og vennine mine der og bare stirret på hverandre uten ord. Vi viste ikke hva vi skulle gjøre. Når vi endelig kom oss tilbake til togstasjonen var jeg så sliten, beina mine gikk på autopilot. Følte ikke bakken når jeg gikk bortover, og jeg mistet jo selfølgelig stemmen etter all synginga og skrikinga. Var hos legen igår og fikk beskjed om at jeg har fått brist på stemmebåndet. Så nå har jeg egentlig taleforbud. Så veldig bra at jeg kan skrive ned om det ihvertfall :lol:  Å få se både My chemical romance og 30 seconds to mars på en så stor festival på samme dag er en once in a lifetime sjangse. Jeg er ganske sikker på at det aldri kommer til å skje igjen. Er så glad for at jeg og venninene mine fikk til denne turen.
Jeg har skikkelig Post concert depression nå. Og regner med at det vil vare i flere uker fremover...

"The feeling of depression after going to a really good concert. Usually involves depression over the fact that your lives purpose is now fufilled after seeing your favourite band. Also can involve depression over the fact that you might not see that band for a long time."


 

 

 

 

 

 

 

My Chemical Romance + Brian May - We will rock you

 

 

 

Og for familie og venner som leser dette og lurer på om det eneste vi gjorde var å være på Reading, shoppe og drikke så har jeg bevis på at vi gjorde andre ting også:

Big ben i regnværet
Edit: Bildene er mine (ikke det første), og videoen av gjørmen!

OPI - Touring America og China glaze - Metro

Sommeren er forhåpentlighvis ikke over her i Norge ennå, men du har altså nå mulighet til å få tak i høst kolleksjonene til OPI og China glaze.

OPI - Touring America kolleksjonen ligger ute hos nailetc.com og kan bestilles nå. Den ligger også ute hos nailsupplies.com og er klar til å bli sendt ut på fredag.China glaze - Metro kolleksjonen ligger ute både hos nailetc.com og hos nailsupplies.com. Hos begge disse sidene er de klare til å bli sende ut.Noen som skal bestille lakker fra disse kolleksjonene?

22.07.11 - dagen vi aldri glemmer!Gi meg en dag til så er jeg tilbake til vanlig blogging igjen. Akkurat nå er det for vondt å skrive om neglelakk.
Å sitte på bussen på vei til jobb idag kommer jeg aldri til å glemme. Det var helt stille, ingen sa et ord. Alle bare satt der med sine egne tanker. Alle butikkene stengte 17:30 istede for 18:00.
Rosetoget i Oslo var en ubeskrivelig opplevelse. Og det føltes både vondt og godt å være der.  Det var ufattelig mange mennesker der, og var veldig rørende og sterkt å være med på å holde rosen opp i luften.
Like før vi skulle gå fra Rådhusplassen til Domkirken så begynte alle å synge nasjonalsangen. Da gikk det ikke å holde tårene tilbake lenger.
Å holde rundt min vennine som knekker sammen pga savnet etter de 2 vennine hun har mistet kan heller ikke beskrives. Så utrolig mange tanker som går igjennom hodet akkurat nå.

Bilde fra Rådhusplassen.En vegg full av roser.

Rørende!


Husk å ta vare på hverandre i denne vonde tiden. Det vil ta tid å komme over hva som har skjedd, men sammen er vi sterke <3

 

Uvirkelig

Vet det er bloggfri-lørdag.
Men vil bare sende alle mine tanker til ofrene og de pårørende etter denne hendelsen.

Jeg var heldighvis ikke i byen, noe som jeg hadde planer om. Er veldig glad for at jeg valgte å reise på jobb istede.
Hørte eksplosjonen helt hjem til meg, som er 20 min unna stedet med bil. Helt uvirkelig. Kommer aldri til å glemme den lyden!  Min familie er på ferie så tilbringte kvelden med min bestevennine. Hadde ikke lyst til å være alene.

"Dere skal ikke få ødelegge oss, dere skal ikke få ødelegge vårt demokrati og engasjement. Vi er en liten, men stolt nasjon. Ingen skal skremme eller skyte oss til taushet. Ingen skal skremme oss fra å være Norge. Vi skal vise verden at demokratiet blir sterkere når det gjelder."
-Jens Stoltenberg.Håper dere har forståelse for at det ikke blir blogging med det første igjen.
Ta vare på hverandre nå!
Hodet kaldt og hjertet varmt!

Neglelakk forum

Ida, nailit.blogg.no har vært så snill at hun har opprettet et eget neglelakk forum for oss neglelakk gale jenter/damer.
Her har man muligheten til å snakke om neglelakk i evigheter, poste bilder av neglelakker man har testet, design man har laget eller tips man vil dele. Håper at så mange som mulig vil melde seg inn og dele sine erfaringer :D

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG INN!

 

Dagens "trøste" shopping

Etter å ha jobbet hver dag i 4 uker kan jeg endelig slappe av. Nå har jeg ferie i 9 dager før jeg skal jobbe igjen. Åh, gud hvor godt det skal bli å kunne sove lenge igjen, kunne gå lange turer og trene med hundene, orke å ha energi til å finne på ting med venner, lakke negler før klokka er 22 om kvelden etc etc etc :D

Men, etter all den jobbinga så er jeg rimelig utslitt og kjenner at nå kommer forkjølelsen krypende. Har gått rundt med feber, sår hals og tett nese på jobb idag og var rimelig sliten når jeg endelig kunne stenge butikken kl 1800. Så dro rett på "trøste" shopping etter jobben :lol:

Gosh - 002 Misty Mauve -  Lys lilla  (ser litt rosa ut på bildet :/)
Gosh - 541 Gasoline - Mørk lilla med micro blått og lilla shimmer
MNY - 124A -  Brun med gull shimmer
Depend cracked effect - 5007 - Lys blå med sølv shimmer
Depend cracked effect - 5010 - Lys grønn
Depend cracked effect - 5009 - Lys rosa/lys coral
Depend cracked effect - 5011 - Turkis/grønn
Rimmel - 425 - My denim - Denim blå
Dior - 825 Underground - Mørk brunJeg gleder meg mest til å prøve Gosh - Gasoline, nydelig lilla farge. MNY lakken ser også ganske spennende ut :D
Swatches kommer når jeg har fått testet de!

Ser du en farge du kunne tenke deg? 

God helg til alle mine blogglesere :)

Neglelakk som gjør deg glad

Because it makes me joyful

Bloggen min heter joyful rett og slett fordi neglelakk gjør meg lykkelig (jada, også pga den ene hunden min). Å kunne sett seg ned etter en dag som har vært stressende og slitsom og lakke neglene er noe som gjør at jeg stresser mindre, det gjør at jeg slapper av og det gjør meg lykkelig. Forventer ikke at alle forstår denne følelsen, men dere som er like glad i neglelakk som meg skjønner sikkert hva jeg mener.

Det er dager hvor man ikke er like glad som ellers, det er dager man kunne ønske bare gikk over og det er dager hvor du kunne ønske ting var anderledes. Dager som dette og dager når været er elendig er det alltid en ting som får meg i bedre humør. Neglelakk.

Jeg har enkelte farger som alltid gjør meg lykkelig, og dette er noen av de fargene jeg finner fram når jeg har en dårlig dag. Det er ikke bare lyse og spreke farger, men også mørke farger.

                    China glaze - Dorothy who


 OPI - Cuckoo for this colorOPI DS -ExtravaganceOPI - Here today aragon tomorrow suede + topcoatCatherine Arley 677

Viva la diva - 121 fallen angel 

Hvilken neglelakk(er) bruker du når du har en dårlig dag eller trenger å komme i godt humør? :)

 

Ke$ha konsert

Dere slipper ikke unna, litt bilder fra Ke$ha konserten må dere se :lol:

Jeg skal ærlig innrømme at på forhånd hadde jeg gjort meg opp en mening om hvordan jeg trodde konserten kom til å bli. Sykt sceneshow med masse energi + dårlig stemme fra Ke$ha.
Men der tok jeg feil. Ikke bare var sceneshowet helt VILT, men stemmen hennes var overaskende bra live.

Jeg sluttet på jobb kl 18, og kom meg ikke til Sentrum Scene før klokka 19. Men siden Marie hadde stått i kø hele dagen fikk jeg stå sammen med henne i køen, og det gjorde så vi fikk plasser på første rad. EPIC!
Jeg tror ikke det var fult, hvertfall ikke nede på 18-års grensen. Men stemningen var helt syk (kan være pga jeg sto på første rad).
Idag er kroppen min helt ødelagt, har så vondt i armer og bein og klarte å sovne på bussen på vei til jobb.  Men det var helt klart verdt det :D

Og må bare få legge til dette: Ke$ha retweeta videoen min på twitter. Wohoo. (Så nå kommer det en haug med hat kommentarer også...)
På starten av konserten ser vi at det går rundt en mann med et kamera, og etter å ha snakket med han forteller han oss at han filmer for Ke$ha og at det skal lages en dokumentar med klipp fra alle konsertene. Men konserten ikveld kom til å bli spesiell for hun hadde en stor overaskelse på slutten. Marie var så heldig at hun møtte Alice Cooper før på dagen, så hun spurte om det var Alice som kom til å synge med Ke$ha på slutten, og da nikket kameramannen og sa *hysj*. Så, på slutten begynner Ke$ha å synge School's out og ut kommer Alice Cooper!!!!!

Alle bilder og videoer er mine.

Var du der igår? Hva synes du? :D

Pakker i posten

Hei :D
Håper alle har hatt en fin uke. Det har ihvertfall jeg.
Har kost meg masse på jobb og vi hadde 7 neglelakkgale jenter på leir så jeg fikk lakket litt negler også :lol:
Håper dere legger igjen en kommentar hvis dere er innom bloggen jenter!

Fikk ikke blogget pga hver gang det tordner så forsvinner internett på gården. Og det tordnet 3 dager og internett sa takk for seg og har ennå ikke sett noe til det. Er en kjapp tur hjemme i helgen for å vaske litt tøy, og har blitt filmet av TV2 idag. Det kommer på nyhetene imorgen tror jeg, så får vi se om noen av dere klarer å gjette hvilket innslag jeg er med i. Kan si så mye som at det har ingen ting med neglelakk å gjøre.

Har fått noen pakker i posten mens jeg har vært borte og tenkte å vise dere bilder av lakkene.
Etter at Karianne tipset om Kleancolor lakkene bestilte jeg meg noen av de, og 3 andre lakker. Utrolig mange spreke farger som jeg gleder meg til å teste ut :D

Chunky holo purple, City never sleeps,  Chunky holo fuchsia,  Chunky holo black

Chunky holo scarlet, Chunky holo bluebell, Chunky holo poppy, Chunky holo tealHolo pink, Puppy love, Born to the purple, Blue - eyed girl


Zoya - Crystal, Color club - Wicked sweet, Color club - Revvvolution

Kleancolor lakkene får du kjøpt her: trykk
Zoya lakkene kjøpte jeg her: trykk
Color club lakkene får du kjøpt her: trykk

 

Har noen av dere kjøpt lakkene fra Kleancolor? Isåfall hva synes du om de? :)

 

Edit: Innslaget var på TV2 nyhetene kl 21:00 ikveld. Noen som så oss? :lol:

Isadora - Glamour white + sommerdesign

Hei jenter :)

Beklager for fraværet de siste dagene men har skjedd så mye så har ikke hatt tid/lyst til å blogge eller lakke negler.
Torsdagen hadde jeg tenkt å swatche neglelakk på ettermiddagen så jeg hadde nok til å poste et innlegg hver dag til neste uke, men planene ble avbrutt og tilbrakte hele kvelden på veterinærkontoret istede...
Alt står bra til med hunden min nå, og krysser fingrene for at jeg finner en løsning på problemet :)
Har ikke lyst til å utdype meg om hva det er her på bloggen, men hvis dere vil kan dere sende meg en mail så kan jeg fortelle.

Men før dette dramaet skjedde med hunden min så var jeg i byen og spiste lunsj med en god vennine og rakk å handle masse neglelakk. Blandt annet har jeg kjøpt min første Deborah Lippmann neglelakk. Kommer swatch av den når jeg har fått prøvd den. Kan fortelle dere at fargen heter Bad Romance og den ser nydelig ut :D

Denne helgen er det kurs igjen, og imorgen reiser jeg avgårde rett på jobb etter kurset og kommer ikke tilbake før til fredagen.
Er ikke sikker på om jeg får tid til å lakke neglene mine eller poste så mye her siden jeg ikke fikk laget innlegg på forhånd, men skal prøve å få til et innlegg iløpet av uken ihvertfall.

På onsdag kveld testet jeg hvordan det ble med Isadora - Glamour white og konadtrykk. Tror jeg valgte litt feil mønster, men synes fargen passet veldig godt. Blomstertrykket er fra en bundlemonster plate (kommer tilbake med nr på platen) og fargen på blomstene er China glaze - Adore. CG - Adore er fra Romantique kolleksjonen og nesten alle lakkene fra denne kolleksjonen passer utmerket til konadtrykk siden de er veldig pigmenterte. Og må beklage for tørre neglbånd og litt slitt lakk.


Eier noen av dere en Deborah Lippmann neglelakk? Isåfall, hva synes du om den? :)

Leserundersøkelse

Her er en leserundersøkelse jeg håper så mange som mulig svarer på. Da vet jeg hvem som leser bloggen min, hva dere vil lese og om det er noe jeg skal forandre på.

 

 

Til dere som vil svare på denne undersøkelsen; Tusen takk :)

My Chemical Romance konsert

Som dere sikkert husker så postet jeg et innlegg som ikke handlet om negler etter Adam Lambert konserten, og det skal jeg gjøre igjen nå.

Jeg er faktisk så sliten idag at jeg ikke orker å lakke neglene mine engang. Hadde tenkt å finne en grønnfarge siden det er St. Patricks day. Men det får bare være. Chanel - Black pearl kan få kose seg på neglene mine litt lenger.

Avisene som har skrevet anmeldelser om konserten kan egentlig bare gå å legge seg. Virker som de hadde bestemt seg på forhånd at de IKKE skulle like bandet.

fra Aftenposten;
"Likevel blir man stående igjen med en følelse av å se et band uten momentum, et band på vei ut av musikkens sentrum. En helt annen og mer passende hårfarge må til neste gang. "

fra VG;
"I går, snart et halvt år etter sitt ferske album, «Danger Days...», tuslet de nærmest uinspirerte inn på scenen foran et glissent og ikke altfor ekstatisk Spektrum, tilsynelatende uten tro på det de holder på med for tiden."

"Dermed fikk vi fastslått en gang for alle at «Danger Days» er en flopp i Norge, for øvrig med kun to uker på VG-listen. Og at kidsen fra Hove har blitt eldre, og at den nye emo-generasjonen kanskje har andre helter."

I ALLE DAGER!!! Var de på samme konsert som meg?
De startet med Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) og allerede da forsto jeg at jeg kom til å være utslitt dagen etter. WOW, har aldri opplevd et så energisk publikum før. Og jeg har vært på en del konserter opp igjennom årene.
Publikum var VIRKELIG ekstatiske. Dette kommenterte til og med Gerard under konserten. Folk hoppet og sang med hele tiden og det var sjeldent du så et menneske stå helt i ro.
Det var mennesker i alle aldre der. Alt fra små barn på knappe 10 år til foreldre på 60 år som var "barnevakt".

Hvordan Gerard klarer å gå fra å skrike en sang til å bytte rett til en rolig sang som Cancer er meg en gåte. KUDOS!
Og den søte dansingen hans, det fluffy røde håret og den digge rumpa hans er det bare umulig å ikke elske!
Han stoppet ca 20 min ut i konserten og begynte å snakke til en jente som holdte på å besvime. De som ikke elsket Gerard fra før av begynte garantert å elske han da.

Andmelderne kan få ha sine meninger for seg selv. Fansen kom for å se sitt band, for å se et band de garantert har ventet på i flere år. Og jeg så ikke en person som ikke var fornøyd og jeg siterer en fornøyd Gerard Way:

"I will never forget this night, thank you!"
"This is Amazing. We can't wait to fking come back now. Maybe we'll see you this summer "


Min mening: A+. Under konserten kom jeg på hvorfor jeg var blodfan før. Og jeg har virkelig blitt hekta på de igjen. Sanger som Planetary (GO!), SING, mama, summertime, I'm not okay, welcome to the black parade, famous last words får meg i et SYKT lykkelig humør. Og når de avsluttet med Bulletproof heart ble jeg så glad jeg nesten ikke ante hva jeg skulle gjøre.
GIVE ME MORE!!!

Dere som ikke var der gikk virkelig glipp av noe EPIC. Kos dere med noen av filmene jeg tok :)

Planetary(GO!):
"foran et glissent og ikke altfor ekstatisk Spektrum"
Den videoen her er vel et ganske fint bevis på at det VAR et ekstatisk publikum.

Gerard som snakker til jenta som holdt på å besvime.

SING:

Welcome to the black parade:
Her hører vi også det veldig "ikke ekstatiske publikumet"

Gerard snakker litt om Norge etc

Bulletproof heatr:
Denne filmen er litt shaky, men fortsatt gull verdt å høre på!

 

Bildet og filmene er tatt av meg.
Var du på konserten,  isåfall hva synes du?

Neglelakkmani: Til alle norske neglelakkbloggere!

Neglelakkmani har kommet opp med en utrolig smart ide. Synes det er veldig snilt av henne å ta seg tid til dette:

"Da jeg startet å blogge om neglelakk i 2008 så fantes det ingen andre her i Norge som gjorde akkurat det, nå er jeg heldigvis ikke alene lenger, det er mange fine og kreative neglelakkbloggere der ute! :D Derfor tenkte jeg å lage en egen lenkeliste for nettopp norske neglelakkblogger slik at dere kan bli lettere å spore opp. Så er det noen som vil stå på den listen så legg igjen en kommentar og lenke til bloggen din så skal jeg fikse resten."

Har du en neglelakkblogg?
Isåfall ta en tur innom Neglelakkmani og gi henne linken din :)

http://neglelakkmani.com/2011/02/03/til-alle-norske-neglelakkbloggere/#comments

Jeg gleder meg til å se om det finnes noen norske neglelakkblogger der ute som jeg ikke har sett ennå :)

 

Ønskeliste - neglelakker

Har en lang liste med neglelakker jeg ønsker meg. Her er noen av de:

 

Essie - Lapis of luxury

China Glaze - Mummy may i
http://twitpic.com/23040yChina Glaze - No name yet

Mac - Bad fairy
OPI - Absolutely aliceOPI - My private jetChina Glaze - Party heartyOPI - DS magic

China Glaze - Sugar high
Fikk du lyst på noen av disse?
ps: anbefaler å søke etter neglelakken på google for å se hvordan den ser ut i virkeligheten.

Følg en neglsalong i en ny "realityserie"

Jepp, du leste riktig. I USA har de som kom opp med ideen om Jersey Shore funnet ut at det å lage en serie hvor man følger en negldesign salong skal satses på. "The nail files" skal etter planen begynne i midten av 2011 og det er den kjente neglsalongen i LA "The painted nails" det hele skal foregå i. Tviler på at dette noen gang kommer til å bli sendt på TV i Norge, så man får bare prøve å følge med på youtube om det dukker opp noen klipp. (Hvis jeg finner noen klipp kommer jeg til å legge ut på bloggen når det starter).

Kilde: trykk her
Les mer om "The nail files" her: trykk her

Er dette noe du ville sett på?
Suksess eller ikke suksess?
- Jeg er faktisk ganske usikker på om det kommer til å bli en suksess før jeg har sett en "teaser" av programmet.

 

2010 favoritter

Favoritt neglelakk 2010:
China glaze - Stella
Denne fargen er så UTROLIG fin. Har vært min favoritt en stund nå og jeg får aldri nok av den.

Andre favoritter:
Isadora - #192 Power pink

Alessandro - 218

China glaze - Thunderbird

H&M - Envy me


China glaze - Four leaf clover /matte versjon

H&M - Blue my mind og OPI - Party in my cabana

China glaze - Peachy keen

Isadora graffiti nails


Favoritt design:
Nyttårsneglene


Favoritt tips:
Oppbevaring av neglelakk - Helmer


Hvilken farge likte du best?
Har du din egen favoritt farge?

 

Spania innkjøp

Da er jeg tilbake etter noen uker i Spania. Solen hjalp utrolig mye på formen min og jeg føler meg mye bedre nå :)

Akkurat som sist gang jeg var i Spania så synes jeg ikke utvalget er noe å skryte av. Kan godt hende jeg bare lette i feil butikker, men merker som loreal, maybelline, isadora, chanel, dior etc er ikke billigere enn her hjemme.

Derfor prioriterte jeg heller å handle masse klær(som er mye billigere, eks på h&m og Zara) enn neglelakk denne gangen. Men fikk røsket med meg noen ting hjem da.

- 4 bokser med neglelakkfjerner fra matbutikken Mercadona. Disse er mye mindre enn Depend boksen jeg har og er super smarte å ta med seg hvis man skal bort en helg eller uke bare f.eks. Og prisen kan man hvertfall ikke klage på. 1,50 euro pr boks.

- 1 Handkit fra H&M. Pris: 1,95 euro.  Inneholder Håndkrem og neglbåndskrem med pærelukt. Har ikke testet det ut ennå.

- 1 nail patch fra Sephora. Pris: tror de kostet 9 euro ca. Dette er "klistremerker" som man setter på. Er lagd i neglelakk så kan vel ikke egentlig kalle det klistremerker heller. Er et sett til hender og et sett til tær. Gleder meg til å teste de ut.

- 2 bokser løsnegler. Pris: 1 euro. Skal være ærlig å si at jeg faktisk ikke tror jeg kommer til å prøve de. Men de var så billige og søte at jeg måtte ha de. (kanskje en fremtidlig premie på en konkurranse?)

 


- 3 neglelakker fra H&M. Kommer til å vise swatches av disse senere. Er fargene: No mambo jambo, Envy me og Razzle dazzle. Husker ikke helt prisen men tror det var 3 euro ca.

- 2 neglelakker fra Maybelline mini colorama. Fargene: 4 Strong mint og 11 Tofee. Kostet rundt 3 euro.

- 1 neglelakk fra N.Y.C color. Fargen er pure pastel. Det er en veldig lys rosa farge så kan se for meg denne til fransk manikyr. Kostet rundt 2 euro.

- 1 neglelakk fra Rimmel. Fargen er 030 Double decker red. Kostet ca 5 euro. Swatches kommer imorgen eller ikveld.

 

 

 

Ferie

Imorgen reiser jeg til Spania. Foreløbig er planen å bli der i hvertfall 2 -3 uker. Får se hvor lenge det blir tilsutt OG at jeg er frisk når jeg kommer hjem og har fått litt blogglyst igjen :-)

 

 

 

Hei hei

Beklager for null innlegg på flere uker, men det har seg sånn at min data har levd livet som den selv vil og når jeg skulle poste et innlegg så klikket nettlesern hver eneste gang. Når det sist uke begynte å gnistre i ledningen når jeg koblet den til datan så fant jeg ut at det var på tide med en ny data.

Velkommen hjem kjære macbook pro! :)

Formen min er heller ikke til å skryte av om dagen. ALDRI, ALDRI få kyssesyken. Null tull, den ødlegger deg både fysisk og psykisk for en periode. I tilegg har jeg ingen matlyst så raser ned i vekt. Ser ut som jeg har anoreksia snart, ikke pent!

Men det jeg ville fram til var at det kommer nok noen nye innlegg fremover nå som jeg har fått ny pc. Må bare få tak i et program jeg kan redigere bilder i :)

edit: har svart på en del kommentarer nå også :)

Ryddet i neglelakksamlingen min

For noen dager siden hadde jeg lite å gjøre og fant ut at det var på tide å ta en liten opprydning i neglelakksamlingen min. Helmer begynner å bli ganske full, så vurderer å kjøpe en til eller noe annet lignende til å oppbevare neglelakkene mine i.

Skuff 1
Bomull, neglklipper, håndkrem, neglfiler, topcoats,basecoats,french manicure, sally hansen produkter, opi drip dry++


Skuff 2
China glaze, OPI, Essie, Orly, Isadora, H&M, Gosh, loreal, alessandroSkuff 3
Nail art pens, art deco nail art, glitter, konad, graffiti nails, neglfiler, dotting tools, q-tips, diamanter


Skuff 4
Neglelakker i alle forskjellige merker, neglelakk fjerner, bomull, nail art penslerSkuff 5
Depend lakker, løsnegler, små neglelakker fra H&M, china glaze bokser jeg bruker til å frakte neglelakk i når jeg reiser bort.
Jeg vil gjerne se deres neglelakksamling også.
Kommenter dette innlegget med en link til din neglelakksamling :)


Kyssesyken

Jeg lever, eller det er bare nesten :)
Etter å ha jobbet 2 uker på starten av ferien skjønte jeg ikke hvorfor jeg var så UTROLIG sliten. Lå bokstaveligtalt i senga hele tiden når jeg hadde fri og orket ingen ting.
Etter jeg kom hjem fra Kroatia fikk jeg plutselig mega hovne mandler og klarte ikke å spise. Så jeg reiste til Volvat og der fikk jeg bekreftet noe jeg hvertfall ikke ville høre.
Jepp, kyssesyken :)

Ikke nok med at jeg hadde fått kyssesyken. Jeg hadde hatt den siden MAI. Var hos legen i mai pga jeg var forkjølet så lenge og hadde hovne lymfeknuter. Da fikk jeg bare beskjed om at det var en vanlig forkjølelse som ville gå over.
Det var det altså ikke så jeg har jobbet ræva av meg i 3 uker i strekk og drukket alkohol. Egentlig så har jeg gjort alt man IKKE skal gjøre når man har kyssesyken. Så tilslutt endte det med at jeg besvimte i dusjen.

Hadde kommet inn på skole i Lillehammer, men i og med at jeg ikke blir frisk før om 3-6 mnd og ikke får være aktiv eller gå lange turer med hundene engang så jeg meg nødt til å takke nei til skoleplassen. Er ikke gøy å begynne på ny skole når man ikke orker noen ting og ikke kommer til å klare å være sosial.
Så nå er det veldig uklart hva som skjer med meg videre.
Utrolig at en sykdom skal ødelegge så mye. Er rimelig deprimert for å si det sånn.
I tilegg så armen min sånn her ut etter blodprøven. Og den er fortsatt blå, over 1 uke etter blodprøven.

MEN siden jeg må være i ro hele tiden betyr jo det at jeg har mer tid til neglelakk :D
Så kommer nok til å begynne å blogge litt igjen.

Håper alle har hatt en fin sommer, bedre enn min hvertfall :)

SOMMERFERIE

JEG HAR SOMMERFERIE!
Eller egentlig ikke, jeg har jobbet 2 uker nå, og skal jobbe 1 uke til. Så reiser jeg til Kroatia i 1 uke. Og når jeg kommer hjem skal jeg jobbe i 2 uker til.
Så jeg har rett og slett ikke tid til blogging.
Kommer sterkere tilbake i august :)

Ha en fin  sommer alle sammen! :)

Helmer i hus

Sist uke kjøpte jeg en Helmer på Ikea. Jeg hadde ikke mer plass i de 2 skuffene jeg hadde neglelakken min i, så det var på tide med litt mer plass.
Neglelakk i Bangkok

OPI neglelakkene, som jeg håpet skulle være super billige i Thailand var ikke det :/
De kostet ca 20 kr mindre enn hjemme i Norge. *skuff*

Har endelig kommet oss til Bali så får se hvordan utvalget er her :)

Les andre bloggen

http://nutila.blogg.no/1267098978_dag_2_i_bangkok_longb.html

Nailpolish collection

*Kremt* host hark.....
For lenge siden filmet jeg en videoblogg med de neglelakkene jeg har. Men pga lite tid har jeg ikke fått redigert den ferdig.
Og i det siste har det kommet en del spørsmål om jeg kan vise alle neglelakkene mine.
Så jeg har tatt bilde av hvordan jeg oppbevarer de. Og når jeg kommer hjem fra ferie(med mye mer neglelakk forhåpentlighvis) så lager jeg en ny videoblogg :)

Håper dere ser hva som står på bildene.- Top coats/Base coats/neglforsterkere etc
-OPI/China Glaze/Orly/Essie
-China Glaze
-Konad/neglfiler etc
-Art deco nail art/Kiss brush on nail art
- Glitter og striper-Små flasker/Frankenlakker
-Rosa/Hvite/Rød
-TL Design
-H&M/Isadora/Gosh
-Svarte/Blå/grønne etc
-Depend

Og jeg har en del neglpensler også som jeg ikke har med på bilde :)


Thailand og Bali

Er vel på tide at jeg forteller dette nå som det er 1 uke igjen til jeg reiser.
23 februar, altså om 1 uke reiser jeg bort på ferie i 3 uker.

Reisedestinasjon:
- Thailand, Bangkok  23-26 feb.  Hotell, trykk her
- Bali, Nusa dua 26 feb - 16 mars. Hotell, trykk her

Vil dere vite grunnen til at jeg reiser?
Hold dere fast nå!!

13 november 2009 fikk jeg en telefon fra Gateway College. De hadde en skikkelig glad-nyhet å fortelle meg.
Tidligere på høsten var jeg med i en konkurranse på VG Nettby om å vinne en reise.
Og tror dere ikke jeg er verdens heldigste jente og vant den turen? :)
Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg at jeg VANT en tur til Bali. Hva er oddsen for det?

Så ca 1 uke senere dro jeg og min gode vennine som skal være med til Bali til VG TV hvor vi møtte kjempe mange koselige mennesker og hadde en liten premieutdeling og filmet dette.
Filmene ligger på youtube, kan finne de og poste de her senere.

Gateway College har vært super snille med meg og for noen uker siden var jeg tilbake på VG og hadde enda et koselig møte med de.
Og nå er jeg en Gateway College amassadør og blogger for de :)
Jeg kommer til å blogge om reisen min og andre ting på denne bloggen her:
www.nutila.blogg.noDet sier seg kanskje selv at jeg ikke har så mye tid til å blogge så mye på denne bloggen da når jeg er bortreist.
Men skal prøve å få til en post her 1 gang i uken hvertfall.
Og når jeg kommer hjem med masse ny neglelakk blir det mange nye innlegg.

Så for alle dere kjære lesere som vil følge med på hva jeg gjør på ferie og se på alt det spennende jeg skal oppleve så ta en titt innom den andre bloggen min? :)

www.nutila.blogg.no

Spørsmål & Svar

Hei!
Håper alle har hatt en fin dag.
Jeg har kost meg i solen i Oslo idag. Utrolig hvor lykkelig man blir av litt sol.

Her kommer noen svar på noen spørsmål jeg har fått.
Er det noe annet dere lurer på så skal jeg prøve å svare så godt som mulig.

Emilie: Hvor kjøper man OPI-neglelakkene?
- Svar: Jeg har kjøpt mine på Kicks i Oslo og på www.transdesign.com

Martee: Hei! :) Kan du ha et innlegg hvor du viser ALLE neglelakkene dine? Det hadde vært gøy.
- Svar: Jeg har laget en video av neglelakk samlingen min, og jeg holder på å redigere den. Dessverre har jeg ikke hatt så mye tid til å redigere den ferdig i det siste. Men følg med på bloggen så ser du den nok snart :)

Makeupnerd: Har du noen tips til å file neglene?
- Svar: Se på denne linken her. Utrolig mange smarte tips :) Trykk her

Maria: Skal du til Thailand?! Jeg har akkurat vært der, kom hjem på lørdag. Hvor skal du?
- Svar: Ja jeg skal til Thailand, nærmere bestemt Bangkok (og Bali). Skal skrive et innlegg om det snart :)

+ Neglelakken som jeg fortalte at jeg har bestilt har jeg kjøpt på www.transdesign.com

Touchdown!!!

Sitter å ser på Superbowl.
Har ventet lenge på denne dagen :D
Saints lå under 6-10 mot Colts.
Men sååå. TOUCHDOWN!
Jadda! 13-10 til Saints nå :DAhh, kjenner det kommer til å bli en LANG dag på skolen i morgen. haha

Edit:  F###### 13-17 til Colts.
Edit2: vet dette er en blogg om neglelakk, men er så ivrig så måtte skrive det et sted.

Månedens bilde - Benedikte

Jeg er med i månedens bilde på bloggen til Benedikte: www.daimls.blogg.no
Premien er sponset av: http://www.tvspelsweb.se/
Trykk her for å komme til konkurranseinnlegget: trykk

Jeg deltar med disse bildene:
1. Bilde av min hund Tequila tatt i februar 2009.
2. Bilde av en bekk tatt i september 2009.Hvis dere har lyst til å se flere bilder jeg har tatt kan dere gå in her:
http://stinemarie.deviantart.com/

Verden er så urettferdig. Hvil i fred Regine

Blogginnlegget idag er dedikert til en jente jeg aldri har møtt eller snakket med. Men alikevell påvirket meg så mye.
Når jeg leste at hun hadde gått bort var det som jeg mistet en venn.
Nok et bevis på at verden er utrolig urettferdig!

Regine postet sine bilder på deviantart. Jeg blir så inspirert av bildene hennes.
http://smirr.deviantart.com/
autumnliesbysmirrHvil i fred Regine Stokke.

49488091259865493151


Back from Spain

Da er jeg tilbake fra Spania. Det var sol hver dag nesten og 30 grader. Det var hardt å reise hjem til regnvær og 5 grader.
Utvalget av neglelakk var virkelig dårlig. Kom hjem med kun 13 neglelakker, 2 neglfiler og 5 stk pakker med fransk manicyr klistremerker.

0122


Det vil bli mulighet til å vinne 2 ting fra dette bildet snart. Kommer til å ha konkurransen oppe en stund pga oppgaven.

Her er et design jeg hadde noen dager i Spania. Bildet er tatt fra verandaen mot havet.

0062


OG jeg fikk oppfylt en av mine største drømmer. (desverre måtte vi ha på redningsvest, syns det ødela bildet)

mundomarbakgrunn2


Liten oppdatering

Beklager for at det ikke har blitt postet noe i det siste men har hatt for mye å gjøre på skolen. Skal prøve å komme sterke tilbake til uken :)
I høstferien reiser jeg til Spania og regner med å komme hjem med en haug med nye neglelakk å vise dere.

I helgen har jeg vært på fjellet. Tok masse bilder og her er noen:

0192

0642

0372

Ny header + bloglovin

Som dere sikkert ser har jeg nå laget en ny header.
Den gamle var noe jeg fikset fram i full fart og egentlig ikke var fornøyd med. Liker den nye MYE bedre.

Har også lagt ut en link på siden hvor dere kan følge meg på bloglovin :) Håper den funker.

Idag poster jeg bare et bilde som jeg tok for noen dager siden.

0402
Neglelakkbloggere

Kontakt

Kontakt meg på joyfulblog@gmail.com

Om joyful.blogg.no

Mitt navn er Stine Marie, jeg er 21 år og kommer ifra Oslo.
Når jeg ikke leter etter nye neglelakker bruker jeg dagene mine på å enten jobbe i en dyrebutikk, gå lange turer med hundene mine, trene lydighet med de eller klage på det dårlige været vi har i Norge.
Jeg bruker også mye tid på å høre på musikk og gå på konserter.
Jeg startet denne bloggen i 2009, og den er kalt Joyful fordi neglelakk gjør meg lykkelig og fordi min hund Tequila sitt oppdretter navn er Joyful Jivanta.

Så lenge jeg kan huske har negler og lakk alltid vært en interesse.  Det er de siste 5-6 årene det har tatt veldig av og jeg har skjønt hvor glad neglelakk gjør meg. Bloggen min heter jo Joyful fordi neglelakk gjør meg lykkelig.  Når jeg kan sette meg ned å lakke neglene etter en slitsom dag så slapper jeg helt av, tenker ikke på noe annet enn den fine fargen jeg kan legge på neglene og jeg kan stenge resten av verden ute.  Hvis jeg har en dårlig dag så er det en lettelse å kunne vite at jeg alltid har noe jeg synes er fint på meg selv, og det er den neglelakken jeg har valgt å ta på som lyser opp dagen min litt mer.


Du kan kontakte meg her:joyfulblog@gmail.com


My name is Stine Marie, i'm 21 years old and from Norway. When i'm not looking for new nailpolishes i spend my days either working at a pet store, taking my dogs out for long walks, obedience training with my dogs or complaining about the bad weather we have in Norway. Oh, and i spend alot of time listening to music. 
I started blogging about nailpolish in 2009, and my blog is called joyful because nailpolish makes me joyful. And my dog Tequila's original name is Joyful Jivanta.

Please email me at: joyfulblog@gmail.com if you have any questions or comments.

Disclosure

This policy is valid from july 2009.
This blog is a personal blog written and edited by me. 
For questions about this blog, please contact  joyfulblog@gmail.com

This blog does not accept any form of cash advertising, sponsorship, or paid topic insertions. However, i will and do accept and keep free products, services, travel, event tickets, and other forms of compensation from companies and organizations.

The compensation received will never influence the content, topics or posts made in this blog. All advertising is in the form of advertisements generated by a third party ad network. Those advertisements will be identified as paid advertisements.

The owner(s) of this blog is not compensated to provide opinion on products, services, websites and various other topics. The views and opinions expressed on this blog are purely the blog owners. If i claim or appear to be experts on a certain topic or product or service area, i will only endorse products or services that i believe, based on my expertise, are worthy of such endorsement. Any product claim, statistic, quote or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer or provider.

This blog does not contain any content which might present a conflict of interest.

hits