Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Barry M

Barry M - Red glitter + Ny Adam Lambert singel

Tror dette er en av de fineste røde glitterneglelakkene jeg har sett. Denne er skikkelig julerød, og dette er lakken som jeg kommer til å ha på mine negler på juleaften.

Barry M - Red glitter er en knall rød glitterlakk i en gjennomsiktig base. Denne lakken er så utrolig fin og fargen er så intens. Både familie og kunder i butikken jeg jobber i la merke til denne lakken når jeg hadde den på sist. Den er så UTROLIG fin!!
Akkurat som den andre Barry M lakken jeg prøvde så var denne lett å påføre. Synes konsistensen på denne var bedre enn den grønne faktisk. Den var ikke så tykk. Denne måtte jeg påføre 3 lag av for at den skulle dekke HELT.

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn. 

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i musikk, og hvor stor fan jeg er av Adam Lambert.
Den nye singelen til Adam Lambert heter Better than i know myself og skulle egentlig kommet ut på Itunes 27.desember. Men vet dere hva? Den ble lagt ut på itunes idag. Snakk om fin førjulsgave :D

Så idag gir jeg bort denne singelen i gave til dere som vil ha den. Se på det som en julegave fra meg til dere lesere :lol:
Det eneste du trenger å gjøre er å like Adam Lambert Norway på facebook, ta et screen cap av at du liker siden og send meg dette på joyfulblog@gmail.com . (du må ha itunes for at dette skal funke)

Bli med oss i Adam's offisielle norske street team! Vi ønsker nye og gamle Adam fans velkommne. Du kan være så lite eller så mye aktiv du vil, målet er å fremme og promotere Adam's musikk, få den på radio, få folk til å kjøpe singel/album og få folk på konserter.
NB! Kjøp din musikk fra NORSKE kilder så vi år registrert salgstallene her hjemme. Albummet Trespassing kommer 16 mars.


 

 

Hvordan neglelakk skal dere ha på neglene imorgen? :)

Barry M - Green glitter

Når jeg var i London i august så kjøpte jeg med meg noen neglelakker hjem, la de i skuffen med uprøvde neglelakker og der har de blitt liggende en stund.. Tror jeg må lage meg et system i de to skuffene jeg har med uprøvde neglelakker. Akkurat nå er det så mange at det vil ta flere måneder før jeg får prøvd alle sammen. Tror jeg må ha en "ikke kjøpe neglelakker denne måneden" måned snart :lol:


Uansett, jeg kjøpte to glitter neglelakker fra Barry M, en i rød og en i grønn. Synes begge fargene passer perfekt nå i julen. Viser dere den grønne idag og den rød i løpet av uken.

Barry M - Green glitter er en knall grønn glitterlakk i en gjennomsiktig base. Det var faktisk den lakken jeg synes "ropte" på meg mest av alle Barry M lakkene. Jeg synes fargen er nydelig, og spesielt nå rundt jul.
Super kjedelig å ta den av pga alt glitteret, men med folie metoden så går det veldig greit.
Jeg synes den er veldig lett å påføre, anbefaler å ta veldig lite neglelakk på kosten hvis ikke så er den litt vanskelig å legge. Konsistensen på den er kanskje litt tykk, men glitteret legger seg fint fordet.
Jeg synes det er litt for mye gjennomsiktig basefarge i denne her, det merker man også når man må legge LAG PÅ LAG PÅ LAG. Det måtte hele 5 strøk til for å få det til å se ut som det gjør på bildet. Med 4 lag så ser det ganske fint og jevnt ut, men for å få neglelakken til å dekke HELT så måtte det 5 lag til... Hadde det ikke vært for at denne lakken tørket FORT og fordi jeg synes den er så fin så hadde jeg lagt bort denne lakken for godt tror jeg :lol:

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn.


Barry M sine neglelakker får du kjøpt hos coverbrands til 95kr. LINK (skal du til London så koster de ca 30kr der)

 

Hva synse dere om denne fargen? :)
hits