Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Adam Lambert

Adam Lambert intimkonsert i Stockholm

Som jeg skrev her på bloggen på fredag så skulle jeg en tur til Stockholm igår, og grunnen til det var fordi min bestevennine hadde vunnet billetter til oss så vi kunne være med på en intimkonsert med Adam Lambert. Dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg er STOR fan av Adam. Det høres sikkert latterlig ut, men vi var i Stockholm i hele 7 timer bare. Intimkonserten var hos Mix Megapol sine kontorer, og alle vi 60 stk som var invitert satt på gulvet forran en liten scene.
En utrolig følelse, og det var så gøy å se Adam synge live igjen. Sist han var i Norge var i 2010, og det føles som det er en evighet siden. Adam sang 5 sanger, 3 fra den nye platen Trespassing som kommer ut 16. mars i Norge og 2 fra den gamle platen For your entertainment. Han var i utrolig godt humør, og skravlet en del mellom sangene. Når konserten var ferdig fikk alle lov til å ta et bilde med han. Det var en opplevelse som vi aldri kommer til å glemme tror jeg. Helt fantastisk, og håper virkelig at han kommer tilbake til Norge når han skal ut på turne igjen.

 

Meg, Adam Lambert og min bestevennine Sarah.

 

Anbefaler alle å sjekke ut hans nye singel Better than i know myself,  det er selveste Ray Kay som har produsert videoen :) Og det norske street teamet til Adam.

 

 Ha en fin mandag alle sammen :)

Grammy nails

Imorgen/idag er det ENDELIG Grammy Awards. Har ventet på dette siden desember, når vi fikk vite hvem som var nominerte.
Og siden Adam er nominert i kategorien: Best Male Pop Vocal Performance med sangen whataya want from me, ville jeg ha et design som både representerte han og selve Grammy Awards.
Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å gå for glitter(ofc) og en etterligning av en grammystatuet.
Jeg er super klar for Grammy's ihvertfall. Tror det kommer til å være mye bra artister. Klarer noen å slå P!nk sin opptreden fra ifjor?Underlakk; H&M - White
Glitter: Hobbyglitter fra panduro
Grammystatuet: China glaze - HI-TEK + Essence nail art pen

Har dere tenkt å se på Grammy's?

 

PS: husk spørsmålsrunden. Tar imot spørsmål hele søndagen. Mandag kommer svarene i et eget innlegg :)
Trykk her

og tenkte jeg bare skulle advare dere som følger meg på twitter, kommer til å twittre ekstremt mye imorgen og natt til mandag pga grammy's!!

Signert bilde av Adam Lambert

Dette har ingen ting med neglelakk å gjøre. Men siden jeg allerede har postet noen Adam Lambert negldesign og bilder fra en konsert regner jeg med at dere har skjønt at jeg er STOR STOR STOR STOR fan av han :)

Når han var i Oslo i november 2010 fikk jeg desverre ikke møtt han. Men jeg har vært så heldig at en super hyggelig jente har sendt meg et SIGNERT bilde Adam signerte før en konsert i UK :-D

Nå er bildet rammet inn og står foreløbig på toppen av Helmer hvor jeg har all neglelakken min.
Tror ikke det finnes ord som kan forklare hvor glad jeg er nå :D


Adam Lambert er nominert til en Grammy Awards for sangen Whataya want from me, og vi får vite hvem som vinner på søndag. *krysser alle fingre*

 

 

Hvet du hvem Adam Lambert er? Og har du hørt sangen før? :)

 

Neglelakk fra H&M + Dang Dang sin bursdag

Først og fremst. Gratulerer med golden birthday til verdens beste Adam Lambert (Lambo/Dang Dang/ bb++), 29 år idag :) *Hurra*
Det siste året har vært helt sykt og kan vel summere med hvor bra det har vært med dette: DU ER NOMINERT TIL EN GRAMMY og har fullført en utsolgt verdensturne! Og du har bare gitt ut 1 album. Sykt stolt og gleder meg til album nummer 2 :)
Adam Lambert og Tommy Joe Ratliff, hadde det ikke vært for dere hadde det tatt enda lenger tid før jeg hadde oppdaget Adam sitt talent. Takk gud for AMA's 2009. (selvom jeg ikke er kristen)

OG Scarlett Cherry ligger på sykehuset og vi håper selfølgelig at Cherrypien kommer ut på Adam sin bursdag.
Hvor kult hadde det ikke vært å ha bursdag samme dag som gudfaren sin?

EDIT: Riff Maxwell Cherry! Born 11:15am on 1/29/11. 6.2 lbs!! :DD Gratulerer Lee og Scarlett Cherry.


Scarlett Cherry og Adam Lambert
Husker dere Adam Lambert neglene jeg laget?

Designet var inspirert av Charity water. Og akkurat nå er det samlet inn over 200 000 $. SYKT SYKT SYKT :D
EDIT: 250 000$. Rent vann til nesten 13 00 mennesker :)

The story of charity: water - The 2009 September Campaign Trailer from charity: water on Vimeo.

 

 

MEN, det jeg skulle snakke om i dagens innlegg er neglelakker fra H&M.

Jeg må si at jeg bare blir mer og mer fornøyd med neglelakkene fra H&M. Kvaliteten er blitt mye bedre enn det den var før. Og de har fått mange spennende farger det siste halvåret :)

Er det noen som er enig med meg?

Get a rose 4 me

Envy me

Moody modelRazzle Dazzle
'

Adam Lambert inspirerte negler - CharityWater


29 januar fyller Adam Lambert 29 år.  Istede for at fansen sender han gaver ønsker han heller at de skal donere penger til et veldedig formål som han støtter. Ifjor gikk pengene til Donors choose og fansen samlet inn nesten 2 millioner norske kroner, i år går de til Charity water.

Det er flere billioner mennesker i verden som ikke er like heldige som oss i Norge. Vi skrur på vannet og får rent vann rett ut med en gang. Det er mennesker som ikke får rent vann, det er mennesker som må gå flere kilometer for i det hele tatt å få tilgang til vann. Og da får de ikke rent vann engang.

Adam hadde som mål at fansen skulle samle inn 29 000$ før bursdagen hans til Charity Water. Etter 6 timer så var dette gjort.
Han satte et nytt mål, 290 000$ før bursdagen. Nå, 7 dager før han fyller 29 år er det samlet inn nesten 90 000$. Og pengene bare renner inn :)

290 000$, det vil si:
- 14 500 personer som får rent vann
- 2 900 familier som får rent vann
- 58 lokalsamfunn som får rent vann

Jeg har donert 500 kr som jeg egentlig hadde satt av til neglelakk etc denne mnd. Jeg vil heller hjelpe mennesker som ikke har det like bra som oss. Neglelakk kan jeg kjøpe neste mnd.

Har du lyst til å donere penger, lyst til å hjelpe mennesker som ikke er like heldige som oss og har rent vann?
Gå inn på denne siden, hver eneste krone hjelper.
http://mycharitywater.org/adamlambert

Mitt design idag er inspirert av Charity water(vann) og Adam Lambert(glitter, rhinestones).

Blåfargen jeg har på neglene er OPI - No room for the blues


 

http://www.examiner.com/tv-in-national/adam-lambert-fans-use-trending-topic-to-promot-charity

 

"Zebra" negler

Dagens negldesign er inspirert av Grammy nominerte Adam Lambert sine Zebra bukser.
Buksene er så Glambert som det er mulig å bli. Glitter, sølv og svart.


Adam Lambert konsert

Jeg lever, men jeg har bare ikke plantet beina mine på jorden ennå etter konserten på mandag.

HOLY S***T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etter å ha vært Adam fan siden jeg så AMA 2009 så var det en ubeskrivelig opplevelse å endelig se han Live!

Allerede klokken 17:30 sto jeg i kø uten for Sentrum Scene. Det var ikke så mange i 18'års grense køen, men 30-40 stk i fri aldersgrense køen. Når vi endelig slapp inn litt over 20:00 holdt jeg på å fryse ihjel men det at jeg og venninen min fikk plasser på 2 rad hjalp utrolig på varmen.
Etter nesten en time inne med venting gikk han endelig på scenen og det er lenge siden jeg har smilt så mye og vært så glad!

Bilder som blir lagt ut har jeg tatt, filmer er fra ChristineDrewFan

Voodoo, For your entertainment, down the rabbit hole,

Etter opening medley'en synger han alltid Fever, og jeg tror alle skrek seg hese under den sangen. Ikke bare kysser han bassisten Tommy, men han ga oss i Oslo litt ekstra som resten av glambertfans over hele verden er sjalu på nå!
Jeg sto å bare gapte og så på venninen min og skrek som en fjortiss!


(bilde fra filmen)
Jepp, han stakk handa si ned i buksa! (2:20)
Fever

Sleepwalker:

What do you want from me

Soaked. Helt utrolig, hør på den stemmen!

Aftermath. En av mine favoritter

Og til min store glede sang han Broken Open. Noe som han ikke gjorde i Finland og heller ikke i Stockholm.
Har ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg fikk høre den Live! Desverre ødela alle som satt oppe på Galleriet med å skrike og snakke.

Sure fire winners

Strut

Music again

If i had you
Den sangen som kanskje er mest kjent for alle andre.
Igjen ser vi han og Tommy kose seg på scenen til fansen's store glede!

 

Encore sangen var 20th century boy

 

Det er helt utrolig at noen kan synge som han. Han treffer så høyt på tonene at jeg får gåsehud! De som ikke var på den konserten gikk virkelig glipp av noe.

Etter konserten møtte jeg en annen hyggelig Adam fan. Ble stående sammen med han og vente på at Adam skulle komme ut å ta bilder og signere. Men han hadde klart å lure seg inn på bussen rett etter konserten så han så vi aldri noe til desverre. Men vi ble stående å snakke med danserne hans Terrance og Sasha som var super hyggelig. Og Sasha digget neglene mine :D
I tilegg kom trommisen hans Isaac. Skal innrømme at jeg ikke kjente han igjen med klær først, haha. Han var utrolig koselig og sto å holdt oss med selskap ute i kulda. Han er ganske lav akkurat som meg, så han klarte ikke helt å hente ut baggasjen sin fra bussen. Endte med at han jeg ventet sammen med måtte hjelpe han. Haha.

Venninen min jeg hadde med var ikke så stor fan av Adam før konserten men det første hun sa til meg etter konserten var:

"Herregud, jeg digger hele han, vi må på en konsert til".
Og ja jeg er enig, vi MÅ på en konsert til!

Takk for en AMAZING kveld Adam. Og takk gud for at du var "on fire" i Oslo!Var du på konserten? Hva synes du?

 

Adam Lambert negler

Imorgen er en STOR dag. Hvertfall for meg :) Adam Lambert kommer til Norge og jeg har endelig bestemt meg for designet på neglene mine.  Kan ikke tro at jeg ENDELIG skal få se Glamnation her i Norge. Wohoooooo :-D

 

  

 

 

hits