Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Accessorize

Accessorize - Pink spice

Dere som følger meg på facebook la kanskje merke til bilde jeg postet isted? Bildet var av en lakk jeg fant i en av skuffene mine med uprøvde neglelakker. Blir alltid like glad når jeg "dykker" ned i en av disse skuffene og finner en skjønnhet jeg hadde helt glemt at jeg hadde.

Skjønnheten jeg fant i dag heter Pink spice og er fra merket Accessorize (jepp, samme merket som butikken Accessorize). Den kjøpte jeg når jeg var i London i august 2011 så det er en litt gammel lakk.
Dette er en sånn lakk som jeg kaller grisefin rett og slett, hehe :)

Pink spice er en duochrome foil lakk. Fargen på denne er rett og slett fantastisk, og den minner meg litt om en lysere versjon av OPI - The show must go on. Jeg vil kalle denne orange/rød/rosa/kobber farget, for det er faktisk alle de fargene man kan se i den. Ahhh, fantastisk er alt jeg har å si. Jeg ELSKER denne.
Synes konsistensen på den var litt for tynn, men den var fortsatt lett å påføre. Jeg har påført tre lag av den og synes den tørket fort. Denne er så fin så den får dere se flere bilder av :)

Alle bildene er tatt i skyggen.

Accessorize skal begynne å selge neglelakker i butikkene sine i Norge. Når jeg var innom Accessorize for snart to uker siden fikk jeg beskjed om at de kom til å begynne å selge lakkene om noen uker. Så man kan sikkert allerede nå begynne å holde utkikk etter de. (jeg tviler på at Pink spice kommer til å bli solgt i Norge siden det er så lenge siden jeg kjøpte den)

 

 

Var ikke denne lakken nydelig? :D

hits