Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Accessorize - Pink spice

Dere som følger meg på facebook la kanskje merke til bilde jeg postet isted? Bildet var av en lakk jeg fant i en av skuffene mine med uprøvde neglelakker. Blir alltid like glad når jeg "dykker" ned i en av disse skuffene og finner en skjønnhet jeg hadde helt glemt at jeg hadde.

Skjønnheten jeg fant i dag heter Pink spice og er fra merket Accessorize (jepp, samme merket som butikken Accessorize). Den kjøpte jeg når jeg var i London i august 2011 så det er en litt gammel lakk.
Dette er en sånn lakk som jeg kaller grisefin rett og slett, hehe :)

Pink spice er en duochrome foil lakk. Fargen på denne er rett og slett fantastisk, og den minner meg litt om en lysere versjon av OPI - The show must go on. Jeg vil kalle denne orange/rød/rosa/kobber farget, for det er faktisk alle de fargene man kan se i den. Ahhh, fantastisk er alt jeg har å si. Jeg ELSKER denne.
Synes konsistensen på den var litt for tynn, men den var fortsatt lett å påføre. Jeg har påført tre lag av den og synes den tørket fort. Denne er så fin så den får dere se flere bilder av :)

Alle bildene er tatt i skyggen.

Accessorize skal begynne å selge neglelakker i butikkene sine i Norge. Når jeg var innom Accessorize for snart to uker siden fikk jeg beskjed om at de kom til å begynne å selge lakkene om noen uker. Så man kan sikkert allerede nå begynne å holde utkikk etter de. (jeg tviler på at Pink spice kommer til å bli solgt i Norge siden det er så lenge siden jeg kjøpte den)

 

 

Var ikke denne lakken nydelig? :D

12 kommentarer

Elizabeth Michelle

12.04.2012 kl.20:10

Dåne! Nydelig lakk :)

12.04.2012 kl.20:10

hvordan klarer du å legge lakken så pent på?
Elizabeth Michelle: HELT enig :D
Anonym: Bruk god tid, ikke ha for mye neglelakk på kosten og ikke legg lakken helt opp i neglbåndene. Man må bare øve og øve :)

Hildur

12.04.2012 kl.20:16

Den var veldig stilig!

12.04.2012 kl.20:25

Rå lekker farge. har du prøvd permanent lakk før? og i såfall hva synes du om det? :)
Anonym: Den er virkelig lekker ja :D Det har jeg aldri prøvd. Og grunnen til det er rett og slett fordi jeg føler det blir bortkastet når jeg skifter farge så ofte. Tviler på at jeg hadde klart å ha på samme lakk i over en uke :p

Ebo-Flesk <3

12.04.2012 kl.20:41

Så fin farge =)

SuperRosa!!

13.04.2012 kl.11:51

Den var fantastisk nydelig! Elsker fargene :D

Renate

13.04.2012 kl.15:02

Jeg har og denne, er såååå fin!

Den er og ganske fin over svart syns jeg :)
Wow! du er kjempeflink å legg på negelakk!
Toril Finvik ~ Blogger om min : Tusen takk Toril :)

Skriv en ny kommentar

hits