Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Dagens tips - Fjerning av neglelakk - Tørre engangskluter

Er det noe neglelakkgale jenter er storforbrukere av så må det være neglelakkfjerner og pads til å fjerne neglelakken med.
For noen år siden var jeg storforbruker av bomullpads helt til Neglelakkmani fortalte om Mesoft (kompress/tørre engangskluter).
Det jeg ikke likte med bomullspads var at de ofte loet. Det finnes bomullspads som ikke skal loe, men jeg synes Mesoft funker bedre.

Mesoft er altså kompress, jeg kaller de tørre engangskluter (det står det også på noen av pakkene du får kjøpt). Det beste med disse er at de ikke loer og de er veldig myke. Disse får du kjøpt på apoteket og du får de i pakker som inneholder 100 stk. De finnes i forskjellige størrelser, jeg kjøper pakkene som inneholder kluter som er 5x5 cm og 10x10 cm. Den store pakken under her inneholder de som er 10x10 cm og den lille inneholder de som er 5x5 cm. De små er perfekte når du skal fjerne glitterneglelakk med folie :)Tenkte å vise dere bilder av hvordan det ser ut når du bruker slike tørre engangskluter. Som dere ser så henger det ikke igjen noe lo eller lignende på neglen. Når jeg bruker de store klutene så trenger jeg bare å bruke en klut for å få av all neglelakken på 10 fingre (da pleier jeg å bruke begge sidene på kluten).

Her har jeg brukt en bomullspad som ikke skal loe, og som dere ser så loer den litt og det kan henge igjen noen tråder med bomull på neglen.

Her har jeg brukt vanlig bomull, og som dere ser her så henger det igjen mye lo og tråder fra bomullen. Det blir rett og slett litt "klissete" og det blir mye gris. Man ender også ofte opp med ha masse bomull som fester seg i neglelakken på den andre hånden.

Mesoft får du kjøpt på apoteket (tror nesten alle apotek har disse). De inneholder altså 100 stk kluter.
5x5 cm koster 15kr.
10x10 cm koster 27kr.
Ofte så har de andre merker som koster noen kroner mindre. Disse har jeg bare funnet i 10x10 cm.
Du får også kjøpt disse på nett. LINK og LINK

 

Bruker du bomull, bomullpads eller slike tørre engangskluter? :)

7 kommentarer

Sofie

10.04.2012 kl.20:55

Smart :D

Emilie Rullestad

10.04.2012 kl.20:56

Interessant! :-) like ikkje bommul sjøl, da festa seg sånt på neglene. Sjøl bruke eg en ''Dip-in'' nail remover fra depend :-) dypper og vrir fingen nedi et par gonger, så e neglelakken vekke :-))
Emilie Rullestad: Den har jeg prøvd og likte den, bortsett fra at jeg ble veldig tørr på fingre og negler ;/

Hanne - Negleblogg

10.04.2012 kl.21:49

Kjekt tips, selv har jeg aldri brukt bomullspads, har brukt toalettpapir faktisk, funker greit x)
Kjøpte nettopp min andre pakke med mesoft for ikke lenge siden! De er utrolig greie om du skal swatche mange lakker i strekk, for da kan du som oftest bruke samme "klut" flere ganger, noe jeg har funnet ut funker dårlig med bomullpads..

Jeg pleier å brette kluten to ganger så den ser ut som en 5x5 :)

Renate

11.04.2012 kl.14:40

Smart!

Mamma blir alltid så irritert når jeg bruker opp padsene hennes ;P

Vakkerlakk

12.04.2012 kl.22:35

Eg brukar stort sett filt eller mesoft. Favoritten er nok filt sidan den gir meir motstand, men filt kan loe pittelitt då :)

Skriv en ny kommentar

hits