Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Håper dere alle har hatt en fin påske :)
Nå er jeg tilbake i Oslo etter noen dager med påskeferie. Hadde med dataen og hadde planlagt å blogge men det var så utrolig godt å bare sitte å se på en film, gå tur med hundene og tilbringe tid med familien så bloggen ble desverre "glemt" litt.
Så gøy å se at det er så mange som har meldt seg på konkurransen hvor man kan vinne 3 neglelakker. Hvis du ikke har gjort det enda kan du fortsatt gjøre det HER.

Dagens lakk har jeg faktisk hatt i to måneder snart og har allerede brukt den en del, den har bare ikke endt opp på bloggen før nå desverre.
OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI? er fra OPI sin vårkolleksjon som heter Holland. Jeg bare elsker navnet på denne lakken her, og etter å ha påført lakken har man en enda større grunn til å elske OPI.
Den har en varm lillafarge og shimmer i gull, grønt og litt rosa. Det er shimmeret i gull som står mest fram. Jeg er såååå svak for lillafarger og denne er blitt en favoritt. Synes den var veldig lett å påføre, konsistensen på den var perfekt og den gled lett ut på neglene. Er du veldig nøye kan det holde med å påføre to lag, men for at fargen skulle dekke helt måtte jeg påføre tre lag.OPI sine lakker får du kjøpt hos enkelte Kicks, Cubus og Estetique til 159kr. De skal ha fått inn denne kolleksjonen på Kicks Tveita :)

 

Har du kjøpt noen lakker fra denne kolleksjonen? :)

 

2 kommentarer

Kristine

09.04.2012 kl.21:29

Elsker fargen :D

10.04.2012 kl.18:55

Nydelig :)

Skriv en ny kommentar

hits