Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Mitt bidrag - My awesome beauty sin konkurranse

Sola stråler i Oslo og akkurat nå står det 19,5 grader på gradestokken. Fantastisk eller hva? :D

Idag er siste dagen for å sende inn bidrag til My awesome beauty sin konkurranse. Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes for den er FANTASTISK :)
Jeg viste dere bilder igår av fargene jeg har brukt, og her kommer bilde av mitt bidrag til konkurransen. Synes det var utrolig morsomt å prøve dette designet her, og selvom det tar litt tid (viktig at hver farge får tørke helt før man påfører neste farge) så blir det skikkelig stilig når alt er ferdig. Siden Halat har lagt ut en bra tutorial på hvordan man gjør dette så linker jeg dere direkte til hennes innlegg HER. Er nødt til å prøve å få laget noen flere design som dette :)

Den hvite lakken jeg har brukt heter OPI - Alpine snow, den lyseblå heter Chanel - Coco blue, den mørkeblå heter Chanel - Blue buy og den siste lakken er den fantastiske Make up store - Charmaine. Det kommer swatches av de blåe fra Chanel etterhvert. Jeg brukte også striping tape, men det er fult mulig å bruke vanlig teip også.Har dere sendt inn bidrag til konkurransen? Link meg gjerne til bilder av deres design :)

10 kommentarer

☮ Sofie Gêmeos

27.03.2012 kl.14:41

så sykt kule!
Sofie Gêmeos: Takk :)
Ååh, det ble super fint! Tror jeg likte dette designet bedre enn det første du laget! :)

Sarah Erin

27.03.2012 kl.16:00

Det ble skikkelig stilig!!!
Nail it: Det gjør jeg også :)

Line

27.03.2012 kl.17:48

det var kjempefint med de fargene :)

Elizabeth Michelle

27.03.2012 kl.21:17

Kunne ønske at eg hadde dine negler! Designet ser så mye bedre ut på lange negler enn mine små stubber :/
Elizabeth Michelle: Haha, morsomt at du sier det for jeg tenkte at dette designet hadde sett bedre ut på lengre negler enn det jeg har :p Jeg synes designet så VELDIG bra ut på dine negler, og elsket fargene du brukte :)

Ukjent negleartist

09.04.2012 kl.19:05

Kan du legge ut ein video der du viser korleis du lager designet?
Ukjent negleartist: Jeg føler at tutorialen til My awesome beauty er så bra at jeg ikke behøver å legge ut en video. Det viktigste er bare å huske at alle lagene må tørke helt før du påfører neste :) http://myawesomebeauty.com/2012/02/28/1-2-3-triangles/

Skriv en ny kommentar

hits