Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Konkurranse hos My awesome beauty


Dere som leser den fantastiske bloggen til Halat (My awesome beauty) har sikkert fått med dere at hun har holdt en konkurranse den siste måneden. Konkurransen gikk ut på at man skulle gjenskape et design hun har gjort før. Det var to forskjellige design man kunne velge mellom og jeg valgte å gjenskape det designet som er på bilde over her.

Jeg valgte å bruke noen andre farger enn det Halat har gjort. Jeg gleder meg så UTROLIG mye til sommeren og til at jeg kan bade ute, så jeg ville bruke farger som minner meg om havet om sommeren. Jeg var så heldig at jeg fikk to av fargene fra Chanel sin kolleksjon Les Jeans De Chanel sist uke og disse passet perfekt sammen med den nye lakken min fra Make up store. Disse er altså lakkene jeg endte opp med å bruke, og resultatet får dere se bilder av imorgen :)

 


Er du med i konkurransen til My awesome beauty? :)

4 kommentarer

Hanne - Negleblogg

26.mar.2012 kl.18:58

Skulle gjerne meldt meg på, men fikser ikke de teip greiene :/ Å ha normalt syn...sukk. Jaja, lykke til Stine :)

Nail it - en blogg om neglelakk

26.mar.2012 kl.18:59

Åhh, gleder meg til å se! :D

Nail it - en blogg om neglelakk

26.mar.2012 kl.19:47

Hanne: Vet ikke om du så svaret mitt på kommentaren du skrev for litt siden, men det er fullt mulig å bruke helt vanlig teip. Det er absolutt ikke noe hokus pokus, og jeg tror du vil klare det veldig lett uansett om du har nedsatt syn eller ikke. Syns heller du skal prøve et par ganger før du sier du ikke får det til!

Ser du driver en del med striper, og kan love deg at teip er mye lettere å få fint.

Holmeslet.

26.mar.2012 kl.20:01

Så stilig! :o

Skriv en ny kommentar

hits