Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

H&M - Lady luck

Wow, må si det er litt rart å gå inn på forsiden til blogg.no for å se at det ligger en presentasjon av bloggen min der. Nå som dere nye først er innom så håper jeg at vi får noen flere neglelakkgale jenter i denne verden.
De siste årene har neglelakk blitt veldig populært og jeg ser fler og fler jenter som har en sprek farge på neglene sine. Sjekk ut denne artikkelen som KK har skrevet; Norske jenter er neglelakkgærne!

Denne lakken heter H&M Lady luck og etter å ha sett den på Ida (nailit) sin blogg så visste jeg at denne MÅTTE jeg ha. Dette er en sånn lakk som ser finere ut i flasken og ikke er like fin når du får den på neglene. Men den skuffer virkelig ikke på neglene heller ;)
Dette er en svak duochrome/metallisk neglelakk med en sjøgrønn farge. Enkelte duochrome lakker kan man se skifte farge veldig lett i forskjellig lys, det gjør ikke denne. Jeg aner ikke hvorfor, men denne fargen miner meg om havfruen Ariel. Jeg har ingen lakker som ligner på denne og jeg liker fargen veldig godt. Konsistensen på den var veldig bra og den var lett å påføre. Lakker som dette kan streke seg litt så vær nøye når du påfører den. Den er godt pigmentert og det holdt å påføre to lag.

bilde i skyggen

bilde i solen

H&M sine lakker får du kjøpt i butikkene til H&M for kr 39,50 eller i nettbutikken deres. LINK.

Hva synes dere om denne fargen? :)

17 kommentarer

Nail It!

23.mar.2012 kl.10:40

Ihi, så gøy at du også kjøpte denne! Kjempe fine bilder du hadde tatt av denne :)
Nail It!: Jeg bare måtte ha den. Elsket fargen :D Tusen takk!

Kia - Nailsncupcakes

23.mar.2012 kl.10:47

Jeg lurer på om denne lakken har to forskjellige navn? For den jeg har kjøpt heter nemmelig Lady Luck, ikke Lucky Lady. Er det du og Ida som har blingsa med navnet eller har HM faila og gitt den to forskjellige navn?
Kia: TAKK for at du la merke til det, vi har begge blingset tror jeg. Har rettet det opp nå :D

☮ Sofie Gêmeos

23.mar.2012 kl.11:09

Så sykt fine!

mriia

23.mar.2012 kl.11:51

Syntes den var veldig fin! :)

Sarah Erin

23.mar.2012 kl.12:22

Jeg elsker denne! Har hatt den på to ganger siden vi kjøpte den forrige uke, og hver gang jeg har den på blir jeg sittende å stirre på neglene mine! Tror jeg nesten må ta den på i dag igjen...
Sarah Erin: Glemte helt av du også kjøpte denne da :D Vi får ha den på på leir i sommer så kommer garantert ungene til å legge merke til neglene våre ;) haha.

Victoria Makeup

23.mar.2012 kl.13:11

Jeg MÅ ha denne.. Utrolig vakker!

SuperRosa!!

23.mar.2012 kl.13:32

Den lakken er meget pen :)

Ida

23.mar.2012 kl.15:50

For en fantastisk farge. Havfruen Ariel er akkurat hva denne fargen minner meg om. Kanskje man skal prøve seg på denne fargen neste gang.

Maria - Negleblogg

23.mar.2012 kl.17:03

Den var utrolig nydelig! Må kjøpe denne i morgen! :)

Maria

23.mar.2012 kl.17:16

Kjempe fin. :-) Har så lyst å bruke neglelakk, hvær gang jeg tar det på så blir det så utrolig stygt. Noen tips så jeg kan få det på bedre????

diarybysofie

23.mar.2012 kl.17:22

Åii, den var faktisk utrolig fin! :)

Lise Brevik-Olsen

23.mar.2012 kl.17:32

Wow, denne lakken var jo sinnsykt fin. Hvor kan man kjøpe den på nettet? og gratulerer så mye med å bli helgens blogg, skal følge med på deg videre:D
Lise Brevik: Ser ikke ut som den er lagt ut på nettet enda desverre. Tusen takk, hyggelig å høre :)
Maria: Bruk god tid, ikke ta for mye neglelakk på børsten og øvelse gjør mester når det kommer til neglelakk. Man må bare øve og øve og øve :)

Skriv en ny kommentar

hits