Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China glaze - Riveting - Hunger games neglelakk

Har begynt å swatche Hunger games neglelakkene, og la oss starte med et BOOOOM.
China glaze - Riveting heter denne, herregud for en vakker farge. En mørk orange/rød jelly neglelakk med masse shimmer i orange og gull. Denne er så fin at jeg faktisk ble litt målløs når jeg så den på neglene. Jeg har hele tiden tenkt at fargen Electrify er den som minner meg mest om kjolen til Katniss som "brenner" (for dere som har lest bøkene så vet dere hva jeg snakker om ;)), men etter å ha prøvd Riveting så tror jeg nesten denne fargen kan være mer lik kjolen. Det ser nesten ut som du har flammer på neglene. Tror jeg skal gå for denne lakken når jeg skal se filmen på kino.

Den var SUPER enkel å påføre, konsistensen på den var perfekt. Anbefaler å ikke ta for mye neglelakk på kosten så lagene ikke blir så tykke. Den er veldig godt pigmentert og to lag holder. Synes den brukte litt tid på å tørke, men påfører du et lag med hurtigtørkende top coat så burde det ikke være noe problem.

Har sett flere neglelakkbloggere som har påført en matte overlakk og synes det ble SÅ kult så måtte prøve det selv. Liker at man kan se shimmeret i gull og orange selvom den er matte. Rett og slett nydelig både med og uten en matte overlakk :)

China glaze sine lakker får du kjøpt blant anner HER og HER til ca 20 kr.Hva synes du om denne fantastiske fargen? :D

11 kommentarer

Maria

21.mar.2012 kl.17:59

Æææææ! Den der var helt fantastisk nydelig!
Maria: HELT ENIG :D
Fantastisk fin!

Tamara

21.mar.2012 kl.18:02

Bestilte den selv, og kunne ikke dy meg! Bare MÅTTE lage øredobber av den :)

Hildur

21.mar.2012 kl.18:11

Den var kjempefin!

Kia - Nailsncupcakes

22.mar.2012 kl.11:18

Needs it! Superfint i matte. Har ikke fått kjøpt noen fra kolleksjonen ennå, så på premieren blir det nok et negledesign på meg gitt

Hanne - Negleblogg

22.mar.2012 kl.16:01

Innmari glad jeg snart får denne i posten! nydelig!

Rebekka

23.mar.2012 kl.01:46

Nå passet det veldig fint at jeg akkurat har bestilt denne neglelakken før jeg tittet innom her, ellers så ville jeg nok ha angret på at den ikke var en av de jeg hadde bestilt hehe. Den var jo råfin som matt også, nesten enda finere for da ble den litt annerledes. Har ikke bestilt meg nye neglelakker på evigheter (må være kjempelenge siden sist for har jo gått glipp av masse kolleksjoner), så nå gleder jeg meg og jeg tror det må shoppes enda mer for det har jo kommet så mye fint! Det og plukke ut hvem jeg vil ha på listen på 100+ lakker er litt verre da... Men er ihvertfall glad for at jeg venter på denne!
Rebekka: Den er virkelig fin denne lakken. Og ble litt annerledes med matte over, digger det :)

Sofie

27.mar.2012 kl.17:20

Hei. Jeg lurer på en ting - hvor har du kjøpt den "matte" lakken? (:
Sofie: Jeg kjøpte China glaze sin på transdesign.com for noen år siden, men du får kjøpt Essie sin matte about you i butikkene i Norge og H&M har kommet ut med en matte neglelakk.

Skriv en ny kommentar

hits