Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Linda johansen har tappet våren/sommeren på neglelakkflasker

Jeg husker i fjor høst når Neglelakkmani viste frem noen av høstlakkene til Isadora. Da skrev hun " IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske."
Vel, det er Linda Johansen som har klart å tappe våren/sommeren på flasker denne gangen!Suger blossom er Linda Johansen sin første sommerkolleksjon og hun har virkelig stått på her. 14 fantastiske farger som minner meg om vår og sommer. Må si at bilde Halat har tatt er så fint :) 
Når disse landet i postkassen min så hoppet jeg rundt av glede, bare se på alle de fantastiske fargene. En for hver andledning :)

Jeg har brukt et lag av Linda Johansen sin Speedy top coat over alle lakkene.

Denne lakken heter Bikini bottom og det er en fantastisk lyseblå/turkis cremelakk. Denne fargen forandrer seg litt etter hvordan lys du er i. Noen ganger ser den veldig lyseblå ut, men andre ganger ser den litt mørk turkis ut. Konsistensen på denne var fin, man må være litt nøye når man påfører den så den ikke streker seg.

Bilde i skyggen

Bilde i solen


Tangerine tango er en korallfarget lakk. Denne lakken virket litt jelly-aktig i konsistensen. Den minner meg litt om OPI sine sorbetlakker som kom ut i fjor faktisk. Fargen er rett og slett nydelig og dette er en lakk jeg kommer til å bruke mye i sommer. Den var utrolig lett å påføre, den gled på neglene og synes konsistensen var perfekt. Jeg har påført tre lag på bilde, det går også fint an å påføre to lag hvis du ikke vil ha så intens farge som det er på bildet. Tørketiden på denne var litt treg, men påfører du speedy top coat så burde det ikke være noe problemer.

Bilde i skyggen

Følg med på bloggen fremover så får dere se flere farger fra denne kolleksjonen. Dere kan virkelig glede dere :)

Linda Johansen sine lakker får du kjøpt HER til 139 kr. Det finnes også nå en bonusordning på nettbutikken til Linda Johansen, les mer om den HER.

Bloggen har nå 50 likes på facebook. Det vil si at det bare mangler 50 til så blir det en konkurranse :) For å komme til facebook siden trykk HER.

Produktet er sent til meg for vurdering

13 kommentarer

Nail It!

19.mar.2012 kl.20:06

Åh, begge disse var kjempe fine! Likte veldig godt Tangerine tango :)

Marita Nordlii

19.mar.2012 kl.20:08

fine farger :D

Anine

19.mar.2012 kl.20:23

Herlige farger! :)

Susanne

19.mar.2012 kl.20:36

oj, så klare og fine farger :) uheldigvis er jeg ikke særlig fin med neglakk...

Helena

19.mar.2012 kl.20:38

Hei :-)

Den siste tiden har jeg blitt hektet på neglelakk og synes det er kjempegøy! Liker bloggen din godt, for du viser så mange ulike farger. Jeg er ikke så god på lakkingen ennå, og lurer på hvordan du får kantene så fine ved neglebåndene og langs sidene? Når jeg lakker blir det mer hakkete og ujevnt. Kan du lage et innlegg/film om hvordan du lakker? Da hadde jeg blitt kjempeglad :-)

Hilsen Helena

mortensenida

19.mar.2012 kl.20:53

åh, så fine farger! skikkelig klare!
Helena: Hei Helena :) Så hyggelig å høre at du liker bloggen min, setter veldig stor pris på det. Når det kommer til påføring av neglelakk så gjelder virkelig "øvelse gjør mester". Jeg kan prøve å få tatt noen bilder av hvordan jeg påfører neglelakken :) Hvis jeg glemmer det så må du minne meg på det, hehe.

mriia

19.mar.2012 kl.21:29

Deet var mange fine farger!! Men, når du skriver du har tre lag.. Flasser det ikke av veldig fort da? Jeg ser for meg at det blir så tykt, og derfor lett å hakke løs...
mriia: Absolutt ikke. De fleste neglelakker trenger 2-3 lag for at fargen skal dekke helt. Har du en god base coat, påfører tynne (ikke tykke) lag med neglelakk og har en god top coat så skal det det ikke være noe problem :)

Helena

19.mar.2012 kl.22:04

Takk for svar :-) Jeg lurer på en ting til, lar du lakken tørke mellom strøkene? Base coat - tørke - lakk - tørke - lakk - tørke?
Helena: Base coaten tørker ganske fort, så pleier å vente 1 min ca før jeg påfører første lag med lakk. Så venter jeg kanskje 5 min mellom hvert lag, det kommer helt ann på hvor lang tid lakken bruker på å tørke :) Noen ganger venter jeg lenger, mens andre ganger trenger jeg bare å vente 2-3 minutter.

Maria

20.mar.2012 kl.17:58

Så utrolig fine!

Sunniva

20.mar.2012 kl.20:29

Jeg EEELSKER den blå fargen! heeelt utrolig! er plutselig blitt litt svak for grønn,blå og lilla creme-lakker!

Skriv en ny kommentar

hits