Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Vårlakker fra Chanel

Chanel sin vårkolleksjon heter heter Harmonie de Printemps og den inneholder 3 lakker. Jeg var så heldig at jeg fikk May i gave og June hadde jeg så lyst på at jeg kjøpte den selv. Kvaliteten på Chanel sine lakker varierer veldig synes jeg, har noen som begynner å flasse av bare jeg ser på de mens andre kan jeg ha på i flere dager uten at de begynner å flasse av. Det er sjeldent jeg betaler over 200 kr for en neglelakk som jeg ikke alltid er fornøyd med kvaliteten på, men når chanel kommer ut med noen farger jeg MÅ ha, så bare MÅ jeg kjøpe de :) (PS; de er også fine å ønske seg i gave når noen du kjenner har vært ute å reist ;) )

Dette er Chanel - May. En tyggegummi rosa cremelakk. Jeg synes denne var litt tykk i konsistensen. Når du påfører den er det viktig å la den tørke HELT før du påfører neste lag med lakk så den ikke streker seg. Den brukte litt tid på å tørke og er godt pigmentert så to lag holder.


Dette er Chanel - April. En bringerbærrød cremelakk vil jeg si. Jeg synes denne fargen er nydelig og gir meg skikkelig vårfølelse. Får lyst til å sette meg ut i solen med et skjerf rundt halsen og spise bringebær :)
Konsistensen på denne er mye bedre enn May sin. Den er faktisk det jeg vil kalle helt perfekt. Den legger seg kjempe fint på neglene og er ikke vanskelig å påføre i det hele tatt. Ikke for tynn, og ikke for tykk. Denne er også godt pigmentert, er du nøye holder det med et lag men jeg har valgt å påføre to lag. Den tørker også fortere enn May.
Chanel sine lakker får du kjøpt hos diverse parfymerier til rundt 200kr.

Husk at du nå kan følge bloggen på facebook. Kan fortelle dere at premien konkurransen vil inneholde (når det er 100 likes på facebook) blir noen av lakkene som har blitt kåret til månedens neglelakk :) Trykk HER for å komme til facebooksiden.

Hva synes du om fargen på disse lakkene? :)

 

12 kommentarer

Ebo-Flesk <3

15.mar.2012 kl.19:34

Kjempefine =)

mortensenida

15.mar.2012 kl.19:37

så fine farger!

Hanna

15.mar.2012 kl.19:42

flotte farger! Er avhengig av å ha neglelakk på neglene :-)

mriia

15.mar.2012 kl.19:53

Begge lakkene var veldig smakfulle! :) Meen, jeg kjøper vel sjeldent så dyre neglelakker..

Marte Kristine

15.mar.2012 kl.20:12

Fantastiske farger :)

Siw

15.mar.2012 kl.20:14

Nydelige farger! :)

Tuva

15.mar.2012 kl.20:39

April er virkelig nydelig! Det er den eneste av de tre jeg har investert i og jeg angrer ikke. Har samme erfaringer som deg når det kommer til kvalitet på lakken; den er super! En fantastisk lakk på alle måter :-D

Nail it - en blogg om neglelakk

15.mar.2012 kl.20:50

April var nydelig! Kommer nok ikke til å kjøpe noen av disse siden det er vanlige creme lakker. Mye gøyere å kjøpe noen spessielle lakker de kommer med :D

retrocupcake

15.mar.2012 kl.21:08

Så utrolig fine farger!=)

SV:

Jeg også synes fargene på lakkene var veldig fine, tror Deborah Lippmann neglelakkene har blitt mine nye favoritter, håper på å få skaffet meg noen slike snart!=)
Nail it: Sant, er mer gøy med de spesielle lakkene. Men klarte ikke å la vær, måtte ha April :D

Eva Onsrud

24.mar.2012 kl.13:52

Ser meg nesten nødt til å løpe til nærmeste parfymeri og kjøpe Chanel-April. Finere farge på en neglelakk er det lenge siden jeg har sett! Takk for at du skrev om denne :)
Eva Onsrud: Fargen er virkelig nydelig :D Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar

hits