Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China glaze - Gothic lolita

Her kommer litt om den siste lakken jeg har kjøpt fra Electropop kolleksjonen til China glaze. Må få si at jeg har vært veldig fornøyd med lakkene fra denne kolleksjonen, og fargene gjør meg så glad. Er SÅ klar for sommer og fint vær nå!!

China glaze - Gothic lolita er en lilla neglelakk med bittelitt shimmer i rosa og blått. Fargen i seg selv synes jeg er nydelig, er så svak for lilla neglelakker :lol: Og det bittelille shimmeret som er i blått og rosa gjør den lakken litt mer spesiell. I og med at det er så lite shimmer i den så ser man ikke dette før du er i solen/skarpt lys. Jeg synes lakken var lett å påføre, kanskje litt tykk i konsistensen til å være en China glaze lakk. På bildene under har jeg påført tre lag.

Her kan dere se et bilde av den i solen. Siden det er veldig lite shimmer i den hadde jeg skikkelig problemer med å få til et bilde hvor man kan se både det rosa og blå shimmeret. Etter å ha tatt godt over 50 bilder så fikk jeg ENDELIG et bilde jeg ble fornøyd med. Åhhh, lykke :lol: 

China glaze sine lakker får du kjøpt HER til 2,99$

Er du glad i lilla neglelakker? :)

4 kommentarer

Maria

07.mar.2012 kl.20:09

Jeg elsker lilla neglelakker! Favorittfargen min! Lilla lakker er nydelig!

Pia

07.mar.2012 kl.21:17

Er ikke noen stor fan av lilla neglelakker, men denne var faktisk helt nydelig! :)

ournails

08.mar.2012 kl.15:31

Herlig farge! Jeg elsker lilla lakker! :D

sunniva<3

09.mar.2012 kl.21:12

Jeg også helt utrolig forelska i lilla! jeg har lilla neglelakk på nå <3

Skriv en ny kommentar

hits