Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

6 favoritter fra Essie

" With so many colors it's hard to have a favorite...
So here's 6 favorites from around the world" - Essie

 

"New Yorks mest etterspurte rosafarge, fra flere enn bare Ballerinas".
Første ut er Ballet slippers.  Dette er en "melkerosa" sheer lakk. Jeg bruker sjeldent farger som dette så min mor som ikke er så glad i farger som er knæsje blir nok glad i denne :lol:  Tror grunnen til at dette er en favoritt hos jenter/kvinner verden over er pga den er så enkel og ren.
For å være helt ærlig så har jeg ikke så mye positivt å si om denne annet en at jeg synes fargen er litt søt. Konsistensen på den er litt tykk og seig og den tørker sakteeeeeeeeee. Nesten så jeg følte at den aldri tørket, selv med et lag av Seche Vite. Det er vel ikke egentlig menigen at lakker som dette skal se helt opake ut. For å få det til å se ut som på bilde under så måtte jeg påføre 3 lag.

 

Essie - Fifth avenue er en knæsj rød cremelakk med oransje undertoner. Jeg kler ikke denne fargen så godt siden den har oransje undertoner, huden min ser nesten gul ut når jeg har på denne. Den var en drøm å påføre. Konsistensen på den er perfekt, den sklir så fint på neglene og tørker veldig fort. En sånn type lakk som du har lyst til å påføre 1000 ganger bare fordi formulaen på den er så god. Den er godt pigmentert, er du veldig nøye holder det med et lag. Jeg har påført 2 lag på bilde.

 

Essie kan vel nesten takke Kate Middelton for at denne er blitt så populær. Jeg husker faktisk at jeg satt på twitter når bryllupet til Kate og William gikk på tv. Og det eneste folk på min timeline snakket om var denne lakken, nemlig Allure (det er vel denne lakken hun hadde på neglene, eller en som var VELDIG lik). En "melkehvit" sheer lakk. Nok en lakk som min mor kommer til å bli veldig glad i :lol:  Konsistensen på denne var mye bedre enn Ballet slippers, men den er fortsatt litt for tykk for min smak. Den er også lettere å legge og tørker fortere enn Ballet slippers. Har påført 3 lag på bilde.

 

Denne lakken heter Bordeaux og er en blodrød/rødvinsrød creme/jellylakk. Jeg elsker farger som dette, synes de er nydelige og jeg får aldri nok av de. Den er veldig lett å påføre, tørker fort og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

 

Sand Tropez er fra Essie sin spring 2011 kolleksjon. Dette er en "sandy" beige/grå cremlakk. Jeg har ikke så mange lakker som ligner på denne. Det er nok en grunn til at jeg ikke har så mange lakker som ligner på den, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i farger som dette. Synes ikke at de passer til min hudtone. Synes den var litt tjukk i konsistensen, men den er lett å påføre. Den er godt pigmentert, er du nøye holder med å påføre et lag men jeg har valgt å påføre to.

 

Chinchilly er fra Essie sin fall 2009 kolleksjon. Den har en litt møkkete grå farge med grønne undertoner.  Farger som dette er ikke de første jeg plukker ut når jeg er ute å ser etter nye fine neglelakker, men nå som jeg har prøvd den er jeg blitt veldig glad i den. En lakk som jeg kommer til å bruke en del når høsten kommer tenker jeg. Dette er en cremelakk som var utrolig lett å påføre. Ikke for tykk eller tynn i konsistensen. Den er godt pigmentert, jeg påførte 2 lag på bilde under.

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

VITA har nå en Essie kampanje i butikkene: Kjøp 3, betal for 2.
Og de selger enkelte av de til 99kr på nett: LINK

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Kunne du tenkt deg en av disse lakkene?

10 kommentarer

Hildur

06.mar.2012 kl.15:20

De to røde var veldig fine da, men jeg har egentlig nok røde lakker nå :P

Elizabeth Michelle

06.mar.2012 kl.16:35

Bordeaux så veldig fin ut :)

Ellen

06.mar.2012 kl.17:55

Det var veldig fine farger, hvertfall Allure :)

Maria

06.mar.2012 kl.17:57

Synes Bordeaux var nydelig! :)

Nail It!

06.mar.2012 kl.21:05

Syns Allure er helt nydelig selvom det er vel veldig plain lakk. Den blir bare finere og finere for hvert lag man påfører!

Chinchilly og sand tropez er også helt nydelige, disse kunne jeg godt tenkt meg! :)

H&M har også tilbud på Essie lakker nå; en for 99 kr :) De hadde fått inn den nye "navigate her" kolleksjonen, så da røsket jeg med meg den grønne navigate her :) Lykke!

katrine

06.mar.2012 kl.21:51

Veldig enig med deg, jeg har alle og elsker dem alle, bortsett fra Allure og Ballet Slippers. BS blir jeg rett og slett ikke venn med, selv om fargen er flott og Allure er jeg ikke helt happy over fargen på. Ellers elsker jeg alle du har nevnt, spesielt sand tropez, bordeus og fifth avenue!

Elisabeth

07.mar.2012 kl.07:54

ÅÅ gud bordeux fargen var NYDELIG!!! :D

Ellie

07.mar.2012 kl.16:26

Har Allure og Bordeaux allerede, men syntes Chinchilly så veldig fin ut. :)

Pia

07.mar.2012 kl.21:21

Elsket sand tropez og Allure!!

Gøril

08.mar.2012 kl.11:33

Kunne godt tenkt meg den siste jeg, den var veldig meg:-)

Skriv en ny kommentar

hits