Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Essie Treatments

"Ærlig talt. Når det gjelder neglepleie finnes det ikke noe som "one size fits all". På samme måte som hud og hår, har også neglene bruk for tilpasset pleie". - Essie

Sant så sant. Det er så ufattelig mange forskjellige treatments der ute, og bruker du litt tid til å finne en base coat f.eks som passer til dine negler, så får du igjen for det senere. En base coat beskytter neglene mot missfarging og forlenger manikyren.
Jeg som bruker neglelakk hver dag er avhengig av å bruke diverse treatments for at neglene mine ikke skal se ut som inntørka sitroner.
Mine negler er litt harde, tørre og de kan brekke fort hvis jeg slår de borti noe. For meg funker det derfor best å ha de ganske korte.


Warning; Bilder av nakne negler under her :lol:

Jeg har sverget til Seche vite clear base og Seche vite Recondition i lang tid, og når jeg prøver nye ting er jeg alltid litt skeptisk. Men jeg kan faktisk fortelle dere at jeg har fått en ny favoritt base coat. Den heter Essie - Nourish me. Dette er en intens næringsgivende base coat, og ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 50% mine tørre etter 5 dager.
- Neglenes smidighet skal oppleves 30% bedre.
- Den skal gi næring til neglene.

Stemmer dette? Mine negler er faktisk blitt mindre tørre, kanskje ikke 50% men ihvertfall 40%. Jeg er så utrolig fornøyd med denne og som jeg skrev over her, dette er blitt min nye favoritt!

Jeg har også testet Essie - Grow stronger. Dette er en base coat for deg som har myke og svake negler. Ifølge Essie skal denne:
- Gjøre neglene 30% sterkere etter 7 dager.
- Neglene skal bli øyeblikkelig styrket mot å brekke og splitte seg.
- Den skal motvirke at neglene brekker, og gjør de mer smidige.

Siden mine negler ikke er myke, så er det ikke sikkert jeg oppnår full effekt av denne. Men neglene mine ble stekere etter jeg hadde brukt den i noen dager. Fornøyd med denne, men den passer bedre til de med myke og svake negler.

Essie sine treatments lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 139kr.
Essie sine treatments lakker får du til tørre, skjøre negler + myke og svake negler + normale negler.

Produktet er sendt til meg for vurdering.

HUSK; Stem på månedens neglelakk - LINK

Har du prøvd en av disse? Hvis ikke, hvilken base coat sverger du til? :)

7 kommentarer

Maria

01.mar.2012 kl.20:44

Har ikke prøvd noen fra Essie, nei. Selv er jeg veldig fornøyd med TL Design sin base coat! :)

Elizabeth Michelle

01.mar.2012 kl.21:04

Eg kunne absolutt tenkt meg å prøve disse :)

Cecilie Marie

01.mar.2012 kl.21:34

Sier bare en ting: Solaroil!! Hvis du vil ha negler som ikke er like tørre :D Det er ekstremt viktig å bruke olje når man er glad i neglene sine, og solaroil har små nok molekyler til å gå inn i neglen.

Tuva

01.mar.2012 kl.23:14

Jeg har sverget til Micro Cell 2000 Nail Repair i over et år nå. Den har virkelig gjort underverker for neglene mine! Men kanskje jeg skal prøve Essie sin? Har veldig myke negler så Grow stronger it is :-D alltid gøy å prøve noe nytt

sunniva

03.mar.2012 kl.09:22

Jeg har nettop starta med kicks basecoat, så jeg vet ikke enda resultatene av neglene. Jeg bruker også myrraolje, men jeg vet ikke hvilken jeg skal påføre neglene først?

kan noen gi meg svaret på det?
sunniva: Jeg ville påført myrraoljen først, ventet en stund til denne har tørket og så påført kicks sin basecoat.

Mia

27.mar.2012 kl.11:43

Tenker jeg prøver Essie sin Rock Solid. Har forferdelige myke negler som sprekker og fliser seg hele tiden, knekker med engang også... Har aldri gjevn neglelakk pga det, og derfor jeg sees sjeldent uten

Skriv en ny kommentar

hits