Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Essie - Coctail bling kolleksjonen

Essie sin vinterkolleksjon 11/12 heter Coctail bling og består av 6 nydelige cremelakker. Denne kolleksjonen er inspirert av verdifulle stener og metaller som jenter elsker å pynte seg med til coctail-fester. Rubiner, safirer og smaragder.
Personlig er ikke jeg den som pynter meg slike stener, men et arbånd eller en ring har jeg ofte på når jeg skal ut en tur på byen. Fargene synes jeg er nydelige, og kvaliteten på disse cremelakkene er jeg fornøyd med :)
(jeg har testet 5 av lakkene i denne kolleksjonen)

Første ut er Bobbing for baubles. Den har en mørk "navy" blå farge. Den er litt tjukk i konsistensen, men veldig lett å påføre. Den tørket fort, og den er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
" Samme hvor mye du prøver å holde fargen fast, er den alltid like flyktig - sklir gjennom fingrene dine som den dypeste, mørkeste blå safir. Vanskelig å få tak i, men definitivt en hjerteknuser."

Bilde i skyggen

 Bilde i solen

Size matters er en litt lys/knæsj rød lakk. Perfekt konsistens på denne, en drøm å påføre den. Den legger seg rett og slett perfekt på neglene. Tørker fort, og ok pigmentert. Har påført 3 lag på bilde :) Dette er en rødfarge som ikke er sånn veldig spesiell og som jeg har flere lignende av, men er du ute etter en farge som dette med god kvalitet så ville jeg helt klart valgt denne.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Den mest sjeldne av stenene, mer verdifull enn diamanter, flammende het Rubin får pulsen til å øke og hjertet til å banke. Red Carpet diem!"

Bilde i skyggen

 bilde i solen

Brooch the subject er en nudefarget lakk. Tror dette er det nærmeste jeg har kommet til en perfekt nude til min hudtone. Den er litt tjukk i konsistensen og litt vanskelig å påføre. Litt treg tørketid på den, men godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde :)

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Diskré, polert, vakker. Denne kremete kasjmir kamelonen er en stille sukess, og spiller en hovedrolle i de mest rafinerte garderobene denne sesongen."

bilde i skyggen

 bilde i solen

Bangle jangle er en lys dusty lillafarget lakk. Jeg er veldig glad i lilla farger, men denne klarer jeg bare ikke å like. Konsistenen på den er desverre ikke bra. Veldig vanskelig å påføre, og selvom det hadde holdt å påføre bare 2 lag så måtte jeg påføre 3 lag for at lakken skulle se jevn ut. Den bruker også litt lenger tid på å tørke enn de andre i denne kolleksjonen.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"Vakre, klare ansamlinger av lys. Flyter avgårde på en sky av lavender ametyst som løfter humøret ditt til luftige høyder".

bilde i skyggen


School of hard rocks er en mørk dusty grønn/blå lakk. Jeg liker denne fargen veldig godt, synes den passer bra til været som er i Oslo for tiden. Konsistensen på den er veldig godt, den er lett å påføre og legger seg fint på neglene. Den tørker fort, og er godt pigmentert. Har påført 2 lag på bilde.

I Essie sin press release så står det dette om fargen:
"En krystallhard look kan enkelt oppnås ved påføring av denne fantastiske middnattsmalakitten. Du vil se vakker og tøff ut mens andre blir grønne av misunnelse".

 bilde i solen

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om disse fargene? :)

4 kommentarer

Lovepolish

28.feb.2012 kl.19:24

School Of Hard Rocks er så fin :) Elsker den.

Hanne - Negleblogg

28.feb.2012 kl.19:46

Litt for tamme for min del:P

Mika Josefine

28.feb.2012 kl.20:43

Wow, synes alle var helt nydelige!

Holmeslets make-up blogg.

29.feb.2012 kl.15:38

Den røde og den grønn/blå var bare helt nydelig! :o

Skriv en ny kommentar

hits